![]() |
Intrunire Ploiesti
Deja imi este dor de voi! :P :P
Cand ne mai intalnim si noi? :roll: |
Nici nu au trecut 2 sapt ... iar inca una :| :roll:
|
lasa mah ca la aia nici nu am fost. poate merem si noi la urmatoarea :)
|
Cine e editat titlu? :?:
Era frumos sa ma anunte si pe mine... :twisted: |
Re:
Quote:
chiar mai, pe cand o alta intalnire... :?: |
Eu zic peste 2-3 sapt
Cam pe atunci si ea si vacanta :oops: |
eu nu am modificat nimic .. sunt nevinovat :lol:
urmatoarea intalnire va fi cand va fi mai cald, prin martie probabil :roll: |
Re:
Quote:
|
am discutat cu cateva persoane inca de la intalnirea precedenta si am stabilit ca mai facem cand vremea va fi mai calduroasa.
|
Facem si cu ce am vorbit eu cu tine?
Sau tot una aja mai retrasa? |
Chiar nu se poate face nimic sa fie ceva legal prin ploiesti cand vine caldurica ? :D :roll:
|
caldura...caldura.....atunci e bine o intrunire!!! cu legalitatea mai vedem Proddigy!! :)
|
cu legaliattea se sta cam prost in ploiesti. am vb cu niste gabori de prin politie si mi-au spus ca pt a organiza un astfel de eveniment tre o carca de hartii, aprobari etc si ca ar fi bine sa ne apucam sa le facem daca vrem intruniri legale cel mai devrem in martie-iunie. cum suna? :roll:
|
zi`ne u ce sa completam shi completam k sa fie legal....:))) semnez aprox. orice! :)
|
Re:
Quote:
|
Quote:
2. da, cand va fi mai cald. aici sunt intrutotul d acord... |
atata timp cat sunt specimene care perturba linistea unei astfel de intalniri,eu propun sa nu se mai faca publica nici o intalnire din asta!!!!sincer mie chiar nu mi-a placut cand la ultima intalnire au aparut persoane neinvitate,care au inceput sa faca ''show'' cand inca nu eram stransi totzi,si cand trebuia sa stam linistitzi pana ne gaseam totzi si stabileam unde mergem sa ne facem de cap....atata timp cat nu exista intzelegere din partea unora,propun sa nu mai facem public asemenea evenimente....ne facem de ras ca nu suntem in stare sa pastram o disciplina elementara,macar ptr inceput pana ne gasim un loc de nebunii....si eu sunt damblagiu cu masinile,dar cand e vb de o treaba serioasa,stiu sa ma abtzin...intalniri se vor mai face,dar intr-un cadru restrans si numai anumite persoane vor fi anuntzate,acele persoane care stiu ce inseamna cu adevarat o intalnire si stiu cand trebuie sa faca ''show'' si cand nu....intalnire va fi mai curand decat credetzi,dar vor fi anuntzatzi telefonic cei care au placerea sa ne onoreze cu prezentza...unii deja ma injura acum,dar e o masura care trebuie luata,poate doar asa ne vom destepta si noi putzin...vedetzi f bine ca politzia abia asteapta sa facem un pas gresit...ar trebui sa mai gandim putzin inainte de a actziona....si poate asa intr-un cadru restrans si civilizat,cu televiziunea de fatza,vom reusi in timp sa obtzinem si sutorizatzii si vom face si legale la ploiesti...trebuie sa le demonstram ca pasiunea asta pe care o avem nu nu deranjeaza si nu pune in pericol pe nimeni!multzumesc...
|
si sunt cateva persoane care sunt de partea mea....deja s-a discutat problema....daca avetzi ceva sa-mi reproshatzi va rog sa nu ezitatzi sa o facetzi....fara suparare...
|
Eu am editat, dar am avut nişe probleme cu netu' şi n-am mai postat. Scuze! Am editat pentru ca acest topic să rămānă pentru discuţiile legate de īntālniri, să nu mai faceţi cāte un topic pentru fiecare īntālnire.
|
mie imi place oricum
mi-a placut si la ultima dar are si taz dreptatea lui totusi trebuie sa mai fie si alte metode ca asa nu prea este corect pt ceilalti si iar o sa ne plangem ca suntem o mana de oameni ce zici? scuze ca nu am mai intrat dar am avut niste probleme cu calculatorul |
Re:
Quote:
in primul rand este mai sigur, (oamenii rai ajung mai greu la informatii) iar in al doilea rand vom fi mai putini si poate mai bine organizati si d aici rezulta k nu vor mai pleca baietii in 10 directii... :) parerea mea... :P |
Re:
Quote:
nu se poate, il lasam asa _>tng :twisted: |
bmw fan...eu unul prefer o mana de oameni.dar la locul lor cand trebuie...sunt pe principiul calitate nu cantitate....deja mi-a ajuns pe la urechi faza cu un pusti care a fost la intalnire si a povestit parintzilor ce a facut si acestia au intrat la banuieli si se vor interesa de niste chestii....mi-e unul nu are ce sa-mi faca,dar aici e vb de ''mana de oameni din ploiesti'' nu de mine ca persoana.....in momentul in care ai pretentzia sa vii la o intalnire,fie ea legala si cu atat mai mult ''ilegala'',discretzia tre sa fie pe primul loc.....pe potzi cere unora de 15 -16 ani,care fara vina lor,fiind poate prea incantatzi ne creeaza pb...imi cer scuze tuturor celor din categoria asta de varsta,dar nu intentzionez sa jignesc pe nimeni,asta e adevarul....se vor lua masuri pe viitor si se va face un criteriu de selectzie al celor care vor fi invitatzi la urmatoarele intalniri.....depinde direct de voi daca vetzi fi anuntzatzi sau nu...
|
ok am inteles si sunt de acord sa se anunte de cei mai importanti cine sa vina
|
pt urmatoarea intilnire cred tngu va trebui sa posteze.. urmatoarea intilnire se va face prin martie cand va veni caldura sinu se va mai desfasura la sala..in alat parte si va fi mai mmisto..!
|
drupare urmatoarea intalnire va fi mai devreme decat crezi....stai cu tel deschis ca o sa primesti mesaj :wink: ......
|
nu eu am fost pustiul ala care a spus la parinti :wink: am spus ca uni stiu unde lucreaza tatal meu si bla bla ............. intelegeti voi
poate o sa primesc si eu cel mesaj :mrgreen: eu cred ca am fost cuminte pe la intalniri :wink: |
hm...shantzule itzi dai seama acuma posturi pe fiecare??...\"sa-mi dati shi mie pls...vreau shi yo sa vin \" etc etc!! dak cei mari shi serioshi au placerea de a ne invita pe noi cei mai mici shi \"spectatori\" sa zicem...bv lor...dak nu..n`avetzi decat sa-i injurati!! pana la urma T@z are dreptate...shi na...ceva tot trebuie facut in aceasta privintza!!
PS 4 T@z: tel`u meu e deschis mai mereu!!:) asta dak e nevoie:) |
kravem nu e chiar asha , eu cred ca sa luat aceasta decizie pt ca la intalnirea precedenta a venit o groaza de lume si locuri in masini nu prea :wink:
|
hmm.. cum pot exista intalniri legale si intalniri ilegale? adica imi trebuie autorizatie ca sa ma pot intalni cu cativa prieteni cu masinile intr-o parcare? suna cam aiurea.. :roll: poate ce urmeaza dupa poate fi catalogat.. in fine, e doar parerea mea, sper sa nu o ia nimeni in nume de rau.
daca va hotarati sa faceti ceva in timpul vacantei, dati-mi un semn, sunt sanse maxime sa fiu in Ploiesti :D |
fartzilor eu zic ca cel mai bine ar fi sa asteptam pana va fi un pic mai cald pt ca eu unu nu as mai iesi pe frigul asta tocmai din motivul asta am zis sa organizam ceva prin martie
ce mai e o luna..! |
da... cand va fi mai cald
t@z da-mi un PM si explica-mi te rog intentia pe care o ai |
nu exista intalniri legale/ilegale (nici principial nici practic) da nu numa noi tre sa stim lucrul asta.
|
eu zic sa vorbiti deschis, fara ocolisuri ca sa stie exact cine a gresit si sa mai stie si ca nu e binevenit!!! parerea mea! daca e vorba de PM inseamna ca vor veni doar cei care au masini??? se exclude segmentul 15_18 ani?
|
xxx
Avand in vedere ca acum fac parte si din Grupul Ploiesti am sa vin si eu cu argumente vis a vis de intalnirile din Ploiesti !
* As vrea ca in momentul cand se va deschide showroom-ul de la Ploiesti ca toti oamenii care participa la intalniri, care sustin fenomenul de tuning cu cat pot ei, sa aiba un fel de legitimatie cu care sa se prezinte la curse, intalniri pentru ca altfel am sa patesc cum am mai patit pana acum! Adik : - au venit indivizi din afara si au facut haos iar noi am avut de suferit de pe urma lor ! * As vrea ca noi toti sa fim o grupare ordonata inainte de toate, fara sa atragem atentia prea mult ! Prea multa atentie inseamna mai multi ochi pe noi si automat mai putina securitate ! In momentul cand se va deschide showroom-ul o sa avem unde sa ne strangem si mai ales o sa avem unde sa ne tragem ! In nici un caz in parcari private sau in alte locuri publice ! Tot ce se va discuta intre noi , care o sa facem parte din GRUPUL SCC PLOIESTI , va ramane strict ! * Fiecare om sa contribuie cu o suma ....( de ex : 500 mii pe luna ) care nu cred ca ar fi o problema din care sa luam pentru noi ce avem nevoie; sa platim pe unde mergem ; Intr-un cuvant sa nu fim UNKNOWN ci sa fim un grup cu finante care \" are de unde \" ! * Nu vreau sa se supere nimeni dar vreau sa stie toata lumea ca trag foarte multe si aici in Bucuresti pentru Ploiesti ! Vreau sa iasa bine totul de la cap la coada tocmai de aceea imi dau si eu cu parerea pentru ca fiecare e liber sa isi exprime opinia ! Daca mai este luata si in calcul ar fi si mai bine ! * Din partea mea vreau sa stiti ca o intalnire va este deja promisa si in nici un caz la Sala Sporturilor sau cum se cheama, ci o sa mergem la munte la Poiana Tapului ! Am pe cineva acolo care are hotel si as vrea sa inchiriem hotelul ! Am sa ma interesez cat costa, asa pt mine si o sa avem totul la dispozitie ! Nu stiu cu mancarea cum sta treaba dar nu cred ca ar fi o problema ....:) ! * Sa nu se uite ca tot ce fac , fac in principal pentru voi pentru ca stiu ca se poate ! * De exemplu toti cei care vor face parte din club vor avea parte si de discounturi din partea mea la orice piesa comandata de la mine ! Bafta multa ! MARIO SCC |
E buna ideea cu legitimatiile Mario
Concluzia, cand o fi mai cald! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning