![]() |
E46 - ///M3
Salutare doar ce am ajuns acasa din germania cu noua mea masina BMW M3 E46 din 2002. Vreau sa va zic ca sunt foarte fericit si am si acum adrenalina in sange si deabia astept maine seara sa ies cu ea prin oras. E super fuge de rupe pacat k e limitata la 250 cred k poate mai mult. Are 112.321 de km si a costat 6600 de epuroi acum sa vedem cat mi-o lua astia la inmatriculare. E full masina scaune piele xenon in fine tot c*c*tu pe ea. Va astep pe cei care detineti un m3 cu pareri pro/contra. Singuru lucru care ma nemultumeste este consumul mare ...dar asta este am vrut caluti trebuie sa le dau si de mancare :))...o sa revin in cateva zile cu poze...
16.600euro [edit] |
Re: E46 - ///M3
Quote:
|
sa o stapanesti sanatos si fara incidente:)
daca e full ai luat'o la un pret destul de bun :) asteptam pozele |
sa o stapanesti sanatos si fara incidente . e un pret chiar f bun . daca masina e in mintile ei , ai facut o afacere f buna zic eu . asteptam poze :)
|
Quote:
si pune niste poze ca sa nu intre lumea la idei ca esti doar un coate-goale care se viseaza sofer de M3, cum au mai fost. |
O sa pun poze pana diseara cel tarziu maine eu doar ce m-am trezit k a fost un drum lung si acuma ma pregatesc sa ma duc cu masina la spalatorie si sa ies cu ea diseara.
|
Sa nu uiti sa faci poze si cu interiorul, ai luat o masina de vis.
|
intradevar ai o masina de vis. Sa speram ca se prezinta si bine la banii astia. te-ai interesat de taxa cat te ajunge?
|
din cate stiu eu taxa e f mare, in jur de 6-7 mii
asteptam poze :) |
cred ca atunci cand iti cumperi o asemenea masina. Esti constient si de costurile ei
|
hai cu poze...
|
pe de o parte il inteleg daca chiar si-a luat m3. numai timp de poze nu mai are. se trage cu emu' cand la deal cand la vale....
|
Quote:
|
taxa actuala e in jur de 8.000 euro pt m3 din 2003 . poate taxa veche , cea triplata era 13.000
|
asa e, in jur de 8000, pe mfinante mi-a iesit 13.000 euro, probabil nu era actualizat cu noua modificare. oricum cred ca se intalege ideea, probabil se poate si inchide..
|
cf tata au trecut 4 zile.....baga si tu nsite poze acolo .....sa vadem si noi maschineta:lol::lol::lol: !!!
|
incep si eu sa cred acelasi lucru. ca este o alta miciuna...
|
"Last Activity: 25-04-09 11:14"
Nu toti se logheaza pe acest forum pentru a continua sa posteze zi de zi ca noi ;) |
In timp ce unii dintre voi sufera aici pe forum,poate el se plimba cu M3,ce sa faci asta face romanu,il **** grija altuia.
|
poate cu macheta de la Burago :)):P:D
|
Avand in vedere ca omul nu s-a mai logat pe forum si topicul a fost lasat de izbeliste, il voi inchide. In caz ca se doreste redeschiderea lui, initiatorul sa-mi trimita un pm.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning