![]() |
Intrebari si MEMBERSHIP
aici puteti posta intrebarile voastre legate de club si/sau sa va exprimati dorinta de a face parte din acest club de pasionati(voi atasa curand si niste conditii:P)..bafta :wink:
|
dak nu ai masina te poti inscrie in acest club?? :roll: :roll: :roll:
dak s-ar putea m-as inscrie dak nu astept sa am masina :P |
deci..ti-am mai zis...nu esti obligat sa ai masina...atat ca nu vei fi membru activ...ci membru pasiv...vb pe mess detalii si criterii
|
Re:
Quote:
|
oricine e binevenit...doar la categoria de membru activ exista anumite criterii...bafta :wink:
|
As dori sa intru si eu oficial in club...cum facem?
|
ohohohoooo...in sfarsit domnule...dupa multa asteptare...cu tine rezolvam repede :wink: ...vb pe mess : sandrei1303
|
member
ma baietzi,io va vad pe unii dintre voi joia(stiti unde)si as vrea si io SA INTRU IN CLUB
|
pei atunci joia (sjtim noi unde ) ne cautzi si vb, il cautzi pe domnu Alex UFO sau daca nu ... atunci pe ala de care dai :wink:
|
exact ne vedem si povestim
|
?
sal`tare la toti...frate cum facem sa intru si eu in club?....am masina si mas da si eu cu cineva ca nu tare am cu cine.....messenger Id : makavellu.......numa bine
|
Re: Intrebari si MEMBERSHIP
id meu e cj82ufo ..vorbim pe messenger
|
nu am prea postat si nu m-am prea bagat in seama ... de ceva timp :(.
acum sunt stresat de BAC :(( . dupa Bac daca pun mana pe ceva bani ... imi iau si eu ceva carutza ... si ... intru in CSR, daca ma primiti... ?!?! BAFTA IN CONTINUARE !!!!!! |
pana la urma cu membrii pasivi cum se procedeaza????
|
'ai de mine ma :lol:... l-ati dat afara?
|
O intrebare...sa nu sariti...daca Suciu nu mai e in csr...de ce are sigla la semnatura?....sau nu am auzit bine...fara suparari...doar cer lamuriri
|
care csr?
cine-i in clubul csr? ce-i in stare sa faca csr? |
Intrebari si MEMBERSHIP
Bah...nu stiu...ar tot nu mi s-a raspuns la intrebare...scuze nui...dar cred ca esti offtopic...
|
scuze de offtopic
|
Quote:
Pina aici totul ok,insa am o mica intrebare multipla : ce este si ce face CSR?. Adica ,cum ar veni : intram ,intram ,insa in ce? Ar fi binevenita o mica prezentare a clubului,poate ne vom aduce si noi un aport,sprijin,spune-i cum vrei. |
acum pregatim ceva ... o mica prezentare si inca ceva .. ai un id de messenger???
|
Topic inchis...s-a deschis un nou topic: Cluj Street Racing - Intrebari legate de club...va rog postati acolo dar la subiect
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning