![]() |
Adaptare stopuri/faruri la oltcit
sunt curios daca exista stopuri sau faruri care se pot adapta usor la oltcit decat cele stock....ma refer stopuri si faruri de la alta marca de masina!
|
1 Attachment(s)
La Constanţa e un Oltcit cu faruri de Golf 4, dar arată naşpa dacă nu se modifică şi capota, să prindă conturul farurilor. Era o poză undeva pe secţiunea Constanţa, topicul Maşini made in Constanţa, dar e destul de neclară, deoarece Oltcitul se vede în spatele maşinii care era de fapt fotografiată.
EDIT: poze cu Oltcitul de care am zis mai sus. |
interesant!!!mersi ptr poza
|
Interesant intr-adevar. Dar s-ar putea ca o pereche de faruri de Golf 4 sa coste mai mult decat un Oltcit :wink:
|
da asta e destul de sigur:)) daca mai iei si unele frumos facute adica nu stock...ceea ce inseamna lejer 350euroi
o investitie care nu se merita parerea mea:D |
se pot pune pe oltcit multe modeluri de faruri, doar ca trebuie putin adaptate (aripi usor modificate, capota, masca) bani sa ai ;)
|
Tuning realizat de HorguemTuning, la cererea clientului.
Mie personal nu imi place deloc...dar...fiecare cu gusturile lui. Se vede meseria...dar se vede si gustul proprietarului. https://img345.imageshack.us/img345/7540/x28oc.th.jpg |
gusturile nu se discuta fiecare cu carutza lui....uni investesc bani si dintro masina stock fac kitch...iar altii bani dar bine ganditi si fac ceva finutz si frumos...demn de apreciat....orice masina se merita bagat in ea....trebe sa faca si cineva si pe asta;)
de ex cel cu farurile de golf4- dupa ajustari de caroserie in fatza ,masina va arata misto...pe cand cel rosu prezentat ceva mai sus...e jalnic...parerea mea...bani aruncati de pomana!! |
1 Attachment(s)
sau mai degrab a faruri de golf 2
|
daca tot te apuci sa faci o treaba;) o faci calumea...si la alea de golf 2 tre sa pui semnalizari separate deci alta incurcareala:D ...sunt curios cat e o pereche de faruri de golf 4 stock?
|
...asa si
modifici toata fatza ecact cum am facut mai sus |
da ceva modificari faruri spate...nu ati vazut nici o minune?:D inafar de cele facute clare...ca delea am tot vazut
|
2 Attachment(s)
ia uite aici o idee kre vroiam sa o aplic la olteanu !!
|
misto ideea Tim.....sunt curios la cat ar duce o modificare de genu asta!
|
da nu exista nici o firma care sa faca niste stopuri custom?ca sar putea modifica doar geamul stopului si sa dea mult mai bine!!!
|
Re: alte stopuri ptr adaptare la oltcit
Tim, e super ideea ta de a modifica un oltcit, dar cu atatea accesorii de golf masinutza asta isi cam pierde identitatea. Acum nu o lua ca pe o critica dar de Golf-uri bune sunt pline soselele, pe cand Oltcit-uri care sa arate bine mai sunt ff putine si alea care mai merg bine sunt si mai putine...
|
1 Attachment(s)
eventual stopuri de range rover? :D
|
Quote:
Cea mai buna modificare dupa parerea mea pentru un oltcit ar fi botul ala de golf 2 sau 1 care e in poza de pe pagina 1 si in spate adaptate stopurile Lexus de kadett ... |
stiu ca-s scumpe, dar ar arata criminal si s-ar adapta mult mai usor decat celelalte, datorita formei 'drepte'.
|
super stopurile
|
1 Attachment(s)
Cu stopurile de LandRover ar arata cam asa
|
1 Attachment(s)
Dar si originalul un pic lucrat da bine...
|
Quote:
hmzzz suntetzi nebuni cum sa punetzi asemenea stopuri pe oltcit :) |
daca prind un range rover pe la dezmembrari...ale mele sunt stopurile(daca exista si sunt in stare buna)
:) |
In primu rand salutare la toata lumea....va citesc de mult dar voi nu ma cunoasteti pentru ca nu prea am timp sa scriu (la cate forumuri citesc...) - oricum sunteti super tari in tot ce faceti aici...ca masini aveti...cu mai mult sau mai putin gust, cu ironii si mici controverse sunteti super!
Ca sa revin la tema topicului am si io un Olcit (e masina pe care am invatat sa conduc si pe care mi-am dorit-o toata viata). Bani nu am decat de tunning virtual da' si la ala sunt novice (de abia m-am apucat (si) de grafica pe PC). Ideea cu stopurile de Rover si faruri de Golf (de oricare) am avut-o si io (si multe alte idei - indicatoare de bord de Alfa?) dar raman doar la stadiul de vise pentru Olcitul meu pentru care simplul fapt ca "e pur si move" e o MARE minune! (avand in vedere cele 3 mlioane (in 2004) care le-am dat pe el si cei 260000 de km rulati ). Ca fapt distractiv - "tunning" pentru masina mea ar fi "eliminarea" peticului care acopera gaura din podea, dar stiti cum e "orice improvizatie la romani e permanenta". In speranta ca nu v-am plictisit si ca nu o sa imi iau prea "huooo"-uri, va salut cu faru' ady |
salut ! imi place f mult mashina asta ... nu stiu de ce ... ma atrage ceva la ea... eu as vrea sa imi iau una de pe acum si sa tot investesc in ea... am 16 ani .. cam pe la 18 -19 o sa fie deja misto ...zic eu ... de obicei baetii de varsta mea .. se uita la scutere.. pe mine nu ma atrag ... imi doresc tare mult mashina asta .daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii .. cam pana in catzi km parcurshi sa aiba... modelul mai exact... si un pretz ..am vazut diferite pretzuri dar sper sa imi spuneti si voi ... si ce ziceti ? merita sa mi fac si eu visul asta al meu ?? daca strang azi am maine ... si maine o sa mi fie bine... aa si .. la catzi ani pot incepe scoala de soferi ? am inteles ca si la 16 ani se poate .. numai teoria.... sau .. ?? multumesc anticipat
|
La capitolul permis, legislatia dispune implinirea varstei de 18 ani pt inceperea scolii de soferi. Ca a doua faza, e greu sa spui ca iti place masina asta. Intr-adevar, bine intretinuta si condusa corespunzator e capabila de performante uimitoare chiar si stok, insa trebuie s-o inveti in totalitate, si pt a modifica masina pt race te costa cam 1500 E iar masina modificata pt show (art car) si lucrata si sub capota duce cam la 2500E plus 3000E o instalatie audio de calitate superioara. in plus vrea bani non stop( eu ii dau cam tot salariul, stiu poate sunt nebun dar masina e magnifica) (scuzati off-topic) Acum on-topic: oare nu se pot detasa din stopurile special concepute pt stylingul altor marci exact blocurile optice si reasezate pe soclul stopurilor batranesti?
|
de mashina asta am legate multe amintiri .. de pe la vreo 4 anisori la vreo 10 a avut tata oltcit si mult timp mi l am petreecut cu el :P mi a placut mult ... de pe la vreo 10 anisori pe la vreo 14 a avut unchiul meu ... mashina pe care am urcat prima data...si am invatzat cat de cat sa conduc ... nu am nevoie acum sa o fac pt curse.vreau doar 1.sa functioneze binisor (drumuri prea lungi nu am in program :P ) si 2.sa o personalizez... sa arate asa cum imi place mie .. fara prea multe firme si altele :P asta cand o sa mai strang niste bani ..acum ma bazez pe banii pe care o sa i cashtig vara asta si pe cateva milioane de la tata :P - in jur de 15-20 milioane... sunt cat de cat de ajuns pt ce vreau eu ? evident ca voi mai investi in ea cu timpul :P si de asta am spus sa ma apuc de pe acum sa o fac .. mai am 1 an jumatate si pot sa merg linistit pe strazi ... oricum daca o sa ajung la 18 ani o sa mi para rau ca nu am pus de pe acum deoparte ..cel putin parerea mea .. si de invatzat mashina .. cred ca timp e .. plus ca am ajutor
|
ciao ragazzi.am si eu o intrebare,dupa cate vedeti sunt nou aici.dar totusi as vrea sa stiu la cat ar ajunge 2 faruri pt spate dar nu fie clasice.cred ca as vrea sa fie albe.si de unde as putea sa le procur???
|
Intra pe forumul dedicat Oltcit, acolo vei gasi tot ce vrei.
|
Quote:
Sper ca nu vb. serios?:???: si daca vb serios ce ai tu cu el ...by bodyspeed |
1 Attachment(s)
Edit dupa cativa ani: Cum am putut fi asa idiot atunci?!:shock::shock::shock::x
|
Quote:
|
Am vazut undeva in zona obor un olcit cu faruri de ligan si chiar mia placut mai trea retusan nitel da era destul de oki in ceea ce priveste stopurile .........
|
2 Attachment(s)
O stiu, te referi la asta??
Asa e, Oltcitul arata cel mai bine ca Oltcit nu ca un Logan, Golf,... Pentru tuning, eventual ceva de fibra finut. Mic edit dupa cativa ani... |
da despre el este vorba ioo zic k dak se retusa mai bine sau se ocupa de el aerata ceva
|
Mie unu nu imi place de nici o culoare
|
ce mizerie..........
|
o tiganeala totala
|
de triple clare cine ce mai stie ? cat ar fi o pereche ? cele negre cum se fac ? cine a facut la ale lor asa ceva? m-ar interesa si pe mine. cine ma poate ajuta cu neste sfaturi ? ms mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:31. |
- Copyright 2026 4Tuning