Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ti-ar face gagica asa ceva ? Care ar fi consecintele ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/12139-gagica-consecintele.html)

ZoliaT 26-01-06 02:22

Ti-ar face gagica asa ceva ? Care ar fi consecintele ?

1 Attachment(s)
Ti-ar face gagica asa ceva ? Care ar fi consecintele ?

Gabi 26-01-06 02:34

Dată dracu' Shakira asta :lol: Pe cât e de mică, atât e de rea :lol:

Asta poate fi considerată ca varianta hard a M3ului ăla negru făcut praf de gagica supărată.

Nu cred că în România mileniului III ar fi vreo prietenă/logodnică/soţie în stare să facă aşa prăpăd şi, dacă ar exista o astfel de bestie (:lol:), nu ştiu ce ar putea păgubitu' să facă mai întâi: s-o omoare sau să-şi plângă maşina :)

Mustang 26-01-06 06:40

daca gagica mi-ar face una ca asta...ar avea de ales :
- ORI ia una noua IDENTICA
- ORI ar alege sa ii crap capul ... (la propriu)...

SEBASTIAN 26-01-06 06:54

In cazul de fata cred ca masina e a ei iar el e doar un figurant in clip.

bogdan 26-01-06 10:42

pai e normal ma sa faca femeia asa ceva .cum **** mea sa ai o femeie asa buna si tu sa vi acasa si sa te culci ca bou?!?!
daca o tinea ocupata nu mai avea treaba cu masina asa ca luati aminte :lol:

Psycho 26-01-06 14:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan\"
pai e normal ma sa faca femeia asa ceva .cum p**a mea sa ai o femeie asa buna si tu sa vi acasa si sa te culci ca bou?!?!
daca o tinea ocupata nu mai avea treaba cu masina asa ca luati aminte :lol:

hahahaha ... bine zis .... .... pacat de mashina .. poate era din carton :)) aia care a distrus`o :))

aleks 16-02-06 12:10

as felicita-o, sincer
la ce valoare o am asigurata, mi-ar prinde bine sa o faca asa :lol:

Mustang 16-02-06 12:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
as felicita-o, sincer

U ARE NUTS...
cum sa o feliciti mah???
ah da... poti sa o feliciti...ii zici merci...si dupa aia dai cu ea de pamant ! :lol: :lol: :lol:

steaua23 16-02-06 12:16

mda ... marfa idee ... marfa masina ... naspha finalu :))

aleks 16-02-06 12:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Quote:

as felicita-o, sincer

U ARE NUTS...
cum sa o feliciti mah???
ah da... poti sa o feliciti...ii zici merci...si dupa aia dai cu ea de pamant ! :lol: :lol: :lol:

dak ar fi sakira.... ar avea voie sa-mi strice masina, mai ales dak eu n-as baga-o in seama...
don't bother... i'll be fine... :wink:

fanete 16-02-06 12:54

ooo fuck-it
i-a facut afis cu masina loOoOoOoL

ce tare, nu stiu ce i-as fi facut daca imi facea asa ceva, da cred ca ii luam si eu ceva la care tinea ea mult si ii faceam ceva

aaaaa gata stiu , o tundeam frate. toate femeile urasc asta , daca sunt tunse sunt terminate pe viata

aleks 16-02-06 13:29

numai k tu o dadeai in judecata pentru distrugere si ea pentru atac la persoana ...tu luai mai multi ani k ea :wink:

Eugen_TL 16-02-06 13:44

pai o fata care ar face ceva de genu asta ar da dovada ca tine prea mult la EL ,acesta din urma neacordandu-i deloc atentie si afectiune...astfel ea se infurie ca EL no iubeste la fel de mult cum il iubeste ea si face ce face! :) eu unu as face la fel cu ceva la care tine ea enorm :D (dar daca tine la mine enorm? dor no sa ma trantesc si busesc pe mine :twisted: )

fanete 16-02-06 13:58

Re:

Quote:

numai k tu o dadeai in judecata pentru distrugere si ea pentru atac la persoana ...tu luai mai multi ani k ea :wink:

of... nu ma lasi sa ma simt si eu bine. gata acu' n'o mai tund ce sa fac :)
sunt situatii in care chiar nu ai ce face , dar in situatia de fata tot ea are de pierdut, daca eu as fi in pielea baiatului ala, automat a facut aia pentru ca ma iubeste si dupa faza aia sigur nu mai va fi cu mine si tot ea are de suferit ;)

aleks 16-02-06 14:26

ea te iubeste, si nici tu nu esti total indiferent la asta, asa k o sa lasi de la tine dupa ce iti va trece furia initiala...
asta o sa faci mai mult k sigur...

SV-05-YBG 17-02-06 07:58

Oricare ar fi situatia este interzis sa se ia de masina. Orice pana acolo. Acolo este problem mare..................... :chainsaw: :censored: :2gun: :bat: :headache: :flamed: :poke: :boxing: :shakefist :nosebleed :pistoles: :chainsaw: :punch:

aleks 17-02-06 09:57

dragul meu stefan, stiu k pt tine pare o utopie, prietena ta e mult prea calma k sa faca asa ceva... dar noi astia, muritorii de rand, incercam sa gasim scuze fetelor, k nu se stie niciodata cand vor afla cat de cuminti si grijulii suntem noi cu ele, si atunci... :lol: :lol:

SV-05-YBG 18-02-06 08:17

S-ar parea ca nu stii ce ii poate trece prin cap unei femei in astfel de situatii. Orice femeie poate face asa ceva. Oricare. Doar ca trebuie prevenita din timp ca nu este o idee buna. Hi Hi Hi

Noroc ca Ana tine la masini. Hi Hi Hi

M-am scos.

Concluzia este urmatoarea: Pana sa apara videoclipul asta imi placea de Shakira, acum am indoieli ca este calumea. Daca mai vad de cateva ori videoclipul chiar voi avea sentimente violente pentru ea. :evil: :evil:

PS
Ea mai degraba mi-ar lua masina, dar in nici un caz sa o strice. Chiar acum cateva zile am avut o discutie pe tema asta cu ea, ca ne-am uitat impreuna la clip.

d3vilish_lips 18-02-06 11:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SV-05-YBG\"
Oricare ar fi situatia este interzis sa se ia de masina. Orice pana acolo. Acolo este problem mare..................... :chainsaw: :censored: :2gun: :bat: :headache: :flamed: :poke: :boxing: :shakefist :nosebleed :pistoles: :chainsaw: :punch:

.....wrong :twisted: :twisted: :twisted: ....nu interzis sa iei masina..interzi sa o aduci praf mai bine nu o mai aduci delok :twisted: :twisted: :lol: :lol:

SV-05-YBG 18-02-06 12:39

Nu. Nici asa nu este corect. Poate lua masina dar trebuie returnata fara nici o zgarietura. Nu luata de tot. E acelasi lucru cu stricatul. Tot ramai fara ea.

d3vilish_lips 18-02-06 12:53

....adik preferi sa o vezi bukatzi sau sa nu o mai vezi :twisted: :twisted: .......nu am zis k k e bine sa o zgarie sau sa o fak bukatzi.......da unoeri...ups! :evil_laug .....hai k glumeam dar ar meita baietzii sa patzeaska asa ptr k intotdeuna mashina e mai importanta k femeia si nu imi aduk aminte knd vreodata si`a facut griji sau ia pasat mashinutzei de barbat.... :poke: :yes:

Eugen_TL 18-02-06 13:44

devil: normal ca masina e mai importanta! daca de o masina ai grija cum trebuie si pui si suflet in ea are si ea grija de tine si nu te va dezamagi niciodata/ pe cand daca oferi unei femei aceste chestii te lasa oricand.... deci mi se pare normal sa tinem la un motor :D :D

Mustang 18-02-06 14:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
....adik preferi sa o vezi bukatzi sau sa nu o mai vezi :twisted: :twisted: .......nu am zis k k e bine sa o zgarie sau sa o fak bukatzi.......da unoeri...ups! :evil_laug .....hai k glumeam dar ar meita baietzii sa patzeaska asa ptr k intotdeuna mashina e mai importanta k femeia si nu imi aduk aminte knd vreodata si`a facut griji sau ia pasat mashinutzei de barbat.... :poke: :yes:

imi erai simpatica pana la faza asta ...
rusine sa-tz fie !!! cum poti spune una ca asta ???? :lol: :lol: :lol:
vezi dc iubim noi masinile mai mult decat pe voi, femeile ? :roll:

d3vilish_lips 19-02-06 09:57

.....mah sti care egreseala voastra k ganditzi k sigur o sa va dezamageask femeia si nu ii akordatzi nci o sansa o catalogatzi direkt....

ps: iubitu meu :oops: tre sa spun ca tie nu ti`as face asa ceva la masina ...ink mai tin la viatza mea :) :twisted:

CT-03-ART 19-02-06 10:12

Re:

[quote=\"d3vilish_lipsps: iubitu meu :oops: tre sa spun ca tie nu ti`as face asa ceva la masina ...ink mai tin la viatza mea :) :twisted:[/quote]

Cata ce draq ma asha de \"tandru esti\"? :twisted: :twisted: :twisted:

aleks 19-02-06 22:44

oricum, cu videoclipul asta sau nu, shakira rulz :lol:

iasi_drifter 20-02-06 00:45

eu unu' n-am treaba cu nebune.
iti poti da seama daca-s razbunatioare daca is genul mai serioase, temperamentale si care trec brusc de la o stare la alta.
chiar vbeam cu una din asta mai daunazi si zicea cum daca ar insela-o ar vedea ea ce ar face, i-ar baga periuta de dinti in WC sau i-ar trece un tampon folosit prin mancare sau alte chestii din astea fara ca el sa stie. god...
si am vazut odata la tv demult o stire cand una inselata a turnat benzina si a dat foc la cele 2 motociclete ale prietenului ei.
eu unul as evita pe cat posibil intr-un caz ca asta sa fac ceva care sa ma poata trimite la racoare dar nu stiu daca as rezista tentatiei. insa oricum razbunarea ar fi crunta.
tineti-va departe de psihopate :)

Mustang 20-02-06 09:51

Re:

Quote:

.....mah sti care egreseala voastra k ganditzi k sigur o sa va dezamageask femeia si nu ii akordatzi nci o sansa o catalogatzi direkt....

wrong ! stim ca o sa calce in strachini tipa. si noi facem asta ... ii acordam 3 sanse...daca si dupa astea 3 sanse ...

Quote:

ps: iubitu meu :oops: tre sa spun ca tie nu ti`as face asa ceva la masina ...ink mai tin la viatza mea :) :twisted:

hehe...vezi ?
si barbati-tau ie la fel ca noi ...
gluma, gluma...pana la masina :twisted: :twisted:

aleks 20-02-06 14:35

oricum, dak o inseli pe shakira si pe deasupra nici nu ti-o pui cu ea knd e nevoie... iti meriti soarta :lol: :lol:

Mustang 20-02-06 15:16

Re:

Quote:

oricum, dak o inseli pe shakira si pe deasupra nici nu ti-o pui cu ea knd e nevoie... iti meriti soarta :lol: :lol:

la faza cu pusu'...NO PROBLEM...ANYTIME... :D :lol: :lol: :lol:

Psycho 20-02-06 21:38

Re:

Quote:

ehh mah cati ani ai .. eshti copil sa mor yo .. degeaba i-o pui k daca nu i-o propteshti bine sa o simta nu ai facut nimik te inshala stai calm ...

btw .. se zice k pentru barbati masina este \" un fel \" de prelungire a penisului

... si cei ce nu au cine shtie ce performante au masini rele .. dar asta cred k a fost inventata de vre`unu cu o dacie :P oricum sunt mandru k am dacie si nu vreun jeepan impunator ... k atunci m`ar inshela femeia :P

Psycho 20-02-06 21:39

si revin cu o continuare k am uitat sa o scriu acolo ... la -->

oricum sunt mandru k am dacie si nu vreun jeepan impunator ... k atunci m`ar inshela femeia :)

continuarea era .. bine k nu shtiu acum daca nu ma inshala .. k nu am de unde .. femeia e vicleana si t face :P ascultatzi la mine k shtiu multe exemple :)

aleks 21-02-06 09:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

hh mah cati ani ai .. eshti copil sa mor yo .. degeaba i-o pui k daca nu i-o propteshti bine sa o simta nu ai facut nimik te inshala stai calm ...

era o gluma,era retorica remarca, vezi c ma iau eu d tine dak ma mai faci copil... :lol:
bai tata antipatic te-ai facut :lol:

needBrain 21-02-06 15:31

ma da voi 2 va iubiti mult... :lol:

vaii o sa fie moxxu gelos :lol: :lol:

Psycho 21-02-06 22:55

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

hh mah cati ani ai .. eshti copil sa mor yo .. degeaba i-o pui k daca nu i-o propteshti bine sa o simta nu ai facut nimik te inshala stai calm ...

era o gluma,era retorica remarca, vezi c ma iau eu d tine dak ma mai faci copil... :lol:
bai tata antipatic te-ai facut :lol:

am mancat nishte grefe cu lamaie .. nu lamuie .. si sunt mai acru :P

aleks 22-02-06 16:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

nu, k moxul fuge de mine, knd sunt eu prin bucuresti, el umbla teleleu prin tzara :lol: :lol:
deci sa nu emita pretentii :lol:

SpeedeR 22-02-06 18:23

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

:arrow:

Leutzu_ 11-06-06 22:35

Re: Ti-ar face gagica asa ceva ? Care ar fi consecintele ?

Cred ca in primul rand as incepe sa rad...de necaz...apoi m-as duce la asigurare..isi nu in ultimul rand i-as muta fata la spate.

aleks 15-06-06 11:58

Re:

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
:arrow:

speeder, am impresia k vrei sa spui ca moxului i-ar face asa ceva cel mult.... prietenul ? :twisted::twisted::twisted:

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning