![]() |
Made in China… Passat Lingyu
6 Attachment(s)
Made in China… Passat Lingyu
Nemţii de la Volkswagen au hotărât o colaborare cu producătorul chinez FAW, iar drept urmare a ieşit VW Passat Lingyu care a fost prezentat, la Salonul Auto din Shanghai, în acelaşi timp cu noul model Golf. Maşina este mai lungă decât originalul cu 9,1 centimetri şi oferă câteva modificări în privinţa motorizării. Versiunea cu propulsor de 1.8 litri în patru cilindri a fost îmbunătăţită cu 13 cai-putere în plus, ajungând la un total de 163, iar consumul de combustibil a fost redus cu circa 10%, până la 6.5 litri la suta de kilometri. Variantele cu motoare de 2.0 şi 2.8 litri V6 au rămas neschimbate. Dacă totuşi preferaţi o Skoda, Volkswagen va lansa în cursul anului 2009, în China, Skoda Superb, ce va avea aceeaşi platormă ca Passat Lingyu. |
Re: Made in China… Passat Lingyu
mda, cam patratoasa asa....urata
|
de ar fi fost mai mica.. sa fie mai practica dar altfel nui vad rostu
|
masina asta sunt sigur ca ar prinde foarte bine si in europa de est.......imi place.....se pare ca concernul vag nu vrea sa renunte asa usor la modelele de succes
|
chiar nu e aiurea.....
|
daca chinejii lau facut nu stiu cat de bun ar fi...oricum seamana si putin pe phaeton...mai bine imi iau logan
|
nu arata rau, masina asta e ca un buz pentru chinezi, intra lejer vreo 10 in el.. :))
|
ii frumoasa dar cine stie ce scor o sa aiba si ce calitate o sa aiba materialele din ea
|
e cam audi, mai ales la spate, oricum era cam audi pasatul dar acum parca e prea audi, in rest arata destul de binisor
|
arata ca o barca iar jantele alea oribile sunt hublourile
|
sper sa nu vad asa ceva in romania :| se vede ca nu mai e pastrata linia nemtzeasca... au stricat masina si numele...
|
chinezarie
|
imi place spatele :D ... in rest cam aiurea :lol:
|
mai frumos originalul :-P
|
urat.....
|
ca sa nu mai zic ca zici ca-i avensis
|
uratica.. mult mai frumos Passatul nemtzesc
|
mai degraba phaeton
|
sincer e ca nuca-n perete. total aiurea. de ce nu au adaptat actualul model la piata de acolo? O porcarie parerea mea.
|
Chiar nu a observat nimeni ca e pe platforma vechiului Passat B5 ? VW economiseste absolut orice,mai ales o linie de ansamblare atat de bine pusa la punct.
|
normal ca a iesit urat ... ca mai toate care vin din zona aia
|
arata binisor!zici ca e un mini Phaeton!:D
|
Quote:
asta ziceam si eu.......ca e vechiul pasat, o masina foarte apreciata in europa, care probabil ar mai vinde destul de bine si in europa de est daca s-ar lansa la un scor acceptabil |
la baza este skoda superb I
|
mie chiar imi place din fata si lateral zici ca e vechiul pasat iar spatele imi place la nebunie:D chiar sunt curios la ce bani va fi;)
|
frumosssssssssssssssss:X:X:X
|
ugly rau...un fel de pasat vechi cu facelift
|
sincer arata chiar bine chinezaria, poate mai bine ca passat-ul european
|
misto..dupa ce ca unii nu au auzit de functia search.. acu ma dezamagesc si userii... cand eu am facut topic si am prezentat masina.. au fost doar 2 insi care sa comenteze.. acu sunt 3 pagini.. :| https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/115572-shanghai-vw-lingyu.html
|
Quote:
|
Hooraay! Acu au si cocalarii chinezi cu ce sa se laude.
|
mult prea urata chinezaria...dar e passat, e logic...
sper sa nu se apuce si audi sa faca vreun model Linghay, Lingyu, Limbing d'asta... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning