Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   tunin PASSAT (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/12311-tunin-passat.html)

LEU_78 30-01-06 11:01

tunin PASSAT

1 Attachment(s)
Spoilere, praguri, eleroane, prize pt capota,aripi umflate, modele CAR ZONE, RIEGER, SEIDL, preturi foarte avantajoase.Tel: 0745084145 , IASI

wils0n 03-02-06 18:06

masina lui batman ?

SpeedeR 03-02-06 18:20

c hidoasa e
misto...sotto va gasiti clienti din varful muntelui dk asta e show carul vostru :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 03-02-06 19:01

deci .. nici nu stiu sa zic daca imi place sau nu
e interesanta ..
da parca lipsesc cateva chestii ..
gen ... pragurile ..
si ..
mai da poze ..

Eugen_TL 04-02-06 23:50

vai doamne! frumusete de passat cum a ajuns... mie unu numi place deloc

peter 05-02-06 10:55

mama ce ditamai grila areeee...crd ca pe acolo mai iese un tico... :)

needBrain 05-02-06 11:52

interesanta masina........dar prea multa grila aia.........prea prea multa

peter 05-02-06 12:39

si nici macar praguri ?? :roll:

Cabbano 05-02-06 18:50

grila cu spoileru din fata sunt urate iar jantele alea(cred ca-s pe 15) sunt cam mici,nu? :(

steaua23 08-02-06 23:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
c hidoasa e
misto...sotto va gasiti clienti din varful muntelui dk asta e show carul vostru :lol: :lol: :lol:

cat de tare a fost asta :))

ps: o fi terminat passatu? in orice caza nu e prea stralucit ... dupa mine intra in kitch tuning

Razvan-CT 08-02-06 23:21

cat de urata poate sa fie...personal nu'mi place deloc..

dak vrei sa vinzi asa ceva nu o sa gasesti pe nimeni care sa cumpere...

mercut 08-02-06 23:23

e coapta rau de tot....cine ti-a dat ideea sa o faci asa?

balann_jointt 10-02-06 00:15

hai ma las=o dreaq de vrajeala ca asta e tunning virtual nu e adevarat! e naspa rau zici ca e jeep din fata! daca o mai inalti vreo 50 de cm si ii mai pui si in spate tot o bara asa lata cu niste praguri super mari si jante pe 19 20 chiar ca o faci jeep! daca o mai fii si tractiune integrala chiar ca faci din ar bate un pic spre un tuareg! mama sa vezi ce imi sar astia in cap acu la cate prostiiii am zis! :lol:

Cabbano 10-02-06 15:13

Chiar ca seamana oleak cu touareg... :lol:

nxtaz 10-02-06 16:05

aripi ii mai lipsesc..kitch!

passat 1.8T 16-02-06 21:01

arata rau de tot :( mai bine schiba poza si arata ceva mai decent daca tot te dai meserias :shock: . uite aici ceva interesanthttp://www.clubb5.com/month/0402/index.shtml.
si asta pt. toti baieti http://www.passatworld.com/month/index.shtml :D

balann_jointt 01-05-06 23:37

Re: tunin PASSAT

ma fratilor daca tot aveti bani de facut tuning la passat faceti ma ceva calumea nu navete dastea spatiale! da oricum un + il ai de la mine pt incercare!!! esti marfa :)) sa vedem ce iese din bara spate!!!!!! :)))) daca din fata se zicea mai sus ca iese un tico sunt sigur ca din spate nu o sa ne dezamagesti si o sa o faci sa iasa un matiz!!:)))) bafta

carless 10-05-06 00:35

V-ati grabit sa sariti toti in capu omului.Poza respectiva e in timpul realizarii tuningului , probabil era pus numa spoileru fatza care e ceva detasabil atata timp cat mashina respectiva a facut shi taximetrie(o mare prostie cred)praguri are ceva da.... la cum urca shi coboara bordurile de prin cartierul natal... ma indoiesc ca o sa reziste ceva misto la el,spoileru spate shi aspectul per total dupa realizarea tuningului nu e chiar asa de rau precum il criticatzi voi,plus ca nu vezi asa ceva in fiecare zi.Cred ca ar fi mai bine sa mai puna shi alte poze cu masina si sa zica si ce are prin ea (is curios care e treaba si povestea controversatelor dvd-uri care le are prin interior :D)
Parerea mea e ca s-a depus oleaca de efort si reusita sau nu e o intentie laudabila.
Ideea e ca din cate stiu are parca alte jante,spoiler spate in stil cu ala de pe fatza,praguri nu prea am vazut sa-i puna niciodata din cauza bordurilor sau poate nu si-a imaginat ca-i trebuie :D

No_speed_limit 18-05-06 14:17

kitchhhhhhhh............e laudabila ideea de tuning, atat. nu spoiler-ul

mihai88 18-05-06 14:27

daca ar fi a voastra nu ati mai vb asa

mie unu chiar imi place...da fai si lateralele si spatele :)....tot ceva asa mai iesit din comun

salut si bafta

cata_tm 18-05-06 15:11

bestiala... e nonconformista, poate de aia exista doar cei care o adora, sau cei care o urasc, si nici un prag intre astea doua.

dar, pe cat de bestiala mi se pare, nu pot, uitandu-ma la poza, sa nu observ... nush, parca e virtual tuning: luata partea din fata, pusa, si nimic mai mult. e tare ... neterminata, cam asta e prima impresie cand vad poza.

No_speed_limit 18-05-06 15:34

3 Attachment(s)
Mihai88 nu gandi asa, masina mea m-i se pare mult mai tare decat passatul ala, deci yo nu as da bora mea pe passat-ul ala :P Iar a mea este inca in stadiul de pregatire in curand voir rupe randurile .......

*-_Speed_-* 03-06-06 20:00

Bv Mah,si nu te lauda si tu akuma ku Bora aia a ta(ii faina dar dak vrei sa te lauzi este un topic special pt Bora:lol: si nu fa offtopic)Si de passat ke sa zik is in ceata nu mi se pare cine stie ce Orikum merge;) daca mai ii pui si niste praguri,spoiler spate si niste genti de 18" kred ka ar arata mai decent:-P :

F.R.Sonic 03-06-06 20:20

e marfa poza cu passatu' :no::tears:

vlad_Mafiotu 04-06-06 20:52

passatu asta e demn de NASA.Mai are putin si decoleaza pe marte :))

mishued 07-06-06 15:31

Si eu care ma gandeam ca Passat-ul meu caravan n-ar arata prea bine tunat?
...se poate si mai rau.

geo2002 07-06-06 18:29

ce a facut el inseamna tuning de cel mai prost gust.Mie unul mi se pare o mare aberatie bara aia.Bine gusturile nu se discuta

silviuGreseala 07-06-06 18:54

ba da pasatu ala daca il vede o baba pe strada cred ca zice ca au venit exptraterestri.:-)))))

BULLDOG 07-06-06 18:57

io zic ca daca grila aia ar mai avea ceva pe mijloc, orizontal, si dak ar mai exista praguri, un wide body klumea si niste jante mai mari ar fi o masina frumoasa, dar asa,NU...mai bine o lasa stock decat sa-i puna spoiler numa pe fatza, SI INCA CE SPOILER:D

Cabbano 07-06-06 19:17

cel care a facut topicul asta nu a mai postat d la inceput...
oare d rusine???

P.S : Glumeam.......cred:-)

TopArt 07-06-06 19:21

Quote:

Originally Posted by LEU_78
Spoilere, praguri, eleroane, prize pt capota,aripi umflate, modele CAR ZONE, RIEGER, SEIDL, preturi foarte avantajoase.Tel: 0745084145 , IASI

groaznica masina din poza si perfect nefunctionala (rezistenta torsionala a bumperului fata = 0 barat.)

sicalosuu 15-06-06 20:37

Quote:

Originally Posted by TopArt
groaznica masina din poza si perfect nefunctionala (rezistenta torsionala a bumperului fata = 0 barat.)

korect
si sa nu mai vb de aerodinamica..............
weak man.........
data viitoare sa folosesti ceva mai finut :chainsaw:

Bogdan YBR 23-08-06 20:11

kitch direct. pacat ca arata mai bine stock decat asa facuta de voi.

Lukian_XXX 30-08-06 09:50

wooooooooooow:shock:
de unde a venit masina aia (sau mai bine zis spoilaru)??:crazy: "oare de pe Marte"........"ba nu"......"cred ca stiu .......de pe PLUTO"
e varza omule spoilaru ala!
-totusi respect dorinta de a o tuna...........da totusi oricum sunt sigur ca daca schimba upic spoilaru (sal modifice umpic) ar sta chiar bine!
-nu e exclus sa fie Virtual tuning!:silenced:

Mihaitza_tdi 01-09-06 11:24

pacat de passat!!!:(:(

Duffy 04-09-06 00:29

looool darth vader p alb... respira km greu :))) nu va stricati masinile aja... sfat....

CT-28-JON 05-10-06 00:39

fratioru meu sant de la constanta am o mare rugaminte id`ul meu de mess este johnnynel am un passat la fel ca al tau si ma intereseaza si pe mine bara de pe fata poate poti sa ma ajuti sa fac si eu una astept mesaj sau un telefon 0723974416 sau sms e super tare mersi!

Bogdan YBR 05-10-06 00:42

sucara masina voastra.de obicei nu critic munca altora dar daca asta e showcar-ul vostru... lasa de dorit.misto jentile..daca te straduiai gaseai si mai mici si mai jenibile

SSR. 06-10-06 10:05

arata la fel de bine cum arata tuningu' pe dacie

thunder rock 29-11-06 16:53

Kitch tunning curat.Tuning inseamna aerodinamicitate...da nu asha ceva.Nashpa tare fratzie:evil:

All times are GMT +2. The time now is 10:18.

- Copyright 2026 4Tuning