Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   ONO racing team (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/11935-ono-racing-team.html)

ono41 20-01-06 19:20

ONO racing team

O noua echipa se va inscrie in campionatul national de motociclism VITEZA, ONO RACING!! Pilotii participanti sunt urmatorii:
1 Daniel Onoriu (ONO) Suzuki GSX-R SBK ( 1000cc)
2 Stefan Popescu (SST) Yamaha R6 SSP (600cc)
3 Mihai Bancila (DDB) Suzuki GSX-R SSP (600cc)
4 Un pilot de top pe Yamaha R1 (NU ii pot zice numele pt ca deocamdata nu am semnat.)

P.S. Pe DDB cred ca il cunoasteti pt ca e proprietarul auto MAZDA RX8.
Echipa va fi condusa de mine si sponsorizata de EU :D .

orlando 20-01-06 19:24

mult succes cu noua echipa!
am citit ca ai intentiona sa faci asta din ziarul libertatea!
sper sa iei cat mai multe locuri pe podium la fiecare etapa din campionat! :wink:

ono41 20-01-06 22:57

Multumesc

SEBASTIAN 21-01-06 07:33

Multe cupe!

Mult succes!
Sper ca accidentul de anul trecut sa nu-ti luat din avant si sa fi prins frica.
Astept sa vad pilotul de top, dar cu siguranta nu e Pascota ca el se da pe alt tip de motor.

Gabi 21-01-06 11:27

Paşcotă e un pilot de top, dar cum ai spus tu, Sebi, la altă clasă. Am avut ocazia să-l văd live, īn toamnă, la Craiova şi... nu ştiu dacă a mers cineva mai bine ca el. Nu ştiu cine a cāştigat atunci pentru că m-a gonit frigu', dar o presupunere pot face. Īn fine... Nu stiu dacă Paşcotă poate fi catalogat ca pilot mai bun decāt Daniel, deci, din punctul meu de vedere, nu Paşcotă e pilotul de care vorbea Ono.

Baftă cu noul club!

ono41 21-01-06 14:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Paşcotă e un pilot de top, dar cum ai spus tu, Sebi, la altă clasă. Am avut ocazia să-l văd live, īn toamnă, la Craiova şi... nu ştiu dacă a mers cineva mai bine ca el. Nu ştiu cine a cāştigat atunci pentru că m-a gonit frigu', dar o presupunere pot face. Īn fine... Nu stiu dacă Paşcotă poate fi catalogat ca pilot mai bun decāt Daniel, deci, din punctul meu de vedere, nu Paşcotă e pilotul de care vorbea Ono.

Baftă cu noul club!

NU e vorba de Pascota, el face parte din echipa UCMR si are tot ce isi doreste un sportiv din partea echipei. La Craiova el a castigat, de fapt a castigat toate etapele de anul trecut la SBK si la SSP.
Curand am sa va zic despre cine e vorba, pilotul pe care o sa-l am e de talia lui si am sa-l anunt la momentul potrivit.

ono41 21-01-06 14:39

Re: Multe cupe!

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Mult succes!
Astept sa vad pilotul de top, dar cu siguranta nu e Pascota ca el se da pe alt tip de motor.

Ai dreptate in legatura cu frica, dar mi-a trecut, pt ca asa accidentat cum eram anul trecut, tot am mai facut cateva etape. In primele antrenamente de dupa accident mergeam f incet pt ca imi era FOARTE frica, dar usor, usor, am scapat, iar anul acesta sper sa fac o figura frumoasa si sa nu mai am parte de GHINIOANE.

Gabi 21-01-06 14:43

Mi-a plăcut mult de Paşcotă. Era foarte stăpān pe sine.

Daniel: parcă la Craiova ai fost şi tu. Ţi-am văzut maşina (Subaru) acolo, pe aeroport. Ai şi participat?

PS: scuze de offtopic.

ono41 21-01-06 14:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Mi-a plăcut mult de Paşcotă. Era foarte stăpān pe sine.

Daniel: parcă la Craiova ai fost şi tu. Ţi-am văzut maşina (Subaru) acolo, pe aeroport. Ai şi participat?

PS: scuze de offtopic.

Da, am participat si am terminat pe locul 4.

SEBASTIAN 21-01-06 16:59

Quote:

Originally Posted by \"ono\"
Quote:

Mult succes!

Ai dreptate in legatura cu frica, dar mi-a trecut, pt ca asa accidentat cum eram anul trecut, tot am mai facut cateva etape. In primele antrenamente de dupa accident mergeam f incet pt ca imi era FOARTE frica, dar usor, usor, am scapat, iar anul acesta sper sa fac o figura frumoasa si sa nu mai am parte de GHINIOANE.

La cat esti de nebun si de ambitios nu ma astept la putin si vreau medalii, daca nu incep cu mitoul. Esti prea bun pentru locul doi. Ghinioanele le-ai spart anul trecut.
Imi e simpatic Gicgi Becali dar crezi ca tie ti-ar fi fine sa te strige lumea GIGI? :wink:

TazzY 21-01-06 18:06

sa vezi ce va fac la vara la tunari ono k ma dau shi eu pe viteza... :)):D:P

aviator 21-01-06 20:25

Flutura tata, flutura cu ea.
Sigur nu ai luat frica de motoare ci poate de 4 roti.

ono41 22-01-06 01:22

Quote:

Quote:

Quote:

Mult succes!

La cat esti de nebun si de ambitios nu ma astept la putin si vreau medalii, daca nu incep cu mitoul. Esti prea bun pentru locul doi. Ghinioanele le-ai spart anul trecut.
Imi e simpatic Gicgi Becali dar crezi ca tie ti-ar fi fine sa te strige lumea GIGI? :wink:

Ca sa intelegi cum stau lucrurile in campionat am sa-ti zic cateva detalii, Eu fac curse de 2 ani iar cei care sunt in fata mea de zeci de ani, nu ai cum sa te impui pt ca baietii din fata fac acest sport de mici si sunt super antrenati in ceea ce fac.

SEBASTIAN 22-01-06 11:00

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Mult succes!

Ca sa intelegi cum stau lucrurile in campionat am sa-ti zic cateva detalii, Eu fac curse de 2 ani iar cei care sunt in fata mea de zeci de ani, nu ai cum sa te impui pt ca baietii din fata fac acest sport de mici si sunt super antrenati in ceea ce fac.

Talentul e mai important decat rutina!
Vreau sa-i bati!
De restul motivelor ma doare in ****!
Tu trebuie sa mergi acolo sa-i distrugi.

ono41 22-01-06 22:21

Gata sefu :D

SEBASTIAN 22-01-06 23:14

Re:

Quote:

E echipa ta si trebuie sa dai un bun exemplu.
Esti sef la tine si-ti urez succes!
Eu sunt sef doar pe tarlaua mea si la moto sunt cam tastaturist pe pista, dar de la calculator s-ar putea sa te fac. :lol:
Nu te concentra sa ma iei pe mine aici bate-i pe veritabili pe pista. Poti sa-i bati! :arrow:

ono41 23-01-06 02:00

Re:

Quote:

Quote:

Eu sunt sef doar pe tarlaua mea si la moto sunt cam tastaturist pe pista, dar de la calculator s-ar putea sa te fac. :lol:
Nu te concentra sa ma iei pe mine aici bate-i pe veritabili pe pista. Poti sa-i bati! :arrow:

Multumesc pt increderea pe care mi-o acorzi, dar nu e chiar asa si se pare ca nu stii cum merg primii 3/4.

SEBASTIAN 23-01-06 14:30

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Multumesc pt increderea pe care mi-o acorzi, dar nu e chiar asa si se pare ca nu stii cum merg primii 3/4.

Auzi Daniele oi sti tu sa mergi pe motocicleta insa in 1980 si un pic cand eu eram pe langa staful organizator la Cupa Pacii si Prieteniei la moto nu stiu ce faceai, eu imi dadeam cu parerea si eram bun de pe tusa, nu prea greseam.
Daca pui mana sa te antrenezi poti sa-i bati, pe afara si Pascota si care mai vrei tu par normali dar daca tu sti ca au trei coae :lol: .
Nu spun ca va fi o joaca insa un sezon constant cu puncte multe si crestere coonstanta te poate aduce pe podium.
Ba tu mergi sa-i bati, daca mergi de curtoazie mai bine stai acasa.
Tu trebuie sa pleci cu mentalitate de invingator.

TazzY 23-01-06 18:08

Dani acum fara caterinca.. mult succes shi avetzi grija de voi in pista.. :D shi... sa speram k o sa se auda shi pe aici de ONO Racing Team... Mult noroc

coxanelu 24-01-06 06:53

admir optimismul lui sebi, este adaevarat ca asa se pleaca intr-o cursa....insa APLAUD simtul realitatii lui ono ;) .....sebi in ziua aceea eu inca nu eram nascut, cand ai fost tu la cupa pacii....insa ce am vazut din casete pe la vrajitoru...si nu m-am uitat la ceva mai vechi de 5 ani, totul imi pare o \"gluma\" fata de ce se intamplaa acum.....evident, atunci nu se putea tehnic ce se poate acum , dar astea sint niste lucruri direct proportionale cu trecerea timpului si peste 5 ani o sa rada si altii de noi :lol:

ono, tu ai omul tau in top, e aproape cum ai fi tu acolo....tu vezi-ti de treaba ta sa te includa si altii in vorbe de gen \"tu nu stii cum merg aia de pe locul 3/4\" 8), cred ca este o afirmatie foarte optimisto-realista ( sa impac si capra si varza :P) bafta biaatch :twisted:

SEBASTIAN 24-01-06 07:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"coxanelu\"
admir optimismul lui sebi, este adaevarat ca asa se pleaca intr-o cursa....insa APLAUD simtul realitatii lui ono ;) .....sebi in ziua aceea eu inca nu eram nascut, cand ai fost tu la cupa pacii....insa ce am vazut din casete pe la vrajitoru...si nu m-am uitat la ceva mai vechi de 5 ani, totul imi pare o \"gluma\" fata de ce se intamplaa acum.....evident, atunci nu se putea tehnic ce se poate acum , dar astea sint niste lucruri direct proportionale cu trecerea timpului si peste 5 ani o sa rada si altii de noi :lol:

ono, tu ai omul tau in top, e aproape cum ai fi tu acolo....tu vezi-ti de treaba ta sa te includa si altii in vorbe de gen \"tu nu stii cum merg aia de pe locul 3/4\" 8), cred ca este o afirmatie foarte optimisto-realista ( sa impac si capra si varza :P) bafta biaatch :twisted:

Stiu ca e diferenta enorma intre ce era atunci si ce e azi nici nu am spus ca nu e asa, pe atunci CZ era oin floare acum nu mai e bun nici de taiat iarba.

Sper sa faca o figura frumoasa ONO si sa nu dea de criminali pe pista.

ono41 24-01-06 22:56

Multumesc si te astept la lansarea echipei, care va fi luna viitoare, Sebastiane.

SEBASTIAN 25-01-06 17:31

Re:

Quote:

Multumesc si te astept la lansarea echipei, care va fi luna viitoare, Sebastiane.

vreau sa te intreb ceva, nu prea are legatura cu subiectul insa...
crezi ca supra aia te bate cu lambo?
Ala se tot lauda ca face galardo in joaca ca e slab ca a mai batut...
Nu-l cred. Care e parerea ta?

ono41 25-01-06 17:58

Pe 1000m cu start de pe loc sigur il bat, pe 1000m cu start lansat cred ca ma bate.
Inca nu ne-am dat dar am vazut un filmulet cu masina lui.
P.S.Supra e grava si trebuie luata in serios.

micutzu_mrc 26-01-06 12:44

Mama ce lansare va ma i fii o sa fie un eveniment dublu :lol: :lol: :lol: :lol: ............am dreptate ONO!?

CU REPEKT MIKUTZU!!!

mirciu 13-12-06 21:00

Re: ONO racing team

mult succes cu noua echipa.........si vreau sa spun ca ai cel mai mare respect din partea mea

MKE 14-12-06 09:40

Re: ONO racing team

iti urez si eu mult succes cu noua echipa si asteptam trofeele...;)

All times are GMT +2. The time now is 22:23.

- Copyright 2026 4Tuning