![]() |
Alfa Romeo Brera
4 Attachment(s)
Alfa Romeo Brera
Iata clipul de prezentare cu care isi promoveaza cei de la Alfa Romeo modelul Brera: |
Ma, mie nu-mi merge sa downloadez filmul, dar masina este incredibila. Cat costa, ca n-am idee si vreau si io sa-mi iau una... la prima pensie
|
mda ... intradevar e frumoasa masina! date ceva despre ea inafara de poze....?
|
e faina masina ... cu stil umpic agresiv si sportiv .. exact asa cum ar trebui sa fie o masina .. :)
|
avea 3 motoare disponibile...2.4jtd ,2.5 v6 si 3.2 v6 benzina...parca asa
|
4x4 permanent din cate stiu eu , nu mai tin minte unde au prezentat-o...
|
arata bine alfa romeo e chiar frumoasa imbina agresivitate cu sportivitate si daca mai e si 4x4 e mai bine :wink:
dar ce motorizarea are :roll: |
e vechiut proiectul insa e clar ca o sa iasa ... iar la pret crred ca va fi in jur de 35000
|
mereu mi-a placut alfa romeo,o masina aparte!
|
In reclama cu Alfa GT ziceau ca este cea mai frumoasa masina din lume..............cum zic ei.........dar Brera in schimb...........dupa mine e mai mult decat frumoasa!
|
Re: Alfa Romeo Brera
frumoasa... au revenit in forta cei de la Alfa Romeo de ceva vreme incoace.. mai ales cu sportivele!
|
au schimbat exact ce era urat la GT...spatele..super mashina..35 000 ziceti voi??tind sa cred k o sa fie mai ieftina
|
Chiar si mai scumpa, tot mi-as lua-o. :peace:
|
apropos....chiar frumoasa prezentarea !!
|
motoare 2.2 jts 185 cai/6500 23.4kgm/4500(33800-35800€)
3.2 v6 260cai/6200 32.8kgm/4500(43.800€).motoarele sunt de opel modificate putin de alfa romeo.in viitor o sa apara si 2.4 mulijet 20 supape si 200 cai putere |
:shock: Pacat de pret, ca in rest... super masina!
|
Pe langa cele spuse aici completez cu viitorul motor GTA V8 de 400 CP disponibil probabil in toamna o data cu alfa 159 GTA.
|
Re:
Quote:
|
Mult prea scumpa mi se pare....Cu ce concureaza fratie cu CLK? :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning