![]() |
Logan - premiera : eleron de carbon
3 Attachment(s)
Inca o surpriza in materie de tuning-Romania in premiera pe 4tuning.
PILOT power tuning a inceput sa produca noul model de eleron pentru LOGAN, (Dinamic style), in varianta simplu si carbon. Pretul anuntat este de 300 lei RON pt varianta carbon si 150 lei pt varianta simpla |
2 Attachment(s)
Modelul este prevazut cu un cant special pentru adezivare si se lipeste pe portbagaj cu silicon.
Daca aveti dubii legate de rezistenta puteti trage cu incredere de el dupa lipire!! Modelul simplu este de fibra Poze din probe: |
Nu arata rau eleronul...dar loganul ala rosu e super tare :peace:
|
si eu vreau. cum imi pot cumpara?
|
intr-adevar arata bine! se gaseste si la centrul pilot din bucuresti?
|
frumos asta rosu...mai trebuia lucrat un pic la distanta dintre tripla si bara (e cam mare)
|
1 Attachment(s)
tin sa te anunt noi avem deja un kit de logan de anul trecut cu eleron mic si zic ca cei care ne stiu spun ca avem preturi simtite pe masura pietei romanesti !
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Cred ca mai e vorba si de unghiul de privire si cat de bine sunt stranse suruburile...!!! Pt eleron comenzile se pot face la orice reprez. PILOT. (Pitesti, Bucuresti, Brasov) |
1 Attachment(s)
Pe modelul de fabrica se vede mai bine!!!
|
Rinno - kitul se afla in rubrica bazar sau ne poti contacta la numarul de tel:0745-268665
|
Vazut aseara eleronul de carbon pe taxi MYH! SUPER BELEA! Era destul de teapan cu toate k ieri si l-a pus! Cosmin ce Kit isi pune omu cu taxi?
Mio spus k spoilerele is la bucuresti sa ii puna niste flacari pe ele sau cam asa ceva! E un proiect nou? |
Ii facem un set de bari pictate aerograf intr-un model abstract cu umbre si fulgere, cu trecere in nuanta de culoare a masinii.
Pictura se va face pe modelul Racing line si va fi gata spre sf. sapt. viitoare. Pictura se face la Pitesti nu la Bucuresti. |
asteptam si pozele cu acest taxi :D
|
Deci nu se poate asa ceva...
Un baiat din Tg Jiu ne-a rugat daca putem sa-i facem pe logan un eleron cu un singur picior si portanta semirotunda, care din spate sa para un vultur cu aripile-ntinse. L-am intrebat daca nu vrea mai bine sa-i facem doua manere ca de geamantan. i le faceam moca. Mi-a zis ca lucreaza la ocolul silvic...!!! |
cum pot intra si eu in posesia unui eleron ???
|
cosmin asa itzi tratezi tu potentziali clientzi,facand misto de ei?ce imagine isi face omul acum despre firma voastra...datzi dovada de lipsa de profesionalism...pacat...
|
Nu arata rau deloc ala rosu , cat face exteriorul?
|
1 Attachment(s)
uite aici preturile :D [/b]
|
Re:
Quote:
Ideea de fapt era ca omu a fost tare amuzant, ca pana la urma s-a hotarat ca-i sta mai bine daca-i facem ceva gen sepcuta pe luneta. Si normal ca-i facem o piesa unicat pt ca nu se marita sa facem matrita. Multam de observatie! |
- laur200445
Preturile alea sunt cu montaj inclus iar la kit complet toba finala e gratis. |
mersi pt informatie! :wink: chiar nu stia
|
sefule, pot intra si eu in posesia unui eleron sau caut in alta parte ?????
|
Re:
Quote:
Pt date de contact PM Daca vrei pe curierat trimite o adresa pe mail si-ti ajunge in 2 zile. Plata se face ramburs. |
2 Attachment(s)
poze mai noi:
|
Re:
Quote:
Ke imbecil poate sa ceara asa keva ??? |
Re:
Quote:
Felicitări Cosmin! |
Instructiuni generale de montaj eleron (lipire pe portbagaj):
1. Se aseaza eleronul pe portbagaj in pozitia de referinta (poza) si se traseaza conturul piesei cu un creion. 2. Se matuieste eleronul pe cantul de adezivare cu smirghel fin (granulatie 360-600) si deasemenea portbagajul pe marginea interioara a conturului trasat. 3. Se sterg apoi cu diluant suprafetele ce urmeaza a fi lipite 4. Se umple locasul eleronului (special conceput pt adezivare) cu silicon 5. Se aseaza pe conturul trasat si se lipeste cu scoth de hartie la exterior pt fizare provizorie 6. Se lasa 3-4 ore pentru intarire (mai ales pe vremea asta) si se protejeaza de socuri, loviri, variatii mari de temperatura... urmatoarele 12 ore. APOI PUTETI FACE TESTUL: cu amandoua mainile va rog!! |
mie unul mi se pare ca eleronul celor de la pilot e chiar mai reusit decat al celor de la zender :lol: nu vreau sa fac reclama ...e doar o parere si plus ca e mult mai ieftin
|
eleronu pare in regula dar(si aici e doar o simpla parere) poate ar fi mers impreuna cu inca ceva deasupra lunetei, tot asa ceva mai discret. zic eu ca ar fi mai sportiv. :!: :idea:
|
sincer , daca asta se poate numi eleron ... mai bine itzi cioplesti unul din lemn si il dai cu vopseaa , cam tot acolo ajungi
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
mah fratilor ..n`are rost sa va bagatzi banii intr`o masina dinasta ... ia facut atata reclama si o cazut testu` germanilor ... ii vai de capu` ei mah ... DACIA=Daca Ai Cap Iati Alta .... parerea mea ... ati vazut ..unu si`o cumparat una diasta ...logan si s`o dus cu el cu 80 si s`o rupt directia ..api n`are ros si tuning ..pe banii aia iti iei un bmw ursuletz si baji banii in ala da stii ca tine nu ca si asta ...
|
Cool!!! :shock:
|
paulbijnitzaru
pe ce baza afirmi tu cele spuse?ai mers tu cu 80 si ti s-a rupt directia?legat de tuning...fiecare baga banii de care dispune in ce masina vrea iar daca alegerea facuta este un logan este cu atat mai bine....ursuletzi vedem in fiecare zi pe strada..dar loganuri tunate mai putin...asa ca eu ii admir pe cei care tuneaza masina romaneasca;) |
Copilul ala n'are decat 17 ani. De unde sa stie el cum se conduce un Logan.. Un alt exemplu de \"Vorbesc ca sa nu tac\".
Cat despre nemti citeste tu acolo sa vezi k si-au dat seama ca au gresit la testul elanului. Pilot este cel mai adevarata firma de evacuari sport si nu numai, tipii lucreaza profesionist la esapamente si au realizat numai lucruri de calitate, ca si eleroanele astea. |
bai pilotzilor ce va apreciaza lumea :lol: :lol: :lol:
|
ce enervanti sunt cei care zic de logan ca e masina nasoal!!! fratilor, fiecare isi cumpara masina in functie de cati bani! daca unii au bani de bmw-uri, de audi-uri, bv lor, dar nu toti sunt ca ei!! iar kit-urili de la pilot sunt bestiale!! in cel mai scurt timp imi voi achizitiona si eu unul! bafta!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning