![]() |
Petitie pentru spalarea strazilor din Bucuresti nu stropire
1 Attachment(s)
http://www.petitieonline.ro/petitie/...p69143048.html
Petitie pentru spalarea strazilor din Bucuresti si impotriva udarii lor cu apa murdara 16/04/2009 16:07 destinatar: Primaria Municipiului Bucuresti Propun ca banii aruncati de primarie pentru stropitul strazilor sa fie folositi pentru achizitionarea de vehicule specializate in spalarea strazilor care sa mearga toata noaptea si sa curete strazile cu apa curata si detergent iar unde nu este posibil datorita masinilor parcate sa se foloseasca furtune sub presiune - asa se face curatenie in statele europene. Primariile din Bucuresti au semnat tot felul de contracte paguboase cu companii care au salvat de la casare camioane, le-au transformat peste noapte in cisterene care sunt umplute cu apa din lacurile Bucurestiului si aceasta apa este imprastiata pe strazi non stop. Dezavantaje : - strazile nu sunt mai curate - apa folosita este murdara - apa este infestata microbiologie deoarece lacurile bucurestene nu respecta niciunul normele sanitare pentru a fi acceptate ca stranduri publice. Foarte multe deseuri sunt deversate in aceste ape. - aceasta apa cu care este udata strada este aruncata de anvelopele masinilor murdarind toate mijloacele de transport in comun + pietonii + inhalata de oameni - strazile se uda chiar si pe ploaie si chiar pe timp foarte calduros avand un efect daunator pentru bucuresteni prin cresterea umiditatii aerului - aceste cisterne imprastie apa si cand sunt blocate in trafic sau la semafor astfel se formeaza balti care duc la : stropire pietoni, degradare carosabil, murdarire cladiri, mijloace de transport etc - scade foarte mult siguranta rutiera mai ales pentru ca soferul nu este avizat de scaderea aderentei in special biciclistii, motociclisti si scuteristii. Apa aruncata se amesteca cu praful omniprezent in Bucuresti si formeaza o mazga foarte alunecoasa mai ales pe piatra cubica, marcaje rutiere si sine de tramvai rezulta un risc ridicat de accidente rutiere - scade viteza de deplasare medie si ajuta la formarea blocajelor in trafic. - motociclistii si scuteristii sunt obligati sa mearga mai incet decat normal pentru a evita apa aruncata de autovehiculele din fata lor pe viziere (pierde vizibilitatea) si pe echipament (aceasta apa murdara amestecata cu grasimi nu se mai curata si echipamentele sunt foarte scumpe); in felul acesta stricand fluenta traficului. - unele cisterne arunca apa cu presiune stropind pietoni, autovehicule si motociclete |
Re: Petitie pentru spalarea strazilor din Bucuresti nu stropire
eu unul sunt pentru ;)
Macar sa se demazareze in Bucuresti ceva...si dupa mai vedem noi si in restul tarii:) |
Am facut topice de acest fel pe toate siteurile moto si pe toate forumurile mari gen softpedia sau roportal
Petita semnata o voi duce personal la toate asociatiile moto, la primarie si la marile agentii de presa O sa o inmanez si vedetelor motocicliste din mass media ale caror contacte le am de la evenimente anterioare Fac in perioada asta si un site dedicat acestei probleme ... la final o sa fac stikere cu acest site si o sa le lipim prin oras mai ales pe toate cisternele prinse in trafic. Rog daca mai are cineva astfel de poze sa mi le trimita la [email protected] - deasemeni daca aveti incidente petrecute datorita acestei udari sau orice altceva ar putea ajuta sa imi trimiteti pe mai scanari poze documente si vor aparea pe siteul dedicat Multumesc |
Am promis ca va tin la curent cu tot ce aflu si am incercat sa iau legatura cu mai multi motociclisti care au mai sustinut astfel de demersuri si cu fosti angajati din primarie ... exista presiuni din partea unor domnii care au contracte cu primaria si care divorteaza des sa nu continue asa ceva ... inseamna ca nu iese fum fara foc ... deasemeni un mare primar independent din psd a recunoscut neoficial ca sunt mari interese si nu este chiar asa usor sa te atingi de aceste contracte, el unul neavand nici o putere.
Cred ca ceea ce avem nevoie acum este doar de unitate si putina atentie din partea presei ... nu ar trebui sa fie greu pentru ca este campanie electorala si romanul este avid de scandal ... si simt ca in perioada asta le este putina frica la toti ca nimeni nu stie pe cine a mai pus ochii dna-ul eu unul am vointa si timpul necesar sa ma dedic acestei campanii acum este nevoie doar de o semnatura http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html |
Suntem in 09 si si inca nu am evoluat la stadiul in care ne-a lasat Ceausescu :(,oare cand o sa ajungem sa fim la acelasi nivel ca o tara(ex.Germania) din europa?
Sper sa se ia masuri asupra acestui fapt.:???: |
spalarea este abia o operatie ulterioara.
SANT TONE DE DEPUNERI DE PRAF PE CAROSABIL , LA RIGOLA SI IN INTERSECTII , ACESTEA TRB INDEPARTATE INTII , mai ales voi 2 roti alunecati/derapati f usor pe asa cva. |
1 Attachment(s)
Multumesc motoflash pentru ca a reactionat prompt si pozitiv fata de petitie
http://www.*************/stiri/evenim...capitalei.html multumesc si pentru ca datorita lor articolul a fost preluat de "Adevarul" http://www.adevarul.ro/articole/udat...de-proces.html Iata ca se poate usor usor daca suntem uniti - sper ca pana la sfarsitul verii sa reusim sa desconspiram aceasta mafie care toaca banii primariilor pe spatele nemultumirii noastre http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html |
articol in ziarul RING - distribuit gratuit la metrou
http://www.ziarulring.ro/stiri/bucur...ntaminata.html Joi, 23 Aprilie 2009 Bucureştenii se plâng de treaba făcută de mântuială. Maşinile firmelor de salubritate care spală străzile Capitalei folosesc apa din râul Dămboviţa. Chiar dacă la suprafaţa apei plutesc sticle goale şi gunoaie, se pare că pentru urbea lui Bucur merge şi aşa. Oamenii au făcut o petiţie pe internet în care cer primăriei să nu mai arunce banii pe aşa ceva, ci să găsească o cale eficientă de a păstra curăţenia oraşului. Locuitorii Capitalei sunt îngrijoraţi de microbii care colcăie printr-o astfel de apă, nemulţumiţi că praful drumului e doar înmuiat şi se plâng de faptul că nu se face curăţenie noaptea, ci în plină zi sau chiar pe ploaie. Mai mult, în petiţie, locuitorii Capitalei susţin că, după o astfel de „spălare”, asfaltul drumului miroase îngrozitor. De şase ori pe zi iau apă din râu Ieri, în plină zi, o astfel de maşină, a unei firme de salubritate, se alimenta din... Dâmboviţa. Printre peturi şi deşeuri, pompa lor trăgea apă din râu pentru a spăla străzile. „Până la prânz alimentăm de şase-şapte ori. Apa e curată. Mizeriile trec pe dedesubt, prin conducte separate. Maşina are o sită, iar mizeria nu ajunge în bazin”, ne-a declarat Victor Nechita, şoferul unei astfel de maşini. Mai mult murdăresc „Maşinile astea ar putea face treabă bună dacă s-ar dori. Din păcate, ele mai mult murdăresc străzile, iar apa cu care spală miroase a mlaştină”, susţine Eugen Bândea, 52 de ani, gestionar. Spală pe ploaie „Asta nu e curăţenie. Spală asfaltul şi pe ploaie uneori. Stropesc trecătorii din cap până în picioare. Nu o dată m-au făcut leoarcă în timp ce mergeam pe trotuar, Apa din Dâmboviţa pare curată, dar sigur e contaminată”, afirmă Mariana Vlad, 52 de ani, pensionară. http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html |
Topicul asta merita mult mai multa atentie!
Este un pericol public ceea ce se intampla si nu exagerez. Ei nu spala strazile le uda cu mazga.Este foarte periculos pentru participantii la trafic indiferent de numarul rotilor cu care se deplaseaza. Pe mazga aia a lor abia am curaj sa circul. Pe ploaie torentiala si conditii de vizibilitate scazuta ma simt mai in siguranta, asta ca termen de comparatie. Sa nu zic ca reusesti si tu sa speli masina, fericit ca e curata, si cum iesi pe strada e iar jegoasa ca au udat nenorocitii peste tot. In Europa nu ai sa vezi asa ceva NICIODATA! Indiferent de ploaie, ninsoare sau alte conditii meteorologice, masinile lor sunt sunt curate, asta pentru ca au strazile curate! Daca ar uda si la ei ca la noi, cel raspunzator ar fi "decapitat". |
1 Attachment(s)
iata ce scrie pe tablitele de langa lacurile din care se aprovizioneaza aceste stropitoare
http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html |
nu mai suport asemenea mesimtire,nu se spala stazi se spala bani ,am si bicicleta si masina,cand sunt cu bicileta nu e zi sa nu dea cu apa pe unde merg eu si trebuie sa rulez pe trotuar,ca pe stada e mizerie,afara se spala cu detergent si se limpezeste strada cu apa curata,nu ca la noi de o uda un pic de nu mai pui frana de nici un fel
|
chiar acum la Antena 3 este o emisiune care are pe ordinea de zi inclusiv aceasta petitie - semn ca usor usor ne miscam - invitati si un politist de la IGP si un instructor moto
multumesc asociatiei motociclistilor al carei reprezentant este in emisiune si pentru ca au pus aceasta problema - este bine ca si politaiul este deacord cu el felicitari http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html |
2 Attachment(s)
In ultimele zile am incercat sa surprindem in trafic aceste cisterne de imprastiat apa si banii primariei pe strada si iata ce am gasit :
Asta este motivul pentru care a aparut aceasta petitie http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html |
-O spun cu mana pe inima ca as vrea sa castigam petitia asta , noi , si toti participantii la trafic , sper ca se va imbunatatii "omenirea" asta de maimute care ne toaca de bani .
-De nenumarate ori am iesit cu motoru pe strada si trebuia sa fiu stropita sau obligata sa merg cu 20/30 km/h ca nu cumva sa imi derapeze sa cad ...mai ales ca am si probleme cu el. -Iar cu masina ce pot sa zic , ca o duc la spalatorie la Baneasa in omv si nici dupa 10 minute de plecare de acolo ma trezesc ca e o cisterna d-asta langa mine si imi face mocirla pe portiere ? -Nu se poate asa ceva , deja o ia lumea pe "aratura" sa zic asa , mai te intrebi de ce e criza financiara , ca stam sa bagam banii la burtosii astia scumpi de ne fac viata "usoara". PRO PETITIE ! |
Eu nu ştiu cu ce împrăştie respectivii dar pot să vă spun o întâmplare.
Veneam dinspre Universitate către Unirii şi am făcut dreapta la Unirii sau... am vrut să fac dreapta ca sa fiu mai exact. Nu ştiam că stropiseră strada pe care intram şi e drept ca aveam şi ceva viteză dar am făcut un 180 de grade în intersecţie de toată frumuseţea (cu traţiune faţă). E normal să iţi scadă aderenţa pe umezeală dar parcă atunci a fost un pic mai nasol.... |
Quote:
Ma uitam azi cu jale la masina, are 1 zi si ceva de cand am spalat-o si te murdaresti numai cat deschizi portiera . Am semnat petitia si sper ca aceasta minunata procedura a lor sa ia sfarsit cat mai repede . :2gun: |
Quote:
|
Gresesti. Nu ploua mult precum crede toata lumea :idea: .
|
Deci , pana la urma s-a rezolvat ceva acolo macar sa zic de 10% ???
|
nu o sa se rezolve nimic indiferent de cat se agita anumite persoane
in spatele stropitului cu care suntem obisnuiti stau oameni bine pusi cu buzunarele pline pe care pur si simlu nu ii intereseaza de efectele apei murdare,infecte,etc,ei uda pe timp de ploaie,fiecare cursa pe care o facea nea caisa cu cisterna ne costa o sa se stearga .. ... .. petitia asta, asa de mult ii intereseaza (si eu sunt printre cei care au semnat)cu toate ca nu cred ca o sa aiba vreun efect,nu uitati ca inca suntem in romania,unde banu si puterea primeaza asupra drepturilor oamenilor (un exemplu, in germania am vazut trotuarele care aveau culoarea schimbata pe o latime de aprox 40 com de la spalat,se vedea clar pana unde a ajuns peria sa spele,vedem asa ceva la noi?.......NU si nici nu o sa vedem pana nu se schimba mentalitatea) |
am reusit meditizarea acestei petitii : articole in presa si emisiune in direct la tv + implicarea unei asociatii a motociclistilor din romania care a organizat un miting si strange acum semnaturi pe hartie solicitate la tribunal pentru inceperea procesului
astfel aceste semnaturi nu au fost si nu sunt degeaba in continuare = pe baza lor imi bazez o continua mediatizare in presa : ziare + tv + o reclamatia la directia de sanatate publica multumesc celor peste 1100 de semnatari http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html |
si semnaturile pe hartie unde se dau?
marti seara am spalat rabla,si am parcat-o in regie ,ieri dimineata(miercuri) toata partea stanga era plina de stropi ca si cand as fi trecut printr-o baltoaca de 10 metri lungime) partea dreapta era curata(poate putin praf doar) ma rog,toate masinile erau asa sa-i ia naiba cu afacerile lor,am patit-o ca pe unele strazi inundate de ei ,sa fie sleauri pe margine si sa simt masina ca nu are aderenta,n-as vrea sa fiu pe motor in acele momente... |
am semnat-o si eu, foarte buna initiativa!
|
Am semnat si eu petitia pentru ca nu se mai poate!
Strazile nu ar trebui udate (si nici spalate) pe timp de zi, cand circula o gramada de masini, pietoni, biciclisti si motociclisti. Ieri am iesit cu masina, aveam 40 la ora pe limita de viteza de 60, cand ma trezesc la mai putin de 4 metri cu un pieton tembel care s-a hotarat sa traverseze prin zona nepermisa. In momentul cand am trantit piciorul pe pedala de frana, din cauza apei stropite de oamenii autorizati sa faca asta, m-am trezit ca ma duc sanie catre omul ala fara minte. Am decis sa apas acceleratia si sa iau putin stanga de volan, trecand pe linia de tramvai, pentru a-l evita. |
In centru i am vazut de cateva ori pana acum pe cei de la Romprest care spalau trotuarele si stalpii mici cu detergent si perii...plus ca mai sunt si cei cu masinutele mici care sunt si cu perie si cu detergent.
Nu ca as vrea sa le iau eu apararea, sunt sigur ca ceea ce sustineti voi e adevarat si am semnat si petitia, dar pentru a ajunge la un numitor comun trebuie sa stim si despre ce vorbim. |
Tare topicu...merita toata respectu si atentie.....
|
Quote:
Referitor la ce ai spus tu... ai dreptate: in centru asa se procedeaza. Dar ce e zona in afara centrului, se "trateaza" foarte flegmatic, fara detergent, numai cu apa... adica apa la masinutele respective IN CEL MAI BUN CAZ... Prefera sa ridice praful de pe langa borduri decat sa il ude... Pai... asa nu se face... sau asa se face?! |
sunt de acord sa se spele,dar nu in zilele cand imi spal eu masina,ca mi-o fac ca dracu
|
sa se spele e una,sa se arunce apa e alta...
ma uitam azi in ploiesti ca se usca asa repede apa aia,si in urma se vedea mai multa mizerie pe partea unde au "spalat" aruncand apa.... |
Quote:
exista si iluzia ca ar fi mai curat dupa pentru ca strada a fost udata - este posibil pentru ca mare parte din praful de pe strada amestecat cu apa murdara este luat de masini pe roti si aruncat pe masinile din spate, pe pietoni, pe motociclisti etc http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html |
am semnat si eu pentru ca m-au terminat la "bascheti" astia. O saptamana am mers fara masina (era in service saraca) si culmea numai prin centru aveam treaba si cum trotoarele erau ude de baltea apa pe ele ajungeam la destinatie ca ultimul boschetar pe pantofi
|
pentru MAU-stiam ca petitia se depune la registratura primariei de linga libraria MIHAI EMINESCU,acolo o depui iti dau nr de ordine si ai la dispozitie 30 zile sa primesti raspunsul inscris ,telefonic sau e-mail.Ceea ce faci tu este apreciabil,asta in cazul in care nu este o oportunitate sa te folosesti de acele semnaturi in diferite cazuri,eu am semnat-o si cred ca am asentimentul tuturor sa vedem si noi raspunsul primit dupa depunerea petitiei asta ca sa ne mai informezi si pe noi.daca esti corect ar trebui sa vedem si ceva fapte nu doar poze,asta se cunoaste deja ce este pe strada.inca odata vezi ce faci cu raspunsul si bonul cu inregistrarea petitiei.BAFTA
|
Quote:
la primarie domnul primar general oprescu (avem o pila si am ajuns pana la el), nea spus direct ca nu are nici o putere sa rezolve aceasta problema ... fiecare primarie de sector a semnat separat aceste contracte ... si aceste contracte sunt beton incercam pe alte cai ... sensibilizare mass media si vom trece poate chiar la actiuni mai hotarate pentru ca este bataia de joc prea mare http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html |
frumos ce spui dar trebuie urmata calea legale pt asa ceva,nu stat de vorba tovaraseste sau prieteneste,masinile din primarii sunt spalate tot pe banii nostri,treaba e serioasa si asta pentruca sunt cativa ce au o galagie de bani doar pt k stropesc aiurea,tocmai de aceea sensibilizarea asta trebuie facuta ca la carte cu acte,hartii prin care ei sa nu poata sa te inoarca sau sa te plimbe altfel totoul e pierdut.macar alte generatii sa se bucure ca oricum noi suntem de sacrificiu
|
Frumos din partea lui Oprescu sa te trimita la plimbare... FOARTE FRUMOS. Avand in vedere ca este PrimarGeneral, ar trebui sa se implice si sa traga ceilalti primari de urechi, pentru a vedea cum sta treaba cu aceste "contracte".
Desigur... suntem doar in Romania... vorba aia cu "asta ne ocupa tot timpul" banuiesc ca o stiti. ;) |
Semnat :P
|
Bun si pana la urma , a ajuns cineva sa se implice sau nu ? Inafara de faptul ca noi am semnat ... ??? :(
|
cu ajutorul acestei petitii am reusit sa starnesc asociatia motociclistilor din romania care a demarat actiunea legala
in continuare incerc sensibilizarea asupra problemei prin mass-media pe baza acestei petitii http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html |
Chiar acum citisem in revista Cargo&Bus despre spalarea strazilor in bucuresti .. si chiar vroiam sa fac un topic ... dar tocmai am vazut ca era asta deja ... deci am sa mai vin si eu cu niste "mici" informatii si un interviu domnului Sorin Oprescu de revista Cargo&Bus.
Suna cam asa: Politia rutiera se lauda cu 450 de amenzi in anul 2008 date pentru numere murdare si/sau deteriorate. Amenda consta in 2 sau 3 puncte de penalizare si pana la 180 de lei. Toate bune si frumoase, daca nu am lua in considerareca strazile sun pline de noroi, devenind de-a dreptul costisitor spalatul masinii in fiecare saptamana. Este chiar revoltator faptul ca cetatenii sunt obligati sa plateasca amenzi pentru incompetenta altora, desi aceasta anomalie in orice stat civilizat, a devenit o obisnuinta la noi. Mai curios este ca, fata de cifra impresionanta(450) de amenzi date cetatenilor pentru mizeria altora, aparent nu exista informatii despre amenzile date santierelor de constructii sau a vehiculelor ce transporta nisip si murdaresc carosabilul. Cu toate acestea Codul Rutier este destul de explicit: Legislatie ART 102 (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a IV-a de sanctiuni in urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice: 26. Patrunderea pe drumurile publice modernizate cu un vehicul care are pe roti sau pe caroserie noroice se depune pe partea carosabila ori din care cad sau se scurg produse, substante sau materiale ce pun in pericol siguranta circulatiei; clasa a IV-a - de la 9 la 20 de puncte amenda. Cu ajutorul primarului Capitalei, Sorin Oprescu, am reusit sa aflam mai multe detalii in privinta problemelor prafului si nu numai. Conform fostului viceprimar al Capitalei, Razvan Murgeanu, o mare parte din vina o au si Apa Nova, Electrica Muntenia Sud si Distrigaz, care la finalul unei lucrari astupa gropile facute, lasand insa in jur un strat gros de noroi si praf, dand dovada de indolenta fata de contribuabili. "Daca discutam despre constructiile din Bucuresti, sunt doua dimensiuni. Dimensiunea de a avea obligatoriu, prin autorizatie, statie de spalarea rotilor de masini, cand ies de pe santier. Nenorocirea face ca multe iesiri sunt intempestive (n.r.: se iese prin locuri nepotrivite), in sensul ca sa iese pe cateva alei care sunt nepietruite. I-am rugat pe constructorii care sunt in zona, mai ales cand e o dezvoltare mai mare, sa putem asfalta, fie si provizoriu, in sensul de a pune un strat subtire de asfalt, astfel incat sa nu se mai murdareasca orasul. A doua dimensiune, ideea de inspectie de control pentru pastrarea curateniei, iar aici am inspectorii civici care bat de dimineata pana seara orasul si imi raporteaza si a doua zi comunic inca o data operatorilor de curatenie locatia. Dar nu merge la nesfarsit asa. Am inceput pe partea de amenajare, pentru ca apoi sa pot discuta de parte de pastrare, pentru a nu mai ridica praful de pe aceste santiere. A doua chestiune a fost curatatul prafului de la rigole, pentru ca se adunase un strt de 20-40 centimetri, dara nici un fel de exagerare, asta inseamna insa un efort in plus pentru ca trebuie sa iei masinile de acolo, si atunci vom lua segmentar fiecare bulevard, eliberam partea dreapta si stanga si trecem si spalam trotuarele si controlam daca sunt permeabile gurile de canal pentru scurgerea apei. Primariile de sector au competenta de a amenda. Dar nu am plecat pe ideea ca am sa amendez de la bun inceput. I-am rugat, i-am invitat, unii fac, altii nu fac, si asa mai departe. In mare parte, Intr-un procent de 85%, este acoperit si ceea ce priveste calitatea." ne declara Sorin Oprescu. Ne bucuram sa vedem ca domnul Oprescu este pozitiv, dar din pacate nu-i putem impartasi optimismul, avand in vedere ca, de la nivelul nostru, situatia se vede astfel. Cand spun situatie, ma refer la spalarea asfaltului cu apa de Dambovita sau din lacurile Capitalei, fara a folosi nici un alt aditiv sau detergent. Mizeria nu este curatata, ci este pur si simplu udata, pentru a fi mutata de cauciucurile si talpile noastre pe alte strazi, sau in propiile locuinte. In cunitele domnului Marin Vasilescu, director la Rosal Grup "Inainte mai adaugam parfumant apei, dar acum am renuntat". Probabil, criza afecteaza si companiile de salubrizare, acestea incercand sa-si reduca din costuri, dar continuand se incaseze toti banii de la primarie. Revenind la companiile de salubrizare, acestea sun urmatoarele: Romprest in sectorul 1, Supercom in sectorul 2, Rosal in sectorul 3, Rebu in sectorul 4, in sectorul 5 situatia este un pic neclara ias in sectorul 6 ii putem gasi pe cei de la Urban. Ca sa recapitulam, sase sectoare diferite si cel putin 5 companii diferite. Mai este nevoie sa va facem cu ochiul, sau v-ati prins? Mai merita mentionat faptul ca, din toate firmele de mai sus, doar cu cei de la Rosal s-a putut discuta, restul firmelor ignorand complet telefoanele noastre, probabil ca-si revin mai greu dupa mielul de Paste. Ceva mai amuzant a fost un angajat al departamentului marketing al firmei Romprest, care, la intrebarile noastre, a afirmat ca nu este in tema si ca doar o colega ar sti, colega care, ati ghicit, lipsea. La firma Supercom, angajatii ne-au informat ca singura persoana calificata sa discute cu noi este presedintele companiei, care, ghinion, tocmai suferise o operatie. Ca tot am mentionat in numarul trecut de Politia Comunitara, revenim cu cifre exacte in privinta performantelor acestora. Conform unui comunicat al Politiei Comunitare emis catre Agerores, fostii gardieni publici au reusit sa amendeze exact 12 santiere din sectorul 2, asta de la inceputul anului. Neluand in calcul luna aprilie, asta inseamna ca au dat patru amenzi pe luna. In paralel cu semnalul de alarma tras de revista Cargo&Bus in privinta situatiei actuale, o serie de alte entitati au pornit companii de informare a publicului. Ne bucuram sa vedem ca nu suntem singurii carora le pasa si vom incerca si pe viitor sa sustinem si sa ne implicam in evenimente menite sa ne faca viata mai usoara. Daca doriti sa semnati o petitie online in ptrovia intretinerii defectuase a curateniei, o puteti face la aceasta adresa: http://www.petitieonline.ro/petitie-p69143048.html. Nu ne vom opri aici: pe parcursul anului va vom mai aduce la cunostinta iruce noi modificari in strategia autoritatilor vizavi de mentenanta igienei capitalei. P.S: Scuzati-ma daca am mai gresi pe ici pe colo ... ii 3 dimineata si tot ce am scris am luat din revista. |
Chiar daca nu sunt din Bucuresti am semnat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning