Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul meu - PH 88 MIK (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/119590-matizul-meu-ph-88-mik.html)

ph88mik 19-04-09 18:17

Matizul meu - PH 88 MIK

2 Attachment(s)
matizul meu va place?http://Image068

Mustang 19-04-09 18:25

Re: Matizu' meu

Ca sa raspund sincer, nu imi place... prea impopotonat.

B-72-RZD 19-04-09 19:34

imi place ideea cu priza de aer,
banuiesc ca e folositoare si cum ai facut-o tu, e chiar estetica...

se simte diferenta de putere?

Mustang 19-04-09 21:30

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 2250320)
imi place ideea cu priza de aer,
banuiesc ca e folositoare si cum ai facut-o tu, e chiar estetica...

se simte diferenta de putere?

Te referi la topicul meu sau la PH88MIK?

B-72-RZD 19-04-09 22:38

Re: Matizul meu - PH88MIK

la topicul tau, normal :)

ph88mik 19-04-09 22:43

salut,eu sunt mai nou pe aici si desi sunt mai mare decat tine totusi nu ma prea descurc cu topicul asta,daca vb cu mine sa sti ca nu stiu la ce prize te referi sau poate vb cu mustang k el ti-a raspuns

B-72-RZD 19-04-09 23:17

da, vorbem cu Mustang...
moderatorii se pare ca au mutat si postul meu in noul topic....

ph88mik 19-04-09 23:25

am inteles,m-am uitat pe topicul tau si nu am inteles ceva.Jantele de la avatar sunt originale ? ca as vrea si eu ceva si nu prea gasesc.

B-72-RZD 19-04-09 23:48

avatarul meu e un virtual-tuning....
deocamdata... :)

ca sa fiu ON:

Apreciez ca ai incercat ceva diferit pe matiz, dar cred ca mai ai ceva detalii de care trebuie sa te ocupi:

la exterior:
-plasa facuta neagra, va arata mult mai bine
-nu-mi place ca ai facut stergetoarele albastre, trebuiau lasate negre...

la interior:
-imi place foarte mult tapiteria din piele, arata foarte bine :)
-dar nu-mi plac "presurile" din tabla
-iar consola centrala, ar fi completat interiorul daca ar fi fost albastra, nu alba, ca totul sa aiba o continuitate....

parerea mea, acum..

Numai bine!

ph88mik 19-04-09 23:59

da ai dreptate urmeaza unele modificari si anume bordul in piele....,plasa din bara alba........,jante ,geanuri negre ...etc,multumesc de aprecieri.NUMAI BINE....

B-72-RZD 20-04-09 00:29

nu stiu daca ar da bine alba...
acuma, faci cum vrei, pana la urma e masina ta...

asteapta sa vezi ce mai zice lumea, poate o sa-ti schimbi parerea ..

Numai bine si pana la urma, noapte buna, ca deja stau prea mult ;)) !

Robert_MNW 20-04-09 08:42

1. Nu se leaga' nimica pe ea e urata rau!
2. Ai vopsit prea multe si interior si exterior:shock:
3. Poze din spate si profil nu ai?
4. Sunt cateva matizuri chiar reusite pe aici uitate pe la ele si incearca 'sa o iei de la capat'...

andi_cimpean 20-04-09 12:11

eu zic ca arata ok masinuta ta...si se vede munca depusa,,,
1.Incearca sa renunti la suportul de tabla (la placuta de inmatriculare)
2. Scoate presurile alea ca arata urat.
3. Vopseste si bordul cu albastrul ala...cu alb arata cam urat.
4. Vopseaua pe fata este cam matuita? sau este poza prea slaba?

Dr3adLorD 20-04-09 15:12

O parere sincera si personala :
1. Nu-mi plac urmatoarele:suport-ul de numar cromat , spoiler-ul fatza mult prea exagerat si agresiv pentru asemenea masina , capota se incadreaza in aceasi nota cu spoiler-ul adica total nepotrivita , eleron-ul de pe spate nepotrivit ca sa nu zic kitsch , pleoapele :cry:
2. Imi plac foarte mult scaunele care sunt si singurul lucru care imi place la masina ta pana acuma.
Multa bafta cu ea !
P.S: pune si tu mai multe poze : profil , spate;

TheEnZo 20-04-09 17:09

Eu nu critic nimic momentan!
Dar, te rugam pune niste poze mai clare facute cu o camera digitala si cu masina din mai multe unghiuri.

koozika 20-04-09 17:58

imi plac mult scaunele si vad ca si pe fata de usa ai piele,cum au zis si altii,baga ceva poze:!:(si cu interiorul):-P

banzay 20-04-09 21:04

Foarte calumea, trebuie sa recunos ca sunt fetele de usi! Foarte frumos lucrate! (poti sa imi zici si mie un pret cam cu cat le-ai facut?) Dar pt. restul, trebuie sa te cam cert :( Ai cam exagerat cu spoilerul, eleronul si capota! Cu capotica aia zici ca e un porky :) La fel, interiorul, in afara de fete de usi si scaune, e o amestecatura de culori (deabia astept sa vad cum va iesi bordul imbracat in piele, iti urez spor la lucru si sper sa iasa bine) , nu prea merge griul ala cu negru cu alb si cu albastrul. Daca tot faci ceva la interior, incearca sa mergi pe o culoare inchisa (negru daca tot ai inceput) sau alb/negru (desi nu va iesi atat de calumea ca si cu negru si atat). Spor la treaba si sa ai grija de masina!

andi_cimpean 20-04-09 21:56

1 Attachment(s)
Nu mai criticati capota..pentru ca deveniti duplicitari...
Sa va aduc aminte de un anume Matiz...GEF...cu o capota similara...care v-a placut foarte mult?!
Intr-adevar la masina asta trebuie retusata bara aia pentru ca este prea ascutita si nu vine in ton cu formele buburuzei, dar in rest nu are grave abateri...:)

Dr3adLorD 20-04-09 22:28

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2252589)
Sa va aduc aminte de un anume Matiz...GEF...cu o capota similara...care v-a placut foarte mult?!
Intr-adevar la masina asta trebuie retusata bara aia pentru ca este prea ascutita si nu vine in ton cu formele buburuzei, dar in rest nu are grave abateri...:)

Tot respectul pentru Gef dar omul ala a investit foarte multa munca si banuiesc si suflet in masinutza, tu nu vezi cum arata :!: Am inteles ca e copiata capota dupa Gef dar nu se potriveste pur si simplu si nici nu exista urma de comparatie

banzay 20-04-09 22:34

Nu cred ca e copiata dupa GEF, ci GEF ar fi modificat modelul asta :) Oricum, Andi, fie pe GEF fi pe matizucul asta, mie capota nu imi place deloc. Capota la matiji cade la un unghi un pic ciudat si de asta nu prea se potriveste orice. Plus ca e de dimensiuni mici si daca adaugi prea multe pe capota, e doar o aglomeratie de designuri care nu prea da bine.

andi_cimpean 20-04-09 23:14

sincer...si eu as merge pe un stil mai simplu la matiz...similar cu ce are Dr3adlord...dar eu totusi apreciez oarecum si masina lui MIK...macar pentru straduinta si pentru faptul ca bara si capota aia "vin la fata" si nu sunt puse precum unele bare pe Dacia...de zici ca sunt carute:(.

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 2252677)
Tot respectul pentru Gef dar omul ala a investit foarte multa munca si banuiesc si suflet in masinutza, tu nu vezi cum arata :!: Am inteles ca e copiata capota dupa Gef dar nu se potriveste pur si simplu si nici nu exista urma de comparatie

Aici ai fost rau cu afirmatia asta Dr3adlord...pentru ca nu stii cata munca a depus MIK la masina lui, si se vede clar ca a muncit...din pacate va lasati clipsati de bara aia afurisita si de capota aia ciudata. Banzay imi place cum ai inceput...fetele de usi intr-adevar arata nemaipomenit, in schimb a gresit-o cu bodykit-ul.
GATA cu off-ul :D

ph88mik 21-04-09 00:12

istoricul masini mele a plecat de la faptul k mai exista inca alte 4 matizuri in fata blocului drept urmare eu am vrut sa il fac putin mai special,si a ajuns asa..............

Mustang 21-04-09 08:51

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2252589)

Nici la GEF nu imi place capota. O prinde mai bine doar cu badboy look. Nu mai are nevoie de nimic in rest.
Quote:

Originally Posted by ph88mik (Post 2252902)
istoricul masini mele a plecat de la faptul k mai exista inca alte 4 matizuri in fata blocului drept urmare eu am vrut sa il fac putin mai special,si a ajuns asa..............

E prea special... incearca sa intelegi.
Munca munca... dar te duci usor spre kitsch. Ar fi bine sa gandesti mai putin impopotonat.
Bara asta nu merge decat pe masini mai late, pe Mitsubishi-uri, pe Toyota Celica... Nu merge nici pe Cielo...
Nu o da in sorcova...

Dr3adLorD 21-04-09 09:31

Quote:

Originally Posted by ph88mik (Post 2252902)

tot respectul pentru gandirea asta :-)

Robert_MNW 21-04-09 09:41

Toti vrem sa fie masina diferita, gandirea asta o avem toti, dar nu tot ce e diferit e si frumos;). Eu as tine cont si de parerea celorlalti membrii de pe forum! Pana la urma e masina ta, banii tai,si faci ce vrei si ce iti place, ti-am mai zis si eu si altii alte poze mai ai?:?:

ph88mik 21-04-09 19:33

6 Attachment(s)
buna baieti,in primul rand sa ne intelegem,fiecare are gusturile lui din punctul meu de vedere ca fata mie imi place bara de fata ptr ca acolo o sa vina intercularul tocmai de aceea l-am ales ,intradevar unele lucruri o sa mai schimb dar nu in viitorul apropiat poate dupa nunta pe care o voi avea in vara,asa ca deocamdata o las asa,este masina de fata si sunt foarte mandra de ea.............

ph88mik 21-04-09 19:49

4 Attachment(s)
ca sa va raspund la unele intrebari mai vechi mai atasez o parte din pozele mele.1pe interior si anume canapele,fete de usi si plafon am dat 500 de euro.2eleronul cei drept nici mie nu imi place,aveti dreptate cred ca o sa il schimb.3 In bara din fata am inteles ca o sa vina un intrecular sau cam asa ceva de la turbo.4 vopseaua nu este matuita asa se vede din poze ptr ca am vopsit-o acum 2 luni.Si mai urmeaza geamuri negre,jante dar la alea este mai greu poate ma ajutati voi ,si o cutie de viteze hidramata adusa din ITALIA dar care asteapta sa fie montata.Daca mai aveti intrebari puteti sa mi-le adresati,v-am pupat;)

banzay 21-04-09 19:51

Auch! A durut asta...ma rezum sa zic ca spatele e urat...Si ce e cu prelungirile alea de la toba ca pana si pe kitchurile de capete de toba de 200 de mii de la bazar scrie sa nu le pui astfel incat sa iasa mai in spate de bara... Dar deh... cine sta sa ii asculte... sigur nu tu :| Si ELERONUL ala... WOW si atat am de zis... Si ce imi place cel mai mult... "TUNNINGUL" extrem, bare, spoilere, eleroane, etc, dar jantele din fabrica...hai las-o incolo de treaba... Eu zic sa incerci sa o iei de la capat si sa o faci cat mai simpla. Nu e masina din NFS apropo... ;)

PS: vad ca ai postat inaintea mea un pic. Te RESPECT pt ca aduci si modificari de ordin tehnic. Imi place la nebunie ce ai facut cu scaunele si cu fetele de usi, care sunt lucrate genial! Nu am mai vazut asa o treaba buna. Imi pare rau ca nu ti-ai pastrat mintea clara si la exterior. Spor la lucru si sper sa realizezi ceva de bun gust si frumos din toate punctele de vedere si iti urez casa de piatra de pe acum si multa fericire :D

PS2: spatele e urat si nu prea stiu ce ai putea face decat sa schimbi bumperul. Dar la fata e de ajuns sa iti iei niste faruri originale care nu sle matuiesc in timp, sa dai jos pleoapele si capota si sa o inlocuiesti cu una simpla, fara sigla pe ea. Un clean look da excelent pe matiz!

PS3: Vezi ca vindea un coleg forumist niste jante pe...15" !!! Dau bine de tot pe matiz :)

mareo 21-04-09 20:19

3 Attachment(s)
Parca pe matizul rosu kit`ul acesta arata mai ok . . .
Personal nu imi place ,as fi mers pe un stil mai 'clean'.

Mustang 21-04-09 21:45

Quote:

Originally Posted by ph88mik (Post 2254827)
buna baieti,in primul rand sa ne intelegem,fiecare are gusturile lui din punctul meu de vedere ca fata mie imi place bara de fata ptr ca acolo o sa vina intercularul tocmai de aceea l-am ales ,intradevar unele lucruri o sa mai schimb dar nu in viitorul apropiat poate dupa nunta pe care o voi avea in vara,asa ca deocamdata o las asa,este masina de fata si sunt foarte mandra de ea.............

Nu te supara, dar e demna de premiul 1 la Matiz kitsch .
Ia-o de la capat ca e foarte urata.
Nimic din ce ai tu pe ea nu se potriveste: barele fata/spate, eleronul, evacuarea, capota si pleoapele...

ph88mik 21-04-09 22:32

de tobe stiu si eu si nici mie nu imi plac dar nu am gasit un meserias bun ...........spune-mi si mie cum iau legatura cu cel care are jantele?ce user foloseste ca poate reusesc sa iau legatura cu el.

Dr3adLorD 21-04-09 22:32

n-as vrea sa mai intervin cu critici dar evacuarea aia chiar imi provoaca repulsie: e EXAGERAT de urata. dar in fine , fiecare cu gusturile lui :lol:

banzay 21-04-09 23:03

https://forum.4tuning.ro/member.php?u=37684

Robert_MNW 22-04-09 09:03

Quote:

acolo o sa vina intercularul ...... este masina de fata si sunt foarte mandra de ea.............

Deja o dai in prostie rau de tot :shock: turbo:rolleyes2...nu vreau sa te jignesc dar credeam ca fetele au gusturi.;)

Apropo...pentru ce iti trebuie turbo?! te dai la liniute:lol:sau sa ii afumi pe vecinii de la bloc?!:D

Mustang 22-04-09 09:50

Quote:

Pentru ca o masina sa fie apreciata de toata lumea, trebuie sa tii cont de parerile altora si de criticile lor.
Iti repet: momentan masina ta, asa cum este acum are locul 1 la kitsch tuning.

Totusi, se scrie intercooler...
Si sper ca stii ca intercoolerul se pune doar la turbo.
Vrei tu sa iti faci Matiz turbo? Sa stii ca pretul este enorm pentru a-l monta, iar toata treaba se face in Polonia.
Decat sa bagi atatia bani in Matiz, mai bine iti iei o masina noua.

3500 euro turbo + 1000 euro transport(cazare) = 4500 euro. Esti dispus(a) sa bagi atatia bani in el?

banzay 22-04-09 09:57

E mult, dar eu as fi de parere ca se merita. Ar fi unic in Romania :) Cu conditia sa fie facut de profesionisti, as zice sa faci pasul asta! Dar mai ai de lucrat la exterior... :)

Mustang 22-04-09 10:08

Se merita, doar daca ai o alta masina de zi cu zi. ;)
Zic eu. ;)

TZN 85 BUB 22-04-09 10:54

una peste alta la masinuta se vede ca s-a muncit destul de bine, si cu multi banuti. interiorul e de nota 10 ...daca nu ne uitam la presurile alea metalice. exteriorul... daca tie iti place... degeaba spune lumea ca e urat... ai grija de masina ... asa cum este ea... Vrei sa iti bagi turbo... ? ai vorbit cu cineva despre asta, sau vrei kitul turbo din italia, daca tot iti aduci cutia de acolo ?

PS : daca vrei jante pentru matiz.. da un buzz pe ciuhureanu_d sau uitate aici... https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope/117643-jante-15-4-114-3-a.html

toate bune,

andi_cimpean 22-04-09 13:34

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2256252)
Pentru ca o masina sa fie apreciata de toata lumea, trebuie sa tii cont de parerile altora si de criticile lor.
Iti repet: momentan masina ta, asa cum este acum are locul 1 la kitsch tuning.

POFTIM?
Cine ti-a spus tie ca trebuie sa tii cont de parerile altora si de criticile lor?
Exagerezi...

Totusi nu are bare din carton si roti de role... Poate nu este cel mai cool kit pentru Matiz dar nu arata asa de kitsch pe cat spui.
Are cateva greseli dar remediabile si este de laudat interesul ei de a face ceva dintr-o masina fada ;)

Mustang 22-04-09 13:43

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2256850)
POFTIM?
Cine ti-a spus tie ca trebuie sa tii cont de parerile altora si de criticile lor?
Exagerezi...

Totusi nu are bare din carton si roti de role... Poate nu este cel mai cool kit pentru Matiz dar nu arata asa de kitsch pe cat spui.
Are cateva greseli dar remediabile si este de laudat interesul ei de a face ceva dintr-o masina fada ;)

Ok. Fa-ti o masina frumoasa din punctul tau de vedere, iar din 100 de oameni, 2 sa iti spuna ca e frumoasa, iar restul sa iti zica kitsch... nu te-ar pune putin pe ganduri?

Uita-te mai bine... tu esti singurul care ai tinut partea userului.

Trebuie sa tii cont si de parerile altora, altfel nu ajungi nicaieri.
Sau si tu esti de acord cu mentalitatea alora care considera ca daca au pus "spinare" pe o Dacie... e tuning tare...
Din punctul meu de vedere e kitsch. Scuza-ma ca nu am precizat ca vorbesc numai din punctul meu de vedere.

All times are GMT +2. The time now is 20:19.

- Copyright 2026 4Tuning