Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   dacia mea B 21 VRP (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/122515-dacia-mea-21-vrp.html)

B 21 VRP 08-05-09 08:25

dacia mea B 21 VRP

4 Attachment(s)
Asa arata masina cand am luato .... si m-am gandit k trebuie facut ceva sa arate a masina .....
am muncit la ea cam 2 saptamani pana am duso sa ii fac ITP-ul .....dupa care a fost la RAR

tm_kata 08-05-09 08:34

Re: sfaturi pentru a modifica dacia

in primul rand vopseste aripa. mai ai una alta de bibilit la ea. dupaia gandestete la tuning

B 21 VRP 08-05-09 08:39

2 Attachment(s)
mashina in momentul de fata arata nu prea bine dar pun cateva poze cu starea ei actuala dar mai departe decat sa ii iau praguri si o aripioara pe spate nu mai am nici o idee ce sa ii mai fac

in viitorul apropiat vreau sa ii fac pleoape sa astup aerisirile de pe spate si grila de la calorifer fara nici un fel de gaura ..... o toba sport care sa scoata ceva zgomot

si acum astept ideii si pareri din partea voastra

tm_kata 08-05-09 14:39

poti sa-i mai pui niste jante... folii pe geamuri daca nu are (ca nu-mi dau seama din poze), eventual niste stopuri innegrite... idei sunt numai sa nu exagerezi

B 21 VRP 08-05-09 16:43

folie am pus imediat cum am luato stopuri si semnale negre sunt

urmeaza pentru maine iari ceva timp petrecut pe langa masina sa mai modific cate ceva pe la ea

deniel 08-05-09 22:52

Taie arcurile,scoate manerele,roti frumoase(4 prezoane daca se poate)si o sa vezi diferenta

B 21 VRP 09-05-09 23:09

8 Attachment(s)
dupa o zi de munk am reusit sa ii astup aerisirile de la calorifer si sa mai fac si cate ceva la ceasuri

o sa pun si niste poze sa vedetzi in ce stare se afla acm
mai trebuioe sa astup aerisirile de pe stalpii spate
sa ii fac pleoape la capota
si deabia dupa ce termin sa o vopsesc si eu

morcov_ssl 11-05-09 10:07

nu va inteleg de ce mai cereti sfaturi despre foarte multe chestii si modificari ale daciei.... majoritatea modificarilor le gasiti pe tot forumul asta.... puteti frumos sa cautati poze cu cele mai reusite masini, sa luati cele mai bune idei si sa le puneti la masina voastra.... iar sfaturile sa le cereti doar pt ajutor ca nu va iese ceva anume sau nu stiti exact cum se face.... voi vreti sa va spuna ceilalti membrii cum sa va faceti masina... oricum e o prostie pt ca voi niciodata nu o sa faceti cum vi se spune, in primul rand ca nu aveti bani...
in concluzie postati aiurea...

B 21 VRP 14-05-09 11:17

am reusit si eu sa ii astup grila stalpii pe spate si portbagajul ...
am reusit sa ii fac ceasurile sa functioneze dar imi trebuie niste ace luminate si nu prea stiu de la ce masina s-ar potrivi

mai am sa ii fac pleoape , sa o mai cobor cativa centimetri ...
sa ii mai iau niste praguri frumusele supa care o instalatie bixenon si sa o vopsesc

in prima faza

va mai suferi niste modificari pe la motor si transmisie dar mai intai trebuie sa finalizez alte proiecte care le am incepute.....

B-32-TYC 14-05-09 22:37

bine ca i ai pus ceasuri noi, k in rest arata super.

B 21 VRP 20-05-09 12:55

3 Attachment(s)
Destul pana acum k si asa e prea cald si nu se poaye lucra ....
pleoapele sunt facute decat sa le pun si sa le chitui....
in curand va veni si vopsitoriea ....
si se termina cu exteriorul va incepe o etapa la motor si cutie

Sonny™ 20-05-09 17:34

dragutza dacia, dar nu vad rostul cozii de rechin, dai capacele jos daca nu le ai pe toate

B-32-TYC 20-05-09 20:28

coada aia de rechin poate este antena radio sau gps-ul :))))

Sonny™ 20-05-09 21:09

sanu fim rai trebuie sa ne zica el...poate asa a luato si ii e frica sa o dea jos sa nu se ia cu vopsea cu tot, sau poate ca ai dreptate si e pusa de el, atunci un punct in minus;)

RIcKO 20-05-09 21:22

nu inteleg de ce atatea comenturi rautacioase......frate omu atat are ...nu isi permite seria 6 sau VR-euri.....daca omul atat are ....acuma sa nu mai faca ceva la masina ca toata lumea il ia de fraier ?....oricum ar iesii la final frumoasa sau urata este o investitie...baiatul investeste timp , bani nervi in masina aia.....nu e ca altii care ce viseaza noaptea primesc a doua zii dis de dimineata ..e un forum public si este destinat tuturor persoanelor care iubesc tuningul indiferent de ce masina au
In loc sa il incurajati si sa ii ziceti unde greseste il luati peste picior ......frumos va sta ...ar trebuii ca cei care posteaza in scarba sa se abtina ..bafta tuturor..

B 21 VRP 20-05-09 22:52

cu coada aia a fost o mica problema de cand am luat masina arata ca de bosorog....
am pus coada aia si folia deja arata altfel , oricum am sa o dau jos cand vopsesc masina
si sincer nu ma deranjeaza criticile din partea nimanui care a facut o masina cu bani foarte putini ..... eu ma chinui sa o fac cu bun gust si sa intre cat mai putini bani

Sonny™ 21-05-09 10:25

cand lam intrebat de coada aia nu am fost rautacios, si eu am dacie si stiu cum e sa muncesti la ea si altii sa vb in sictir cu tine scz de off topic....on bafta in continuare cu ce ti-ai propus;)

B 21 VRP 07-06-09 11:35

a inceput noul proiec ..... se transforma din 1.6 in 1.8 turbo ....
sper sa imi reuseasca acest proiect sa nu imi crape ceva pe la motor sau transmisie , am sa pun si poze cand ma apuc de ea ....
acum am aproape toate piesele necesare pentru motor , mai trebuie sa umblu putin pe la chiuloasa sa schimb supapele si sa intaresc arcurile

B-11-AYG 07-06-09 20:50

Re: dacia mea B 21 VRP

mai vrei bad boy? daca da iti dau eu o capota modificata si e exact cularea masini tale. daca te intereseaza pm.

B 21 VRP 10-11-09 22:43

3 Attachment(s)
intr-un an mashina a suferit multe modificari cum ar fi motor de 1.781 - 115 cp cutie modificat rapoartele 3 -4 - 5 si un exterior acceptabil ........

probabil ca va mai aparea pe sosele dar nu se stie sigur cand si cum ..... deoarece pe 17 09 2009 a fost implicataintr-un accident foarte urat si e avariata in proportzie de 75% partea din fatza .....

poze de dupa accident nu am putut sa ii fac deoarece nu ma pot deplasa si pana voi putea sa merg as prefera sa nu stiu in ce stare se e in momentul de fatza

razZvanelSpeed4U 11-11-09 17:08

Nasol moment...lasak o faci u si va iesii din nou pe strazi :X..bafta !

B 21 VRP 21-11-09 23:28

3 Attachment(s)
astea sunt ultimele poze pe anu asta ............
de la anu cand am sa pot sa merg si voi afla ce se hotaraste cu masina nu mai am ce sa postez sau ce sa spun despre ea .

am sa comunic raspunsul tot aici iar dak se va face masina voi incepe sa pun poze cu dezmembrarea ei si cu remontarea moilor achizitii

All times are GMT +2. The time now is 19:35.

- Copyright 2026 4Tuning