![]() |
Seria Need For Speed
3 Attachment(s)
NFS Und 2...
niste poze din NFS Und 2...mie mi se pare putin exagerat... |
3 Attachment(s)
inca niste poze...voua cum vi se pare?/
|
2 Attachment(s)
...nu sariti pe mine k nu am jocul :D:D...mie nu imi merge nici nfs underground 1 la ce cp performant am !1
|
Super misto ...
De 4 ori mai misto ca NFS Und 1 !!! Sincer .. Mult mai multe optiuni ... dar daca are ca NFS Und 1 doar 1 oras si niste circuite care se repeta o sa se plictiseasca lumea de el ... Macar 2-3 orase ceva combinatzie cu GTA Vice City daca ar fi ... In rest ... grafica e de nota 12 ! |
eu abea astept sa pun mana pe el
instalez volanul si pedalele si nu mai ies 2 saptamani din casa |
Re:
Quote:
|
loool
normal si poate si ceva idei bune ptr exterior |
Frumooooooooooooooooooooooooooooooooos !!!!!!
Abia astept sa tocesc tastele !!!! Dar care e faza cu usile Lambo si muzica... O fi ceva cu expozitii, show-uri ??? Cand il gasim pe tarabe ??? :wink: |
Re:
Da...merge..e foarte faina grafica.Acum(dupa cate am vazut din poze) poti sa ii modifici si linia audio...(interiorul se poate modifica dupa bunul plac??)ca daca da ar fi fain...Nu ca la underground 1 cand ii modificai doar performantele motorului si ale masinii...si cosmetizai exteriorul...
A...si inca o intrebare...are camera la volan? (adik sa vezi masina de la volan) |
probabil ca da
cam toate jocurile cu masini au |
MORTAAAAAALL!!!!!!!!de abia astept sa pun mana pe el.... se vede ca e mai complex decat primul .... sigur l-au inbunatatit... !!!! ALEX MAXX AI 5 ORE SA_MI ZICI DE UNDE AI POZELE , Daca in 5 ore nu imi zici , incep si te iau cu \" te rog frumos ... hai mai alexutzule\" :P hai plz zi si mie de unde... peace
|
http://www.eagames.com/official/nfs/...me001tann2text
EvLSant0S aici gasesti pozele alea si informatii despre joc e site-ul oficial |
Multumesc mult d tot CeReS
|
|
ah... si jocul care va vrea sa-l concureze... \"street racing sindicate\"
http://srsgame.com/video/SRS_E3_hi.wmv <<--uitati-va la trailerul lui.... |
cam slabut trailerul
parerea mea |
vezi k un topic .. avand k subiect acelashi joc l`am deschis si eu acum 1 saptamana .. am aflat primu` .. oricum marfa screen shoot`urile si abea astept sa pun laba ( ma scuzatzi ) pe el !!!
|
stiti ce m-a ofticat pe mine la undrgnd1... k nu avea optiunea de replay frate.. sa vezi si tu frumos cursa pe care ai facut-o, ca vorba aia a fost (si inca este) cea mai spectaculoasa parte din seria NFS, si stiti ca inainte aveau toate replay-uri care mai de care.. :( sper sa reintroduca la nfsu2 replay-urile..
|
Mie nu mi-a placut ca nu are damage... Era frumos sa vezi un spoiler zburand... :wink:
|
Re:
Asha e vali....pei la draguri...dupa ce mergeai cu 250 km/h si intrai in stalp sau in altceva se crapa doar un pic geamu...sa o vezi deteriorata..si dupa aia cand o repari sa vezi cum se face la loc spoilerul (si dupa ce o repari sa iti ia din puncte...sau din bani...sa fie mai realist)
|
Avetzi dreptate.
NFS Underground 1 avea unele neajunsuri.Oricum,cel putin din cat am vazut din poze 2-ul promite ceva mai mult. Vroiam sa va intreb ce parere aveti despre felul cum se comporta masinile in Underground1 , se apropie de realitate? :?: :D |
Re:
Mda...dificila intrebare.pei in primul rand...ca sa vezi daca se comporta ca in realitate....tre sa conduci si masinile(reale).Oricum, parerea mea este ca se apropie de realitate (sa va explic si de ce).oricat de mult ar incerca (cei care fac jocurile ) nu pot sa ajunga la o asemanare exacta cu realitatea.Si chestia cu handling si alte alea (unele cred ca is puse la misto...nu cum sunt in realitate)
|
maybe e bine ca nu are damage... ne deprinde cu ideia si vine underground 2... care e cu damage (vedeti si voi trailerul)... bani .. fomei :) deja traseuri mai mijto ... politie :D
in fine... hai sa vedem cum o sa fie.. |
Re:
Quote:
Oricum , eu am vrut sa spun(intreb) cum se comporta masinile in joc la viteze mari ,viraje etc , lucru care nu multi il pot experimenta pe masinile reale , pt ca tre sa conduci f aproape de limita. |
Cel mai realist NFS dpdv al condusului este NFS5 - Porsche Unleashed :!:
NFS7 - U - nu este nici macar pe-aproape :evil: |
Re:
Asha e Bogdan...dupa parerea mea...nfs 5 a fost cel mai bun dintre toate pana acum.Si la sunet si la tot (si la grafica a stat bine pentru anii lui).cu damage cu de toate.
Calindcm - ma bucur ca am putut sa iti fiu de \"folos\".(adik sa te ajut)Oricum aia era parerea mea...si ai dreptate...Esti foarte aproape de limita daca incerci asha ceva. |
shtie cineva data cand va aparea NFSU 2?
|
Super marfa jocu' .... daca am pus mana pe el adio forum, mirc & messenger ... :lol: :twisted:
|
cat m-am uitat shi pe net shi alea alea tot nu am aflat cand apare jocu.poate cineva sa imi spuna?
|
jocul trebuie sa apara toamna asta, sept - oct, cam pe acolo.
|
G-Spott sa vezi ce ne ardem in retea...vezi ca se aude ceva ca s-ar putea sa fac(em) rost de el :lol:
imi facurati pofta de joc si instalai street legal redline ...sau cum ii zice :lol: cam nasol ...da oricum merge...gata m-am tirat sa ma joc zbye ! |
Fratilor ce au scos astia, nu-mi vine sa cred, tuning pana la cel mai mic detaliu. IUPIIIIIIIIIIIIII :chew: :chew: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
Cand iese pe piata, la noi. Il vreau. :wink: |
Super tare , abia astept pacat ca nu am apucat sa termin Und. 1 mai aveam 2 nivele :shock: mi-a luat unu jocu si nu mai mi l-a dat...dar abai astept sa vad NFS Underground 2 :D .
|
Re:
Quote:
Al3xius stai sa apara. ( poate trecem zilele as pe la Sniper ) |
daka face cineva rost de el il punetzi pe un cd shi il trimitetzi prin posta ca va trimit yo bani.ashtept.
|
3 Attachment(s)
cam asa ar arata orasul :twisted: :twisted: :twisted: alte screenshots`
|
marfa pozele de la joc
|
3 Attachment(s)
altele`
|
3 Attachment(s)
subaru`
|