![]() |
Masini tari dar cam lovite
Am gasit un site cu masini foarte tari , chiar exotice , facute praf .
Stiu ca nu-i frumos sa fac reclama , dar site-u nu-i al mei , nici nu stiu el cui e deci ... www.wreckedexotics.com \"rasfoire\" placuta ! |
Am vazut acolo si 2 enzo-uri lovite calumea si niste Maybach-uri shifonate umpic .
Mie sincer imi pare rau dupa ele , dar ce sa-i faci . asta e |
:( :( frate ,sa speram ca sunt asigurate :D :D
|
Sa speram . Eu sunt mai sadic de fel si imi place sa vad masini lovite ,cat timp nu e a mea, dar fara oameni in ele , sa fim seriosi . 8)
|
...bai eu nu pot sa ma uit la asa ceva ....
mai bine ma uit la un film de groaza!! :evil: :evil: :(:( cate masini super...dar din pacate buliteee!! :(:( :peace: |
...inebunesc ..am vazut un ferrari 360 si un 2002 Porsche GT2 Turbo facute varza...yo nu ma mai uit k turbez :x :x :x :peace:
|
Imagineaza-ti ce spume la gura au facut proprietarii cand le-au fost lovite masinile (in unele cazuri) de altcineva ...
|
cred k dk ma lovea cineva si eu aveam orice masina de pe site-ul ala ...il strangeam de gat dk era vina lui !!.....si dk era vina mea ma spanzuram de degetul mic de la picioru drept!! :peace:
|
Pai da , cam asa ii .
Am cititi undeva ca era unu cu un porsche GT3 la un race track , si i-a dat masina prietenei sale cica . Proasta a intrat in parapet cu spatele lovind masina destul de tare . Cica la prietenu` ei , proprietarul , i-a plesnit vena de la tampla cand a vazut accidentu` . Sadic nu ? :) |
E beton rau de tot site-ul ala!! Il stiu de ceva vreme si vreau sa spun ca eu nu am ramas socat de faptul ca isi fac aia praf masinile ci de cat de repede le fac praf.
Acum ceva vreme, de-abia aparuse BMW-ul Z4 (vreau sa spun ca avea doar 3-4 saptamani de la inceputul comercializarii) si aia au postat aia pe site poze cu un Z4 bine de tot lovit, cazut intr-o rapa. Sa nu mai spun de pozele cu Murcielago, care si alea au fost postate f. repede. |
stiu site-ul ala de vreo 1 an jumate... de la o vreme nici nu m-ai intru pe el.... nu mai suport sa vad toate minunatiile , accidentate... si rupte in 2 de nijte destepti...
|
me doare mintea cand le vad busite ...
|
la bani lor nici nu stiu de ce is fac griji :roll:
|
1 Attachment(s)
og my fuckin` god.... cum a putut frate s-o rupa in HALUL asta??
|
un fel de rotten.com numa cu masini
|
au fost uploadate imagini noi pe site, printre care un Slk ultimu` tip(model 2005 ) un mayback , un enzo , and many more ..
|
Fratilor nu mai puneti chestii d-astea ca ma cam inteapa inima :chainsaw:
|
Re: Masini tari dar cam lovite
jiji nu e pe site ul asta !? :x
|
este :) dar nu aici.. e la topicu Masini tari vazute la noi , intra acolo si ai sa vezi ;)
off topic : Hai Steaua :) |
Acu k Romania are echipe in Cupa EUFA, ar trebui sa aiba si masini pa saitu asta. Parerea me. Jiji chiar merita sa apara aici.
|
1 Attachment(s)
:twisted:copacii le fac si lor varza masinile :D
|
Ma doare pe mine sufletu sa vad astfel de masini lovite...oare ce au simtit proprietarii lor?
|
1 Attachment(s)
unu mik :)
|
1 Attachment(s)
si asta a facut poc ... pacat de ea...
|
Stiu site`ul de mai bine de un an si ceea ce am gasit pe acolo..nu este deloc prea frumos..atat de multe masini "exotice" care nu au ajuns prea bine ..Pacat!
|
la tt e pacat si de sofer si cine o mai fi fost in masina, nu credeti?
|
pacat de ele mare pacat:cry:
|
buey da maibachu lu' nea jiji unde e?
|
1 Attachment(s)
asta a facut cunostintza cu un tanc? numi pot imagina ce la facut sa sufere asa :( !
|
Quote:
trei sticle de palinca ardeleneasca, la un sofer de vo 40 de kile...parerea mea... |
1 Attachment(s)
hmmm ce o fi cautand fordu ala acolo oare?
|
asa o fi si la ei batae pe locuri de parcare?:))) si in familie...:)
|
1 Attachment(s)
Are cineva idee cine e...si cate picioare mai are acum?:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
La aia tre sa fie ceva trucaj , pilotul ar fi avut picioarele ghilotinate daca era pe bune...clar....
|
Quote:
|
mda stiam site-ul de 4 ani..
e normal sa fie si jiji.. e prima ranga ruginita pusa pe un maybach de proprietar..si singura cred e un moment memorabil |
Siteul il stiu de vreo 4-5 ani dar nu m-am mai uitat la el de cand m-am uitat prima data. Am vazut un Jaguar XJ220 facut praf in Anglia pe undeva dupa arhitectura orasului si un M3 plin de sange pe lateral si am zis ca ma las de condus, so... prefer sa nu mai folosesc siteul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning