![]() |
Care merge la Tulcea pe 17 Mai ???
Care din constanta merge la tulce pe 17 mai si un punct de intalnire pentru o coloana pana acolo :) astepteptam variante :)
|
Re: Care merge la Tulcea pe 17 Mai ???
Eu merg sigur , prezent si la start ca participant.
Din cate stiu eu , multi or sa vina. |
vin si eu,plec din ct,poate vine si gti ul de 500hp din ct,facut in austria
|
Iti repet , a aflat de niste probleme de sanatate ale tatalui sau destul de grave , nu va participa o perioada , numa de curse nu-i arde.
|
SI noi o sa venim :)
|
prezent si eu cred :) fac poze
|
Pac pac , camera de gat , mergem la tulcea
|
si eu zic prezent ;)
|
Teoretic eu as munci in week-end, dar e posibil sa reusesc sa ajung.
Ceilalti baieti merg cu 3 masini si participa. |
Noi cei din X-Team vom face plecarea de la Penny center ca anul trecut , maine vom stabili si ora si o vom posta , cine vrea sa ne asiste e bine venit! ( cel mai probabil plecarea va fi pe la 9 dimineata )
|
Quote:
|
Da :) ma rog , cum so numi , PENNY sigur e:) la iesirea din Constanta spre carrefour ( intersectia Tomis cu varianta Aurel Vlaicu ) la vaporas , ca sa stie lumea mai detaliat .
|
Quote:
|
si eu prezent :D
|
hop si eu
|
Duminica ora 8:00 AM , in parcarea PENNY market de la iesirea din Constanta spre Carrefour ( la vaporas , intersectia Tomis cu Aurel Vlaicu [ varianta cta ] ) .
La 8:00 ne strangem , la 8:30 cel tarziu se face plecarea spre Tulcea |
O sa fiu si eu prezent la tulcea dar cred ca plec pe la 10 jumate ca mai am niste treaba in dimineata aia.
|
ploua duminik :D
|
Quote:
|
ahahaha vedeti voi am ghicit in urina azi de dim..
|
Quote:
|
Cine are detalii despre inscriere si la ce ora vor fi cursele
|
Taxa de participare concurenti: 100 RON/participant
Taxa spectator 10 RON/spectator Orar Ora 8:00 Inceperea Evenimentului Ora 8:30 Incep inscrierile Ora 9:00 Verificare tehnica a masinilor participante Ora 10:00 Incepere concurs Ora 15:00 Termina inscrierile Ora 18:00 Terminare concurs Ora 18:30 Festivitatea de premiere Ora 19:00 Incheierea Evenimentului |
Eu stau sa-mi beau cafeaua si pe la 10-10:30 ies din CT.
Nu vad ce-i asa graba. Oricum merg si la o cafea, sa maninc ceva cu specific pe la mahmudia ... Atentie la drum ca e radar in Babadag si inainte .... (logan alb sau dacie veche gri) Bafta participantilor. |
Quote:
|
Da s-a modificat , cursele incep la 10 , iar unii din noi participa si trebuie sa ajungem la ora aia. o ora si putin pe drum plus inscriere.
Cine vrea vine la ora aia cine nu oricum va gasi alte grupuri la PENNY MAKRET si la EL VILLA chiar si la ora 10. |
Quote:
|
X-team`u maine sa luati un afis in plus la voi , eu vin cu dacia albastra cu numere pe ea , si vrem sa punem afisu in geam cu cursa de la constanta , sper ca mai apuca careva sa citeasca ...
|
ba culcati-va ca e tarziu ... de fapt ..e devreme .. noapte buna si drum bun baieti ;)
|
....si am venit si de la tulcea arsi de soare ..obositi ...deshidratati....
lume multa , masini bune , o cursa reusita dupa parerea mea .... |
Rusita pt public , cosmar pt concurenti , care au stat o ora ca sa se dea la acea coada interminabila , chit ca am avut masina praf si m-am facut de kko dar am zis k inebunim cat am stat la coada , prima data 1 ora , a 2`a 1 ora si 20 de min , si dupa ce ca era coada aia de la start au bagat si masini in fata imediat cum se dadeau le bagau din nou direct , ca "deh" erau prieteni si cp multi , sper sa rezolv problema de la masina si sa particip la noi la ct daca am timp.
|
back de la Tulcea .. ne-am bronzat ca taranii ... ce vreme .. ce lume .. ce show ... super tare ..
|
poze ceva? filmulete ceva? ca eu nu am putut ajunge:( ms
|
Quote:
Sper sa rezolvi problema si la constanta sa pleci mai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning