![]() |
Caut diverse piese pt trabant
Caut semnalizatoare fata clare, stopuri spate clare, capota cu priza de aer, si o antena de radio care se intinde cand pui masina pe contact ( pentru trabant ).
Cu respect MIhnea |
Re: Caut diverse piese pt trabant
sincer nu stiu cum ti-ar arata o capota cu priza de aer...daca vrei sa vezi un trabant in lucru uita-te la mine pe topicul de lucrari;)
|
Quote:
Quote:
|
vazusem si in rahova la magazin stopuri (geamuri) , si pt. semnale , posibil si pe fainari , priza cel mai sigur hand made , la cineva care se pricepe , in targul vitan mai venea cineva cu niste mostre
|
Trabantul l-am luat de la magazinul din Rahova.
O sa merg sa ma uit si de stopuri. Yackone da-mi adresa cu trabantul in lucrare te rog. |
caut si eu un ambielaj?
|
ambielaj cam 300 ron (nemtesc reparat,ca si nou),daca e nemtesc nou, e dublu la pret,desi nu se mai gasesc asa usor,
|
[QUOTE=@Ll13n;2319731]Caut semnalizatoare fata clare, stopuri spate clare, capota cu priza de aer, si o antena de radio care se intinde cand pui masina pe contact ( pentru trabant ).
si eu caut semnalizatare si stopuri ... |
Mai caut doua perechi de praguri ( sa nu aiba rugina deloc ) pentru doua trabiury si niste instructiuni despre cum se demonteaza alea vechi si cum se monteaza astea noi.
|
Quote:
|
Stopuri si semnalizari, haideti, haideti:D:
http://traby.ro/forum/index.php/topic,146.0.html |
Pana la urma are cineva niste praguri???? ( imi trebuie 2 perechi ).
Mai caut un portbagaj pentru trabant combi. |
praguri aici gasesti, de calitate http://traby.ro/forum/index.php/topic,152.0.html
pune anunt in club traby, ai sa gasesti cam tot ceea ce iti doresti ;) |
Quote:
Ms mult man |
Salutare! Caut o pereche de lampi de semnalizare de trabant 601 de fata, stie cineva pe unde gasesc de cumparat? Mersi anticipat!
|
suna aici la magazin de piese trabi, doamna voicu ,0745 145 605 , in rahova bucuresti
|
Quote:
Mai degraba il asteptam pe "pusti" sa vina la noi pe forum pentru mai multe detalii :P Click pe banerul din semnatura mea :D |
topicul da ,dar postul e pe 3, anul si luna in curs,si am zis sa il ajut, fiind vorba de semnalizatoare,numai la magazin gaseste noi, si frumoase ,dar pt. el ,e bine sa intre si pe traby.ro, daca are masina asta, ca banuiesc , ca nu pune semnalele la alta masina ;)
|
Mersi de raspunsuri.Semnalizarile o sa fie puse pe un Aro M461 din '75. Acest model a avut din fabrica semnalizari ca si la trabant 601. Am o promisiune pentru o pereche noi. Sanatate si numai bine!
L.A. Am intrat si pe traby.ro:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:26. |
- Copyright 2026 4Tuning