![]() |
se vinde dansa...
7 Attachment(s)
daca aveti intrebari nu ezitati
pretu e de 13.500 cum o vedeti in poze cu huse,cauciucuri de iarna si 14.000 cu jante 225/45 r 17 cauciucuri de vara cu omologare in talon masina e din noiembrie 2008 7 luni imediat 14.ooo km imediat restu vedezi in poze tel 0741 191 613 pt mai multe detalii daca sunte-ti interesati |
Re: se vinde dansa...
Un mic amanunt......ce motorizare ????/
|
1.9 tdi 105 iepe :D
|
upp!!!!
|
de ce e rupt bordul in partea dreapta??? ai avut vreun accident ceva??? si incearca sa dai mai multe detalii despre masina
|
2 Attachment(s)
da masina a fost lovita au sarit erbegurile... trebuie sa ii cumpar flansa si erbeguri astea intra in pret cu tot cu montaj....
pai ce sa zic... geamuri electrice toate 4 ,dublu climatronic, oglinzi electrice si incalzite abs,esp,asr, am faruri cu lupa trebuie sa cumpar kitu pt xenon , jante cu cauciucuri de vara, jante cu cauciucuri de iarna f putin folosite.... adica maxim 7-8000 km inca doua de rezerva fara jante.i-am scos consum de 4.5 l/100 km prin oras mixt intre 7-9.are pachet de drumuri grele.... adica cu inca 2,5 cm mai inalta si toata burta acoperita cu aluminiu.Dupa cum se vede in poza are cotiera si consola cu aer pt pasageri spate+ scrumiera cam ata in mare... |
upp upp upp negociabil ca doar e criza ce mama ei :D
|
Quote:
|
airbagurile.... :D
|
upp :D
|
upp .......
|
upp.....
|
te intereseaza un schimb??am faruri normale si iti dau diferenta daca zici ca ale tale sunt cu lupa??
|
upp pret negociabil 11. 000 euro
|
upp.... !!!!!
|
reactualizare .... cu jante de octavia scout
|
upp..... 31 ooo km