![]() |
TM-80-LAV dacia 1300
5 Attachment(s)
salut. am masina din iarna, am primito de la un nenea cu conditia sa o trec pe numele meu. prea multe nu am facut la ea dar totusi pot sa enumar.
schimbat faruri segmentat motor, schimbat consumabile montat carburator zenith schimbat cauciucuri. planuri de viitor ar fi, adica imediat dupa ce ii fac itp vreau sa ii schimb toate bucsele, pivotii, bratele superioare, ininte sa schimb toate astea am de tras o sudura la lonjeroane dupa ce termin cu bucse pivoti, unghiuri, vreau sa o las mai jos(arcurile de fata sunt pe drum iar cu spatele rezolv) ar mai fi sa ii trag un shaved look, si sa renunt la bari si la lampile de mers inapoi si dupaia o vopsea(nimic pretentios) altele se vor face dar cu timpul, nu vreau sa ma grabesc pt a nu ajunge sa fac tigani sau chesti care sa nu ma tina prea mult. si poze ca sa vada lumea masina. ultima poza iam facuto in ziua in care am luato(era destul de murdarica) |
Re: TM-80-LAV dacia 1300
arata bine masina:D ce an e? ideile de proiect sunt bune, dar vrei sa o ti clasica sau vrei ceva mai deosebit?
bafta cu proiectul:) |
idei pt batranica ar fi niste jante super balon albe o polishare o foilere o toba suparata xenoane coborata si cam atata!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
ti-a dat-o pe moca:D? oare eu dc nu am norocul asta ;)) ce an e baba??? nijte poze cu motorul ai?
|
frumusica masinuta sa ai mare grija de ea si bafta la tunarit:D
|
Sa folosesti sanatos si fara incidente neplacute masina.Bafta in tot ceea ce vrei sa faci cu ea.
|
Quote:
|
Quote:
planuri de viitor am pt ea, nu vreau sa o pastrez clasica, dar toate la timpul lor, nu vreau sa spun acum una si sa fac alta. poze cu motoru o sa fac astazi sau maine, ca nu mai am aparatu la mine si ati vazut ce claritate aiurea e cu tel. masina e din 79 si in 01.06.2009 face 30 de ani. Quote:
|
maine o sa scap de barile fata si spate si trebe sa o aranjez putin la tabla ca are ceva rugina. maine vin cu niste poze.
|
arata bine masina cu unele mici exceptii , sa ai parte de cadou si bafta cu proiectu :D numa bine
|
da din pacate topicul se poate sterge. nu am mai facut nimic masini si nici nu am sa mai fac deoarece am avut niste probleme, a trebuit sa ma mut si na chiria e destul de mare,
si cel mai probabil o sa imi cumpar o masina la care sa nu trebuiasca sa ii mai nimic deci inca o data se poate strege topicul. |
pai stai asa:p...ai vandut masina? chiar nu mai ai nicio posibilitate de a face ceva la masina?
|
pacat ca ai vandut-o...chiar ma pregateam sa spun ca masina arata bine :(
|
masina nu am vanduto ca am mare nevoie de ea. singura problema e ca mam mutat, stau in chirie, nu prea imi permit sa bag bani in ea desii sincer merita pt ca de curand am facut un drum de 900 de km si nu am avut nici macar o problema, iar alta problema mai mare decat cea financiara e locul(nu am unde sa lucrez la ea, ca in fata blocului nu prea se poate) sincer as vrea sa ii fac cate una alta, dar e cam greu
dar cine stie poate in viitorul apropiat reusesc sa ii fac cate una alta. |
imi place batranica....bafta cu ea ;)
|
Quote:
Tine-o acolo si fa-i ce poti cand poti...nu o da, doar ca nu mai poti face una alta la ea :) |
iubesc masina ta sanatate si multa bafta:-P:-P:-P:-P:-P
|
1 Attachment(s)
ha ca am scapat de belele si am inceput deja sa umblu putin la masina.
azi iam dat bara fata jos si iam pus suporti de numar si saptamana viitoare as vrea sa mai umblu pe la rulmenti spate si fata si cand o sa am timp o sa o cobor. deci proiectul a reinceput. si poza de rigoare |
daca mai ai nevoie de un spatiu de lucru la ea, eu stau la 15km de TM, am mai vorbit noi de R5 Alpine Turbo al meu, am nevoie si eu de ceva maini d ajutor la dezmembrari, schimbat cutii d viteza, capote, etc, munci auto de placere, pt placere, facem timpul jumi juma, am si garaj cu groapa, daca vrei, te astept, vremea se face bunicica peste 2-3 zile..:wink:
|
man scuze da abia acum am vazut reply-ul tau..
pai pe mine ink ma mai intereseaza sa imi fac masina numai ca nu as putea sa lucrez la ea decat sambata ca in rest lucrez de la 9 la 6 si acum e si iarna si se intuneca. ai aparat de sudura argon? si acetilena? de ajutat te-as ajuta cu mare placere la orice ai nevoie numai ca timpul ma nenoroceste. |
pana la urma nu o schimbi?
eu zic ca ar merita efortul din plin....oricat ai tine la caroseria asta |
pai nah... vreau sa o schimb. vreau doar unu cu structura buna..
|
sudura electricas am, aici nu te pot ajuta, dar e cam tarziu acum, si e mocirla, desi in curte/garaj e betonat, dar eu numai in gradina am 5 masini, m-am muncit singur, o Honda deja e bucati, doar geamurile mai sunt pe ea, in rest nici un surub, mai bucatesc o sierra si vroiam sa termin la cheie o granbada, dar vremea deja m-a terminat ea pe mine :(
Poate facem o combinatie cu dracii, dupa ce vad eu una cat e de buna la structura :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning