![]() |
Dacia sport 1985( ultima din seria cu usa scurta)
11 Attachment(s)
Salut baieti acum 3 zile mi-am cumparat o dacie sport de la o batranica.....masina e ok dar nu exceptionala
Dacia sport 1985 ultima din seria cu usa scurta am achizitionat urmatoarele pentru ea 1.manere nichelate 2.oglinzi nichelate 3.volan sport (mai mare decat cele mici) 4.bare nichelate 5.bord 1300 6.masca si ochelari 1310 subtiri(ceke vechi urate rau:P) 7.scaune hunday coupe(cele vechi rapciugi) 8.toba noua normala9cea veche sparta ce am facut azi: am dezbracat masina pe interior....apoi curatat de rugina degresat dupa care dat cu grund si in final cu teroson.....maine voi pune mocheta + scaunele noi si bancheta veche(astept o recomandare cu bancheta) acu va las sa vedeti si pozele astept pareri:D |
Re: Dacia sport 1985( ultima din seria cu usa scurta)
Quote:
|
cu ce sa ii stric originalitatea.......ca masca subtire cu ochelari trebuia sa o aiba,oglinzile cu manere si bare la fel(nichelate) doar ce ii pun eu un bord de 1300(mania mea ca seamana bord clasic exact cum ar trebuii pe o sportiva) un volan sport de renault 18 si scaune....care cele vechi erau vai de mama lor.....eu zic ca o aduc la un stadiu bun...fata de cum a fost ea...si pt un pustiulica de 18 ani elev si fara nici un ajutor din partea parintilor eu zic ca me descurc binisor
ps:saptamana asta intra la vopsit |
ce pot sa iti urez...
Sport la munca si nu incerca sa "incarci" masina cu diverse accesorii de "tuning" Keep it simple si cat mai originala ;) |
Quote:
Quote:
ps: popsan daca intri si aici poti te rog sa faci o copie la buza din fusta fata....ca sa o siliconez si eu pe a mea......Numai bune!!:D |
Simpatica masina, asta nu era cumva de vanzare si pe ********** ?
http://www.**********/catalog/2166101...T.html#galerie |
Quote:
|
Quote:
|
este masina de pe okazii... observati cum este prins numarul spate...ma refer la suruburi.
|
Quote:
Quote:
Quote:
update azi la my romanian muscle car:D -dat jos barile cele vechi montate cele noi cromate(imi ocupau spatiu in casa pana la vopsit ) -montat bacheta veche(pana gasesc una noua ) -spalat mocheta calumea uscata si pusa inapoi(era un mare jeg inainte) -pus scaune in masina( nu sunt montate definitiv pentru ca difera prinderile deci maine o sa fac alte prinderi -dat jos masca si ochelari(grosi) jos si surpriza cand sa montez ochelarii si masca noua(cea subtire) nu se potriveste de nici o culoare .....aspt de la voi o sugestie ...sau sa imi arate cineva cum a facut la a lor...urgent ce facem maine:D -aerisit frane si montat placute de frana noi -pus prinderile la scaune si montat scaune definitiv - ma pun in tema sa vorbesc cu cineva sa vad cum montez bordul de 1300 -dus la remat si cautat piese-1-coada de randunica,2-centuri retractabile,3-consola centrala cu ceasuri, -montat volan sport:D astept pareri:d |
ce vrei sa zici prin " coada de randunica " ... sper ca nu te referi la codita acea de rechin ca la bmw-uri :-s
|
Quote:
NU Cred ca se refera la "ridicatura" aia de pe finalul portbagajului ;) Dar nu stiu daca ai sa gasesti una in stare buna...guma aia se coace rau in timp :( |
nice ride...keep it clean ;) merita niste jante dublate pana treci la 4 prezoane...asta daca ai in plan acest pas;)
|
Quote:
Ai mai multe optiuni : - lasi aripile si ochelarii aia, eventual cauti unii impecabili. - schimbi aripile cu unele de 1300 - pui ochelari subtiri pe aripile alea si o sa pice ca dracu, o sa ramana o mare gaura :D - sau apelezi la un tinichigiu cu imaginatie sa iti incarce golul care ramane acolo cu material :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ai reusit sa pui volanul? Intereb pt. ca din cate stiu eu tipul asta de volan cu nituri nu se potriveste pe canelurile de Dacia. Sper sa ma insel eu.
Pe bordul ala de 1300 ar merge bine niste ceasuri cu turometru de renault 12. Succes. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
bafta |
Foarte interesanta masina succes in continuare, spor la munca si mai ales spor la bani!!!
|
mi-au luat talonul pentru Inspectie Tehnica Periodica FALSAAAAAAAAA sad.gif
deci asadar si prin urmare BELEA MARE.....mi-au dat mare amenda de 270 ron in 48 de ore sau dupa 540....crima..m-au spart rau de tot..... gata masina intra in reparatii capitale grave.....vopsit si facuta boboc....motor directie si frane STAS...ca daca nu am belit motu....sunt cam distrus acum..nici nu stiu ce sa mai zic ...cand l-am vazut pe nenea cap de creta in spate si mergeam frumos rau....sa trezit el cap....de...numai zic...sa ma traga pe dreapta sa ma verifice el...de parca dacia mea era dubioasa ....nervi la maxim.... in final bine ca m-am ales decat cu amenda si ca nu mi-a facut imputitul dosar penal si altceva ...ca puteam sa ajung grav de tot... sa va tin la curent cu stirile...dsp toata tarasenia asta |
@b08ygs interesant cum ai pus turometrul acolo, dar din cate vad indicator de benzina nu mai ai acolo pe bord.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce zici de o mica modificare a farurilor in stil rally art, cu o grila aplicata peste...
|
frumoasa masinuta :D
ai grija cu capetele de creta pana o sa fi ok, ca sunt pusi pe rele mai ales la capitolul daci |
ce insinuiezi brosko? eu incercam sa ii ofer un sfat omului, nici decat sa-mi bat joc de thread-ul sau.
|
Quote:
Quote:
|
cum adica itp fals?
|
cum mama dreaq au verificat ei ca e fals???au dat prin statie sau cum dreaq???
|
Quote:
Quote:
update azi: cumparat becuri far 4 bucati cumparat becuri semnalizari 2 bucati fata cumparat 2 becuri pozitii fata garnitura capac culbuturi multe coliere de multe marimi colier toba ca il pierdusem azi ma duc sa fac scaunele (prinderile) cumparat releu semnalizare si ma duc sa mai cumpar un capac de culbuturi si sa fac aserisirea la franele pi...di ca sunt moarte f Facem si poze astazi sa vedeti cazanul |
foarte bine ca te ocupi de treburile functionale ale masinii si nu de leduri si alte prostii "tiuning"....mi-a soptit o pasarica cum ca ai vrea turometru in bord!:D
|
itpul fals.se pune doarpe talon stampila.atat,nu este inregistrat.
e foarte nasol sa umbli asa cu itpul. ce sa zic bafta la lucru,si nu va jucati cu itpul.;) |
Quote:
Quote:
update astazi: aerisit frane cumparat smirgher cumparat capac culbuturi cumparat cutie de chit BodySoft 2kg cumparat un suport care tine radiatorul de caroserie .........pana acum..... mai tarziu --> montez toba si sa vad ce are pe la mijloc ca imi lovese in podea... montez releu semnalizare + toate becurile din fata(semnale,pozitii,faruri) |
Am eu volan dintr-ala la vanzare. Am vrut sa il pun pe masina si gaura de la butuc e mai ingusta decat la dacie. Eu l-am luat de pe un opel ascona. Dar se gasesc butuci,CAUTA!
|
da ai frane nu gluma :)
|
Quote:
schimbat placute de frane,+ aerisiea,+ lichid de frane nou, reglata bine...deci tin sa te anunt ca acum imi tin:D update :nu am avut timp sa intru pe forum ca am fost foarte ocupat cu trocariuciu -masina a suferit anumite modificari facut schimb de ulei+ filtru de ulei montat bujii noi, platina noua, montata aprindere electronica cumparat 2 cutii de chit,mult mult smirgher montat releu semnalizare,facut si avariile sa mearga montat scaune ........ masina este in pregatire de vopsire....deci va dati seama cum arata acum:oops: cam dezbracata ......... ce facem maine: cumparam 2 aripi de dacie 1310 pt modelul cu ochelari subtiri coada de randunica pt porbagaj stop stanga + maruntisuri |
nu ne arati si noua poze cu starea actuala?:D
|
Quote:
achizitii: turometru de bord carcasa casetofon antena electronica multe becuri de toate natiile un pistonas pentru tambur + o baterie rombat folosita 2 luni...la un pret foarte mic:d |
10 Attachment(s)
montat aprindere electronica Gotronic
montat baterie noua slefuit tabla sarit ochii din cap;)) ce facem maine aripi noi sistem de prindere capota 1300 si va mai zic maine ce fac ca sunt satul de ea pana peste cap:D poze de la operatiunea terosonarea interior(azi le-am primit azi le vedeti si voi) |
update astazi:
-cumparat vopsea Rosu Rubin 270 4kg -cumparat chit o cutie -cumparat teroson -cumparat 2 aripi de 1300 in stare excelenta -cumparat balamale prindere capota 1300(ca sa pot monta masca subtire) -cumparat elice(cea veche sa rupt cand am reglat platina) -cumparat silicon -cumparata mastic -desfacut aripi vechi si aruncate la gunoi -curatat contra-aripi grunduite si terosonate -curatat aripi grunduite si terosonate pe partea cu roata iar pe partea celalta adusa la tabla si grunduita -astupat gaurile de la spate acolo unde veneau semnalele si tamponul de la bara(bara facuta scurta doar prinsa in fata fara laterale --cum avea RLR) si final pentru ziua de azi ca ce e prea mult strica :D |
F.bine! Tine-o tot asa ca faci treaba buna! Spor la treaba in continuare,bafta;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning