![]() |
BMW salvează situaţia: X6 xDrive50i Ambulance
4 Attachment(s)
BMW salvează situaţia: X6 xDrive50i Ambulance
BMW X6 xDrive50i Ambulance este genul de maşină care te face să īţi fie rău. De ce spunem asta? E simplu: fiecare ar dori să facă o plimbare cu o astfel de ambulanţă... Acum lăsānd gluma la o parte, aflăm că sub capotă se va afla un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri ce dezvoltă 407 cai putere. Astfel, această ambulanţă te va duce la spital īn cel mai scurt timp posibil! Mai mult de atāt, maşina a primit şi echipamentul necesar intervenţiilor, dar şi o mulţime de LED-uri pentru a īşi face simţită prezenţa īn trafic. BMW X6 xDrive50i Ambulance va debuta oficial săptămāna aceasta la RETTmobil, cel mai important eveniment din Europa pentru vehicule de salvare şi mobilitate. |
Re: BMW salvează situaţia: X6 xDrive50i Ambulance
sunt tare tare bolnav vreau sa ma duca asta
|
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: deci ... n`am cuvinte ... doar ca imi pare rau ca o sa moara din ce in ce mai multi batrani pana la spital =))))))
|
bineinteles este vorba doar de publicitate... pt k urgentele de pe autostrada se rezolva cu ajutorul elicopterului , iar in oras este la fel de folositor ca un Vito 115CDi... DECI Strict publicitate. ... daca era de "militie" mai ziceam
|
Quote:
|
asta as vrea sa ma duca la spital ....daca o sa fie cazul ...!
|
as vrea sa nu le vad in romania...ca daca loganul de politie costa 70000 euroi......!?!?!?
|
vai.... ce bolnav sunt VREAU LA SPITAL :)) oricum se respecta spitalele din Europa
|
oricum publicitate sau nu cert este ca ei au :)). la noi o sa avem x5 cand s`or inventa navetele spatiale =)). deci bravo lor.
la noi inca se "lucreaza" . |
prea frumos ca sa fie adevarat
|
Strategie de marketing si nimic mai mult...
|
ai dreptare =caz=.doar publicitate
|
arata bine dar este publicitate! dar sincer iar sta bine ca ambulanta
|
pentru publicitate faci orice.
|
Quote:
Nu cred ca e publicitate, pentru ca la ei asa ceva nu e chiar anormal, acolo masinile de urgenta sunt de la 3-ari pana la 5-ari, in unele cazuri si prosche. De ce ar fi doar publicitate ? |
Cred ca abia asteapta soferul o URGENTA :))
|
superba
|
daca o bagau in alta tara da era publicitate....dar la ei....e ca si cum ar baga logan mcv salvare.....ce te face sa iti iei una????nicidecum.....asa ca.....m`as duce in germania sa ma fac sofer de nino-ninooo.
|
La noi unele spitale din tara nu au bani de benzina pt amaratele dacii break... daca ar fi sa vedem un X6 Salvare, in mod sigur ar fi la BGS, sau ceva de gen
|
Sunt tare curios cum ar arata interiorul , oare ar fi loc pentru toate cele necesare intr`o adevarata ambulanta ? Nu cred ca ar fi foarte utila , e doar chestie de publicitate ... :)
|
arata bine dar unde stai tu intins pe targa frate? :D e de publicitate si poate doar de interventie la domiciliu...in caz de transportat la spital nu cred
|
au murit pana aqm ...dar sa vedeti ce-o sa moara de-acum incolo
|
Radem si glumim, dar cand apare un monstru de-ala de 400+ cai cu girofarurile in spatele tau lesini direct.
|
ar trebui sa faca unul de taxi :D
|
Quote:
|
Quote:
Ei au cate o masina pt orice! Nu ca la noi, masina universala :lol: |
acum nu stiu cat e publicitate sau ajutor din partea statului german pentru bmw avand in vedere faptul ca a pierdut o gramada din vanzari...ca nu arunca nimeni atatia bani in "publicitate" hai sa fim seriosi
|
la noi ...cu siguranta nu o sa avem vreodata asa ambulanta :((
|
oaaaa...smecherie sa fi sofer pe una d-asta! e torpila masina! stiu foarte bine ce spun pentru ca am condus asa ceva, chiar motorul asta si e incredibil! cu siguranta cei slabi de inima fac infarct inainte de a ajunge la spital! :lol:
|
sunt 'nebuni' cand e vorba de viata, face cat jumate din ambulantele romaniei
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning