![]() |
Honda Accord căpăcită
3 Attachment(s)
Honda Accord căpăcită
Să vedem pβnă unde poate duce un hobby! Proprietara, mai exact, Stephanie, şi-a transformat maşina, o Honda Accord din 1993, ξntr-o opera de artă acoperind-o cu capace de sticle colecţionate. A ξmbrăcat aproape toată maşina, mai puţin partea de deasupra. A fost ajutată de prieteni şi de cβţiva barmani care i-au sortat capacele. Deosebită ξntr-adevăr şi destul de colorată. De la depărtare n-ai zice că este plină de capace! |
Re: Honda Accord căpăcită
frumos dar multa munca pt a crea asa ceva
|
Nu prea se merita sa iesi cu ea pe strada... ca na, poate zboara cateva capace :lol:
|
interesanta pasiune,oricum nu stiu ce adeziv au folosit dar sigur la viteza mare+spalat se desfac:weirdface
|
ce lume nebuna >>>:))) oricum e de apreciat
|
ce face plictiseala din oameni:))
|
deasupra nu a mai ajuns ea sau nu a mai avut capace? oricum nu s-a plictisit tanti
|
Adevarat ce face plictiseala din oameni ...:)) n-as sta nici obligata sa pun atatea capace pe-o masina :))
|
ce tampenii mai fac oameni astea
|
Multi nebuni pe lumea asta!!!
|
saraca masina...atat pot spune.
Ce a zis "saraca" americanca...dau 300 de dolari pe masina, mai cer pe la cateva baruri capace si gata...am o masina "Trendy"... Cum sa iti bati joc frate de asa masina :( |
Tiganie curata ....
|
probabil o chinuie talentu si a vrut sa`si arate "pictura" :))).
saraca masina a rezistat operatiei lui"ciomu" ahahaha. |
nuj ce sa zic...e de apreciat munca dar plictiseala isi spune cuvantul...cum spuneatzi si voi:D
|
daca sunt capacele din metal sa vezi ce ruginesc dupa 4-5 spalari si cateva zile de ploaie. asta in cazu fericit in care nu zboara capacele de pe caroserie la jetul de la spalatorie
|
tuning de criza :lol:
|
Sunt curios ce sunet scot in cazul unui accident :))
|
capacele sunt metalice sau din plastic oare?
|
Talent sau nebunie ?? :))
|
CEVA ORIGINAL!BRAVO!
|
merita mult respect acest om... numai ca se plictisea prea rau .. si asa ia iesit o opera de arta ..
|
cred ca sunt capace de plastic
|
Re: Honda Accord “căpăcită”
Quote:
daca a avut nevoie de barman...este de la sine inteles ca acele capace sunt din metal :) ca doar daia este barman, sa desfaca sticle :D In plus se vede clar ca acele capace sunt din metal ;) |
E mai realist asa decat piata tuning-ului cu stickere de 5 - 10 cp/sticker :lol::lol::lol:
|
arată jalnic.
|
na acum pot spune ca am trait sa le vad pe toate...oricum foarte interesanta ideea...pacat de munca care a fost depusa..pentru ca oricum ar fii prinse..daca nu cad cand spala masina sau cand merge...o sa rugineasca in timp...da oricum..foarte interesant..si nu se observa intradevar daca nu te uiti atent ca defapt chiar sunt capace:D:):)
|
:)) foarte tare, insa noi am putea fi si mai buni...pai va dati voi seama la cat bea romanul, am putea face niste autostrazi din capace :))))
|
Quote:
|
e pasiunea omului asta e e banu si lucru lui
|
daca o da la fiare vechi s-a scos, scoate mai multi bani ;))
|
desi sa lucrat mult la ea mi se pare kitch
|
Quote:
Sunt recunoscuti astia pentru prostie. |
hai ca am vazut si masini cu capace ... mai urmeaza alea imblanite ca in Dumb & Dumber =)) usi si pisici in adevaratul sens al cuvantului =))) blana autentica :))
|
ajuta oare la rugina?:))
|
WOW .. cata rabdare si cata pricepere....frumos :)... pun pariu ca mai mult de jumatate din cei care au postat nu ar putea face asta... or nu ar avea rabdare;)
|
cumpar motor honda accord2.0 12v nr tel 0765431715
|
cata rabdare a avut cel care a facut :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning