![]() |
Me (TypeR) vs. HotHatch's
1 Attachment(s)
Astept cu mult interes provocarile oricarui owner de \"hot hatch\", si nu spun asta cu un aer de arogantsa, ci pentru ca sunt curios :wink:
Pana acum nu am pierdut decat in fata unui Golf V GTi, la Craiova. Acela avea un tuning foarte bun, facut la MTM. Masina mea nu are imbunatatiri momentan, dar sunt in plan si din aceasta cauza vreau sa vad ce ar trebui facut :roll: |
Iti accept eu provocarea. BMW e30 2.5 24v 192hp.
|
provocarea era catre hatchback
|
Re:
Quote:
|
te dai prin trafic sau p traseu?!?!?!
aaaaaaaa....am uitat..iti e frica :D sau aia a fost doar vineri?! :P |
:evil_laug de ce!? te-ai plictisit sa iti dau mucu' la liniutse si vrei sa incerci si o noua abordare!? nu imi \"permit\" sa ma dau prin trafic... fiindk da... imi e tarsha... dar de garda, nicidecum de altceva :cry2: puate ai sa intelegi... in fine :roll:
|
nu stiu daca va lasa pe pista de karting sau poate gasiti un loc asemanator
|
pai da :) cu ale tale 300 kile in minus ce vrei?! :P :P
ziceam sa vedem stabilitate,control,bla bla :D dar dk iti e frica, inteleg :) |
da... asta era... kiar ma intrebam dak a mea e mai stabila dekt a ta in curbe :roll: of of of of :cry:
|
hai sa vedem :P
iesi afara :) fii sofer de duminica :lol: :lol: :lol: |
Skoda Octavia RS te intereseaza?
|
Nu e tocmai ceea ce as numi \"hothatch\" dar... ma intereseaza :wink: inainte de toate, ce modificari are, pe bune!? oricum... de dat, ma dau :P
|
buhuhuhu .....
good luck ACHIM ! cu rs`u :) sunetul te sperie , atat iti zic :P restu aflii pe pelea ta :P |
Acum sper ca nu se refera la a lui Stelios (scuzele mele dak am scris gresit :oops: ) ca sa fim seriosi, toti stim ce poate masina aia :wink:
dar poate ca imi vei oferi tu ceva detalii Santos, dak esti draguts :wink: |
eu am dat cu presupusul , si ... totusi .. tind sa cred ca zetemte se referea la stelios ,din cate stiu ,doar el are octavia RS , in insomnia , ...
deci.. .cred ca despre el e vba , daca nu , imi cer scuze, my bad, oricum , ti-am zis , masina aia te sperie numai cand o auzi .. multa bafta .... turbo :P |
pă sistem!? :lol:
|
pa sistem , si DA VIIIISSS !!!!
:lol: |
pă sistem turbo...am mers cu ea si este incredibilă :lol:
~300 cp Skoda RS a lui Stelios |
Da ... este vorba despre Stelios. 8)
Si nu are 300 CP! Are mult mai putin ... Are chip ... evacuare ... flitru ... intercooler ... si inca cateva chiesti. |
Vorbiti cumva de octavia(VRS) de la cursa din decembrie de la casa poporului care si-a luat-o de la kwx?
|
Da ... deci nu este atat de rapida, va zic eu :)
|
accept... cu tuate ca stiu cate ceva despre o turbina... sau asta intra la \"inca cateva chestii\" !? :wink: just let me know when & where
|
Re:
Quote:
|
Ok, vorbim pe PM. Acum oricum masina nu merge de loc.
|
ok... deci ramane stabilit :wink: pana atunci, next?! 8)
|
poate ma bag si eu cu leonul Mirunei sa vedem diferentele , din mers eu zic ca nu prea ai sanse daca esti stock ...pe 400m va fi interesant , sau pana atunci poate invata sora-mea sa plece si te dai cu ea la primele legale ;)
masina e asta http://www.insomniaracing.org/phpw/i...age&PAGE_id=15 |
kiar sunt curios... just let me know :wink:
|
La Leon ma bag si eu daca ma primiti :P
si la Type-R unde sper la o revansa PS: parca era mai \"nervos\" Leonul :!: :?: |
kiar... ti-am promis ca ne mai dam o data... asa ca ... name it :roll:
|
provocarea anului :))
Mai achime tata nu e prea bine venit pt tine p vremea asta ceva turbo cu peste 200 CP .....dar parerea mea.....e ca nu e mare diferenta p 400 m .......asta ma gandesc io din anumite motive..daca vrei detalii iti spun cand nvdm ca e mult d scris .
PS oricum sper sa nu se lase cu faze d genu..........\"ti-am dat 3 masini ba!\" sau d genu ....\"io scot sub 5 :))\" ...sau cum am mai auzit io prin tot orasu ca m-a facut p mine steliossss ...... :shock: .....tare oricum masina da n-ar strica 1 Bar din turbina sa se transforme in modestie . deci ......BAFTAAAA ! PS' Sa nu vii la mine fara trofeu ca nu mai avem ce discuta! |
Re: provocarea anului :))
Quote:
|
200sx ...... ;) https://i5.photobucket.com/albums/y16...azvan/Dyno.jpg
masina are doar \"ceky remap\" :) ....si atat ...deocamdata :) |
cifrele sunt putin aiurea de asta zic ca are intre 220-240 cai , in schimb cuplu are sigur 400 Nm
|
asa... and!? :roll:
daca vrea... ok... in principiu accept sa ma dau... insa nici \"200sx\" nu e hatchback si e destul de simplu sa imi aduci o masina cu turbo care are remapare si a castigat 40 de cp... oricum... nu ma dau la o parte... astept q interes :wink: |
.
poate incerci type R-ul si cu mine . eu am 135 cp si cam 240 N/m cuplu asa ca nu e ceva de speriat.si nu cred ca sx-ul sau rs-ul trec de 220 cp.
|
Re:
Quote:
http://web.200sx.nu/English/ombilarna/Historia.asp asa ca n-ai sanse de scapare 8) PS: alunecus mare in seara aia, asteptam sa dea caldura |
Re:
Quote:
|
Re: .
Quote:
si stiu ca asa dak te uiti peste \"cifrele\" masinii nu e nici una extrem de mare, adik de speriat... insa greutatea aia asa mica... aia te mai sperie putin :wink: oricum... cum am mai spus... imediat cum se face frumos afara :) |
Quote:
De R5 gtt ??? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning