![]() |
ROVER tuning
2 Attachment(s)
Din pacate masina asta nu e in romania , cine stie unde se face tuning ca asta in romania? cum va place?
|
Laci draga ce zici ?
Arata sau nu bine roveru asta ? poti sa-l face ceva sa semene pe a lui Laurentiu cu asta ? |
hmmmmmmmmmmmmm n am cuvinte JOE vrea sa ma bage n boala stie el ce stie .............
las ca o face Laci si \"buburuza\" mea sa arate bine............. P.S : la Db drag pe 25 \"rup tat\" : componente MNC amplif MnC + 2 suburi tot M N C ce dracu tinem linia ah si era sa uit o bobina de inductie era tot ce mi lipseste si o lada de fructe sa mi pun subwooferele in ea ........:)) :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: opsssssssss cred ca is in sevraj de scriu asta sorry |
deci laurentiu......dak a ta va iesi asa......lol.......o sa rupa tot.....mai ales dupa ce muzika bagi in ea......btw....te'am vazut azi la jo.....:D
|
care este avinoul care a facut anuntul ?
https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...n_xx13376.html |
Arata f bine , desi nu sunt un fan rover ... orice tuning facut cu gust schimba masina incat s-o faca :shock:
|
Re: ROVER tuning
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
un sarac cu cartela care vrea sa ii vina dolaru' mai repejor! :) :) :) |
cool car:D imi place mai ales eleronul:D
|
2 Attachment(s)
pote te intereseaza asa ceva
|
1 Attachment(s)
Nu cunoaste nimeni Roverul acesta? Eu zic ca este superb.
|
doamne insane colour...super smeker ;)
|
Nu stie nimeni ce model este bara aia fata, ca nu am mai vazut asa ceva pe Rover?
|
cred ca nu ma insel daca spun ca e facut in tara adaptata la bara originala.
|
dar tuning ptr un Rover 400 ?
|
Quote:
|
vrei sa ti arat niste poze cu rover 400 tunate?de mori cand le vezi/.
|
stie careva o reprezentanta rover in romania
|
sooper tare mashinutza ...
|
daca stie cineva de pe unde se gasesc "body parts" pt rover prin romania sa imi zica si mie.....am un 200 (25)pe care am pus un motor 2000 turbo benzina 16v DOHC de pe un "Tomcat"...cred masina asta merita sa ii pun ceva deosebit pe ia ......
|
Quote:
|
pai si alea sunt destul de greu de gasit daca nu imposibile...cred ca ca am sa apelez la un atelier care poate sa mi le modifice pe cele stock care le am...
sti cumva de unde pot lua niste faruri cu "clear glass" ?,nu conteaza daca sunt cu lupe sau sunt angel eyes |
numa daca ti le aduci din anglia, vreau sa imi aduc si eu ceva pt un mg zr, poate ne combinam cu transportu ;)
|
dar de asta ce ziceti?
http://www.carparts-online.de |
aveti careva idee de unde fac rost de o chiuloasa de 1.8 vvc?
|
Quote:
|
Quote:
|
stie careva unde gasesc body kit pt rover 400
|
cine are de vanzare un rover 75 da sa arate bine
|
super smecher cel dp 400
|
tipu' la ala negru sunt puse barbitze ?.....la ce pret le ai?..ID MESS e highman2u
|
sal...are cineva poze cu vreun rover 600 facut??
|
Hi guys
Here is a Picture of my freinds 1.8 vvc turbo with pg1 http://www.discountdiagnostics.co.uk/me23424.jpg i will look for engine shots later :twisted: engine is from a 1.8 turbo zt with mgzr 160 vvc head and 1mm decomp plate , 12psi boost with rover 200 brm gearbox type2 lsd and k3 ecu. |
Salut, vad ca tu ai cea mai tare masina dintre noi...., spune-mi te rog dc stii ceva despre un chit turbo pt zr 160, dc as putea gasii undeva , dc se merita, si dc se poate monta asa ceva
merci mult de tot aaaa si inca ceva caut o pompa de frana pt el....sau garnituri...am inteles....problema este ca tin frana dar "tine jos" inca o data merci, si dc ai cumva cd-ul despre care se vorbea....cu [email protected] aaaaaaaaaaa era pt alex mg zr 160...... |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/430-masina-mea-rover-mg/89223-rover-200-25-mandria-mea.html a facut george in romania asa ceva a doua varianta si cea mai scumpa e din motorul de 1.8 16v vvc sa schimbi chiloasa cu una de 1.8 16v 120 cp si calculatorul si incepi sa-l faci pe ala turbo si tot cam acolo ajungi 300 cp cu un cost ceva mai mare. in prima varianta de poate omologa motorul avand avelasi nr de cp si mai ales ca modelele de ZR pana in 2002 au avut euro 2 deci e cea mai simpla varianta. |
Hello
Rover / mg make a 1.8 turbo from standard , you can pick full engine up for £500 with turbo and manifold , that is easist option , just use the k series turbo bottom end and turbo with vvc head , you can do it in a day . |
merci merci, spune-mi te rog dc stii de unde pot lua o pompa de frana pt zr 160, sau garnituri....merciiiiiiiiiiiiiii
|
Hallo
Yes i tune standard ecu with tool from http://www.doityourselfdiagnostics.c...d&productId=33 Kind Regards |
ROVER
Am fost si eu la Bavaria in Cluj dar nu ma mai duc nici moarta acolo. Sunt groaznici.....Ma interesau niste bucsi antirului....ca de la piese auto mi+au zis ca numai in reprezentanta le gasesc.....In fine.....poate ma ajutati voi.....unde as putea gasi bucsi antirului pt un Rover 200 din '99, motor 1.4, 16valve, 76 kwh? aaaa...era sa uit...si un parbriz, ca mi-a facut un camion cadou o pietricica. Mersi mult.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning