![]() |
Audi RS6 by AVUS Performance - 700 CP şi 800 Nm
7 Attachment(s)
Audi RS6 by AVUS Performance - 700 CP şi 800 Nm
Dacă aţi crezut că poveştile de dragoste dintre tuneri şi noul Audi RS6 s-au încheiat, ei bine v-aţi înşelat. Cea mai nouă companie care îşi declară iubirea faţă de Avant-ul celor din Ingolstadt este AVUS Performance. Fiind importatorul produselor Sportec în Germania, tunerul a echipat RS6-le cu un nou sistem de evacuare şi a reprogramat ECU. Astfel s-au obţinut 700 cai putere şi 800 Nm. Ca performanţe, RS6 Avant accelerează acum de la 0 la 60 mph (96 km/h) în doar 3.9 secunde, în timp ce acceleraţia de la 0 la 120 mph (193 km/h) se realizează în 12.1 secunde. Viteza maximă a fost limitată la 211.27 mph (340 km/h). Acestor modificări li se mai adaugă şi o suspensie mai joasă cu 40 mm, o prelungire pentru spoilerul faţă, un difuzor spate şi un set de jante Sportec Mono 10 pe 22 inci. |
Re: Audi RS6 by AVUS Performance - 700 CP şi 800 Nm
frumos inainte, acum e si mai smecher:D
|
prea tare audi RS6, este o masina care chiar place firmelor de tuning, si are un motor capabil de performante de invidiat
|
super masina......... foarte frumoasa
|
oare o compara si pe asta cu dacia logan mcv?:evil:
|
cat de frumos :)
|
frumusica...mia ales cu rotile alea ii sta foarte bine
|
Am vz si eu caterink aia de video "impotriva" lui MCV...MCV era parca carucior pe langa RS6...adevarul e ca nu degeaba RS-urile sunt cele mai scumpe si cele mai puternice din clasa lor...am spus RS in caz ca ma va contrazice vreunul (Z4M nu se mai fabrica si nu va mai exista vreodata un Z4M asa ca shut up)...faceti o comparatie si spuneti-mi si mie ce producator auto de lux produce masini ultra sportive cu tractiune integrala? Avem AMG, M, F Lexus, R Jaguar, Caddy dar care are tractiune integrala? NICI UNA...asta spune tot...atata timp cat la aproape 2 tone RS6 sedan devasteaza tot ce misca in clasa lui si nu numai ajung la talia supercar-urilor se vede DOMINATIA RS... si baieti sa va manance tati M3-ul ca vine acum acum RS5 Coupe si v-o da de nu va vedeti...o sa plangeti:)))
Nu n-am gresit, am vb la inceput despre articolul cu Avant apoi despre sedan asa ca sa nu existe discutii la mijloc! |
e foarte smechera masina si stock dar astea tunate sunt criminale :twisted:
|
ce bine suna cifrele alea legate de acceleratie.la fel de bine cum arata si pozele cu RS6.
observ iar frustrari legate de marci de masini...ar trebui scosi de pe forum cei care sufera de asemenea probleme grave in gandire. |
Tuning EXTREM....arata super si sunt sigur ca si merge super
|
Frustari? Omule frustati sunt obsedatii din ro pasionati "cica de sporturile cu motor" fanaticii bmw care sunt GOD, SEF, BOS, SMK, astia care dak au BMW sunt curul pamantului:))) Am condus acum o sapt noul seria 3 sedan benzina 2.0l normal aspirat si i-am dat blana curbe tot, nu simti nimic, minciuni pe fata...am condus si X5 si seria 7 nou a caror directie numita "active steering" scartaie pe bune, se aude un scartait la roata metal pe metal ff suparator iarasi masini care nu m-au impresionat....unde naibe e placerea de a conduce fata de un mercedes si audi care arata si se simt muuult mai bn?! Eu asta nu inteleg...e ultra mega minciuna ce mananca unii rahat ca in bmw simti viteza si tot asa...inafara de scart nu poate face nimic bmw in fata Audi si Mercedes...si am condus din toate nu pot sa ma plang sau sa zic ca sunt un necunoscator...si in blana si in kickdown si in tot n-am simtit nimic "Special" la bmw...ce o fi asa de "tare" nu inteleg nici eu nici maj prietenilor mei care si ei la randul lor au intrat in contact cu toate 3 si maj detinem masini premium asa ca o intrebare am..what's the deal?! Eu vad numai minciuni si aberatii in teste si in tot...
|
Quote:
sunt oameni care pot sa iti dea exemple despre astfel de lucruri si la audi u ai o opinie pe care o exprimi intr-un mod prea agresiv si daca am bmw ce...asta vreau...cum tie iti place audi unora le place bmw,mercedes etc nu incerca u ca om sa faci de ca**t bmw ca nu reusesti |
criminala pe alb...fara cuvinte
|
Frustari? Omule frustati sunt obsedatii din ro pasionati "cica de sporturile cu motor" fanaticii bmw care sunt GOD, SEF, BOS, SMK, astia care dak au BMW sunt curul pamantului)) Am condus acum o sapt noul seria 3 sedan benzina 2.0l normal aspirat si i-am dat blana curbe tot, nu simti nimic, minciuni pe fata...am condus si X5 si seria 7 nou a caror directie numita "active steering" scartaie pe bune, se aude un scartait la roata metal pe metal ff suparator iarasi masini care nu m-au impresionat....unde naibe e placerea de a conduce fata de un mercedes si audi care arata si se simt muuult mai bn?! Eu asta nu inteleg...e ultra mega minciuna ce mananca unii rahat ca in bmw simti viteza si tot asa...inafara de scart nu poate face nimic bmw in fata Audi si Mercedes...si am condus din toate nu pot sa ma plang sau sa zic ca sunt un necunoscator...si in blana si in kickdown si in tot n-am simtit nimic "Special" la bmw...ce o fi asa de "tare" nu inteleg nici eu nici maj prietenilor mei care si ei la randul lor au intrat in contact cu toate 3 si maj detinem masini premium asa ca o intrebare am..what's the deal?! Eu vad numai minciuni si aberatii in teste si in tot... vai de tine ,habar nu ai ce vorbesti si dak vrei sa faci de ras bmw-ul nu ai sa poti!
|
Ochi cariati checked, rat de porc checked, tractiune spate FARA LSD checked, ceasuri de bord ieftine ca pe Kia-LOGAN chestii ieftine checked...in rest nu simti nimic...e premium doar la condus dar pot sa jur cu mana pe Biblie ca at cand conduc BMW NU SIMT NIMIC SPECIAL sau mai special ca la Audi sau Mercedes...ce naiba ori simtii unii cand zic ca simti viteza...pai nici nu-ti dai seama cand ai 100-140km/h...park plutesti...nu simti nimic nimic, zero, nu tu senzatie...de unde or scoate astia aberatii din astea nu stiu.. oricum inafara de senzatia ca, conduci o masina premium restul e aberent de nepremium bmw...interior exterior e zero barat...si am condus masini FULL CU DVD NAVIGATIE...nici nu se aproprie de un Mert full sau un Audi full...si nu e numai parerea mea asta e clar, sunt muuulti care vad asta...in orice test, orice comparatie in care exista un bmw, un mert si un audi, mereu mereu bmw iese cel mai prost sifonat la calitatea materialelor din interior, la design interior-exterior, la simplitate dusa in extrem aratand o latura ieftina a masinii si multe altele...nu de multe ori pana si trapa din cotiera stanga spate de la seria 7 nou nu se inchidea decat cu forta...si e seria 7, da-l in masa! la calitate baieti bmw e zero barat! pana si dealer-ul a recunoscut ca la materiale si finisaje sunt mult sub nivelul mert si audi si se vedea peste tot asta!
|
cea mai smechera masina de familie!!! nu are rival!
|
omg :shock: viteza maxima limitata la 340 ? S-ar duce mai mult de atat ??? :shock:
enjoy ..unul asemanator ca performante :twisted: https://www.youtube.com/watch?v=VKFo8...e=channel_page https://www.youtube.com/watch?v=suSdn...eature=channel |
frumoasa masina si ce performante are ma lasat masca...:shock:
|
grrrr...tai tai bmw
|
o masina lucrata impecabil direct de la producator. e deja perfecta cu imbunatatiri sau fara
|
Foarte frumos
|
pvd nush ce bmw-uri ai condus tu, ziceai ceva de un 320 si un septar.... treiaru e o masina medie de familie fara pretentii sportive , iar septaru e o limuzina.....incearca si u ceva cu stema m, si nu din aia din targ lipita, un m veritabil 3,5,6 oricare si povesteste-ne dupaia cum e cu bmw, on topic: rs6 e o bestie stock, asta e deja nebunie curata, si cand te gandesti k e un break cu 5 locuri cu ma multa putere k un lambo sau ferrari........
|
EXPLOZIE pe 4 roti!:twisted:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=DaZExdTHHjY&feature=fvsr si u nu mai face pe cunoscatoru ca vad ca o cam dai cu bata in balta rau d tot bmw mereu a fost diferit de ceilalalti fiecare masina are + si -;acum vrei sa spui ca bmw are numai -; sti ce...te inseli grav |
Quote:
super tare RS6 pacat ca nu modifica si sedanul..in rest cea mai ieftina alternativa la un supercar plus avantajul celor 5 locuri.. |
masina de familie cu 700 cp....si stock e prea tare...:X.....rs5 coupe o sa rupa tot
|
nu prea vad cum poti compara un audi modificat cu un bmw stock de fabrica... chiar nu poti; toate masinile produse de nemti sunt foarte frumoase, foarte fiabile; fiecare masina are plusurile si minusurile lor. si iarasi tot voi o dati in bara, ce aveti cu saracul logan, care isi face mai mult decat bine treaba de masina de familie, duce o familie in siguranta de la A la B atata timp cat o conduci dupa cum scrie in CODUL RUTIER. respect pt toti automobilistii si motociclistii.
|
Superb
|
Quote:
1. Incearca sa-mi exemplifici cu orice model de Audi sau Mercedes fiabilitate,frumusete ori sportivitate, rezistenta in timp precum la celebrul "ursulet"(Bmw E30). 2. Cum iti explici ca un M3 CSL(e46-aprox 370cp) bate RS4(420cp) pe absolut orice proba(linie dreapta,circuit etc)...ce sa fie oare? suprematia "integralei"???? Sau "scartzaitul" de la volan??? Incearca si nu mai fi frustrat ca te mai depaseste cate un BMW!!! si daca ai access la un post de TV extern unde se mai vorbeste si despre masini asculta cum nemtii classifica aceste 3 marci: 1. Mercedes(cu un plus la comfort si eleganta fata de BMW ) BMW (cu un plus la sportivitate fata de Mercedes) 2..... 3. Audi (care incearca sa le prinda din urma -"dar ii e destul de greu") Si asta o spun nemtii ....."proprietarii" acestor 3 marci de autoturisme. |
cam slabut totusi timpul de 0-200km/h ! ma asteptam la mai putin la 700cp
|
Quote:
punct ochit, punct lovit....bravo |
:shock:da si balena asta se vrea sportiva?:rolleyes2....................... O MY GOOOOODD!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:
|
mario79, pai se cam vrea, ori tu zici ca-l faci tu Dacia ta? ;))
|
iar incepe lumea cu atitudinile de suporter. realitatea e una singura, masina asta e foarte tare dom' le
|
varianta break in alb== bestial, cu mult peste insignia tourer
|
Pff... exceptionala masina:shock:
|
Quote:
http://www.fastestlaps.com/index.php...=4585874a284a1 http://www.fastestlaps.com/index.php...=46f5054b2b2b7 Si daca exista o masina puternica pe lumea asta care sa nu-ti dea senzatie aia se numeste AUDI. |
normal la 700CP....
cum multi cred motorul de pe R8 e cel mai sjmecher de la audi dar toti se inseala... amarnic...cel mai mare e la rs6 ;) |
DOAMNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MARIO79 esti dus tata...
de la ce tara vii ma?:)) ''balena" asta cum am zis si mai sus are cel mai puternic motor de la audi.... dak de pe ''balena" asta iei motorul si il pui pe dacia ta....nu numai ca ai conduce din portbagaj dar ai merge 50 de metri si ai ramane in fulnuletzul gol ..... dak nu stii ce e un rs6 taci! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning