![]() |
Campionatul National de Slalom Paralel
am deschis un thread special pt discutiile slalom paralel din acest sezon!
pentru orice intrebari in legatura cu slalomul' puteti posta aici! |
re: Campionatul National de Slalom Paralel
cand se desfasoara?
si locul? |
09.05.2009
06.06.2009 04.07.2009 08.08.2009 (rezerva) 12.09.2009 17.10.2009 acesta e calendarul pentru anul 2009! etapele se tin in sibiu cartierul strand sin spatele bazei sportive "pompierul" pentru mai multe informatii puteti accesa slalomparalel.ro unde gasiti si regulamentul sau puteti cere informatii aici! |
1 Attachment(s)
Abia astept sambata. Inscrierea e pe loc? Ce taxa mai e?
a mea: |
"Începerea înscrierilor : Marti 05.05.2009 [email protected], sau fax 0269 214492
Simbata 09.05.2009 800 Bază cronometrări de la traseul auto Cartier Strand Închiderea înscrierilor: Simbata 09.05.2009 930 Bază cronometrări de la traseul auto Cartier Strand (traseul de autocross)" citat din reg. particular care il gasiti pe slalomparalel.ro! taxa este de 150lei/adult 100lei/junior 100lei/echipa! bafta si va asteptam sambata! |
1 Attachment(s)
pacat ca au fost putine masini dar abia astept urmatoare...
o sa pun mai multe poze dar pana atunci pun clasamentul: |
felicitari octy pentru prestatie
|
multumesc! dar cu toate astea eu nu sunt multumit. nu din cauza ca am luat bataie de la radu, chiar il felicit! a meritat. a muncit din greu pentru asta. sunt inca dezamagit ca nu mi-am intrat in ritm, nemai fiind la vreun antrenament nici unde din noiembrie de la ''antrenamentul de casa''
salutare octavian |
Cam putine masini dar a fost frumos.felicitari participantilor!astept etapa urmatoare. poze sunt?
|
poze pun acuma pe site dar pe site nu vor aparea mai mult de 50 de poze si cel mai probabil o sa fac un picasawep al slalomului:D
|
paul mig u ai participat cu peugeotul ? felicitari
de cand visez sa-mi fac o masina sa ma bag si eu , momentan nu-mi permite buzunarul , am fost la un pas de achizitionarea unui ursulet care pt asa ceva era destinat , dar cel tarziu la anu vor fi coleg cu voi , promit ! felicitari octy ai facut treaba buna , ma uitam acum la cipi ca totusi a mers f.bine , de masina nu mai vorbim si e sub tine in clasament , am sa postez si eu aici daca se poate , am facut ceva poze Niristeanu Dan e tatal tau octy ? |
peugeot? sau renault clio? lamureste-ne mig
|
am zis si eu peugeot dar nush exact , ori e clio ori 306
si in caz ca e al tau paul , te ajut cu ceva dar iai jos toba si tragei tzeava sau ceva te rog eu ca suna prea comercial asa :rolleyes2 |
Clio e masina de zi cu zi, am participat cu un Peugeot 106 din 94, 1.4 75 cai(cel din poza de mai sus). Nu mai ii dau jos nimic din evacuare. A mai ramas toba intermediara si catalizatorul care nu mai are carbuni in el. Teava este taiata undeva inainte de puntea spate. Suna suficient de tare asa, fara evacuare deloc e prea zgomotoasa. Masina o am de anu trecut dar tot din cauza banilor am amanat un an si acum m-am bucurat enorm ca am reusit sa iau startul la etapa asta. Sper sa nu cedeze masina si sa particip tot anul. Pana la urmatoare sper sa imi iau cauciucuri de macadam si sa-i fac scutul. Niristeanu nu e tatal lui Octy. Am pus un filmulet cu prima tura a lui Octavian Popa:
|
|
sunt belea pozele....
felicitari |
Maine, sambata, 6 iunie 09 este a doua etapa de Slalom paralel si startul primelor 2 masini este la ora 10:30. Va asteptam.
|
Paulica niste poze nu ai?
Imi pare rau ca nu am putut fi prezent . |
poze din pacate numa de maine ca am incercat sa le pun acuma...defapt http://picasaweb.google.ro/slalompar...PRODRIVESIBIU#
aici sunt pozele....inca nu le-am pus pe site ca mi-o dat error dreamweaver-u! |
10 Attachment(s)
ceva poze. Am multe nici nu stiu pe care sa le pun. A fost super sambata, la mai multe!!
|
mda...Brvao mai Paul....si Felicitari inca o data si la cat mai multe titluri si trofee;) si nu in ultimul rand lui Octy....
|
Quote:
lungimea traseului este de 2.8km |
octy te sun zilele astea sa vorbim de reclama pentru slalom.
|
numarul meu il ai, deci astept telefon...
|
pe site gasiti acuma regulamentul particular si fisa de inscriere. inscrierile incep de maine!
|
Quote:
inscrierile au inceput de astazi pe adresa de mail [email protected] |
aveti poze de la ultima etapa?
|
aici gasesti poze de pe rallymax! pe slalom o sa apara in curand
|
Re: Campionatul National de Slalom Paralel
VALLINO CHALLENGE
Daca iubiti caii putere si sunteti dornici de o doza maxima de adrenalina, nu ratati spectacolul pe care vi-l propune, in 23 octombrie, VALLINO CHALLENGE - etapa a 6-a a Campionatului National de Slalom Paralel. Dincolo de posibilitatea de a urmari pasionantele dispute pentru titlurile nationale, ori demonstratiile de maiestrie ale pilotilor din CNRD 2010, puteti sa simtiti pe propria piele senzatiile pe care vi le ofera o masina de curse. Este suficient sa participati la eveniment, sa completati un talon de participare si aveti sansa de a va numara printre castigatorii tombolei care va deschide drumul spre scaunul din dreapta al lui Vali Porcisteanu, vicecampion de raliuri si cel mai bine clasat pilot roman in Campionatul National de Raliuri 2010! |
de precizat incepe de la ora 10.
|
imi spune si mie cineva cam ce mi ar trebui sa particip si eu de la anu' va rog?.. masina am ..roll cage ii fac iarna asta..ceva masuri de siguranta. casca?.manusi? ..cizme .???:?::?:
|
Da, trebuie combinezon, manusi si casca, neaparat. Si incaltari fara gauri(adica slapi, sandale) Masina trebuie sa aiba rollbar si extinctor, si bineinteles centuri. Pe www.slalomparalel.ro la documente este regulamentul pentru 2010. Acolo ai toate detaliile posibile, te sfatuiesc sa il citesti.
Daca ai nevoie de combinezon, casca, ghete, manusi te pot ajuta. Bafta cu pregatirea masinii! |
multumesc frumos.. am citit regulamentul..si am deja o problema:rolleyes2
am un vw passat ..mai vechi si mare motor de 1.6 ... eu am aproape 16 ani si as fi vrut sa particip la clasa de juniori. in legatura cu echipamentul. da o sa am nevoie de manusi si .combinezon. lasa mi te rog un id sau numar de telefon si o sa te contactez ! merci:!::D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning