![]() |
La BMW compromisuri exista de cand s-a infiintat firma...mai ales la interiorul ala de GOLAN, KIA, ieftineli din astea cu LED-URI PORTOCALII...DOAMNE CICA PREMIUM...IN VARIANTA FULL NICI NU AJUNGE LA DEGETUL MIC AL UNUI INTERIOR MEDIU DE AUDI, MERCEDES SAU CHIAR LEXUS...2 banalitati de ceasuri de bord cu design ultra vechi si ace naspa rau...la motoare nu fac compromisuri dar exista o vb:POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL...cand o sa puna pe 90% din masini LSD atunci BMW o sa fie tare...pana at:"ultimate driving machine" nu iti da nici o senzatie nici optica nici la condus...doar ca te faci cocalar la volanului unui bmw si "te vede lumea" cand faci scart de neam prost! PATETIC...SCARTUL E PT FRAIERI !!!
Ma intreb oare cand a fost ultima data cand a castigat BMW: WORLD DESIGN OF THE YEAR SAU BEST COCKPIT IN HIS CLASS?!!! CAND?:))) AHHH AM UITAT CA LABA TRISTA ALA DE BANGLE E VENIT DIN EPRUBETA:)))CHIAR DAK A DEMISIONAT TOT A SCOS ULGIEST DRIVING MACHINES...:D |
Re: BMW a īnregistrat cele mai mai pierderi din ultimii 7 ani!
Quote:
Ia zi-mi si mie ce intelegi tu prin compromis si da-mi exemple concrete cand BMW a recurs la asa ceva. Sa-ti dau eu exemplu? Audi a vrut sa faca R8 V12 TDI dar a fost anulat din cauza curenta de criza. Asta-i un compromis ;) Next order of business... Ceasuri de bord. Dupa cate vad esti un mare fan Audi. Ai putea te rog frumos sa-mi zici ce culoare au ceasurile de bord, acele etc? Verzi? Albastre? Turqouise? Ceasuri de bord cu design ultra - vechi zici?. Nu conteaza ca-s restilizate sau ca asa este modelul lor exclusiv si distinctiv. Eu zic sa renunte la designul ceasurilor de bord curente si la grilele fata sau la Hofmeister kink daca tot am ajuns aici. Intrebare. Tu si Porsche 997 tot ultra vechi il vezi? Traditie mon ami! Traditie. Hai ca nu mai continui ca poate o sa scap ceva de rau de Audi si sincer nu am chef deoarece respect marca si sunt un fan al acesteia. Si chiar daca n-as fii, cred ca stiu cand sa ma opresc. O singura chestie:Daca 335i ar avea LSD, cati ar mai cumpara M3? ;) Gandeste-te. BMW nu-s asa tampiti cum ii vezi tu. |
nu-s tampiti dar unele masini sunt execrabil de urate si proaste :)
|
Omule cand conduci zi de zi sau macar iei contact cu un Mercedes sau Audi si ajungi si la interior ai sa intelegi ca acel cockpit ultra futuristic din Audi cu ceasuri de bord luminate in alb si ace rosii inseamna cu adevarat lux sportiv, iar in Mercedes simti acel aer aristocratic foarte bine proportionat si cu materiale de varf...unde ai vz u interior marfa in bmw? Pai bai frate pana si in X5 si noul seria 7 se observa cu ochiul liber calitatea pielii indoielnice fata de categoria premium din care face parte si mai rau decat atat si imbinarile sau mai bine spus spatiul lasat liber dintre imbinari, mai accentuat in X5 unde daca esti atent vei observa un ditamai spatiul neimbinat corespunzator in partea pasagerului din dreapta in zona airbag-ului asa ca nu inteleg de ce te ataci cand eu stiu si majoritatea fanilor bmw stiu ffff bine si o recunosc pe bune ca interiorul de bmw e patetic de simplu si comun si nu arata a premium! Iti arat sute de teste si iti demonstrez face 2 face ca bmw nu face masini, face doar motoare, stau fff prost la capitolul design, nasol rau la interior si la calitatea fabricatiei iar atata timp cand Mercedes reuseste sa obtina acceleratii fara pierderi de putere incluzand sau nu LSD, BMW DE CE NU POATE?!DE CE TREBUIE SA DERAPEZE CAND SCOTI ESP?!HAI SA ITI FAC UN TEST CU UN MERCEDES VS BMW, SPATE CONTRA SPATE sa vezi si tu ca nu stii ce vb! Cauta si pe youtube mai exact cum pleaca un M5 stock contra un E63AMG stock ca sa nu ma leg de 4WD Quattro de pe Audi care il zapaceste la pus puterea la sol! Mai ai ceva de zis?! Si inca ceva...LA VITEZE MARI IN BMW NU SIMTI NIMIC MAI MULT DKT SIMTI IN AUDI SI MERCEDES, NU EXISTA APROAPE NICI O DIFERENTA...asa ca acel slogan "ultimate driving machine" e doar o minciuna de marketing! De ajuns pt inteligenta ta?
|
Quote:
|
Tocmai ce am venit cu argumente ca am luat contact cu toate brandurile si cu ff multe modele comparative si stiu exact cum este realitatea...calitatea unui bmw nu este premium si nici design-ul nu este premium!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
BMW vinde mai bine ca oricine din acelasi segment de piata chiar daca are pierderi cum au toti de altfel argument . Interioarele de audi sunt frumoase pacat ca nu tin la fel de mult ca urateniile din BMW. Ai grija la audi sa nu ti se ia pe deget vopseaua aia infecta cu care machiaza plasticele de VW sa le vanda la pret de premium. Nici acum nu ati invatat ca designul nu se discuta. Nu oricine isi permite un BMW nou iar dintre cei care si-l permit nu am auzit pe nimeni sa spuna ca arata invechit sau ca e urat. Eu am dubii ca tu ai testat vreodata un BMW contra Audi contra Mercedes din aceeasi clasa. Iti atasez un interior frumos de BMW. Si te rog sa vi cu argumente/ poze cu pielea de calitate proasta din noua serie 7 :lol: si lufturile din x5 :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Oboseala am fost la automobile Bavaria la mn in oras si am facut drive test si cu X5 si cu noul seria 7 asa ca stiu EXACT CUM E IN INTERIOR, ba chiar iti argumentez niste detalii pe care tu uiti sa le spui: CAND APRINZI OCHII CARIATI ANGEL CACA EYES CEASURILE DE BORD SE FAC ALBE, CAND APRINZI FAZA SCURTA SE FAC LA LOC PORTOCALII CA DE LOGAN DE ***... PIELEA DE PE VOLAN, SCAUNE, ETC NICI MACAR NU INTRA IN CLASA UNUI S KLASS, UNDE CHIAR AM STAT SI AM CONDUS, SA NU MAI ZIC DE A8 CARE ZAPACESTE MAI ALES CA AUDI EXCLUSIVE ESTE SINGURUL PROG DIN LUME CARE ITI POATE OFERII ABSOLUT TOT CE VREA CLIENTUL, NEEEXISTAND LIMITA... In spate in seria 7 alta probleme...TRAPA DE *** DE PE USI PT DEPOZITARE DIVERSE NU SE INCHIDE USOR, AM INCERCAT CU DEALER-UL SA INCHIDEM SI ABIA AM REUSIT ASTA DENOTA CALITATEA INDOIELNICA A BMW-URILOR...INCA CEVA DADEAM CU CAPUL DE PLAFON LA 190 CAND IN S KLASS SAU RELAXAT SI SIMT SPATUL DIN JURUL MEU, LA FEL SI IN A8! DIRECTIA AIA DE RAHAT ACTIVE STEERING SCARTAIE LA MANEVRE DE PARCARE, SE AUD POCNELI IN DREPTUL ROTILOR FATA...DACA NU CREZI DU-TE SI TESTEAZA TU PE PIELEA TA SERIA 7 SI NU MA INVATA TU PE MINE CEEA CE STIAM DEJA, IAR CA DESIGN INTERIORUL ESTE PATETIC DE SIMPLU SI VOLANUL URAT IN DRACI FATA DE COMPETITIA DE LA A8 SI S, A8 AVAND 5 ANI PE PIATA SI TOT RAMANE MUUULT PESTE NOUL SERIA 7, IAR DACA STAM SA NE GANDIM IN TOAMNA VIN NOUA GENERATIE A8! Aceste detalii nu aveam cum sa le stiu daca nu intram in contact cu maj bmw-urilor! Ba chiar iti pot spune ca prietena mea are BMW SERIA 3 inainte de facelift, adik nou si e FULL si tot nu e impresionant, ba chiar am ramas surpins sa aud si sa vad si pe lista ca era full cu navigatie dvd etc si arata la fel de nasol si ieftin...BMW ARATA SI SE SIMTE CA MASINA IEFTINA! CE POT SA SPUN E CA SE APROPRIE LA CONDUS DE AUDI SI MERCEDES DAR ATAT!!! DESIGN ZERO, MATERIALE ZERO, SIGURANTA ZERO...SI NU MA FACE SA COMPAR RS-URI CONTRA M, UNDE RS-URILE SUNT MUUULT MAI RAPIDE CA M-URI SI CHIAR MUULT MAI SCUMPE SI EXCLUSIVISTE FIIND CHIAR LIMITED EDITION, ASTA INSEAMNA CU ADEVARAT PREMIUM! RS4 NU SE FABRICA SI NU EXISTA PE PIATA ASA CA NU AUD DIN PARTEA UNUI CIUDAT CA TINE CA M3 FACE RS4 CAND ACUM IN VARA VA APAREA RS5 SA SE BATA IN CLASA SA, ASA CA TE ROG NU INCERCA SA MA IEI PE MN CU OCOLISURI, BA CHIAR ITI SPUN CA AM CONDUS SI RS4 B7 SI E MUUULT PESTE NOUL M3 CARE STA FFF PROST LA CAPITOLUL SUNET,SUNA CA RASNITA, BINE DAR PREA ASCUTIT SI NU GRAV SI PUTERNIC CA RS SAU AMG!!! Mai ai ceva de zis?! Intreaba-ma orice ca stiu absolut orice detaliu si iti demonstrez ca am condus la bmw-uri de mi s-a acrit!
|
@ PvDTranceAddicted
Eu nu vreau sa se ajunga iar la o disputa BMW vs Audi. (later edit: prea tarziu :lol:) Ci doar vroiam sa-ti mai tai din ,,dispretul" tau fata de BMW Apoi revenind la ceasurile de bord. Audi le-a avut si complet iluminate in rosu fara acele accente de alb.O disputa a ceasurilor de bord :lol: Anyway... Din tot ce ai afirmat de la interior(cum percepi tu calitatea) pana la designul exterior al masinilor ramane la latitudinea fiecaruia. De exmplu eu percep interiorul unui BMW ca unul bazat pe sportivitate iar pe al unui Mercedes, bazat pe confort. Interiorul unui BMW este mai agresiv(si nu pentru oricine) Apoi: Tu macar citesti tot ce scriu? Singurul lucru care l-am mentionat despre diferential a fost o comparatie intre 2 modele BMW. :???: Asta-i adevarata strategie de marketing in cadrul firmei. Lipsa LSDurilor pe toate masinile non - M. Iar ,,feelingul" transmis de masina este din nou discutabil. Pe mine Audi ma lasa rece. E ,,no fun" iar singura salvare ramane quattro pentru ca spre incapatanarea lui s-a vrut singura din acest trio fara tractiune spate. PS: postul anterior era pentru dolb. |
Ce intelegi tu prin "no fun"? EU IN BMW N-AM SIMTIT NIMIC MAI MULT DKT IN AUDI SAU MERCEDES LA SENZATIE DE VITEZA SAU ACCELARATIE, BA MAI MULT IN ML 320CDI EDITION 10 AL UNUI AMIC SIMTI DE CEL PUTIN DE 2X MAI MULTA SENZATIE FATA DE BMW X5 3.0D CONDUS LA DEALER, ASA CA E DOAR MINCIUNA DE MARKETING CA IN BMW SIMTI CA, CONDUCI! Mi se pare mult prea patetic ca cineva neavand contact cu toate 3 marcile sa zica ca bmw se conduce cel mai bine si crede-ma sunt obsedat de acceleratii si viteza, mi se par cele mai importante la o masina premium. dar bmw nu mi-a oferit nimic fata de audi sau mercedes! Asa ca "what's the deal"?! Ce pana mea simti u in bmw cand conduci? Ahhh tu faci gogosi in parcari de *** nu?! De-ai e mai "fun" bmw fata de audi si mercedes?! Asta e motivul? Mai gandeste-te scartul cretin e deranjant prostesc si nu te face sa simti cu adevarat ca u chiar conduci...POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!
|
Quote:
Quote:
|
Pai si cu audi sau mercedes ce faci?Doar te uiti la ele?Nu le conduci?! Sau tu te gandesti la costuri de combustibil si sau revizii?! La noi e taranimea maxima cu banii de motorina si revizii ca taranii ca sa impresioneze cu "achizitia in leasing sau credit pe 7-10 ani" nu numai ca aia chiar nu merg si fac l...a pe bulevard de dim pana seara dar fac cheta si pt combustibil si imi spui u mie driving experience DIESEL?:)) CA 99% DIN DOBITOCI AU MASINI PREMIUM DIESEL...ADIK TDI=TRACTOR DIESEL CU INJECTIE:))) Masini premium trebuie sa existe doar cu motoare pe benzina dak esti pasionat de condus si vrei cu adevarat senzatii si sunetul motorului sa fie in tandem cu abilitatile fiecaruia de pilot, sa nu mai zic de aprecierea cunoscatorilor! Cati oameni isi iau masini premium pe benzina avand in vedere ca PREMIUM=LUX adik ai bani si nu te uiti la costul combustibilului...ca altfel alegeai alta clasa...
|
majestatea dumitale..nu m-am referit la consum! ma refer la cat de proaste sunt unele bimmere :)
|
PvDTranceAddicted tu poate percepi altfel realitatea :) .
|
Quote:
Te-as ruga sa fii putin mai temperat in exprimare. De obicei nu sunt genul care sa ,,isi arate muschii" dar cred ca de data asta o sa fac o exceptie. Am si BMW si Audi. Si stiu ce poate fiecare sa faca. Stiu cu care ma distrez mai mult si stai linistit ca nu sunt genul care sa-si strice gumele in parcari la supermarketuri ;) si nici nu sunt obsedat de 0-100 intre semafoare. Daca tu esti obsedat de accelerati de ce te mai umflii ca stii foarte bine ca Audi pierde pe 2 fronturi la acceleratii in fata tractiunii spate. Intrebare. Pe tine o masina 4x4 te face sa te simti un sofer adevarat? Apoi ai scris mai sus ca nu te apuci de o comparatie cu modele RS. Stai linistit ca ma apuc eu si las rs4 deoparte ca ala macar joaca cinstit. RS6.... 5.2 bi-turbo 580 de cai, nu? BI - TURBO! Ca motorul aspirat de 5.2 de pe s6(450 de cai) nu e in stare sa se tina dupa cel de pe M5 si E63(tot aspirate). PUNCT Somn usor. |
Quote:
|
Quote:
|
anii trecuti bmw scotea profituri record.
sunt curios unde este tot acel profit din acea perioada?! |
HAHAHA...OMULE ACEL MOTOR ESTE SPECIAL PT S6, AUDI ARE V10 FSI DE 5.2 NORMAL ASPIRAT PE R8 PE CARE AR PUTEA SA IL PUNA ORISICUM PE RS6 DAR NU VOR SI E MUUULT MAI RAPID DECAT M5 SI E UN MOTOR CARE SE TUREAZA MUUULT MAI MULT CA V10 ALA "PREMIAT"... 8250 vs 8700rot/min?!SWEET DREAMS...Iar u iarasi gresesti RS6 NU ARE V10 DE 5.2 CI DE 5.0L BITURBO iar BMW CE FACE?AHHH PUNE PE VIITORUL M5 SI M6 UN V8 BITURBO, CUMVA CUM ARE AUDI DE MULTI ANI FIIND LIDERII LA MOTOARE BITURBO? SAU SA ITI AMINTESC CE ZAPACEALA II DA S4 CU AL SAU MOTOR CU COMPRESOR VS 335i cu al sau BITURBO, iar intre cele doua exista doar "o mica diferenta"....AUDI E MAI RAPID CU 0.5 pana la 100 si cu 2.5-3 pana la 200 iar diferenta creste concomitent cu viteza! AHHH CINE PRODUCE CELE MAI RAPIDE MASINI DIN CLASA LOR?! BAIETAS ITI SPUN EU CA IN URMATORII 5 ANI DE AZI BMW NU VA REUSII SA PRODUCA NICI UN M POWER CARE SA POATE MACAR SA EGALEZE PERFORMANTELE SI DINAMICA SI MANEVRABILITATEA LUI R8 V10! R8 V10 INSEAMNA INGINERIE PURA BAI BAIATULE...SI CATI ANI ARE BMW?CUMVA 100 CAT ARE AUDI?:))) MAI INCEARCA SA TE DOCUMENTEZI SA VEZI CINE CE A FACUT SI CE FACE...SA NU MAI ZIC CA AUDI A FOST PRIMUL PRODUCATOR DIN ISTORIE CU MOTOR CENTRAL CU MUUULT INAINTE SA APARA FERRARI, DECI CINE DA TONUL LA SPORTIVITATE SI DINAMICA?! Ai idee cat de rapid si extraodinar de neutru e noul S4? Asa din curiozitate zi-mi si mie daca stii u cumva un model BMW mai stabil pe viraje si mai neutru decat S4...sa nu zic ca mai sunt 2-3 luni max si vine RS5 care o sa il manance de viu pe M3 si pe circuit si pe strada!
|
Quote:
1. Eu nu, multumesc. Seria 3 e inferioara lui Alfa 159, M3 E30 inferioara lui Delta I, Seria 5 inferioara lui Citroen C6, Seria 7 inferioara lui S-Klasse. Ca sa nu spun de Lancia Delta 3, care se p**a pe Seria 1 din orice pozitie.Deci? 2. Fiat are cele mai multe premii Car Of The Year, cele mai premiate masini (Alfa 156 si Fiat 500), masina care se depreciaza cel mai putin la ora actuala (Alfa Mi.To), e pe cale sa devina al 2-lea constructor mondial (dupa Toyota), face cele mai eficiente dieseluri de pe piata si cele mai bune benzinare de mic litraj. Fiat este prezent in absolut toate clasele si categoriile, cu marcile subsidiare si are de departe cel mai bogat palmares din istoria sporturilor cu motor. Ah, si probabil cea mai loiala comunitate de clienti. Probabil mai sunt ceva copii si soferi de week-end care te cred cand spui ca bmw e "da shit", dar eu sunt mai capos din fire, am ceva mai multa experienta, si nu prea reactionez frumos la povesti de 2 bani, chit ca nu imi plateste Fiat facturile. P.S. Stiti vorba aia: "Audi... o insulta la adresa autoturismelor"?:D |
4 Attachment(s)
Quote:
Poate ai vazut pe 5th gear S5 vs 335i, pe hartie quattro sta mai bine dar n-are sanse la cum pune bmw-ul puterea pe strada sa nu mai spun de obiceiul lor pros de a pune motorul cat mai aproape de grila ceea ce duce la o proasta balansare a maselor pe care incearca sa o corecteze cu AWD-ul. Daca vorbim la modul general Audi-urile sunt masini cu tractiune fata, quattro e un moft scump pe care nu oricine si-l permite. Quote:
Quote:
|
pana apare RS5 .. o sa iasa alta serie M3
|
Baietas graficele alea n-au nici o treaba cu realitatea, eu nu stiu care e sursa ta...dar stai sa imi amintesc...hmmm: TT COUPE MK2-DESIGN OF THE YEAR 2007, R8-DESIGN OF THE YEAR, SUPERCAR OF THE YEAR, RS4 PERFORMANCE CAR OF THE YEAR CAND DEJA EXISTA M3?HMMM.... OARE DE CE IN 2008 SI 2009 AUDI R8 A IESIT CEA MAI TARE MASINA DIN LUME DIN PUNCT DE VEDERE AL SASIULUI, BALANSULUI MASELOR SI SENZATIILOR LA VOLAN NEDILUATE FOLOSIND TEHNOLOGIA DE CURSE AUDI UNDE BMW NU ARE NICI O SANSA... AUDI A CASTIGAT CONSECUTIV 9 ANI (INAFARA DE 2003 CAND A CASTIGAT BENTLEY CARE TOT DIN GRUPUL VW FACE PARTE) LE MANS 24H SI AMERICAN LE MANS SERIES...SA NU MAI ZIC DE DTM UNDE AUDI A RAVASIT ANUL TRECUT DIN NOU MERCEDES...AHHH SI BMW IN F1 CE FACE? CAND A FOST ULTIMA DATA CAND UN PILOT CONDUCAND BMW A CASTIGAT IN F1? DAK MOTOARELE LOR SUNT ATAT DE BUNE DE CE NU CASTIGA IN FATA COMPETITIEI? AHHH...park trebuie sa ai si un sasiu corespunzator si unei tractiuni eficiente...hmm...degeaba ai motor daca n-ai sasiu si suspensie pe masura, sa nu mai zic de acea ineficienta tractiune spate... este singura tractiune din lume CARE NU REUSESTE SA PLECE PERFECT DE PE LOC FARA ESP...OARE DE CE E63 PLEACA PERFECT SI M5 NU? SI E63 ARE CUPLU MUUULT PESTE V10 DE PE M5...AHHH AM UITAT...BMW E MASINA SCARTARILOR, FACUTA PT SCART ATAT!!! O MASINA INEFICIENTA NU ARE CE CAUTA PE CIRCUIT SAU IN DRAG RACING... SA NU MAI ZIC CE FACE RS6 SEDAN IN TESTE...0-100 IN 4.1s....BMW nici macar nu se apropie de asa ceva...SI CAUTA SI U PE YOUTUBE G-POWER M5 VS BRABUS CLS ROCKET SA VEZI CE INSEAMNA TRACTIUNE SPATE PROASTA RAUUUU...ALA ABIA STA DREPT SI PLEACA CA UN RAHAT DE PE LOC DERAPAND NON STOP SI IN TREPTELE 2 SI 3...SI SA NU MAI ZIC CE INTAMPLA CAND PLEACA M6 DE PE LOC...II FUGE FUNDUL DE PE LOC, ASA CEVA NUMAI BMW "PUTEA SA CREEZE"...BMW PT PLACEREA DE A INTRA IN COPAC! Ahhh si cauta si u un test cu S4 V6T (Kompressor) vs 335i si vezi atunci ce inseamna cu adevarat referinta clasei si balansul suprem...S4 e incredibil de neutru ceea ce 335i nu poate fi niciodata...iar acceleratiile lui S4 sunt devastatoare fata de 335i...diferenta e chiar mai mare decat si-au imaginat si oficialii de la rev gen Autobild, EVO, etc. Asa ca nu-mi spune mie ce inseamna performanta! Iar AUDI LA ORA ACTUALA DIN SUTE DE TESTE A DEMONSTRAT CA A REUSIT SA CREEZE MASINA PERFECTA SI CU CEL MAI BUN SASIU DIN LUME: R8... NICI CEL MAI RAPID BMW NU VA REUSII PE VIITOR SA FACA CE FACE R8 si mai ales ca daca vor veni cu un rival pt R8 NU VOR AVEA MOTOR CENTRAL ci doar in spatele puntii fata, iar asta nu va egala sub nici o forma balansul maselor pe viraje luate puternic! R8 V10 este muuult peste tot ce poate face BMW la ora actuala si pe viitor! Si asta e doar inceputul...sa nu zic de performantele si tehnologia ASF de pe TT MK2 unde nu numai ca e cel mai usor din clasa dar a iesit si cu cel mai bun sasiu din clasa lui si cea mai tehnologizata masina sport vs rivalii sai...Aia inseamna PROGRES PRIN TEHNOLOGIE, sa nu mai zic de Quattro cu DIFERENTIAL SPORT de pe S4 si S5 Cabriolet...adik Quattro 3, iar sg BMW care are un asemenea diferential pe spate e doar X6 si nu conteaza ca e fff greu si SUV...asa ca nu-mi spune ce inseamna "driving experience"... Sa nu mai zic ca toti prostii si retardatii mor zilnic in bmw-uri noi sau vechi si arata in fiecare zi la stirile de la ora 5...stii de ce? Pt ca fac ca tine: E BMW TINE, DUCE, E TARE, E CEL MAI TARE...poc copacul, stalpul etc...am condus la limita BMW si n-am patit nimic fara DTC, dar stai ca eu stiu sa conduc, iar maj posesorilor de bmw conduc ca un cur... cu viteza neatenti si mai ales cu o mana...cine stie, stie, nu se joaca cu condusul! Iar banii nu te fac mai bun sau mai destept la volan ci experienta si reactiile la limita pe care le dobandesti de-alungul timpului de la profesionisti! NIMENI SE NASTE INVATAT SI NIMENI NU ESTE MAI BUN LA VOLAN DAK DETINE SI CONDUCE UN BMW, ASTA TREBUIE SA INVETE TOTI, SAU CEI CE NU STIU ASTA! Cunosc ciudati care dak si-au luat harb la 2-3000euro BMW de 10-15 ani si cand deschide gura si "Se lauda" ca are BMW se crede DUMNEZEU...ca BMW E DUMNEZEU pt acesti oameni cretini si inculti...nu spun ca sunt masini proaste la condus dar nu ajung la nivelul actual al Mercedes-ului si Audi-ului, sa nu zic de AMG SI RS...
|
Quote:
ai o varsta foarte inaintata... ce sa zic. no comment. dar sunt pe acest forum destui baieti cu multa experienta in condus si cu cunostinte despre ambele 3 marci care se vorbeau mai sus si vad ca nu s`au bagat in discutie... sa nu intre in polemici, baiei care chiar au habar despre ce vorbesc. la cate cunostinte ai despre condus si masini, directie,stabilitate si tractiune... sincer chiar as vrea sa ne reprezinti la vreun campionat ceva de automobilism, sa ne reprezinti tara dar ma tem ca si u esti ca cei care ii blamai cu scarturile, ca si u ziceai ca adori viteza si acceleratiile..... oricum varsta o ai. sau... o avem amandoi sa nu te jignesc :D |
eu cred ca nu are varsta aia.. cred ca nici buletin nu are... iar daca are varsta aia..inseamna ca sunt grave probleme de personalitate.
|
"Beauty is in the eye of the beholder" si pana acum nu am vazut nici un BMW care sa fie votat GAY CAR OF THE YEAR ;). Atat o dai cu R8 ala de zici ca ar fi A4 TDI, la orice colt de strada, au si ei o masina care au facut-o dupa ce au imprumutat know-how-ul de la Lamborghini sa nu mai zic ca si-au bautut joc de numele Lamborghini cum o sa-si bata joc si de Porsche in viitor, oricum i-au stricat imaginea, vezi Cayenne de pe care iei usa spate si o pui pe Touareg si se potriveste LA FIX :lol: de Audi nu mai spun ca se subintelege Q5 e un Tiguan si tiguanul e un Golf plus INDENTIC la interior .
Una peste alta discutia poate continua pana la nesfarsit. Tu ia-ti audi noi ne luam BMW ;) P.S. te rog sa renunti la CAPS ca devii iritant. |
Nu spun decat ca am 5 ani de permis si le-am vz aproape pe toate pana acum si de condus nu mai zic...si inca ceva:SENZATIA CEA MAI TARE DIN LUME NU E SA FACI SCART, EU IN VIATA MEA N-AM DERAPAT DE DRAGUL DERAPAJULUI, E PATETIC...ci senzatie pura e SA AI VITEZA CAT MAI MARE IN CURBA FARA SA DERAPEZI CEEA CE BMW NU REUSESTE...iti dau un ex elocvent: era un test mai demult cu un M5 versus RS4...in linie dreapta M5 era mai rapid dar cum dadea de prima curba si-o lua rau de tot de la RS4, abia tinea pasul cu el... ce spuneai de Quattro?N-are nici un sens? Esti sigur?! Pai Quattro inseamna in primul rand PERFORMANTA PURA, STABILITATE LA FRANARE EXTREMA SI ADERENTA MAXIMA! Asa ca nu-mi spune u mie ca o masina RWD e mai stabila si mai senzationala la condus decat un 4WD sedan sau coupe cand cu spatele n-ai cum sa ajungi sa ai aceeasi viteza in curba fata de una cu tractiune integrala! Nu degeaba GT-R e devastator de rapid, 911 Turbo sau Carrera 4S, sa nu intram in polemici de genul Lambo, unde face praf cam orice! Sau oare sa iti amintesc ca Veyron are 4WD? Ahhh oare de ce "prostii" aia n-au pus tractiune spate pe Veyron? Cumva te crezi mai destept ca ei?! Baietas tractiunea integrala este maximum de fun pt un pilot care stie ce vrea de la masina si stie ca puterea fara controlul absolut si aderenta maxima nu inseamna nimic! Iar BMW inafara de X5/X6 M nu are 4WD pe M-uri...si se simte asta, tare de tot se simte...N-ai aderenta pe suprafete umede cum ar trebui!Eu am incercat blana cu M6 cu DTC off si pe ploaie si se simte destul de nesigura masina, nu m-a speriat prea tare dar nici nu aveam viteza pe care trebuia s-o am, cum am simtit in RS4 B7, care mi se pare devastator de fun 2 drive, cu muuult peste tot ce poate face un M Power!
|
TU CAND ZICI BMW LA CE TE REFERI? la rechin, la serie 1 , la serie 7 sau la x5? de acord.. ca daca intri intr-o curba mare cu 200 la ora intr-un x5 o sa te duci dracului , insa cu seriile 3,5 si 6 nu vei avea probleme
|
Quote:
|
Ce e? Audi e un VW?:)) Bai u stii ce zici? VW are ASF si sasiul nou de pe A4/A5 si viitoarele A8, A7 si A6?! E diferenta enorma intre un interior de VW si unul de Audi! Din cate imi amintesc eu, Audi a fost premiat in fiecare an de toate publicatiile auto ca avand best design si best interior si desigur best engine la categoria 2l si nu numai! Imi spui u mie ca acel interior premiat ca fiind cel mai tare din industrie e unul de VW rebranduit?! Deci u esti exact ca americanii aia batuti in cap, ca numai aia gandesc cu unghiile de la picioare:BMW BMW BMW...ce are mah BMW? Uita-te mah la vanzari si in RO si in lume si vezi cat a scazut si scade BMW si unde se situeaza Audi in PLINA CRIZA! Bai baiatule managementul Audi e mult superior celui de la BMW, iar Audi are profit cat n-are BMW plus Mini plus Rolls la un loc, asa ca nu mai manca rahatel ca pute...
Iar in al doilea rand R8 are doar 20% componente de Gallardo si restul inseamna EXPERIENTA RACING IN LE MANS 24H de unde au si spus ca au luat tehnologia si au tanspus-o R8-ulu si se simte asta! RS4 de ce a luat performance car of the year?! Ca M este mai "tare"? Bai pleaca mah cu poleimicile astea cretine si nejustificate ca te minti singur... Iti iau 100 de oameni de pe strada si pun fata in fata un BMW si un Audi de noua generatie ambele si dau verdictul care arata se conduce si iti da acea senzatie de masina de lux mai bine...a fost si testul ala cu R8 vs Aston vs Porsche vs SLR la Topgear cu Clarkson demonstrand nu numai ca R8 a atras TOATE PRIVIRILE si toti vroiau sa faca poze doar cu R8, dar a demonstrat ca e un DRIVERS CAR CUM NU POATE FI NICIODATA UN BMW! BMW NICI N-A AUZIT DE MOTOR CENTRAL...asa ca nu ma lua u pe mine cu "ultimate driving machine"! R8 a primit mai multe premii in 2 ani de zile cat n-a primit BMW de cand s-a infiintat asa ca taci din gura cand chiar nu stii ce vb! Ai condus R8? Eu chiar am avut ocazia sa il conduc si iti spun ca senzatie mai mare ca in R8 nu poti avea intr-un BMW prea curand! Iar sunetul iti ramane intiparit in urechi ceafa, ti se ridica parul la fiecare apasare de acceleratie si abia ast acum sa conduc si V10! App stiai ca V10 de pe R8 este cel mai turat motor V10 din istorie?Ma refer la masinile de strada! Parca BMW facea motoare de inalta turatie "mai bune" decat Audi...si stai un pic in 2 luni avem si RS5 si R8 V10 in RO sa vezi atunci! De ce oare BMW a renuntat la Z4M definitiv?! Ahhh stiu...pt ca NU SE VINDE?! Cine vrea o masina urata si derapanta?! Nu exista cerere pe piata...sa iti zic exact ca TT este cea mai vanduta masina sport in Germania?!Ahhh si park au scos si TT-RS care zapaceste tot ce misca...Si asta la un pret muuult sub M3...si crede-ma 1450kg vs 1655kg se simte...pot sa pun pariu cu tine ca un M3 nu face fata unui TT-RS pe nici un circuit si nici in linie dreapta si chiar noului Z4, care mananca bataie cat n-a mancat M in viata sa! 0-100 IN 4.6 dintr-un motor de 5 cilindrii?! Bai baiatului vezi ca subestimezi Audi si la ora actuala sunt cele mai dinamice si performante masini posibile din clasa lor! |
Da cu tractiune spate din cauza greutatii DAR alea nu au diferential de BMW si sasiu de BMW fratioare...sa iti amintesc ca RS4 a scos 7:58 pe Nurbugring?! Ahhh park M6 era pe la 8:06...hmmm...a naibii tractiune:)))
|
Quote:
a castigat si grupul VAG un premiu la best engine of the year la motoare pana in 2000cmc incredibil.. International Engine of the Year 2008 BMW Twin-Turbo de 3.0 litri (135, 335, X6) Best New Engine of 2008 BMW Diesel Twin-Turbo de 2.0 litri (123d) Green Engine of the Year Toyota Hybrid Synergy Drive de 1.5 litri (Prius) Best Performance Engine Porsche Turbo de 3.6 litri (911 Turbo, 911 GT2) Sub 1.0 litri Toyota de 1.0 litri (Aygo, Yaris, Peugeot 107, Citroėn C1, Subaru Justy) Intre 1.0 si 1.4 litri Volkswagen TSI Twincharger de 1.4 litri (Golf, Touran, Tiguan, Jetta) Intre 1.4 si 1.8 litri BMW - PSA Turbo de 1.6 litri (MINI Cooper S, Clubman, Peugeot 207, 308) Intre 1.8 si 2.0 litri Volkswagen - Audi Turbo de 2.0 litri (A3, A4 Cabrio, A6, TT, Eos, Jetta, Golf GTi, SEAT Altea, Leon, Skoda Octavia) Intre 2.0 si 2.5 litri Subaru Turbo de 2.5 litri (Forester, Impreza, Outback, Legacy) Intre 2.5 si 3.0 litri BMW Twin Turbo de 3.0 litri (135, 335, X6) Intre 3.0 si 4.0 litri BMW V8 de 4.0 litri (M3) Peste 4.0 litri BMW V10 de 5.0 litri (M5, M6). Datorita celor 6 trofee castigate, BMW Group continua sa domine intr-o maniera impresionanta competitia internationala a motoarelor, care a ajuns la cea de-a zecea editie. Repetarea succesului cu motorul cu 6 cilindri dispusi in linie, cu Twin Turbo, este cea de-a sasea victorie generala repurtata de companie de la infiintarea International Engine of the Year Awards, in 1999. Premiul International Engine of the Year este acordat cu incepere din 1999 de un juriu international format din jurnalisti din domeniul auto. o tot dai cu audi R8 mai cauta si tu pe google sa vezi ca BMW a produs M1 in 1978 cu motor central..nici nu mai are rost sa te intreb ce faceau atunci audi in 1999 BMW a castigat celebra cursa de la LE MANS cu prototipul V12 LMR si atunci concurau MERCEDES CLK LM PORSCHE GT1 TOYOTA GT-one si uimitor si AUDI R8 care a terminat pe 3...sa nu mai vb de turisme 3 campionate mondiale si unul european ANDY PRIAUX cu BMW 320SI sa nu mai aduc aminte de M3 E30 si BMW 3.0 CSL cea mai de succes maşina touring a timpului. Coupé-ul de vis 3.0 CSL a devenit cea mai de succes maşina a timpului. Īntre 1973 şi 1979, a triumfat īn European Championship de 6 ori şi a dominat scena internaţională de maşini touring pentru aproape o decadă. BMW 3.0 CSL a devenit standul de test pentru o serie īntreagă de inovaţii ale tehnicii. Īn primul rānd, īncepānd cu 1973, a avut sub capota primul motor BMW de 6 cilindri ce beneficia de tehnologia 4 valve. |
acel motor de care vb u de pe audi de 2.0 e facut de vw, chiar si pe el fiind pus pe orice audi vrei u va aparea manufactured by vw. asa ca....si in acel an in care "audi" a castigat motorul anului la categoria 2.0 bmw a luat cu acel l6 3.0 motorul anului overall. cateva din modelele enumerate de tine mai sus chiar daca fiolau bmw`uri ka pranz aveau si ceva probleme de fiabilitate, asa zisele boli de copilarie si erau foarte complicate, automat greu de reparat si depistat problema, fapt care bmw`ul din punctul asta de vedere lupa putin teren.
daca tot vb de r8 in sus si in jos.... mai au mult de mancat pana or sa ajunga la nivelul mclaren`ului si daca nu ma insel la motorul anului bmw are mai multe premii decat audi |
Am spus-o si o mai spun odata...PUTEREA NU INSEAMNA NIMIC FARA CONTROL! De ce mor atatia NUMAI IN BMW? DE CE?Daca balansul bmw-urilor e atat de bun si sunt atat de "sigure" de ce mor anual in medie mai multi oameni in bmw decat in mercedes+audi la un loc?! DE CE?! Imi poti rasp la intrebarea asta?! De cand are BMW siguranta? Ahh cumva tractiunea lor e penibil de ineficienta?Eu si nu numai, maj cunoscutilor mei au simtit pe pielea lor ce inseamna sa conduci BMW...Mai ales daca te crezi GOD-SEF-BOS-SMK la volanul unui BMW este ff posibil ca intr-un scurt timp acel premiu pt motor si nu pt sasiu si stabilitate sa te bage in groapa...toti pilotii stiu ca nu numai motorul conteaza, ba mai mult greutatea si sasiul, sa nu mai zic de tractiune care e ffff ineficienta la bmw! Si da R8 chiar este masina suprema, cu mult peste toata tehnologia BMW! Zi-mi si ce model BMW se fabrica 100% manual? Ahh nici unul...hmmm...ce chestie! Stii ceva?Multi pot avea un M adevarat dar putini un RS din cauza pretului si exclusivitatii.
Mai spune-mi te rog o chestie: BMW are frane ceramice? Are cumva cele mai mari frane ceramice din istorie?Ahhh nu...RS6 DA! BMW are tehnologia dry-sump pe motoarele lor?Are cumva injectie directa pe toate motoarele pe benzina?! Are cumva vreun motor de talia V10-lui de pe RS6 cu un cuplu pe cea mai larga turatie posibila de la 1500-6250?Ahhh parca faceau motoare...sincer am condus la PBV2 noul RS6 si raspunsul motorului este instantaneu, nici nu se compara cu vreun motor de la BMW cand vine vb de senzatie si raspunsul acceleratiei si mai ales al franarii...sa nu mai zic ca RS6 sedan franeaza in 33.8m...ceea ce BMW nici nu se apropie de o asemenea performanta de decelerare! Cand conduci un Audi ai siguranta, putere, design, interior futuristic si tehnologie maxima! In bmw nici jumtate din aceste lucruri nu le poti avea! Si fiindca stiu ca maj dobitocilor care isi cumpara bmw si le cumpara sa agate proaste pe bulevard cu 40km/h cu claxoane si flash-uri, tin sa te anunt ca in fata unei femei tot un Audi este mai atragator si mai luxuriant (asta a fost o paranteza cu relatarea pietei auto din RO). |
Quote:
cred ca tu esti singurul care ai alege citroen in defavoarea unui bmw, defapt tu si inca cativa din campania ta anti-bmw, dar sa ne spui noua ca seria 5 e inferioara unui citroen c6, fii serios, pastreaza visele astea doar pentru tine.. citroen mai are mult de lucrat pana sa se poate numi ''autoturism''. Si fiat e slaba indiferent de ce premii vrei sa insiri tu aici, faptul ca esti tu fan fiat nu o face mai tare. Si cand spun slaba nu ma refer la masini slabe, ci la faptul ca nu o sa se ridice niciodata mai mult de cat e acuma. Singurele masini care le face sunt masini din clasa mica si autoutilitare, as vrea sa vad fiat ca va fi de la egal la egal cu concurenta si la clasa mare |
Quote:
|
Am spus ceva de citroen si fiat?:))) Omule cred ca nu vezi bine...mie nici nu-mi place citroen si fiat sau renault sau kia sau dacia... asa ca nu ma lua pe mine cu tampenii! Normal ca aleg BMW in fata oricarei masini executive...ba chiar as alege BMW in fata unui Volvo sau Saab, dar fiindca pe lumea asta exista si Mercedes si Audi, e greu de crezut ca as alege BMW in fata unuia dintre cele 2! Pt simplul fapt ca unui BMW ii lipseste acea sclipire de lux si aristocratie si acel nivel ridicat de performanta pura fara riscuri! Sincer la tractiune spate as alege un Porsche si un Aston Martin daca ar fi sa aleg, pt ca stiu ce senzatie iti dau aceste 2 brand-uri, mai ales Porsche cu motorul pozitionat exact pe axul spate care ajuta enorm la tractiune si la plecari de pe loc!
Tin minte ca spunea cineva mai devreme ca BMW e clasic si la fel si Porsche...dar Porsche cu acel "clasic" arata devastator de marfa in fata unui BMW si nu ma refer la pret, ci pur si simplu te zapaceste cat de bine proportionate sunt Porsche-urile! Plus ca ce nu-mi place la bmw e ca oricat de mult ar incerca sa aduca trecutul in prezent nu pot reusii... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning