![]() |
POWERBALLS...
voi ati auzit d ele...? dak nu, uite aici www.powerballs.ro
astept parerile voastre |
1 Attachment(s)
sau siteu` din afara... www.powerballs.com ....uite shi o poza :D
|
......super super super tari ................ :inyourfac :yikes:
|
asta da jmecherie! :shock:
|
eu am mana dreapta terminata de cand ma joc cu chestia asta. but it`s fun!
|
dap ....este fun ...si eu am ....da nu prea faci cine stie ce fitness ...sau mujghi :lol: si nu stiu cum a ajuns handralau ala de grec la 15 000 ...ca la mine imi rupe ficatii la turatii mari ... :lol:
|
Este distractiv, daca nu ajungi sa iti rupi mainile; cel mai mult am dat 11492. Voi ce recorduri aveti ?
|
ehe aline (zero_cool) am dat 11500 si ceva asa ca...
dar oricum dau cu vreo 2 minute inaintea ta oricum eu muschi la antebrat nu am facut |
v-am intrebat k vroiam shi yo sa imi iau una zilele astea... :) , shi vroiam sa aflu pareri d la voi
|
:shock: wow :shock: cred ca tre sa fac si yo rost de una de asta
|
este super tare. o sa fie fun. power ball-ul este 40ron (cel mai ieftin) si ink 40 ro afisajul...
mie mi-a terminat incheietura... aveam probl cu ea, dar acu am si mai mari....:( |
am invartit shi yo azi un powerball....
e ciudat..c forta are bila aia.....shi dupa 20 d sec, ma durea mana :D |
eu nu ma mai jucam cu el de ceva vreme ...si tot stau si ma intreb cum a reusit ala de a facut 15000 record ..si pe situ .com am vazut unu cu 16 000 si ceva ...acum am dat numai 12 900 ....aiurea rau ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sil4tuning cand te vad si eu cum ai facut 12900? ai un filmuletz ceva? :D ps: jucaria este super smechera... dar te **te rau la mana.... tin minte ca in prima zi cand am luat-o am \"frecat-o\" toata ziua,,, si a 2-a zi am avut incheietura bandajata :)) ATENTIE!!! creeaza dependenta :twisted: :chainsaw: |
4 Attachment(s)
adevarat creaza dependenta ...dar sa stii ca eu cand am facut acel record al meu de 12 900 am aruncat-o in pat .....si pe urma m-am dus si am tinut mana in apa rece ...marea greseala a fost ca nu am facut macar poza ...dar aviatoarea data promit ca fac ...si ink un sfat ...MANUSI baieti ...purtati manusi ...(''de sala'')
cateva capturi de pe la mine totusi ...am reusit acuma cat se citeste in poza cel de 8000 si ceva este facut asa in somn ... :evil: :lol: |
Re:
Quote:
eu o sa pun cat de curand un filmuletz :D ps: acum e marpha sa faci cu ea afara... ca nu iti transpira mana :lol: |
1 Attachment(s)
nu am mai facut de mult cu el... azi am sters praful de pe el... :D
pun filmuletzul... s vede recordul personal 12.188... si cat am facut acum :twisted: 11.970 :x :chainsaw: :blink: :workout: |
Re:
Quote:
TOTAL de acord.... :D :D :D |
azi mi-am luat shi yo un powerball neon blue light cu counter..e foarte tare frate....am facut maxim 9789... :P ..da mai exersez
|
azi de dimineata ..asa lejer ....sper in seara asta sa reusesc un 12 000 din nou ... :lol:
|
Intrebarea este:Cat ma ajunge transportul ei pan in Iasi?Ca...m`am c`am lasat cu ochii :inyourfac si as vrea si eu oleak sa o :boxing: ...invart!Si ce model avetzi tot cu cronometru!
|
modelul este acesta din poza de mai jos ...asa am si eu ..
pretul ei este de 810 000 lei ROL si mai mult de 200 000 cred ca nu ar costa transportu ....este varianta cu ecran exista si la 400 000 fara ...dar nu are farmec ... si eu am cumparat tot dintr-o mare curiozitate dar modelele mai scumpe va spun ca isi merita banii !!!! sunt prea scumpe pt RO .... :wink: |
Re:
Quote:
ps: eu am varianta neon blue cu leduri albastre... cine a vazut filmuletzul... stie jucaria... merita bani... 8) |
Ce ma mananca dejtele sa fac o comanda...!!!!!Nu ar strica!! :oops:
|
1 Attachment(s)
am sters din gresala recordu d 9789.... :( da acum am facut altu...mai mic ce-i drept...
|
basuleeeeeeeeeeee tu intelegi ca si eu am facut 12 000 si ceva ...
am scris mai sus ..am si poza .... :lol: :P acu numai vrea sa imi iasa din 11 000 mama masii de biloi ... :wink: cristi iti recomand pe cel mai ieftin dar sa aiba ecran ....in caz ca nu iti place sa nu iti para rau de bani |
1 Attachment(s)
eram nervos...m-am descarcat..shi iata rezultatul.... :D 10280RPM
|
E greu nenica greu, mi-am luat si eu azi si mi-a iesit doar 1 data 10.252, in rest dureri de mana dreapta si nervi la greu..
|
bai, ziceti-mi si mie cum functioneaza chestia asta. simti ceva in mana, energie, muschi care se contracta, ceva ??? cum merge de fapt, ca scrie acolo, dar ziceti voi care aveti.
|
\" Odata pus in miscare, puterea giroscopica generata se transmite in incheieturi, brate si umeri, la turatii reduse avand o actiune calmanta, benefica, de refacere. Este folosit atat de sportivi cat si de persoanele obisnuite pentru tonifierea si intarirea incheieturii mainilor, a coatelor, antrenarea muschilor bratelor si umerilor. \", http://www.powerball.ro
Cu cat creste numarul de rotatii pe minut, cu atat iti soliciti muschii antebratelor mai mult. Important este sa il simti si sa iti misti mana din incheietura, astfel incat sa impui cresterea numarului de rotatii. |
Re:
Quote:
nu cred ca mai intrebai :) de la 10.000rpm in sus... cu greu reusesti sa il ti in mana... daca nu ai sufiecienta forta sa il strangi.. iti scapa... si gandeste-te ca in timp ce strangi tare din mana... m-ai trebuie sa ii imprimi si lui o msicare de roatie... foarte tare senzatia :chainsaw: |
Daca vrei sa o iei pt binefacere, relaxare, etc. eu nu o vad buna deloc, eu nu mi-as lua asa ceva pt a ma relaxa, mai bine pui pe cineva sa-ti faca un masaj scurt..
Daca vrei sa o iei pt distractie nu mai sta pe ganduri, merita, si cine a zis dependenta are dreptate :), mi-e paradita incheietura si inca mai ma chinui sa trec de 11.000, deci e super.. |
vreau si eu sa-mi cumpar un powerball. stie cineva pe unde gasesc asa ceva ? adica magazin ... :D
thanx |
..
la , stefan cel mare, vis-a-vis de stadion este un magazin caro group ...si la baba novac la rond ... tot la fel caro group, pe langa cec
|
1 Attachment(s)
my new record :twisted:
|
daps ...deci basule wacht out :lol:
am un mare record pe vine :twisted: am prins o miscare la biluta care o face sa zbarnaie rau ... poze in curand cu un record :roll: |
Re:
Quote:
hai cu recordu :bat: |
sil4tuning :roll:
te-ai lasat de sportul asta? :lol: |
Re:
Quote:
cred ca il stii pe noul posesor ...vb pe mess .. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning