Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Jante furate ! atentie (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/123145-jante-furate-atentie.html)

CristianD 12-05-09 08:25

Jante furate ! atentie

azi noapte s-a furat din Grigorescu de pe un Polo 4 roti, Jante Rial de 16 in 5 prezoane cu cauciucuri Good Year 195/45/16.
Nu stiu modelul jantelor stiu doar ce mi s-a spus, ar fi jante cu mai multe spite negre cu argintiu.
Daca vreti sa cumparati asa ceva de la cineva, aveti grija s-ar putea sa fie cele furate ...

edit: Jantele sunt Rial Bari

CristianD 14-05-09 08:24

Re: Jante furate ! atentie

v-am atasat o poza cu Jantele care (gresala mea) sunt Bari nu Lugano
Daca aflati ceva nu ezitati sa anuntati
Nu incurajati furtul.

EDIT: Proprietarul m-a rugat sa scot poza cu masina asa ca m-am conformat ... Jantele Bari de la Rial cred ca majoritatea stiti care sunt sau ati apucat sa vedeti masina ininte de EDIT. Daca nu dati cu google :D

Calin_UKU 14-05-09 12:44

Naspa rau de tot.
Am inteles ca in una din noptile trecute s-au mai furat niste jante de pe un audi A6, jantele erau de RS4.
Trebuie sa avem mare grija.

RA_2fast4u 14-05-09 20:41

Pe mine ma depaseste treaba asta. Cum sa iti fure frate jentile de pe masina? cum sa ajungem in halul asta???? Si ce fac? ti-o ridica cu cricul si ti-o lasa pe butuci.. pe burta??? ma depaseste. Nu aveau antifurt?

Luati toti jegii astia si calcati in picioare. Sper sa ii gasiti pe nenorociti :|

CJ-01-WOB 15-05-09 00:42

pe dincolo e o chestie la ordinea zilei , daca nu iti iau masina , iti iau tot de pe ea ..

zeusrazvy 15-05-09 09:08

ce oameni frate...nu se pot pune senzori de alarma si la jante?cum ma sati fure jantele.. pfff ce e romania asta asteapta-te sa vrea sa ti le vanda tot tie asa e romanu...

CristianD 15-05-09 09:42

In cazul Polo-ului din Grigorescu masina a fost gasita pe niste bucati de BCA. Masina era parcata pe strada 1 Decembrie, strada destul de "populata" (cea de langa Somes). Politia la sunat pe proprietar la ora 4 noaptea/dimineata.
Mare grija

vali_cd 15-05-09 10:54

Quote:

Originally Posted by CristianD (Post 2321061)
In cazul Polo-ului din Grigorescu masina a fost gasita pe niste bucati de BCA. Masina era parcata pe strada 1 Decembrie, strada destul de "populata" (cea de langa Somes). Politia la sunat pe proprietar la ora 4 noaptea/dimineata.
Mare grija

daca mergeti noaptea pe stradutele din grigo veti vedea cum politia se fofileaza de la munca. se ascund in tot felul de locuri mai intunecate s anu fie vazuti si stau acolo, mai mananca cate un schnitzel, etc, in timp ce masina din zona in care ei ar trebui sa patruleze este furata. dupa aceea te pot suna dupa cateva ore, cand se gandesc si si sa mai dea o tura de plictiseala, ca tie ti-au furat masina sau parti din ea.
si pe deasupra nici nu ii cauta pe hoti...a 2 a zi ii veti vedea din nou cum 'patruleaza' ei

uneori i-am vazut dormind in logan, iar pe la 5-6 dimineata cum se trezesc amortiti

CristianD 15-05-09 11:02

Daca ii mai prinzi in timp ce dorm fa-le o poza.

Piry 15-05-09 13:07

eu stiu unde se aduna sa stea aiurea de povesti si sa doarma, daca vreti facem o descindere >:)

CristianD 15-05-09 13:17

http://www.realitateacluj.ro/index.p...cial&Itemid=13

Priviti si dupa caz va minunati ... ii un reportaj TV dupa acest caz

@Piry ar trebui sa facem o actiune de genul si sa aratam lumii cine ne "apara" ca doar ei sunt primii care ne si amendeaza.

RIcKO 15-05-09 14:37

ar fi tare sa le fure la gabori rotile in timp ce dorm ...:D asta chiar ca ar fi o chestie ...de acum incolo pe langa fata de la mp3 mai ducem in casa si jantele..:D

tekno 15-05-09 15:15

ca pe vremea lu impuscatu cand isi duceau batranii stergatoarele, rezerva, bateria si unuii mai norocosi casetofonu in casa.... :lol:

CristianD 15-05-09 15:46

si ca sa vedeti ca intradevar se fura roti in Cluj :(( mi-a trimis un coleg un mail cu un link
http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...90514-10020309

cica si sambata a mai fost un caz ...

RIcKO 15-05-09 16:12

da frate ...ne bagam masinile in casa....:D...eu unu personal mi-am luat pistol cu aer comprimat .....nu ma intereseaza ce patesc in caz ca il folosesc da stiu ca il bag in spital pe fraier

KoKozula 16-05-09 05:19

Noh poi ar trebui sa re-lansam si noi moda jantelor din tabla. Nici macar capace... ca is scumpe si alea si se fura usor.

bzsa 16-05-09 16:05

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 2323793)
Noh poi ar trebui sa re-lansam si noi moda jantelor din tabla. Nici macar capace... ca is scumpe si alea si se fura usor.

seful meu a ramas fara roti in cart gherogheni sapt trecuta, dimineata cand sa vina la servici masina era fara roti
are un Audi A6 MTM si avea jenti de aliaj originale de Audi ,pe 18 parca

taz rider 16-05-09 16:13

2 Attachment(s)
Bulevardul Gheorghe Sincai, acum vreo luna...
Dupa cum se vede...masinile se parcheaza putin oblic...coltul din fata al masinii ajunge pe bordura...
Ghinion, i-au lasat-o pe pozitie...

RA_2fast4u 16-05-09 16:23

Eu tot nu inteleg. Masinile de pe care se fura, nu au antifurt? Si daca au.. cum reusesc sa scape de el? :-??

taz rider 16-05-09 16:51

Fix antifurturile ii opreste pe hoti...
Fii serios ;) te sare din antifurt in secunda 1

bzsa 16-05-09 18:48

stii cum e la nemti cand iti face un Audi un Mercedes Etc ,crezi ca se gandesc ca in romania se fura si rotile de pe masina :D
mai era o vreme cand de pe Opel vectra se furau si oglinzile , zilele astea am vazut pe o masina ca era prinsa cu nituri sa nu le fure, si de pe golf 3 farurile de ceata si lista cu siguranta poate continua

RIcKO 16-05-09 19:08

antifurturile zboara....pt ca daca vor sa itzi dea jos rotile fi sigur ca au si cheia de la antifurt chiar asa de greu e sa faci rost de o cheie de antifurt? catzi prieteni deai vostrii nu au audi ...vw bmw etc...si eu cred ca treaba asta e premeditata , itzi fileaza masina , ce jenti ai etc ..fac ochiului placere ....stitzi voi ..mana are putere...

Kent8 16-05-09 20:39

ok, furi un set, 2,3,4,5 dar apoi ce dracu faci cu ele?
faci colectie de seturi?
ok, inteleg ca ai nevoie si nu ai bani de un set...si mno furi unu, dar cu mai multe ce faci? :d

UnuFain 17-05-09 19:40

si in turda a fost un caz auzisem ceva cu 4 jane furate dar nu se poate asa ceva astia trebuie prinsi si trasi dupa masina cu lantul .... eu am patit saptamanile trecute tot in manastur numai ca mie mi'au taiat prelata de la masina si geamul din spate ... nu am mai dat de faptas si nici politia

RideTheRiddle 18-05-09 00:43

la mine pe golf 3 au furat bandourile alea negre de gt si nu odata am auzit de semnale si proiectoare furate. asta ca sunt usor de demontat iti trebuie doar o surubelnita, asta daca esti bleg si nu poti cu mana goala.

nu ma surprinde nimic la faza cu furatu de pe masina de cand am vazut cum o masina a ramas fara oglinzi ( nu oglinda cu totul, doar geamul )

nxtaz 18-05-09 01:16

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2328069)
nu ma surprinde nimic la faza cu furatu de pe masina de cand am vazut cum o masina a ramas fara oglinzi ( nu oglinda cu totul, doar geamul )

Era un spot mai de mult la TV cu "Indiferenţa te face complice" era vorba de violenţa în familie dar mie mi-a rămas întipărit în minte motto-ul care ar trebui să îl avem cu toţii în minte atunci când suntem martorii unor astfel de întâmplări.
Noi (societatea) am putea schimba ceva, dar preferăm să fim indiferenţi, fie din comoditate, fie de frică, fie că suntem mulţumiţi că nu suntem noi victima.
Privesc cu scârbă cum sunt "idolatrizaţi" anumiţi coloraţi care au reuşit prin mijloace foarte cunoscute de toţi să îşi însuşească anumite bunuri.
În loc să respingem specimenele de acest gen, să nu îi acceptăm în grupul nostru de prieteni, să îi respingem să locuiască alături de noi, să nu acceptăm ca copii lor să înveţe la aceeaşi şcoala cu ai noştri - în loc să facem toate astea noi îi privim ca pe nişte semi-zei...
Vă spun asta pentru că sunt sătul de câte am văzut...
Nu îmi vine să cred ca tinerii ajung să aprecieze unele persoane doar pentru ce posedă, uitând de principii şi de adevăratele valori.
Toate astea le analizez şi le relatez din perspectiva unuia care locuieşte într-un oraş în care e o modă să pleci "la furat" şi unde, din păcate aceste fapte în loc să fie condamnate de noi, sunt apreciate...
RideTheRiddle nu vreau să înţelegi greşit, nu am nimic cu tine, doar că post-ul tău mi-a amintit anumite lucruri, ăsta fiind motivul pentru care te-am citat.
Îmi cer scuze pentru lungimea post-ului şi sper ca făptaşii să fie prinşi şi pedepsiţi !
Iar dacă sunteţi matorii unor astfel de scene nu uitaţi : "Indiferenţa vă face complice ! "

RideTheRiddle 18-05-09 01:52

inteleg foarte bine ce vrei tu sa spui, dar nu am fost martor la furt in sine, ci doar am vazut masina inainte si dupa, fiind a unui vecin.

dar tin sa te contrazic la un singur lucru. ziceai de excluderea copiilor din scoli. oricat de mult rau ar face parintii lor, ei nu au nici o vina. merita o educatie buna tocmai pentru a nu ajunge ca ei. si asta ar fi cea mai buna solutie, educatia. asa nu am mai avea atate scursori in societate.

Fixius 18-05-09 03:09

acu vreo 2 ore.. au inceput sa urle alamele la mine pe strada, ma ies pe balcon, vad doua gorile... plimbandu-se pe strada, in spatele lor apare o duba t4 cu nr de italia..

am si fugit jos.. sa vad daca mai am jantele pe partea dreapta =))
mainei imi pun tablele pe masina =))

Fixius 18-05-09 11:04

pana la urma urmei, azi noapte s-a furat jantele de pe un S3, cu cateva case mai jos de mine...

azi imi pun tablele pe masina..

bzsa 18-05-09 12:50

deja nu mai poti lasa masina in fata blocului:???:,noroc pt aia care au garaj sau curte

Cata RHC 18-05-09 16:28

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 2328171)
acu vreo 2 ore.. au inceput sa urle alamele la mine pe strada, ma ies pe balcon, vad doua gorile... plimbandu-se pe strada, in spatele lor apare o duba t4 cu nr de italia..

am si fugit jos.. sa vad daca mai am jantele pe partea dreapta =))
mainei imi pun tablele pe masina =))

ce culoare avea duba?

CristianD 18-05-09 16:35

Fixius ... de ce nu dai un telefon la politie sa spui ca ai vazut ce ai vazut ? poate in duba respectiva era macar 1 janta din toate cele furate.

Cata RHC 18-05-09 16:39

Quote:

Originally Posted by CristianD (Post 2330071)
Fixius ... de ce nu dai un telefon la politie sa spui ca ai vazut ce ai vazut ? poate in duba respectiva era macar 1 janta din toate cele furate.

Normal. Altfel cum credeti ca pot sa-si faca treaba. Cat mai multe informatii si cretinii aia pot fi prinsi. Si cu cat mai repede cu atat jantele furate pot fi recuperate inainte de a le vinde. Cum a spus baiatul din Bucuresti cateva posturi mai sus. Numai asa putem trai intr-o tara normala

Fixius 18-05-09 22:55

stai linistiti ca am sunat, sunt inregistrat deja cu numele si adresa.. cand au venit nu au vazut nimic..

am dat telefon pe la 4:30, si au venit pe la 5 =))

tata a plecat la 8:30 si atunci audiul S3 era pe boltari
acuma seara cand am ajuns acasa.. avea alte jante pe masina...

duba era alba..

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 2329263)
deja nu mai poti lasa masina in fata blocului:???:,noroc pt aia care au garaj sau curte

acu o luna s-a dat spargere in garajul subteran unde locuiam inainte, s-au spart 3 bmw-uri si o solnitza

sa speram ca in curte nu o sa fie problema..

o sa se ajunga, ca un italia, se formeaza grupuletze.. care se plimba noaptea si cum vad ceva suspect anuntza politia =))

scorpionxxx 19-05-09 16:53

maina din fata blocului o poate lasa cheala;
garajul il poate sparge ca nu e asa greu ;
iar sa stai la casa si sa iti ti masina in curte e iarasi riscant in cazul in care nu ai sisteme anti furt prin curte, camere de supraveghere sau macar un caine care sa mai latre,
hotul hot ramane te poate fura si pe fata

Fixius 19-05-09 22:58

doar ca nu e asa cretin sa-ti sara gardu in curte.. sa-ti dea jantele jos si sa le arunce peste gard, stiind ca tu oricand te poti trezii, si cine stie peste ce propietari mai da.. parerea mea..

am vazut ca sunt ceva anti furturi speciale ptr jante.. o sa ma interesez si revin cu detalii si poate kiar si oferte de pretz :P

UnuFain 20-05-09 01:11

ce sa mai zic ca azi in parcul sau fostul parc de masini dintre turda si cluj ... cum vii de la turda si cobori feleacul este ceva parc de masini sau a fost ... dupa aroma ... am vazut un a6 parca pe partea stanga pe discuri pe partea dreapta pe un cric fara jante .... deci dezastru, bahaoooooooooooooos ... nush unde se va ajunge, de 2 nopti i'au furat unui amic de pe 5 camioane 10 baterii ... din curte, ce sa mai eu imi parchez masina in gardul viu cu partea dreapta dar in curand o voi parca la perete .. wtf, cred ca e o metoda destul de buna decat sa umblu cu jantele de tabla ;)

di48lo 20-05-09 10:58

... si vei ramane cu 2 roti:D
Am glumit... Nu stiu ce parere aveti, dar eu as monta un sistem de supraveghere in masina. Cateva webcamuri (cu infrarosu) ascunse, conectat la un laptop modificat (sau recorder). De mult ma gandesc la ideea asta, oriunde te duci cu masina, orice se-ntampla ai un martor.
Nu poate sa fie o idee atat de proasta, cei de la Hummer ofera un astfel de sistem:

http://www.ebaumsworld.com/video/watch/953215/

RIcKO 20-05-09 15:47

si o sa itzi arate masina ca a unui taximetrist...1000000 de cabluri si vreo 10 prelungitoare care ies din bricheta...:D....itzi dai seama ca cei de la Hummer au facut chestia asta pt ca si au unde sa mascheze toate matzele..:D....oricum ar fi un proiect indraznetz.....dar ma indoiesc ca se poate face asa ceva pe o masina mica.....si totusi daca te hotarasti sa faci asa ceva...ai tot sprijinul meu ....moral..:D bafta!

di48lo 20-05-09 18:24

Sunt camere web wireless (WIFI), si daca totusi punem camere cu cablu, sunt necesar maxim 6 cabluri (4-6 camere sunt suficiente) care pot fi ascunsi sub tapiterie. Alimentatia poate fi rezolvata si mai discret, nu numai prin bricheta. Partea grea este gasirea unui aparat care inregistreaza pe 4-6 canale simultan.

All times are GMT +2. The time now is 16:59.

- Copyright 2026 4Tuning