![]() |
Audi R8 spy ....
5 Attachment(s)
nu se prea intelege mare lucru dar macar sunt unice ..
jentile par a fi indentice cu cele de la lambo gallardo |
Arat prea super (cat se vede).
Pare chiar mai super decat un Gallardo! :) |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
in curand alte poze mai bine surprinse |
Re:
Quote:
|
super misto! glaciar rau de tot :P
|
intradevar ... viitorul arata super bune ... :)
|
Of Of Of ce avioane au inceput sa scoata eshtia.... :lol:
|
2 Attachment(s)
asta e masina :wink: :arrow:
super audi 8) |
adica vroiam sa zic doar ca nu credeam ca va fi real , dar wow
|
cat va costa acest model si cand va aparea??
|
1 Attachment(s)
Masina asta e prea tare . Dar despre conceptul ala Audi Nuvolari , au mai facut ceva cu el? ca am o poza si arata prea tare
|
daca audi scoate pe piata modelul asta
ceilalti producatori trebuia sa dea si ei drumu pe piata la prototipurile lor ca altfel raman cu masini invechite pe piata :)) |
Re: Audi R8 spy ....
Frumos...asa mai vine de acasa! :lol:
|
Despre Nuvolari nu stie nimeni nimic? :(
|
DESPRE NUVOLARI AR EXISTA DOAR NISTE ZVONURI CA AR PUTEA APAREA UNDEVA PRIN 2008 DAR NU SE STIE DACA NU VA FI DOAR UN ALT FEL DE TT.
R8-ul e misto dar parca au asteptat cam mult sa-l dea pe piata. |
10 Attachment(s)
Un nou set de fotografii "spion":
|
alien car...
atat am de spus:D |
jenti de Lambo:D
|
seamana putin cu un TT dar arata bine de tot :)
|
deci e super grav .. eu am TT ... seamana un pic si cu TT :D
|
se lanseaza r8 curand ? wow ! alien car !! so crazy !
|
Frumoasa foc.......dar nu inteleg dc jante gen Lambo..mai bine le puneau pe alea de la RS4! Are niste oglinzi de utilitara :) performante o avea pe masura cum arata! In rest viss masina!! NO COMMENT!
|
parerea mea e ca are pe langa jante mai multe elmente preluate de la lambo. Oricum a iesit ceva frumos.
|
e prea tare masina.....mult mai misto decat TT u :)) PEACE !!!
|
Jantele de lambo sunt provizorii, pentru teste ... nu va faceti griji, o sa vina audi cu alte jante .... doar nu o sa iasa in teste cu ea asa cum o sa apara.
Si intreba cineva de conceptul Nuvolari .... ala o sa fie viitorul A5 .... un audi A4 coupe .... care se va situa intre A4 si A6. :-) |
Daca ii mai pui 2 aripi poate sa-si ia zboru... seamana mult de tot la forma aerodinamica cu TT
|
Xtraordinara masina!!!!!!!:rolleyes2 :rolleyes2 Destule elemente gen Lamborghini... Stie cineva ceva date despre motor? V8 FSI ,4.2???
Sau V10 de pe Gallardo? E aproape identica cu prototipul Audi Le Mans. |
Wow Tare Rau
|
pe mine nu prea ma atrage... normal ca atunci cand o voi vedea pe strada voi ramane masca dar sa fi avut bani n-as fi optat pt "chestia" asta!
|
seamana cu RSQ , daca nu o fi ala !
|
un fel de tt cu jante " asemanatoare " cu alea de lambo ... oricum .. e un ozn ... ia ganditi`va la .. unu negru .. cu stopuri negre .. si cu neoane albastre ... cu luminile stinse ... alergand la 160 pe autostrada :) wow
|
Quote:
e ozn pe bune ... da` sa fiu singuru` care ii pare ca parca incepe sa semene din ce in ce mai mult cu masina aia di I Robot (care tot de audi o fost facuta) |
nu stiu de ce dar nu cred ca e vro ceva de capu ei. pe mine sincer nu prea ma atrage.si poate nici pe nimeni altcineva , in afara de nume.uratica.nepotrivita
|
E prea belea! Sunt curios sa vad cum o sa arate la final!
|
arata frumos tare mashina....pacat k nu sunt date performantele!:(
|
Abia astept sa-l vad pe listele de preturi.Da nu imi vine acum in minte un posibil rival...
|
masina asta nu are nici o tangentza cu TT-ul dupa parerea mea, pur si simplu o alta masina stranie, dupa cum au fost multe altele care nici nu s-au vandur...deci, nu ma astept sa se vand prea multe si cred ca o sa fie serie limitata...altfel nu are rost...si ata e tot o parere de-a mea...asa ca va rog sa nu-mi saritzi in cap si sa acceptatzi parerile. Mult noroc ;)
|
Poate ca ma insel dar mie imi seamana cu un Porsche vazut din spate.
|
Aduce Binisor Cu Conceptul.le Mans Parca..n-are Treaba Cu Tt.
|
poate chiar va fi noul TT k asa se mai intampla, cum a fost si la dacia, toti credeam k se va numi X90 dar pana la urma l-au denumit Logan, deci in privinta Audi-ului ar putea fi si TT k dupa cum arata l-ar concura pe 350Z!!!!parerea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning