![]() |
Dr. ZOZO painting
3 Attachment(s)
primele... mai urmeaza
|
felicitari
Salve foarte reusit pictorial felicitari, intradevar o masina facuta asa arata unik si cum desenul este si foarte reusit este o combinatie care te face special cind conduci, am si yo o intrebare bineiteles daca topicul si tu permiteti, cu ce aerograf lucrezi si cu ce compresor (cite atmosfere), merci mult. :baby:
|
ce pot sa zic decat WOW...super idei, si lucrari...nota 10. dar am o singura specificatie de facut...aceste lucrari nu trebuie puse pe masina asa, ca pe o panza, ci integrate in designul modelului ales, si daca masina va contine ma multe, acestea sa pastreze un design unitar, o idee....nu trebuie ca masina sa fie umpluta de picturi, dar locurile unde se fac acestea trebuie fosrte bine gandit. daca nu ma insel parca era o dacie cu un paintjob misto...doar ca saraca de ea, nu prea se potrivea pt asa ceva....desenul arata ca o pleasca pusa pe masina...in rest numai bine, si succes pe viitor artistului 8)
|
1 Attachment(s)
DECI: O MENTIUNE PTR VIZITZTORI ACESTIU TOPIC.PAINTUL ESTE REALIZAT PE UN CADILAC ELDORADO,SI NU ESTE TERMINAT
ACUMA VA FI AL DOILEA PAINT APLICAT CU EFECTE TRIDIMENSIONALE,ASA CEVA NU SA EXECUTAT INCA ASTEAPTA FINISUL. |
Cei care realizează astfel de lucrări sunt cel puţin maeştrii! Îţi trebuie \"şcoală\" pentru a face aşa ceva şi, mai ales, să iasă şi bine!
Felicitări Zozo! |
1 Attachment(s)
UN PAINT REALIZAT PE USA DE LA BIROU,DA SA PUTEA ADAPTA SI LA O MASINA :D
Dr. ZOZO |
1 Attachment(s)
NISAN PATROL LIMITED:NU ESTE LACUIT INCA
Dr. ZOZO INF TEL 0744157531 0788791489 |
ce zici dr. zozo ,eu am un fiat stilo si vreau sa-i fac 2 dungi pe capota,masina e gri metalizat si nu stiu cum ar fii mai bine sa le fac, cu colant sau vopsea???? colantul are avantajul ca pot sa-l dau jos daca nu-mi place.............
ms |
14 Attachment(s)
alte lucrari :
|
1 Attachment(s)
salut
vremae vinilulilor a cam trecut baiete,paintul paint ramane ,parerea mea si daca sti ce vrei sa faci pe capota si ce culoare nu exista ca nu iti va place eu zic ca decat doua dungi mai bine un tibal adevarat,care iti va caracteriza si personaliza masina orcum tu decizi Dr.ZOZO |
ms,o sa ma gandesc la ce a zis !
|
Adevarata arta ma fratele meu. Grand Cherokee ala e meserias rau de tot. Am si yo o piscuta si vroiam sa o \"dotez\" cu un paint si nu stiu cui sa ma adresez . Puteti sami recomandati pe cineva si puteti sa imi dati un pret estimativ ,ca sa stiu la ce sa ma astept. :?:
|
1 Attachment(s)
XIZOR,IN LEGATURA CU PAINTUL,SE REZOLVA
POTI ALEGE LA INFINIT,ORCE SE POATE REALIZA TEL,0788791489 0744157531 BAFTA,Dr ZOZO |
zi si tu un pret orientativ.. de ex ce ai facut pe grand cherokee ala cat a costat? si convinge-ma de ce as alege paint in loc de autocolant? numa' bine
|
pretul se face in functie de desen ,asta din cate stiu eu , de ce paint si nu autocolant , ce poti sa faci cu aerograful , n`o sa poti sa faci vreodata din autocolant , frumusetea ce iese din paint , n`o sa iasa niciodata cu autocolant, and so on ... ;)
|
stiu k pretul e in functie de desen, am auzit-o de o mie de ori si e de fapt si firesc, dar eu am intrebat concret, pe desenul pt grand cherokee, cat l-a costat pe client? sau daca nu poti posta aici din motive de confidentialitate, da-mi un pm sa-mi fac o idee..
paintingul iese intr-adevar mai elaborat, dar daca vreau la un moment dat sa readuc masina la starea stock, ce ma fac? |
1 Attachment(s)
dN. eVlsANTOS MI-AR FACE PLACERE PLACERE SA MI TE ADRESEZI MIE dR.zOZO NU LA CLIENTI CARE IMI CER MIE O PARERE PERSONALA
DE ACEEA AM ACEST TOPIC ! SI REFERITOR LA INTREBARE CARE MI-A FOST ADRESATA MERSI PT. RASPUNSUL DESTUL DE CORECT LEGAT DE INTREBAREA CA CE FACI CU MASINA DACA O VREI STOCK DUPA AEROGRAFIERE RASPUNSUL ESTE SIMPLU : SE VOPSESTE DIN NOU LA CULOAREA INITIALA DEOARECE SI DACA PUI VINYL PE MASINA CA SA ARATE BINE SI SA TINA SE LACUIESTE PESTE VINYL CU CEL PUTIN 3 STRATURI DE LAC IAR DACA AI FACUT TREABA ASTA TOT UNA ESTE CA SUB LAC E PAINT SAU VINYL CA ORICUM TREBUIE REVOPSITA PE ELEMENTE SAU INTEGRAL AUTOCOLANTU NU TINE IN TIMP PE MASINA DOAR APLICATA PE EA PT. CA O MASINA SE SPALA DE FOARTE MULTE ORI, JETU DE APA E PUTERNIC, SE DESLIPESTE UN COLT , APOI RESTU ETC. SOARELE SCOATE CULOARE DIN AUTOCOLANT ....ETC IAR DUPA CUM AM ZIS DACA E LACUITA ARAT BINE SI TINE IN TIMP FACAND TREABA ACEASTA CU AUTOCOLANT E PACAT SA NU FACI UN PAINT ATUOCOLANTU ARE O GROSIME DE MIN 0.4-0.5 MM SI IESE IN RELIEF SI SUB LAC TREBUIE SA APLICI 5 RANDURI DE LAC MINIM CA DUPA ACEEA SA O POTI SLEFUI PANA SE PIERDE MARGINE DE LA AUTOCOLANT SI NU MAI IESE DIN RELIEF SI APOI MAI APLICI 2 RANDURI DE LAC ACEASTA FIIND VARIANTA CEA MAI BUNA PT. AUTOCOLANT DACA FACI UN PAINT GROSIMEA ESTE DE 0.05 MM SI NU IESE IN RELIEF SI NU NEVOIE DECAT DE MAXIM 3 RANDURI DE LAC DR.ZOZO |
ok m-ai convins.. dar pretul tot nu mi l-ai zis. concret vreau te rog, nu k ne intalnim si vb si in functie de ce si cum vreau etc etc
|
DrZOZO, cred ca ai avut numa' 10 la desen.. :D
|
Dr.ZoZo .. incercam sa te ajut , dar nu-i nici o problema, vad ca deranjez, te las sa le raspunzi cu cea mai mare placere ;)
|
SALUT.
PRET NU POT SATI ZIC DOAR CAND TIAI ALES MODELUL,SI PE CE SUPRAFATA VA FI. Dr.ZSOZO |
salut scuze ca intervin dar tot nu am inteles...Care sunt preturile pe cm2????
Sau depinde cum se calculeaza,si pe mine mar interesa ca orice om si PRETUL ca de aici pleaca toate.... |
frate hai sa-ti dau un sfat :
pune poze - cu masina ta (sau care vrei sa o paintuiesti) - poze cu paintu care ai vrea sa-l apilci - explica unde ai vrea sa-l aplici ca sa ne dam seama de marimea lui ... - sau cel mai bine rogi un Vtuner sa iti faca un virtual tuning cu painu restepectiv pe masina |
1 Attachment(s)
salut am si eu o intrebare cat costa daca vreau desenul cu gacica aia pe capota unui urs?
sau la un cielo |
1 Attachment(s)
SALUT,PTR BAIATUL CU URSULETUL :D
PAINTUL CU GAGIGA TEAR COSTA 400 EURO,IN ACEST PRET ESTE INCLUS SI LACUITUL IN 6 STRATURI,FATI O IDEE CUM AR ARATA DAR EU TIAS OFERI PE URSULET UN PAINT CU RECHINUL DE PE COPERTA D.V.D ULUI MEMO,DACA LAI VAZUT CUMVA AR ARATA BESTIAL UITATE LA POZA,SI UN PIC FACUT SI MAI NERVOS :wink: . PRETUL AR FI LA FEL 400 Dr ZOZO TEL 0744157531 0788838914 |
1 Attachment(s)
NIKE.SCUZE
DECI PAINTUL DE PE JEEP LA COSTAT PE CLIENT 1600 DE EURO,IN ACEST PRET A INTRAT SI TOATA MASINA VOPSITA INTEGRAL ,LACUITA SI PAINTUL.PLUS PORTBAGAJUL DE DEASUPRA MASINI. Dr ZOZO |
tiam urmarit mai toate postarile si vreau sa spun cami plac la nebunie desenele tale..mortale si felicitari omule.....presupun ca 98% e talent si 2% scoala pt asa ceva sau cum? si sincer nu mi se pare mult cat ceri tinand cont munca si rezultatul final.... dar pt multi dintre din oameni li se pare mult, ca dor nu toti au aceleasi venituri! keep it on :)
|
esti super tare xox .. continua tot asa ... toate desenele sunt supper .. iar ideea cu rechinul mi se pare geniala
|
1 Attachment(s)
SALUTARI Ptr TOTI FANI MEI.
ACUMA LUCREZ LA UN PAINT CARE ESTE IN PRIMUL STADIU,LA DELIMITAREA DINTRE CELE DOUA CULORI. MAINE SAU CEL TARZIU POIMAINE VOI TERMINA PAINTUL,SI AL VOI PUNE PE TOPIC Ptr voturi masina se va numi WHITE DREAMS Dr ZOZO |
zuper belea!!! keept going!! faci o tb de nota 20!!
|
nu vreu sa par tendentios sau rau voitor dar treaba cu \" salutari fanii mei \" mi se pare cel putin de prost gust, inca nu ai ajuns la un nivel la care sa crezi ca ai fani, poate doar admiratori sau oamenii care ti recunosc munca..... poti vb de fanii dupa ce o comunitate mai mare sau mai mica de va recunoaste de cel mai bun sau cand vei avea in panoplie cateva titluri si aprecieri la nivel international, dar pana atunci sfatul meu este ca modestia e mai buna... inca o data nu vreau sa fiu rautacios dar inca nu ti ai castigat dreptul de a fi cel mai bun si a avea fani... daca nu i asa te rog contrazicema dr.zozo .Eu sunt un om care recunosc un lucru bun si de calitate dar imio place sa fie laudat pomul cu roade nu ala care infloreste.. ps ca intre artisti sper sa ma inteelegi si sa nu interpretezi gresit acest post....... spor la treaba si multe reusite
|
uite.. concret, nu prea stiu ce vreau...
dar daca domnu Dr poate sa imi faca un pret ar fi ceva. Am un matiz. Si as vrea un desen simplist si discret care totusi sa o individualizeze, aplicat pe usi, ceva in partea mediana si inspre partea de jos... sper sa ma fac intes... :-s (adica sa nu ocupe toata portiera... ceva gen 1/3 din inaltime, insa aerisit) Si separat un pret pentru un desen in jur de marimea unei coli A4 pe capota de la portbagaj. De asemenea ceva nu f complicat, ceva in tonuri de o singura culoare. btw, nu cred ca mai e nevoie sa spun, dar nu ma pot abtine... U're the Man! |
pot sa ti dau eu un pret , iar daca esti din bus noi aici avem garajul vezi topicul de mai jos la haskysdesign VANTAGE-STYLE
|
DIN BUCURESTI SORRY
|
1 Attachment(s)
HASKY,NU VREAU SA INTELEGI GRESIT CUVANTUL (fani),TIN SA TE ANUNT CA INTRADEVAR AM FANI ,SI CHIAR FOARTE MULTI.DECI CAND O SA TI SE CEARA AUTOGRAFE ,CRED CA AM TOT DREPTUL SA MA PRONUNT ASA ,SI ANCA CEVA NU EXISTA ORAS IN TARA ASTA SA NU FI AUZIT DE MINE ,O PARTICICA MICA MACAR.NU TIO ZIS ASTA DIN LAUDA ASTA E REALITATEA,AM 37 DE ANI ,SI DE LA VARSTA DE 13 ANI DESENEZ,BORIS,SI ROYO.IN 1998 AM CASTIGAT IN BUDAPESTA LOCUL 2 LA INTERNATIONAL DEWIL MOTOR SHOW.AM SI CATEVA LOCURI 1 IN ROMANIA.etc
SI SATI MAI ZIC CEVA,DETIN PERSONAL UN GARAJ,(dar mai bine zis un salon) DE 380 DE METRI PATRATI DE TUNING,ECHIPAT CU APARATURA SI SCULE DE ULTIMA GENERATIE,ODATA CE A INTRAT PE USA O MASINA IESE IN TOTALITATE LUCRATA,FARA CA NIMENI SA INTERVINA,ASTA NUMESC EU TUNING,(tapiterie, paint ,sound ,bady kit ,suspensi ,lambo dors ,si tot ce mai cuprinde cuvantul TUNING) SI INCA O INTR :DE CE MA IEI ASA DACA NICI MACAR NU MA CUNOSTI POATE O SA AI OCAZIA TRE SA VI CU CEVA CE SA RUPA GURA TARGULUI :D DACA MAI AI CEVA NECLARITATI LEGATE DE PERSONALITATEA MEA ADRESEAZATE LINISTIT ,SANT UN TIP CALM Dr ZOZO |
1 Attachment(s)
SALUT BOGRIS
TREBA STA IN FELUL URMATOR: PE CAPOTA DE LA PORTBAGAJ UN DESEN DE MARIMEA A4 SI GATA LACUITA TE VA COSTA 3 MIL. AMBELE USI PRECUM MIAI ZIS TE VA COSTA APROXIMATIV 7 MIL TOT GATA LACUITE. SAU POATE ITI FACE UN PRET MAI BUN HASKY TU ALEGI Dr ZOZO |
zozo sa sti ca chiar ne cunoastem am si baut impreuna la buc rau de tot, sa ti aduci aminte sunt unul din cei care a organizat vantage-motorstyle de anu trecut din buc, iar ref la performante cred ca ne asemanam si avem f milte puncte in comun , am terminat tonitza si arhitectura am 4 titluri nationalr la design si animatie si locul 3 la milano la tinere talente in animatie , tatuez de 12 ani asa ca o concurenta cu tine nu face decat sa ma bucure mane , asa ca de abia astept sa bem un whiskean si sa stam la palavre ori la tine ori cand vii pe la buc eu deja am angajat 3 sticle le nenea jack la rece ... bafta multa si baga mare
|
1 Attachment(s)
HASKY
STIU DE BUC SI CA TU AI F PARTE DIN ORG,DAR ATUNCI DE CE MA INJOSESTI? SI EU AM F TATOO DAR NAM VAZUT PREA MARE SATISFACTIE AN TOATA TREABA,IAR PESTE HOTARE NAM CALCAT DINCOLO DE BUDAPESTA,ASAI CA NUTI VINE SA CREZI AM F CHEMAT IN N.Y IN SPANIA,ITALIA,DAR AM REFUZAT CINE NU SE DESCURCA ACASA NICI DINCOLO NARE PREA MARE VIITOR SI LA FIRMA MEA LUCRAZA UNUL DIN CEI MAI MARI TATUATORI DIN ROMANIA,ESTE VORBA DE (ALICE) ARE LA TITLURI DE NU LE POATE CARA.WWW.alicetattoo.vfs.ro de curiozitate intra si tu sa vezi ceva AVEM DE INVATAT AMANDOI,IN MATERIE DE TATOO PA SI BAFTA SI TIE Dr ZOZO |
1 Attachment(s)
SCUZE
WWW.ALICETATTOO.RO |
Re:
Quote:
numa bine ! SI NU MAI CHINUI PIT BULL`U TE ROG !! :evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning