![]() |
29 Attachment(s)
Masina Unui prieten..este din 91 un pic modificata la motor si la cutie.Momentan Doar poze dar o sa pun Si filme cu Aceasta in actiune.
poze ff recente |
Nu te supara pe mine dar mie masina mi se pare un kitch!
Bine inteles nu putea sa lipseasca emblema M si stickeru NOS :wink: |
ok
O sa Vezi ce Poate Masina asta cand o sa pun si niste filme cu ea :D
|
modificari
modicarile acestei Dacii Sunt :chiuloasa rabotata si comprimata,axa usurata,carburator dublu corp,cutie cu raport 8x33 si a 5a de fuga...ambreaj de 200 si vibrochen usurat
|
....ce inseamna la tine axa usurata? sau arbore usurat?
la exterior dak era mai simpla si taloanele la caucicuri mai mici arata bestial in iasi sunt 2 dacii liberta asemanatoare si au so cauciucurile (are jante de dacie latite de 205 park) |
poi O sa Intreb Propietarul masini si o sa iti raspund..Nu este masina MEa :D eu spun decat ce mi`a zis el :D.
|
poi O sa Intreb Propietarul masini si o sa iti raspund..Nu este masina MEa :D eu spun decat ce mi`a zis el :D.
|
nestiind nimic din ce poate sa incercam sa ne abtinem, da' totusi emblema aia cu M (aici in locul semnului Dacia, de pe masca) este cel mai mare si mai des intalnit kitch vazut pe masinile noastre autohtone. tineto tot asa ca............ :oops:
|
2 Attachment(s)
oki nush ce sa spun :D totusi as vrea si parerea voastra cu niste modificari ceva..ce ar mai putea sa ii adauge ce sa mai ia dp ea...voi ce credeti :) astept propuneri. Mai Va Pun cateva poze :D
|
2 Attachment(s)
tot El :D
|
Dacia Liberta este de la bază o maşină urâtă, iar prietenul tău, fără supărare, a urâţit-o şi mai mult. Stickerele în formă de steag de curse, stickerul cu NOS, sigla ///M, acele \"dungi\" pe prelungirea spoilerului faţă, parasolarul, ochelarii de pe faruri, eleronul, etc. sunt total inestetice şi de prost gust. Pragurile \"GTI\" sunt deja prea comune şi au ajuns să definească kitch-urile. Culoarea maşinii... este greu de definit în totalitate. Roşu mat (pragurile), roşu (uşile, capota, aripile) sau roşu (spoilerele)? :)
Volanul (mai exact culoarea lui) nu se potriveşte cu nimic de pe maşină (doar dacă proprietarul nu este patriot). Paravânturile de la uşi sunt... vechi (ca şi concepţie) şi, de asemenea, inestetice, ca şi chestii alea de pe stergătoarele de parbriz. Două proiectoare laterale cu lumini, din câte se vede în ultima poză, albastra şi încă două sub număr... Mă mir că n-a pus 4 pe capotă, ca la maşinile de curse. Singurul lucru care-mi place la maşină sunt jantele. Modelul ăsta se numără printre puţinele modele care se potrivesc, din punct de vedere estetic, pe autohtonele noastre (Dacia & Oltcit). Într-un cuvânt, maşina e prea încărcată! Dacă o lăsa ca de fabrică + jantele + volanul, arăta mult mai bine, din punctul meu de vedere. Dă-i sfatu' ăsta, că poate-l ia în considerare. PS: eu de \"chiuloasă rabotată şi comprimată\" n-am auzit până acum. |
ATAT AM DE ZIS ... KITCH ! :roll:
|
Re: modificari
Quote:
..si arborele la dus la r3?. k ai zics k la usurat ...dar ce castigi prin chestia asta? ....doar viatza mai lunga a arborelui! |
e ceva
poi totusi este ceva..eu nu prea ma pricep asa bine..el stie mai bine ce inseamna oricum voi puteti scrie si ce va place si ce nu deoarece si el intra sa vada doar ca nu stie cum sa va dea raspunsuri dar vede ce scrieti..poate o sa ii fac cont si o sa`l invat pe el..cum se face sa va dea raspunsuri.. :D
|
Asteptam vestitele filme :twisted:
|
Re:
Quote:
da da da!! vrem si noi vestitele filme ...... apropo cu ce masina sa dat? |
7 Attachment(s)
din pacate am niste probleme cu netul si nu pot sa le pun in format avi ca nu`mi incarca..o sa incerc sa le pun 3gp uri...dar si asa...nush sigur dca va mere..voi incerca.. Tim tot ce Pot sa spun este ca s`a dat cu o Toyota.. ce fel de toyota este nush sa spun uite dac vrei iti pun nsite poze cu ea poate iti dai u seama ca eu sunt in pom...am si filmul daca pot o sa til pun.Gata am Reusit sa Va pun Cateva.. Scuze pt claritatea proasta..dar sunt facute cu telefonul si de asta..apropo va recomand sa va uitati la video10 este o masina fff grozava... :wink: :lol:
|
....mie nu imi merg filmuletzele!:(
aia e vreo toyota ceva nush mai incerk cu filmuletzele |
nici mie numi merg filmuletele (nici macar cu MPlayer). incearca sa le mai pui odata..........
|
Fara suparare dar nu arata prea bine dacia liberta asta a ta
|
pai filmulete`le sunt 3gp`uri incercati si voi sa deschideti cu QuickTime .... MAi Va`m Zis nu este masina mea :) Deci numai ziceti \"masina ta\" mie imi place..dar...acum fiecare cu gusturile lui :lol:
|
incearca sa filmezi o cursa cu START eventual si finish....aia din filmulet numai cursa nu se numeste :)))......mai vb pe mess 8)
|
start a avut..mai putin finish...:D ca dp ce la` depasit pe ala ...nu prea le`a mai ars..ca venea zona..cu masini multe si copii multi...in pitesti nu prea aiunde sa alergi o masina ddecat daca iesit pe autostrada..spre bucuresti si inapoi.. :D
|
si ce mai vorbesti...treci la fapte.....si stii bine ca sunt si drumuri unde poti face ceva de genu 8) :wink: ......eventual in drum spre slatina...sperpentine alea alea :lol:
|
cand o sa n`e intalnim o sa facem :) si iti arat :D
|
Re:
Quote:
Dupa parerea majoritatii si a mea inclusiv......kitch |
adevarul e ca a lipit cam multe pe ea.. dar baiatul e super de treaba.. vine la toate intalnirile.. are muzica pe ea.. toba se aude bine..
pana la urma fiecare face ce vrea cu masina lui :) |
daor e dacie nu :)) in orce dacie se aude bine :P
|
Re:
Quote:
|
masina o sa sufere niste modificari in aceasta primavara...sa vedem ce v`a iesi :)
|
pai si nu ne zici si noua cam in ce constau modificarile alea. look sau motor? poate ne mai dam si noi cu parerea: mai criticam, mai dam un sfat...........
|
pai am inteles ca si la look si la motor..mai intai look..o va vopsi..capota din fata am intels ca o va face neagra cu un Tatuaj mare..apoi ceva la motor...inca nush detalii prea multe..o sa mai aflati..cand voi fi si eu informat :D
|
ii clara treaba...
pacat de rotile alea :)) |
Re:
Quote:
|
ca pe asa masina isi pierd valoarea
|
hai ma vladutz nu mai fi rau... :) jantele dau un \"aer mai sportiv\" masinii... aveti dreptate voi ca e incarcata...dar daca omu e colectionar de \"timbre\" ce aveti cu el ? :D
(no offence cipi) :) :lol: :lol: :lol: |
cred k sa si-a dat seama proprietaru k e prea inkrkta si so fi decis sa mai modifice ceva pe la ea:)
apropo de jante sunt misto dar dak ar pune un talon mia mic pe ele ar fi super |
..
kitch 100 % ..fara suparare ..ca mca a mea :roll: https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=16779
sigur tre sa renuntam la ***uri alea de mazgaleli si tiganeli ei eu unu ..zic ca de sambata pana luni sant la graj si arunc toate ***urile alea de pe ea ..oricum bafata in continoare |
Ba masina asta e clar un kitch.In afara de muzica nu mai are nimic k lumea iar de motor nu stiu ce are modificat dar l-am facut la plecarea de pe loc la un semafor cu Dacia mea stock din '97.E dar fiecare cu placerile lui...
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning