![]() |
SUCEAVA 4TuningTIME - 16-17 Mai
TuningTIME Suceava, 16 - 17 Mai
In perioada 16 - 17 Mai 2009 sunteti invitati la cel mai mare eveniment auto al anului din Suceava. TuningTIME este organizat cu sprijinul A.R.T.A cu sustinerea media 4tuning.ro Programul: Sambata 16 Mai: - Demonstratie Rally sustinura de piloti romani de raliu - Jurizare masini pentru etapa Campionatului National de Tuning. Fiecare masina va primi diploma de participare. Se vor premia Best 3 Cars, Best Exterior, Interior, Custom, etc. Masinile pot sta la alegere indoor. - Campionatul National de Car Audio - Etapa demonstrativa pentru SPL Challenge. Masuratori la liber, ajutor pentru setarea de baza a sistemelor si asistenta tehnica, daca e nevoie. Fiecare participant primeste o diploma care sa ateste rezultatul maxim atins. - Etapa demonstrativa pentru SQ League, unde masina ta poate fi ascultata si jurizata. Ulterior primesti fisa de jurizare si toate explicatiile necesare. Pe scurt, inca o invitatie in lumea competitiilor Car Audio! Duminica 17 Mai: SHOW la MAXIM ! Campionatul National de Drift, etapa 2-a Demonstratii libere – Free Style, fiecare participant va primi diploma de participare. Etapa oficiala de drift, premiul 1,2,3 Demonstratii HAI & KNS - 4TuningDRIFTERS !!! Demonstratii auto & moto (drift and tricks) Alti invitati surpriza !!! |
Re: SUCEAVA 4TuningTIME - 16-17 Mai
unde se va desfasura evenimentul ?
|
probabil va fi la Iulius...ca si in martie....
|
Hopa, inca un eveniment de exceptie marca 4Tuning si ARTA :D Sa inteleg ca inca nu s-a ales locatia de nu a aparut in descriere? Vreun invitat de prin afara sau autohton?
Desigur, ma trec prezent :D |
va fi in parcare la Carrefour Suceava
|
sper sa fie ceva de neuitat....eu unu apar pe acolo
|
Facem act de prezenta de data asta ...in numar mai mare;)
|
am o nelamurire...prin neamtz se aude k va fi si etapa de indemanare..este adevarat?
|
Dar sprinturi paralele pe cand?
|
In Iunie Spriturile:?::?: cred.:?::?:
|
Quote:
|
PT RELATII 0743 074190 SAU 0724 074190
|
Quote:
|
da , va fi indemanare si driffturi .. (traseul se va vedea la fata locului)
|
Quote:
|
Sper sa ajung si eu acolo...........din cate se pare va iesi ceva frumos!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
Tot duminica si indemanarea. Va fi ceva deosebit... va asteptam in numar cat mai mare.... :lol::lol: Daca asfaltul e OK, veti vedea si 328-ul meu la treaba...... |
bafta
|
La ce ora ,la 12 ca in Martie??
|
Cand tre sa fim prezenti cu masinile??Pt expo?La ce ora??
|
abia astept sa vad cum va fi evenimentul......o sa fiu si eu prezent...si ma bucur ca vin hai & kns si pe la noi ca pana acum nu i-am vazut decat in bucuresti
|
sa anuntati din timp orarul si eventual o harta cu locatia pt ca eu unul nu cunosc suceava si probabil mai sunt si altii ca mine si as vrea sa ajung la timp duminica.
multumesc! |
Incercam si noi sa venim cu o masina,doua,trei..Dar se simte criza:lol:
|
Sper sa fie vremea frumoasa ca ajung si eu :shock:
|
Sa fie MUZICA si MUUULTTTTTT spatiu pt drift :D
|
Mai presus de toate,sa fie vreme buna:-)
|
vin si eu sa vad ce e pe acolo, cautati un bondar nervos >:)
|
Daca fac rost de Cash..promit ca vin si eu cu Furia Verde impreuna cu membri Street4Cars Club Pitesti :D! Dar mai sunt si probleme cu distanta dintre Pitesti-Suceava..si..al 2-lea rand..sincronizarea cu serviciu :( ,Dar oricum..fac tot posibilul!
|
Quote:
Pentru cine nu stie, Mouze este locul 2 la prima editie de anul acesta de la buc... Vezi ca aici esti la mine acasa si nu va mai fi asa de usor...:lol::lol::lol: va asteptam pe toti |
Quote:
|
vin si eu...vin si eu.... si poate cat mai multi din Crazy Drivers
|
red .. :) ("acasa la tine" ) heh he :P bafta
|
apropo...pt proba de drift, e ok daca vin dumineca dimineata...???
|
eu voi fi si eu prezent duminica.......dar aveti idee pe la ce ora incepe ca sa vad pe la ce ora plec de acasa ca am 100 de km pana la suceava :D:D:D
|
la 12 in ambele zile
|
Demonstratii auto & moto (drift and tricks)
Cat va avea "pista" ?! |
Intrebarea nr 1 .. cat costa intrarea ca vizitator ...
2. Pentru foto se da ceva legitimatie ? ceva ? Ca sa nu strabat atata drum si sa am surprize |
Quote:
Intre 10 si 12 se vor face inscrierile pentru proba de free style (cerculete, drift, etc) si pentru etapa a doua a campionatului national de drift. Aici se va puncta controlul masinii pe un circuit impus. Quote:
Quote:
am fost aseara si am testat putin asfaltu din parcare si va anunt ca e absolut OK. Nu e foarte aderent si daca nu se va incarca cu mult cauciuc (ca la buc) va fi un super show, trust me....:lol::lol: Daca mai dau si niste stropi de ploaie.... va fi patinoar pentru noi...hihihihi:lol: mai multa lume m-a intrebat pe privat de locatie asa ca am sa raspund aici ca sa vada toata lumea: Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile (sambata si duminica) in parcarea Suceava Sopping Center (Carrefour). Locatie este pe "strada principala" de oriunde ai veni. 1. Daca se vine dinspre NT, BC, B, (E85) se va intra in SV dinspre Falticeni si se tine drumul cu 2 benzi pe sens pana la Carrefour (pe partea stanga). Cateva repere: - dupa intrare pe dreapta -Metro, semafor, semafor, semafor, McDonald's (pe dreapta), semafor X3, Luk OIl (pe dreapta), OMV (pe dreapta) giratoriu mare - a doua iesire tot inainte si in 300 m pe stanga e Carrefour. 2. Daca se vine dinspre VS, IS, BT - se intra dinspre BT si se tine strada cu 2 benzi pe sens si dupa pasarela peste calea ferata intri in giratoriu mare si pe dreapta se vede Carrefour-ul. Nu aveti cum sa-l ratati:lol: |
tre sa fiu nebun sa vin prin BT :)
partea mai naspa e ca nu am sa vin pentru ca se lucreaza la "intretinerea" motorului si nu va fi gata la timp :( |
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning