![]() |
Rolls Royce Drophead Coupe īn haine Louis Vuitton
3 Attachment(s)
Să īmbraci un Rolls Royce Drophead Coupe īn haine Louis Vuitton poate fi cea mai proastă alegere. Şi dacă īl mai incalţi şi cu un set de jante ridicol de mari, ne demonstrezi īncă o dată că banii nu pot cumpăra bunul gust. Specimenul din fotografiile de mai jos a fost surprins īn Monaco şi ne aduce aminte de o cunoştinţă mai veche: Maserati Quattroporte Burberry edition. Ar mai fi cāteva de spus, īnsă eu mă opresc aici.
|
Re: Rolls Royce Drophead Coupe īn haine Louis Vuitton
asta cred ca trebuia sa fie masina celor de la OZONE cred:lol::lol::lol::lol::lol:
|
masina de pitziponc.....prea penal fara gust deloc kitsh 100%
|
foarte tare motocicleta care imparte poza cu masina :))de cand moda asta LV si...Papucii lu Albu...cine stie ce se mai poate intampla
|
arata super oke .. idee originala de apreciat
|
Cred ca RR Drophead e suficient de exclusivista asa cum vine din fabrica , nu mai era nevoie sa il "imbrace" in Louis Vuitton. Pana nu demult era moda cu imbracarea masinii in "Gucci" , dar de , vremurile se schimba :-) . In opinia mea e doar un alt KITSCH.
|
masina PitZi & coca = prost gust. oare nu au ce face cu bani si nu stiu cum sa atraga atentia. este doar o alta masina KITSCH. :|
masina e buna pt manelisti sa`i vada lumea ca au numai arfe si talente $@#$@#!@# mondiale :)) |
Rolls Royce in pijama :drunk: sau cum sa fii mai cocalar decat cocalarii :ciggy:
|
un mare kitsch arata groaznic !!! :|:omfg:
|
il doare pe el la basca de parerile noastre... :))))) vb aia... poti sa te c**i in gustul omului?
|
:lol: Cica asta se vrea exclusivista?...exclusivista ca un kitch poate
|
au incercat ei ceva
|
urataaaaaaaa....ceau avut cu saraca masina, si-au batut joc de ea
|
Eu zic ca merge, jantele chiar imi plac.
|
si eu cred ca jantele sunt f potrivite :D
|
mie-mi place foarte mult....DEPINDE DE GUSTURI
|
editia versace cand apare? :)) votat kitsch
|
Quote:
|
a stricat frumusete de Rolls...
|
s-a gandit careva ca poate era masina unui barosan de la LV ?:) poate era de show..ceva de genu. La Gumball s-a uitat careva ?:) E un rolls al rusilor care nu arata cine stie ce dar anul acesta a luat premiu pt cea mai originala vopsire a unei masini din cadrul Gumball. Nu mai aberati aiurea..fiecare isi face masina cum vrea, cati nu sunt pe strada cu tot felu de masini mai tari sau vai de ele cu 1000 de stickere pe unde apuca..alea sunt mai "cool" ?
|
mai mult de atat nu poti sa-ti bati joc de o masina
|
cand o sa aveti voi bani de un Rolls...orice Rolls, atunci sa guitzatzi. Pana una alta...omu si-a luat o masina...a facut-o cum a vrut si aia e. Voi ramaneti cu comentatul.
|
Quote:
|
masina a fost faquta asha pt publicitate..dar a vrut sa arate prestigiu firmei cand a imbracat un rolls royce in acele haine.......parerea mea
|
ffff de cacao(parerea mea) cocalar imputit maimuta cu creierul cat o nuca!-doar un asemenea specimen s-ar gandi la asa ceva.....numai culori de gayyyy !!!! daca ramanea doar la o singura culoare(alb, gri, kaki) poate poate cine stie, ar fii dat mai bine pe masina. Jantele alea sunt criminale, s-ar potrivii la mine la Tico :)))=)))
|
tari jantele.. pacat k si-au batut joc de restu masinii:P
|
eu zic sa inlocuim V de la vuitton cu F!!!!
|
Kitsch dar daca interiorul era imbracat cu pielea LV Damien Graphite in patratele destul de racing sa zicem, iar exteriorul era neschimbat fara logo-ul brand-ului atunci chiar iesea ceva frumos...dar altfel e cam nasol!
|
vuitton ar trebui sa se rezume la articolele destinate pitipoancelor. mult snobism si prost gust, si jantele alea......nici nu mai comentez ! astept sa vad ce face dolce & gabana cu un rolls
|
Prost gust?! Bai baiatule habar n-ai ce vb...nici nu-ti dai seama ca LVMH e cel mai profitabil si cel mai luxuriant grup din lume, plus ca tot ce inseamna LV sunt hand made de oameni cu adevarat priceputi si folosesc cea mai buna piele si cele mai bune materiale posibile. LV a inventat geanta impermeabila si au cele mai bune bagaje din lume. Au o istorie cat n-ai trait u! Nu vb fara non sens, sunt incredibil de frumoase si calitative si LV se da mostenire indiferent de produs!
|
cred k Elena Bashescu i-ar cere bani lu "tati" k sa-si cumpere chestia asta! nu de alta dar sa fie in trend!:-s
|
Quote:
acum, ca sa ma refer la ce zici tu, faptul ca face haine foarte scumpe nu inseamna ca sunt facute cu bun gust, si nu vreau sa spun ca nu sunt facute cu bun gust, doar ca asta nu e un argument, pretul nu exprima calitatea, pretul e stabilit de jocul cererii si al ofertei, cat timp vor exista snobi si preturile vuitton urilor va fi mare haine hand made de oameni ? :D, sa mori tu ! poa' sa fie facute manual de alta specie decat cea umana ? viutton a inventat geanta impermeabila ? sa mori tu ! asta e tare, sa mor....., n-a inventat si pantofii cu sireturi ?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
deci avem voie sa spunem orice,fiindca e parerea noastra. si in cazul asta nu mai exista nici un dubiu,masina e foarte de rahat. masinile care au 1000 de stickere pe ele is tot de rahat. faptul ca a luat premiu pt cea mai originala vopsea iar nu ne incanta cu nimic fiindca din cate stiu eu gumball e in state si in state oamenii au asa o atractie pt kitsch-uri(vezi ce tuning faceau aia la west coast custom de la pimp my ride). O MARE MARLANEALA(MANELAREALA)!!! |
penibil
|
io cred ca e masina inscrisa pe firma :)) arata groaznic
|
Ultima "fitza" in materie de masini de lux,asta e masina de romania,de coca-boyz de pe dorobanti sau de pe la unirii,cu ochelari de soare si mana scoasa pe geam:)))
|
Nu comentez despre "chestia" asta, insa Louis Vuitton a devenit o firma foarte nesuferita in tara asta tocmai din cauza idiotilor de pe dorobanti care una doua, Louis Vuitton,Louis Vuitton ..... si oricum oricat de buni ar fi, sa faci o sacosa pentru femei, mi se pare foarte penibil ...
|
poate o confunda Monica cu vreo poseta si pe asta:))
mare uratenie:))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning