Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Cum pot "îmbrăca" o consolă de Dacia? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/122240-pot-imbraca-consola-dacia.html)

bo$$u 06-05-09 19:55

Cum pot "îmbrăca" o consolă de Dacia?

Daca am realizat o consola centrala ptr dacie 1310 din placaj frumos taiat si ptr casetofon ..cu ce o pot imbraca...? am cautat tot ploiestiul si nu am gasit vinilyn la metru..unde se poate gasii sau un inlocuitor ceva ..astept raspunsuri multam :rolleyes2

TheFasterMan 06-05-09 21:45

Re: Intrebare ?

incearca pe la Praktiker,magazinele astea mari,sunt sigur ca ai sa gasesti ceva...

giubau_v8 07-05-09 06:57

Re: Intrebare ?

daca vrei sa iti iasa si mai frumos, pune si un burete subtire sub pielea ecologica/vinilin

piele ecologica gasesti la magazinele cu materiale pentru croitorie, mercerie, sau in praktiker, in brico store mai mult ca sigur( daca e in ploiesti)

bo$$u 07-05-09 15:37

Re: Cum pot "îmbrăca" o consolă de Dacia?

am fost in bricostore , era ceva dar era un gri deschis deschis ..si nu mi-a placut..

cannavaro 07-05-09 16:08

2 Attachment(s)
Uite consola mea imbracata cu mocheta de 10 Ron metrul.

bo$$u 07-05-09 16:21

da arata frumusel ..dar eu nu am atatea ceasuri pe ea am doar casetofonul....

cannavaro 07-05-09 16:39

Ce legatura are numarul ceasurilor cu tipul mochetei / vinilinului?

bo$$u 07-05-09 17:23

ma refer la faptul ca nu se vede chiar bine asha o portiune mare cu mocheta

brownshark 07-05-09 17:44

pune o poza cu ce ai facut sa vedem ce solutie iti dau.

srn_86 08-05-09 10:08

cauta pe net daca e in ploiesti magazin proges.

bo$$u 08-05-09 20:08

nu ..din cate am gasit pe net pare a nu fii in Ploiesti ..

GRIGO 09-05-09 20:13

In aceasta situatie sunt si eu,
am o consola din lemn, pe care ma chinui sa o "imbrac" in vinilin,
dar marea problema apare la lipirea vinilinului de lemn,
poate o sa vi se para de ras, am incercat cu prelandez si aracet, dar rezultatul nu e prea bun, nu prea se lipeste,
nu stiu din ce cauza, ...
imi poate da cineva niste sfaturi in legatura cu "lipiciul" pe care trebuie sa il folosesc,
bo$$u - scuze ca scriu pe topicul creat de tine, dar poate ne ajuta pe amandoi :D

brownshark 10-05-09 00:08

GRIGO ; 1, se scrie PRENADEZ
2, pune cva poze cu consola
3, pune poza buna cu spatele vinilinului, curat , fara adeziv p el.
4, ce adeziv ai folosit ?

giubau_v8 10-05-09 06:42

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 2303083)
In aceasta situatie sunt si eu,
am o consola din lemn, pe care ma chinui sa o "imbrac" in vinilin,
dar marea problema apare la lipirea vinilinului de lemn,
poate o sa vi se para de ras, am incercat cu prelandez si aracet, dar rezultatul nu e prea bun, nu prea se lipeste,
nu stiu din ce cauza, ...
imi poate da cineva niste sfaturi in legatura cu "lipiciul" pe care trebuie sa il folosesc,
bo$$u - scuze ca scriu pe topicul creat de tine, dar poate ne ajuta pe amandoi :D

vezi ca in supermagazine, exista o banda dublu adeziva puternica, din cate am inteles e pentru parchet...foloseste banda si o sa iasa bine ;)

bo$$u 10-05-09 06:47

Mi-e mi-a dat un tovaras niste bucati de vinilin maron , l-am pus asa sa vad cum iese , eu pasta l-am prins doar in cateva tintisoare , ptr ca oricum o sa il schimb, mai tz revin cu pozele ca e montata deja pe masina , nu e cine stie ce dar sper sa o mai imbunatatesc ..

App GRICO nu-i nici o problema e bine sa aflam amandoi..eu la prenadez ma gandeam sa lipesc acum nuj prima sa gasesc vinilin negru :)

mecanicu007 10-05-09 07:27

boss,eu am imbracat toata masina in vinilin pe care l-am cumparat de la un magazin de pe langa hale..e un magazin care are si ceva materiale de constructii si metraje,e pe partea dreapta fata de hale cum te uiti dinspre bulevard(acum nu stiu daca mai exista)..daca nu ai o suprafata mare de acoperit poti sa incerci pe Elena Doamna la Mazilerri pentru niste piele(era 80 de ron o bucata de 0.8x1 )..eu am lipit totul cu prenadez si cusaturile le-am facut la masina

All times are GMT +2. The time now is 18:19.

- Copyright 2026 4Tuning