![]() |
Corvette Z06 by Geiger Cars
5 Attachment(s)
Geiger Cars ofera un set complet de modificari pentru Corvette Z06.
Modificarile constau in: - STAGE 1 performance kit - ce duce la o crestere de putere de la 512hp la 542. - timpul pentru 0-100km/h este redus la 3.7 secunde - top speedul ajunge la 327km/h - un nou kit aerodinamic - suspensie schimbata cu una proiectata de GeigerCars - jante 10.5Jx19 cu anvelope 285/30 ZR 19 pe fata, si pe spate 13Jx20 cu anvelope 345/25 ZR 20 (pretul jante+anvelope fiind 9450 de euro!!!) - numeroase schimbari la interior personalizabile Un Corvette Z06 gata modificat de GeigerCars poate fi achizitionat la preturi incepand de la 93.000 de euro. |
Belea parca e diavol :D . Totusi mi se pare f scump setul jante+anvelope
|
din cate mi se pare la prima vedere...jantele+anvelope par sa faca tuningul la masina asta!
|
precum **** arata....
ii prea inalta |
c inalta frate...k dak o vezi iti vine pana la buric :lol:
|
Re:
Quote:
E o masina super tare , are si cai sub capota , si cu un tuning la motor ( mai smeker ) rupe tot |
corvette niciodata nu mia placut! dar logic ca daca mi l-ar da careva cadou n-as refuza :P
|
masina arata foarte bine...mai ales k a mai primit ceva vitamine...si jantele si culoarea ii schimba aspectu...
|
masina e belea, dar eu zic k sunt prea scumpe jantele.... cu banii ajtia imi iau nijte jante jmechere...
|
Ia intrebati-va cat mananca.Daca ai o masina ca asta iti trebuie si o cisterna cu sofer sa vina dupa tine :wink:
|
daca chiar ai bani de masina ai si de benzina ar fi culmea sa ramai in pana prostului cu asemenea masina care e super :lol:
|
Wow , Corvette , una dintre cele mai frumoase masini din clasa ei.... Si jantele alea is capac
|
7 Attachment(s)
cate ceva in plus .....
|
moama e mortala ultima .. bodyul e super tare ce sa mai vorbim de jante .... da tot mai bine ii sta in black :wink:
|
u esti responsabil daca mor in fata calculatorului , cum sa-mi arati asa ceva fratie :( o sa mor . Doamne cum poate sa arata fratele meu....
Aia a lu Adi de la Valcea e c5? |
3 Attachment(s)
Despre asta nu stiu daca s-a vorbit daca s-a vorbit imi cer scuze , e un kit optic cred , ca pare sa fie stock la performante .505 cp aspirat,comparat cu cel din topic (sa inteleaga si cine e avion!)
Engine Type: V8 Displacement cu in (cc): 427 (7011) Power bhp (kW) at RPM: 505(377) / 6300 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 470(637) / 4800 Redline at RPM: 7200 Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 275/35 ZR18 - 325/30 ZR19 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 175.6 × 75.9 × 49 Weight lb (kg): 3132 (1420) Performance Acceleration 0-60 mph s: 3.7 Top Speed mph (km/h): > 198 (> 318) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): 16/26 (n.a.) Base Price: 2006 Chevrolet Corvette Z06 Daytona 500 Pace Car - n.a. (last update: 2/3/2006) |
frate mai faci multe topicuri tampite si lipsite de logica?doamne te vad de cateva zile daca nu ma doare capu...acum se vb de Z06 nu de ce model atasezi tu!
|
Re:
Quote:
|
arata bine,dar la banii astia prefer dodge viper...
|
A naibii ce urata e...tusheshte si monitoru de urata ce e....dar lu bunuik'mea ii place.... :lol: ar face piatza cu ea
|
Nu cred ca ajunge nici la piata cu ea.
Drumul pana la piata contine CURBE. |
nu-i nimic..ii punem plug si o bagam la deszapezire k in Bucureshti ninge grav momentan...
|
La banii astia abia un Porsche 911 cu echiparea de baza iei! E foarte tare masina pentru ce bani se cer pe ea, mai ales cu V8 asamblat manual sub capota. Dar ca tuneri de Coorvette Callaway si Linegenfelter fac legea..
Cat priveste curbele, se descurca la fel de bine ca un 911 pe circuit. Asteptam varianta supraalimentata de un compresor mecanic............ |
ia zi einstein de ce depinde conduita in viraje a unei mashini?
|
Conduita? Interesanta alegere a cuvintelor................
De suprafata drumului, de tipul cauciucului, de latimea acestuia, de greutatea masinii, de distributia greutatii (sau pozitia centrului de greutate daca preferi), de momentul polar de inertie, de masa nesuspendata, de reactiile suspensiei la transferul de masa , etc............. Mai vrei sa mai spun? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning