![]() |
Burnout School
Cel mai explicit tutorial posibil pentru burnout cu tractiune rear sau cu tractiune front. (prietenu meu ... pentru el intreb.. are un Megane Sedane 1.5Diesel - 105 cp cu tractiune pe fata bineinteles )
|
Re: Burnout School
2l de benzina, ii pune in fata rotilor fata dupa care tine masina turata pe la 5k/rpm si cand da se plece trage frana de mana ! SENZATIE GARANTATA !! ;)
|
Quote:
nu m-am putut abtine :lol: |
multumim de sfaturi vom incerca
|
sa incerce si drift
2 tavi de de cuptor(pt prajituri- se gasesc la carrefour la maxim 25 ron) asezate sub rotile spate,dupa care se trace frana de mana mana si apoi multa acceleratie si spatiu de manevra acolo sa vezi senzatie |
hihihii ce mijtoooooooooooo
asta ar fi tare in centru..apoi sa ne vedem la pro-tv P |
ar fi ceva sa sa apara un nou motorsport:"drifting la tava"
|
=))
ai naibii de mistocari :)) sa-i ia foc baiatului masina...alea cu tava sunt bune...da sa aiba grija unde le incearca,poate ma gasesc si eu pe langa ei :)) ca idee...nu vad de ce ai vrea sa dai burn??? pitzipoancele oricum nu se simt impresionate de mirosul de cauciuc in par...ambreiajul costa scump...caucioace idem...cred ca mai bine ar invata sa o controleze bine si atat |
merci supapa, cel mai serios om de pana aku :))
dar totusi faza cu 2l de benzina pe jos e ok ? |
Da, e super ok . Cu cat e mai multa benzina cu atat mai bine .:idea:
|
poti incerca si motorina daca vrei tu !
|
in loc de benzina ca sa nu ai surprize...poti folosi antigel sau apa chioara, eventual minerala...ca sa piarda aderenta mai usor
|
nu pot sa cred ca exista si asemenea ritards
|
man foloseste ulei cel mai sfant:D dar sa iti tina si frana de mana sau alt mod mai nesintit o trantesti langa o bordura inalta tot asa cu ulei pe roti si ii dai sa sara si frana de mana trasa bineinteles;)
|
ok ms all
|
nu incercati cu tavile ca va topiti cauciucurile :lol:
|
hai ma.. tractiune fata.. daca nu prinde asa bine frana de mana dute drum pe care urci te opresti frumos, tragi frana de mana dai blana la aceleratie si lasa ambreaju si stai asa... pana... simti mirosu placut in interior, la tractiune spate eh.. mai frumos apasa cu calcaiu drept frana si cu restu talpii aceleratia blana si tot asa lasa ambreaju.. pana... pana cand auzi un bufff.. si vezi in oglinda scantei :D
|
dar la un e39?cum se face?are tractiune spate/eu conduc la 13 ani si vreau sa stiu cu adevarat ce inseamna sa sofezi in stil 4tuning
|
o turezi in 7k/rpm pui niste benzina sub rotile spate si dai drumul brusc la ambreiaj
|
Quote:
Sa fie de teflon calumea nu teflon dinala ieftin. Tefal iti recomand,eu unu cu dinalea am facut si a fost show,au venit vreo 5 femei sa ma intrebe cum am reusit.Succes garantat! |
pentru ce folosesc tavile astea?ca u pricep....din cata lume am vazut,nu am vazut folosind tavi sub roti pentru burn...:????:....o sa incerc fara tavi sa vad
|
Quote:
|
Quote:
tavile se folosesc pentru oameni incepatori. apropo sa pui pe tavi si ulei de masline ca aluneca mai bine decat cel de floarea soarelui. P.S:nu mai pot de ras...am cazut de pe scaun :lol::lol::lol: |
pe iarba, in camp faci cel mai usor burnout;) bafta
|
tavile sunt numai ptr tractiune fata...si am specificat mai sus ca sunt ptr drift nu ptr burn
|
poti sa incerci si cu capace de roti furate de la masini din parcare. am auzit ca e ultimu trend. faci cerce de-ti dai pe spate colegii de scoala generala. am auzit ca alea de astra classic sunt bune.
in felu asta iesi pe plus, ca nu dai bani pe tavi si ulei de masline:))) |
topicu se poate inchide ca deja e spam :))))
|
Sunteti tari cu tavile trebuie incercat :)):))
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:shock::sh ock::lol::lol::lol::lol::arrow::arrow: |
Quote:
|
sincer, eu am vazut unu sa incerce :)) poate sa luat dupa ce ati scris voi aici , un golf 4 alb combi, si-a pus tavi la rotile din spate , i dadea la saracu golf numa in drifturi zici ca mergea
|
Pentru cei care au cauciucuri mai inguste (165 , 175 ) merg si alea de cozonaci :lol: :lol:
|
ca sa va lamuriti mai bine uitati niste oameni care o fac mai de mult timp
https://www.youtube.com/watch?v=caSpkQgQlS8 |
Quote:
|
take in mind : https://www.youtube.com/watch?v=FiU5r...eature=related
|
|
se poate si fara tavi https://www.youtube.com/watch?v=JQMQk...eature=related
|
Postul asta merita un premiu :lol:
|
Quote:
Esti destept rau, ce sa zic.. |
daca o sa aud la stiri ca un ... a murit ars in masina incercand sa dea un burn out...sincer nu o sa ma mir...usor usor nu ma mai mira nimic
|
Cata baza s-a facut pe thread-ul asta :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning