![]() |
Dezmembrez G3 VR6, 2 usi
12 Attachment(s)
Tot ce se poate lua de pe un vr6 fara bara din fata, grila si faruri.Geamuri electrice, tapiterie, punti fata-spate, jante aluminiu, stopuri, bara spate si ce e mai interesant...instalatie completa clima.
Pentru preturi sunati la 0752101204, Vlad sau scrieti la [email protected]. Masina se afla la Cluj, Somesul Cald mai exact.Expediez in tara cu plata transportului din partea clientului. Pentru masini intregi la comanda din Anglia, accesati link-ul din semnatura. |
Re: Dezmembrez G3 VR6, 2 usi
Anunt valabil.
|
Un pret la scaunele fata cu sine?
|
Scaune fata+bancheta spate...300 ron.Nu le dau separat.Masina are 140.000km si tapiteria e in stare buna.
|
Alternator?
Debitmetru, si tot ce urmeaza pana la clapeta inclusiv??? Macara usa fata stanga si/sau motoras? Ceasul de bord? Maneta schimbator (arata bine? )? |
Alternator nu cred ca dau deocamdata...as vrea sa dau motorul complet...astept sa vina cineva sa-l vada.
Debitmetru la fel... Macarale usi...sunt ca si date...trebuie sa vina cineva sa le ia...daca nu...set complet stanga-dreapta 350 ron. Ceasul de bord cu mfa in mile 100 ron. Maneta schimbator o iau eu pentru masina mea... |
Motor+cutie+timonerie+ecu+evacuare+punte fata (discurile fata necesita schimbare): 1000 euro.
Jantele 16" cu tot cu cauciucuri 205/45/16...sunt un pic zgariate de la borduri si ar cam trebui revopsite(costa 250 ron revopsirea la toate 4)...200 euro.In 5 prezoane raza 100. Motor cod AAA, OB2, a primit pompa de apa noua si termostat la fel, 500 euro Cutie de viteze pt motor AAA, 350 euro Planetare 250 ron bucata ECU motor AAA, OBD2, 120 euro Cutie filtru aer+debitmetru+corp clapeta acceleratie 120 euro Galerie aluminiu admisie 80 euro Pompa benzina 250 ron Alternator 450 ron Electromotor 350 ron Punte fata completa, discurile nu mai sunt bune, 120 euro Punte spate completa, 120 euro Airbag volan+pasager+computer airbag 150 euro Trapa functionala modelul 1997 - 300 ron fara motoras, 500 ron cu motoras Panou comanda climatronic (modul ), cu tasta econ in dreapta jos 120 euro Compresor clima VR6 130 euro Radiator clima 250 ron Set complet(siguranta+cablaj+butoane+macarale+motoras) geamuri electrice fata 120 euro Portiere fata complete (fara oglinzi) 250 euro setul Pasla capota OEM, perfecta, cu clipsuri de prindere 80 ron Aripa stanga fata 70 ron Aripa dreapta fata 70 ron Bara spate 150 ron Set praguri plastic perfecte, 350 ron Chedere usi+haion 120 ron Parbriz 150 ron Stopurile spate 160 ron setul. Motoras reglaj far 80 ron Maner usa 30 ron bucata Butuc usa 40 ron Ceas bord cu mfa in mile 100 ron Set 4 arcuri sport Simoni Racing 250 ron, cu tot cu telescoape, 100 euro Haion (usa portbagaj) complet(fara butuc)+geam cu dezaburire 500 ron Fete usi interior 120 ron setul Volan VR6 cu claxon +airbag 200 ron Vas lichid parbriz 50 ron Vas lichid servo 50 ron Pompa servo 150 ron Instalatie ABS completa 500 ron Senzori ABS 50 ron bucata Pompa ABS 100 euro Compresor aer inchidere centralizata 150 ron. Sticla geamuri 50 ron bucata Toba finala Remus (necesita reparatii, cu 50 ron se rezolva) 150 ron Deocamdata astea imi vin in minte...pentru piesele mari mai putem negocia, nu prea am idee cum merg preturile la dezmembrat, asa ca unele pot parea scumpe, altele ieftine...Tineti cont si de an si km... |
Anunt valabil.Atentie ca s-au facut unele modificari de pret.Oricum, unele din ele sunt negociabile.
|
Evacuare complecta,la ce pret ? Si daca poti sa pui o poza cu ea.
|
Fac fotografii sa vedem in ce stare e si mai povestim...Deocamdata nu stiu sa iti zic.
|
Foarte serios, recomand.
|
Salut,ma intereseaza trapa cu motor sau fara,dar spune-mi daca merge si pe corrado?Poate te poti interesa si tu ca eu pe unde am intrebat nimeni nu stie daca se potrivesc.De corrado nu gasesc deloc.Asa din poze, ar parea ca se potrivesc.Multumesc anticipat.
|
Quote:
nu merge trapa de g3 dar merge de passat / vezi la anunturi vw ca dezm unu. brgds, edi |
Quote:
|
An 1994.numar de identificare WVWZZZ50ZRK004871,nr de omologare ABVKIPI511123X2.
|
Avea dreptate colegul...nu cred ca merge.Cel putin ca si coduri de piese sunt diverse.Daca se poate adapta, nu stiu sa iti zic...
|
Cand aveti poze cu evacuarea,sa imi spuneti.
|
Da...imi cer scuze, am fost la tara unde e masina dar nu am avut aparatul foto la mine.Din cate am reusit sa vad, ca nu am mai ridicat-o pe cric, evacuare e in stare buna, nu e ruginita excesiv.Finala arata mai rau...Cand reusesc sa ma uit bine cum e si sa fac si poze, iti spun si un pret la ea.Pana atunci mai ai un pic rabdare...
Daca ai drum prin Cluj, putem merge sa vedem masina si atunci altfel povestim... |
Anunt valabil.
|
Anunt valabil.
|
Recomand. Baiat de incredere ! :)
|
Anunt valabil.
|
Salut.Fara sa vreau am dat de tine,mai salvat cu Modulul Climatronic!!Caut de un an de zile.Am cumparat de pe ebay.de un modul climatronic la pretul de 150eur plus curier 200ron plus un milion celui care a licitat si ghinion!!Are tasta OF in dreapta si mie imi trebuie ENCON(dreapta).Poza nu erea foarte clara.Vorbim pe privat!
|
Anunt valabil.
|
Cutie filtru aer+debitmetru+corp clapeta acceleratie 120 euro
Domnu,din pret se mai poate lasa ? sau e fix ? |
Deocamdata e fix pentru aceeasi cauza...inca astept sa vina tipul ala dupa motor, cutie si tot tacamul.De asta nici nu as da deocamdata piese ce tin de motor...Imi pare rau ca te tot aman si imi cer scuze, dar as vrea sa ma scap odata de golful asta...Sa il dau pe bucati mai mici ma lungesc mult si nu imi permite situatia in care sunt acum...
|
Quote:
|
Anunt valabil.
|
Anunt valabil.Motor 140.000km complet cu toate accesoriile+cutie viteze+punte fata+ecu+timonerie 1000 euro.
|
Quote:
|
Motorul e inca complet, nu am dat nimic din el...Inca mai astept sa pice cineva sa il ia asa cum e, ca e belea daca ma apuc sa-l vand pe bucati.
|
capacul ala de plastic de la portbagaj ce se ridica atunci cand deschizi portbagajul de se pun boxele...???ms
|
Nu mai este...sorry.
|
Anunt valabil.
|
Cutie filtru aer+debitmetru+corp clapeta acceleratie 100 euro.Nu le dau separat.Traseul de evacuare, cap-coada fara toba finala 100 euro.Daca iei totul impreuna 180 euro.De 20 euro pui combustibil si faci o plimbare pana la cluj.
|
Anunt valabil.
|
cum arata toba finala?cat de daramata este?poti pune o poza cu ea?
|
1 Attachment(s)
Asta e singura foto care o am.E gaurita exact intre cele 2 iesiri.In rest arata destul de ok.
|
zi si un pret pe ea te rog...dar un pret realist.....
|
Daca ai drum prin cluj e a ta la 120 ron.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning