![]() |
E36 - '95 320I-Matza mea dupa "operatie"!-Baad pussy!
9 Attachment(s)
Ce credeti, a iesit bine? :bat::D
|
Re: E36 '95 320I-Matza mea dupa "operatie"!-Baad pussy!
in principiu imi place...o sa-ti sara in cap amatorii de german look...dar...nu mi se pare ceva foarte iesit din comun...mie unul imi place , sper sa si ramana asa dupa ce o plimbi un pic prin sleaurile Romaniei
|
vaaaaaaaiiii......
|
Din ce film e?
Pragurile sunt cele mai SF... :( |
exagerat , mai putin jantele care sunt la polul opus ...:|
|
mie-mi place,mai putin jantele si capota :) o capota mai cuminte + niste jante mai tari,mari,cu buza or something.. cred ca ar face-o sa arate mai bine
insa in principiu e altceva :) si e lucrat curat aparent, cauta si tu sa faci poze cu un aparat mai bun,mai de calitate,nu de alta,dar pacaleste ochiu calitatea asta slaba a pozelor :) succes |
Omg! acum o sa zica toata lumea ca nu, ca nu ca Batman, parerea mea e ca putea sa fie mult mai bine :shock:, dar daca tie iti place asa, atunci e foarte bine, nu trebuie sa placa lumii ci tie, u esti proprietarul, u o conduci zi de zi! Bafta cu modificarile 8)
|
Quote:
|
este putin incarcat dar merge. bafta in continuare.
app la motor are ceva lucrat? |
Re: E36 - '95 320I-Matza mea dupa "operatie"!-Baad pussy!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: am voie sa las threadul asta deschis?!?! :omfg::yikes::nervious: |
Quote:
:shock: |
skillzu.... invidiosule.. n-ai aprecia munca omului pt. nimic... :D
|
Superb exemplar! Pragurile sunt super reusite, singurul lucru care nu da bine este suspensia....adica mie cel putin mi se pare ridicata de fata si nu da bine....iar jentile ar putea fi mai mari si o sa dea si mai bine....incearca niste jenti de M6 pe 19' sa vezi diferenta:) E doar o parere personala! Numai bine si bafta cu masina se vede ca ai muncit la ea!
|
sincer va spun ca m-am saturat de german look. clean si frumos, ok am inteles si eu sunt oarecum adeptul stilului asta dar omu a vrut cu totul altcva, bine ca a exagerat putin asta e alta treaba :D
|
Quote:
Stiti vb aia...asa ca lasati omul in pace cu masina lui. Si-a facut-o cum a vrut. Sa ai parte de cele mai frumoase clipe cu ea:!: |
"LUKE , I am your Father . . . . . . . . " !
|
munca multa fara rost! arata jalnic!
e doar parerea mea! |
portbagajul are 2 incuietori??
|
Quote:
On topic: masina un pic cam exagerata... foarte... stopuri tari, praguri interesante(exceptand plasa din ele sau ce dracu o fi) bara spate mult prea patratoasa.. contrast prea mare cu cea din fata care e rotunjita cu spume... eleronul tine l in balcon o sa poti sa usuci mai multe rufe dupa o zi asidua de spalat. Capota... deja se stie. Nu e rau lucrata dar e foarte exagerata, fara suparare... eu as scoate eleronul, si capota ... astea sunt cele mai oribile, un eleron mai micut, sau cu o cu totul alta forma ar merge, prea mult NFS strica, si crede ma eleronu ala nu te tine pe sosea daca pentru asta il ti... o suspensie sport te ar ajuta mult mai mult! Bafta cu masina... si nu te supara, orice sut in cur e un pas inainte |
frumos kitsch :)
|
Fiecare face ce vrea cu banu` lui. Vi`a bagat mana in buzunar? RAILOR :lol:
On Intradevar cam exagerat kit`ul..dar macar ai avut curajul de a incerca "altceva". |
Quote:
|
Pun pariu ca se pozeaza femeile cu ea si isi pun pozele pe HI5.
Ontopic: Capota, eleronul si pragurile o strica cel mai tare. Cel putin pragurile nu au nici o linie cu barile alea. |
Pun pariu ca daca ii pui Red Bull in rezervor isi ia zborul. Anyway, munca omului trebuie apreciata,insa poate cu banii astia faceai ceva mai de bun gust, nui nimic omul cat traieste invata. Bafta cu OZN-ul.
|
Cum spuneau toti baietii ai incercat ceva gen NFS, dar apreciez faptul ca ai avut curaj sa incerci ceva nou! Bravo! Pune o suspensie sport si o sa vezi diferenta;)
|
Daca tu esti multumit,restu nu conteaza...superba culoare,dar un ///M packet parca....in fine bafta cu masina si felicitari pentru munca depusa si pentru investitie!!
|
Bai aplaudacilor...ce tot o ardeti aiurea ca respectati munca depusa si banii investiti...Multi dintre voi nici nu aveti carnet sau masina si va dati cu parerea,iar e30_power daca nu ma insel e acelasi care zicea ca un 2,5 24v turbo lucrat bine nici nu se compara cu M5 turbo al lui Nasi...Bai copile ai mers vreodata cu una din masinile astea de vorbesti,hai sictir ca sunt satul de voi.Astia sunt bani aruncati,iar munca depusa e pierdere de timp.Masina asta e o tiganie grosolana si nu are nici o legatura cu marca BMW...rusine.
Vrei avioane,eleroane,spoilere agresive,ia-ti o japoneza.Nu BMW care care l-ai facut sa semene cu un cielo,capota Sti/Evo(wannabe) si eleron de formula 1. Bai skillz-ule inchide frate topicul asta,aici e 4tuning nu cocalari.com rad si curcile de noi,in plus omu a postat doar niste poze cu masina si nimik mai mult....asta e tot ce a avut de zis in topicul asta,ca nu am mai vazut vre-un post de-al lui. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning