![]() |
a4 b7 3.0 TDI
7 Attachment(s)
noua mea masinutza :X:X..... un a4 din 2005 3.0 TDI Quattro 204 cp :X:X...
S line interior exterior...jante S line 18"........are 104.000 km :X:X...bixenon.....scaune incalzite.....audio bose.......cutie manuala.......... |
Re: a4 b7 3.0 TDI
modificari ink nu sunt.....am vopsit capacele la oglinzi gri mat :D........urmeaza sai fac un cip tuning la TCM turbo cat de curand..... http://www.tcmturbo.ro/index.php/com...e/45-date/1212 .......66 de cai in plus si 80 nm :X:X:X: ....
|
frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos!
|
este superba masina arata impecabil, s`o stapanesti sanatos
|
masina arata foarte tare
|
frumoasa masina, mai ales motorizarea asta...
|
ms :* :*
|
Fabi, ce pot sa-ti zic: sa o stapanesti sanatos! Masinuta arata intr-un mare fel:D.
PS: vezi ca bara fata nu e S-line. |
F buna alegere ai facut, mai ales ca ai si manuala. Cati bani te-a ajuns?
|
masina a fost aproximativ 16 000..
cat despre cutie manuala..de ce sa nu fie automata? la cum sunt cutiile automate in ziua de azi,castigi si in putere si pe 402 metri daca te dai cu unu aceias motorizare dar manuala..castigi..asa ca nu mai e ca inainte.. |
sa o stapanesti sanatos si eu vreau sami iau dar nu sunt hotarat intre audi tfsi 2.0 sau sau 3000 diesel frumos negru asta:):)
|
sa o stapanesti sanatos, imi place foarte mult
bafta la modificari ! |
arata bine masina sa o conduci sanatos. Bara fata nu e tocmai de S-line! capacele de la oglinzi arata bine vopsite, puteam sa jur ca sunt cele de S4.
|
nici grila fata, nici portbagajul, nici bara spate nu sunt de s-line
Numai emblemele :) Oricum faina masina ! S-o bibiuesti cu succes ;) |
Quote:
|
te cred..totusi e 3.0 TDI:D...am si eu o intrebare...ce sunt alea care le-ai pus acolo unde se pune centura?:D
|
Quote:
poate fusta e diferita k nu are buza aia cum au unele........ |
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite niste poze cum arata bara fata, grila si portbagajul la s-line
|
Quote:
|
senzorii aia pot fi dezactivati ..
|
cum?.......
|
cum un vag-com !
|
kre ma puteti ajuta si pe mine cu ceva???? masina nu este dotata cu cotiera fata....:(:(.... de unde pot lua si eu una originala??....in afara de porche ......k este exagerat de scumpa........plsssssssssssss........pot lua doar cotiera sau din cate am inteles trebuie schimbata toata consola centrala????????
|
Cumperi doar cotiera. Nu trebuie schimbat nimic;). Am vazut chiar aici pe forum si pe okazii cotiere. Incearca, poate gasesti.
|
acum 1 sapt asa, nu erai prin crangasi? te luai la intrecere cu o skoda octavia rs albastra?
|
Quote:
Din cate am inteles airbagul nu este la fel de violent in cazul in care nu ai centura pusa tocmai din acest motiv. Daca tu il pacalesti ca e centura pusa si in momentul exploziei capsei esti intr-o pozitie ciudata cu capul nu te vad prea bine. Nu garantez ca la toate masinile este valabila teoria asta dar cu siguranta exista masini cu airbaguri in 2 trepte si nici nu vreau sa va vad pe tine sau pe altii testand pe pielea voastra asta. Postul meu e doar cu titlu de info :) |
Quote:
dap :)...mia cam rupt franele :)))) da eu eram cu ink 4 grasi in masina...in skoda erau doi :)))) |
Quote:
am auzit si eu astea.......asta e...doamne fereste in caz d ceva...dar nu suport sa port centura... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
se vinde spoileru de la bara spate cu 150 ron......mi-am achizitionat unul de S4...o sa revin cu poze reale zilele astea........
|
n1 masina ai grija de ea :d
|
13 Attachment(s)
poze facute azi........alte numere pt k am inmatriculat-o ...alea erau numerele vechi
masina a mai primit....cauciucuri Goodyear eagle f1 235/40/18 fusta spate S4 leduri albastre la numar...pe pozitii si la Day light urmeaza cat de curand alte finale k se vad urat rau astea si tipsuri nu merita sa arunc banii p ele....... |
eh, asa da, foarte frumos
|
frumoasa masina ! ....ce te-a determinat sa iti iei 3.0 tdi si nu 2.0 tfsi?
|
Quote:
pai in primu rand nu vroiam a4...aveam in plan alta masina...... dar pe criza asta cum nu se vinde nimic am dat vechea masina un passat 3bg din 2004 si o dif pe asta....... oricum am luat masina asta si datorita motorului...k de 2.0 tdi nu mi-as fi luat nici in ruptu capului...iar 2.0 tfsi nu am gasit ceva sa imi placa......primele zile nu eram asa incantat de masina dar acum nu regret nici o clipa din momentu in kre am luat-o :))) |
Frumuseţe domnule maşinaa...īmi place cel mai mult acest model de audi a4...dintre toate modelele de a4 mă refer de facelift!
|
2 Attachment(s)
se vine in continuare spoileru la bara spate cu orificiu de toba pe ambele parti.....150 ron....
si bandouri usi cele originale de audi.....150 ron toate 4 ...mi-am achizitionat unele de S4 :X.....poze...zilele astea |
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning