![]() |
Mcchip modifică noul VW Golf VI GTI
11 Attachment(s)
Mcchip modifică noul VW Golf VI GTI
Doriţi mai multă putere de la noul Golf VI GTI pe care tocmai l-aţi achiziţionat? Ei bine, cei de la Mcchip vă pot ajuta, aceasta fiind una dintre primele companii ce modifică hot hatch-ul german. Aşa cum ne-a obişnuit, şi īn cazul noului GTI tunerul german pune accentul mai mult pe performanţă decāt pe aspect. Astfel, prin efectuarea unui chip tuning, puterea motorului 2.0 TSI va creşte pānă la 252 cai putere şi 380 Nm, adică cu 42 cai putere şi 100 Nm mai mult decāt versiunea standard. Pentru această operaţie va trebui să scoateţi din buzunar nici mai mult nici mai puţin de 849 euro. Şi dacă tot mai aveţi bani de cheltuit pe tuning, germanii de la Mcchip mai pun la dispoziţie şi o suspensie sport H&R şi un nou set de jante OZ pe 19 inci. Pentru cei curioşi şi nu numai, vă anunţăm că acest model poate fi admirat live la Tuning World Bodensee 2009. |
Re: Mcchip modifică noul VW Golf VI GTI
sunt foarte curios cat mananca...si golfu V a mancat foarte mult...dar cine cumpara o astfel de masina nu se uita la consum
|
superba masina din toate punctele de vedere...asta numesc eu un tuning de efect dar si accesibil
|
da arata bine.... interesant tuning
|
ff bine spus MASACRE88
am aceeas parere |
arata foarte bine kitul, si performantele sunt de admirat iar pretul este relativ mic pe langa alte oferte.
|
printre cele mai frumoase gti-uri:X
|
Mai bine modificau si evacuarile alea anemice.
|
acceptabil ..... fata de alte modele "tunate"
|
superba masina mai ales ca sunt fan golf, la tuning nu vad nimic spectaculos un chip si niste dungi...? cum zice si UNLORD macar la evacuari mai faceau ceva
|
Frumos ... nu prea incarcat ... cu gust :)
|
Quote:
|
Un tuning foarte reushit...facut cu bun gust, pretzul chip tuning-ului este foarte ok. Cei de la Mcchip au facut o treaba excelenta.:clap:
|
super-tare!
|
252 CP...suna biiine :-D. Oricum e foarte misto Kitu si jantele se potrivesc :)
|
Quote:
|
frumos gti-ul, frumoase jantele si e buna si cresterea de putere
|
Daca as avea un Golf VI GTI, clar i-as face o asemenea modificare....merita
|
Quote:
|
+100 Nm si +42 cai = 849 euro. Merita fiecare cent, parerea mea...plus niste jante OZ si cu 1500 ai rezolvat-o :D
|
Quote:
|
Quote:
|
bmw serie 3 fabricatie 2008 motor 3 litri DIESEL consum in afara 5,5 l/100 km traseu Germania - Romania inclusiv mers legal!
in oras nu am testat, inca! dar nu cred sa depaseasca 9 l/100 km, asa ca nu pot sa ma inchin la cei ce au facut acest motor! isi face toti centii! imi plac motoarele mari care culmea ies in economie fata de orice alte motoare mai mici. |
Quote:
|
Quote:
|
p-george...care e diferenta intre 320xd si 320d? ..merci.
Demin..deviem de la subiect! Si eu am scos cu smart fortwo 1l/100 km.. so? topicul se refera la GTI. Si e cam logic ca un motor de 2.5-3.0 diesel sa scoata mai bine consum pt ca nu mai este chinuit sa traga 1500kg cum este un 1.5 :) intelegi? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
In al doilea rand, cum trage un motor de 8000cmc 30 de tone si cum trage un motor de 2000cmc cele 30 de tone? LA ASTA MA REFER!!! nu ma refer la cat de greu este motorul , ci la cat de RELAXAT merge tragand greutatea masinii ! Daca nu te-ai prins citeste mai atent..daca tot nu ..e grav. |
Eu inchei discutia. Tu nu ai inteles. Eu te cred ca ai vazut top gear dar judeca si tu. Nu vb de greutatea motorului ci de greutatea masinii. Tractiunea integrala nu dubleaza consumul si in plus am specificat NU in curse. Acolo dai tot din motor. La mers normal NU consuma mai putin un motor mai mare. Mai intereseaza te un pic inainte sa sari la altii. Si nu mai da exemple cu masini de 30de tone..Si judeca in siutatii de zi cu zi nu in conditii de laborator.
|
e MORTAL. un golf de toata frumusetea. totul e bine pus, n`am ce obiecta, frumos din toate punctele de vedere pentru mine:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning