![]() |
Ce masina credeti ca ar fi cea mai tare?
Ce masina credeti voi ca ar fi cea mai tare din oras ?
edit by TNG |
asa nu cred ca poti spune \"bey frate uite! aia e cea mai tare masina de la noi!\"
fiecare masina are farmecul, puterea si look-ul propriu. sunt multe masini pe care, pun pariu, ca nu le-ai vazut pe strada, masini super tari, gen Mazda RX7 cu motor de 3500cmc turbo charger, care vin numai la ocazii speciale, cum ar fi evenimentele LR. |
mi se pare inutila intrebarea asta,pe care puteai sa o pui la ''discutzii diverse''....haidetzi sa nu mai incercam sa deschidem topicuri aiurea ca si asa e plin forumul de prostii....scuze prodigy dar e chiar stupida intrebarea ta....cine crezi ca are raspunsul la o asemenea intrebare?
|
mie mi se pare chiar buna idee ca ii poate motiva pe oamenii dar ar trebuii sa fie mai multe categorii :aspect stock modificari de putere etc
stock nici nu se mai pune problema:Bentley-ul sau corvet-ul la putere ar trebuii sa fie un castigator la o intalnire ca sa stim cat mai multe masini |
Re:
Quote:
|
raul daca tu crezi ca am sarit aiurea pe el,da-i tu raspunsul si se lamureste omul....dar mi se pare ciudat felul in care s-a pus intrebarea....nu cred ca e cineva care are raspuns la ea....asta e doar parerea mea
|
Daca puneam intrebarea asta la discutii diverse sigur dupa vreo 2 raspunsuri se trecea la alt subiect :roll:
|
Re:
Quote:
|
aha...daca era o intrebare interesanta si un subiect tare de discutzie nu se trecea peste....dar cum zici si tu,probabil ai simtzit nevoia sa fii in mijlocul atentziei...
|
Nu am simtzit nevoia asta ... daca vroiam sa fiu in centrul atentziei faceam altceva nu topic :lol: :roll:
|
Re:
Quote:
|
din pt meu de vedere cei care nu participa si nu vin niciodata la intalniri nu ar trebuii sa se puna
cred ca se refera la cea mai tare masina care o stim noi fiecare o fi fost si el curios |
exact :roll:
|
Re:
Quote:
|
am vazut acum 2 saptamani o Bora cu un tuning exterior extraordinar.
masina este din PH , e de culoare gri, neoane purple cu multe culori, kit complet de spoilere si praguri,stopuri lexus.. super tare.mi-a placut mult.era si seara cand am vazut-o..am ramas :yikes: .. are la nr YES dupa parerea mea si din cate am vazut in acea seara, acea Bora mi s-a parut a fi ce-a mai tare d.p.d.v al designului exterior |
sunt multe criterii dupa care poti sa te iei! taz are dreptate!!!
dak e sa o iei stock la noi mi-i se par cele mai tari masini Fordul Mustang negru...... shi Bentley-u Continental GT verde |
ferrariul l-atzi uitat?cel rosu de la aquila :wink:
|
TAz o daI in offtopic ! Retinete si raspunde doar la obiect adik la topic :lol:
|
audi S8 modelul precedent si BMW e60 negru cu pachet M
|
TOpic closed TNG :twisted:
inca nu, poate mai are careva ceva de zis ->tng |
skama tziai baut mintzile...ce draq oftopic fac ma...e vb de masini tari stok!!!varzo ce esti :lol:
|
Am auzit ca lincolnul lui dociu ar avea motor puternic :roll: \" 300 cp \" asa-i ? :oops:
|
Re: Ce masina credeti ca ar fi cea mai tare?
BMW 760i V12.kre ati vazut taxi 3?bmw rosu.e unul negru si in ploiesti.l-am vazut la London House!!!:D :D :D
|
Quote:
|
BMW M3 - cel galben-mustar ....mi se pare o culoare perfecta pt M3 :mrgreen:
|
Quote:
mai este si un M5 albastru prin Ploiesti...nu l-am mai vazut in ultima vreme...a..si un 6-ar gri...nu cred ca e M...sau este? |
nu e M ,6-le ala ;) inca nu a avem un M6 in ploiesti ;)
mie imi place culoarea la M3 ;)) |
Quote:
|
Quote:
|
Mercedes CL55 AMG am mai vazut des prin Ploiesti,BMW650i si Mercede CLS am vazut pana acuma in Ploiesti 2:unu negru si unu visiniu,si bineinteles Mercedes S classe500 asta ultimu de-i 174.000euro
|
mai era un corvette portocaliu ;) dar s-a ocupat momo de el si nu mai e :mrgreen:
|
aaa...mai e Viperu ala...:D
am mai vazut azi un Mustang roshu...avea pe laterale niste stickere cu Ford Mustang 2006...cred ca era luat de curand... |
si viperu.... sunt ceva masini frumoase pe la noi...
si mai avem o masina frumoasa ;) Dacia Logan 1.6 16v lol :mrgreen: dupa parerea mea si matizul lui taz si GSI-ul lui droopy sunt de mentionat pe aici pe topic ;) am vazut luni (parca) in bariera un S2000 rosu parcat, nush daca era din ploiesti :rolleyes2 |
inca nu am vazut 16v-ul in realitate...doar pe net...nu arata rau...fatza de cel standard...:D
|
Te duci la IPSO sau la Poliserv si vezi ca e acolo... suntem cam offtopic... am dat-o in partea opusa a topicului :D:)
|
Quote:
|
frate eu zic ca in comunitatea noastra singura masina puternica la care avem noi acces ar fi cam BMWu lui Slaur.. nu mai e 1 ca al lui pe la noi prin zona odata.. a doua oara ar fi fordu lui Sby.. masini puternice la grupele lor... 328 lu Spaga mai afce furori!
|
Zi mah si de Opel-uri ceva de bine ca da bine intre ai nostri acolo ;)
Zi de alea 4 Vectre si de GSi-ul tau :p... |
VEctra mea e cea mai mega giga terra masina vazuta vreodata in Ploiesti in special datorita cauciucurilor si a coditei de rechin ! Respekt ptr. aceasta masina ! E un fel de Mecca al masinilor din Ploiesti !
|
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning