![]() |
masini cu volan dreapta
Vand masini aduse din Anglia , aduc si la comanda .
Momentan am : Ford Mondeo an 2003 , berlina , 2.0 TDCI - 2800 euro Ford Transit an 2001 , de marfa 2.0 D - 2900 E Volkswagen Passat an 97 ,1.9 TDI , berlina ( model 97-2000) - 1900 E Ford Focus an `99, hatchback , 1.8 D - 2000 E Vauxhall (Opel) Astra `99 break , 1.7 D - 1800 E |
Re: masini cu volan dreapta
salut.ma intereseaza un ford scorpio mk2 an dupa 1995,neaparat cu interior piele si cutie automata...sau....daca gasesti doar interior de piele...
|
sal merge si la schimb?
|
Quote:
|
Quote:
|
pai am o vectra b din 98 inmatriculata in bg si as dao la schimb pt fordul acela diesel
|
o skoda octavia tour 2004-2005 break full fara piele cam cat ma duce?
1.9 TDI cu ALH de 90cp |
baga poze cu transit-ul te rog
|
Quote:
|
Quote:
Daca te referi la modelul nou din 2005 , as putea aduce la 5300 |
un mg zr de 1.4 - 103 cai?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
M3 e36?
325i coupe cu M pack e36? niste jante poti sa mi aduci? am vazut muuuuulte bmwuei in UK cu modelu asta de jante..si poate mi le poti aduce..si sa mi zici ce pret..Sunt pe 18 originale bmw..modelu am uitat care e..dar sunt pe eBay o gramada.. |
sal o masina cu euro 4 pana in 2500e
|
Quote:
P.S. scuze de concurenta :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
m-ar interesa passatul sau mondeo-ul,dar la schimb,am un hyundai accent din 99,inmatriculat in RO,full electric motor mic,consum mic...0741925842,dak e ok,astept raspuns
|
Sal , passat-ul l-am dat .
Da-mi te rog mai multe detalii ( pt schimbul mondeo-hyundai) Ms |
pei am un hyundai din 99,inmatriculat,motor d 1350cm3,85 cp,geamuri el. aer conditionat,abs,inchidere centralizata,2 airbag-uri,5 usi,schimbata distributia la 159 d mii,akum are 167 d mii d km,reali,
4 cauciucuri de iarna nu ai ceva poze cu fordul?? |
sal
ma intereseaza un mercedes e-class, w210, modelul cu semnalizare pe oglinzi(2000-2002), motor 2,2cdi si cutie automata
|
un urs ?
|
am nevoie de un Fiat Ducato 2.3 jtd din 2004 2006 da mi pm cu nr de tel sa discutam
|
salut . o skoda octavia 2 de anglia m-ar interesa , nu ma intereseaza dotarile . poate sa fie si umpic lovita sau defecta , eu am o skoda RS si vreau sa o repar am nevoie de lonjeron si aripa spate , daca ai una de anglia preferinta benzina sa fie , daca nu se poate e ok si diesel . daca poti sa aduci pe comanda masina zi mi un pret . si vorbim . ID meu : deep_radu
Stima. |
aduci cumva si piese de acolo?
|
5 Attachment(s)
imi aduci si mie un set de jante pe 16 de clio 2 RS?? cu tot cu cauciucuri..
uite 2 modele : |
Sal.Am un camion Mercedes-Benz 814 EcoPower, an 97, 550000 KM Reali, duba izoterma cu frig(racitor) ThermoKing.Pret 6500.Ce mi-ai putea oferi in schimb cu volan pe dreapta ?Te-ar interesa?As prefera 2 masini.Putem vb pe messenger la id: dj_budu
|
[QUOTE=J.C.;2289398]Vand masini aduse din Anglia , aduc si la comanda
salut vreu si eu o bubita cu axa dubla pe spate dupa 2002 daca se poate eu am un ford transit 2002 volan dreapta inmatriculat bg (vezi un pret si vedem cine da diferenta)astept |
audi A4 , 1,9 tdi ? model din 98-99-2000? pret final gata adus in baia mare
|
eu vroiam o skoda 2 rs ca sa mi-o repar pe a mea dar am reparato cu mai multe piese noi . multumesc oricum
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning