![]() |
Machete mele - dunhill01
51 Attachment(s)
Salut....o mica prezentare cu machetele mele. Eu sunt mai retro...o sa observati in lista doar cateva modele noi.
1. Buick 1953 bleu-gri 2. Buick 1949 galben 3. Chevy fleetmaster 1948 gri-maron 4. Chevrolet nomad 1955 5. Chevrolet camaro z/28 1967 6. Chevrolet mako shark 1961 7. Chevrolet nova ss 1970 8. Chevrolet chevelle 1971 9. Cadillac el dorado Biarritz 1959 10. Chevrolet corvette 1957 11. Ford mustang 1964 12. Chevrolet corvette stingray 1965 13. Chevy corvette 1957 14. Buick Riviera gran sport 1965 15. Chevrolet corvette 1957 16. Ford mustang boss 302 1970 17. Ford mustang GT 1967 18. Ford mustang boss 1970 19. Ford pick-up 1940 20. Corvette 2002 21. Bugatti type 59 1934 22. Jaguar I type 1961 23. Morgan aero 8 2007 24. Lamborghini miura 25. Citroen traction type 11 b 1938 26. Mercedes benz 300 sl 27. Mercedes benz ssk 28. Mercedes benz 300 slr 29. Mercedes benz 500 k special roadster 1936 - alb 30. Mercedes benz 500 k special roadster 1936 albastru 31. Ducatti performance 32. Kawasaki ninja zx 10r 33. Suzuki gsx 1300 r hayabusa 34. Harley flh duo glide 1958 35. Harley flh electra glide 1968 36. Lamborghini Diablo 1990 37. Ferrari f50 38. Ferrari maranello 550 1996 39. Dodge viper gts cupe 1996 40. Dodge viper rt 10 1992 41. Mercedes lemn |
Re: Machete mele - dunhill
Salut!..bine ai venit!...citeste si tu regulamentul te rog:)
|
ok...mea culpa
revin mai incolo conform regulamentului bafta |
Asa,ca sa completezi : Buick-ul ala albastru (care cred ca e din 55' nu din 53') se numeste Skylark iar cel bej deschis se numeste Roadmaster. ;)
Spoor! |
Bun venit printre noi! Acum trecem cu vederea nerespectarea in totalitate a regulamentului, nu e nici o problema! :)
Asteptam cu interes prezentarea fiecarei machete in parte! Ai o colectie SUPERBA! P.s. E-Typeul e "febletea" mea! :) |
wow!!
bine ai venit vad ca ai multe machete frumoase asteptam prezentarea lor mai detaliat ! bafta |
bun venit!frumoasa colectie si mai aparte!
sa ne prezinti modelele pe larg!:D |
tare colectia ..asteptam pe fiecare in parte prezentate, scara producator etc ;)
bafta multa |
frumoasa colectia ... asteptam sa ni le prezinti :D
|
5 Attachment(s)
Salut....trebuie sa imi mai cer scuze inca odata pt nerespectarea regulamentului.
Azi o sa prezint 2 machete : Buick Skylark 1953 (raman dator Dark Side :D) dar este din 1953. Este facuta de MotorMax scala 1/18 - defecte - lipsa parbriz, usa stanga nu se inchide. Asta-i tot depre Bucik Skylark 1953 |
6 Attachment(s)
Ford Mustang Boss 1970
Macheta este facuta de JADA Toys, scara 1/24. defecte - nu are :D. Macheta este facuta cadou de nevasta cu ocazia intoarecerii in tara, mai bine zis schimb pe schimb....."ce mi-ai cumparat??? ca ti-am cumparat si eu ceva!!" P.S. E-type...nu esti singuru` :D Revin maine cu inca 2 machete |
foarte tare mustangul!!
bafta;) |
6 Attachment(s)
1949 Buick Roadmaster Convertible Coupe
macheta este die-cast collection la scara 1:18 de culoare galbena facuta de Motor Cast. Interior rosu despre masina: 8 cilindri la motor, transmisie automata Dynaflow, cu frana hidraulica pe toate cele 4 roti. Compania a introdus transmisia automata Dynaflow ca varianta a modelului 70 Roadmaster din 1948. Mai mult, aceasta transmisie s-a dovedit a fi atat de ceruta incat Buick a fost repede nevoit sa-si dubleze productia mai repede decat se asteptara. |
imi place la nebunie cum se deschide capota:O
|
6 Attachment(s)
Chevy fleetmaster 1948 SCARA 1/18. PRODUS DE "MAISTO"
Chevrolet Fleetmaster Station Wagon 1948 a fost cel din urma model cu lemn natural produs de cei de la Chevrolet si a fost singurul model din 1948 care a avut un pret de lista de peste 2000 de dolari. Intre februarie 1948 si ianuarie 1949 au fost fabricate aproximativ 10.171 masini de acest tip. |
6 Attachment(s)
Cadillac Eldorado Biarritz 1959 , produs de Maisto, scara 1/18
Fabulosul Eldorado Biarritz 1959 aduce o anumita stralucire masinilor decapotabile si ridica standardele confortului, comoditatii si luxului. Motorul de 345 cp si suspensiile pe aer, precum si accesoriile ce confera putere si comoditate iti permit sa experimentezi bucuria de a conduce intr-un interior de o frumusexe si un lux de neegalat. Asta pentru cei ce au norocul sa aiba varianta la scara naturala. Aceasta masina va este prezentata de mine, sotia lui dunhill, si este preferata mea desi mi-am dorit-o in varianta roz, caci logic....ce e roz la femei place. daca as gasi-o rosie...ar fi perfect:d daca as avea si sansa de a o conduce...asta e cu totul alta poveste.... |
Ai o colectie foarte frumoasa si de invidiat!Asa mai depare.
PS:Fordul-ul acela 70's boss este criminal :X |
ai niste machete foarte frumoase. felicitari. imi place mult "barca" asta de eldorado:lol:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Bugatti Type 59 - Bburago-gold collezione 1/18
Bugatti Type 59 1934 a fost una dintre cele mai importante masini de curse dinaintea razboiului, cu un motor de 3.3 litri ce a fost coborat pentru un mai bun centru gravitational al masinii iar caroseria a fost usurata cu niste gauri in sasiu. Type 59 a fost ultima evolutie a legendarului Bugatti la cursele de Grand Prix, masina considerata de multi a fi una dintre cele mai frumoase masini de curse din toate timpurile. |
6 Attachment(s)
Chevrolet corvette 1957 Maisto- 1/18 albatru
Maisto 1/24 - rosu in 1953cand a iesit la rampa prima linie sport a legendarului corvette erau putine lucruri care sa sugereze gloria ce avea sa vina. Cu un design delicat si curat, cu un motor de doar 6 cilindri corvette era in 1953 mai mult o masina de relaxat decat de alergat. Dar, multumta unei restilizari si a unui motor V-8 cu 220 cp, Corvette isi atinge gloria cu cea de-a doua generatie de masini intre 1956 si 1957, masini mult mai sofisticate si mai agresive devenind astfel un concurent serios pentru industria europeana de masini sport. |
Frumos model!
Daca o sa ai bufet iti recomand modelul celor de la Franklin Mint,tot la 1/24. |
foarte frumoase pana acum!!
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 20:20. |
- Copyright 2026 4Tuning