![]() |
ONO racing team
O noua echipa se va inscrie in campionatul national de motociclism VITEZA, ONO RACING!! Pilotii participanti sunt urmatorii:
1 Daniel Onoriu (ONO) Suzuki GSX-R SBK ( 1000cc) 2 Stefan Popescu (SST) Yamaha R6 SSP (600cc) 3 Mihai Bancila (DDB) Suzuki GSX-R SSP (600cc) 4 Un pilot de top pe Yamaha R1 (NU ii pot zice numele pt ca deocamdata nu am semnat.) P.S. Pe DDB cred ca il cunoasteti pt ca e proprietarul auto MAZDA RX8. Echipa va fi condusa de mine si sponsorizata de EU :D . |
mult succes cu noua echipa!
am citit ca ai intentiona sa faci asta din ziarul libertatea! sper sa iei cat mai multe locuri pe podium la fiecare etapa din campionat! :wink: |
Multumesc
|
Multe cupe!
Mult succes!
Sper ca accidentul de anul trecut sa nu-ti luat din avant si sa fi prins frica. Astept sa vad pilotul de top, dar cu siguranta nu e Pascota ca el se da pe alt tip de motor. |
Paşcotă e un pilot de top, dar cum ai spus tu, Sebi, la altă clasă. Am avut ocazia să-l văd live, īn toamnă, la Craiova şi... nu ştiu dacă a mers cineva mai bine ca el. Nu ştiu cine a cāştigat atunci pentru că m-a gonit frigu', dar o presupunere pot face. Īn fine... Nu stiu dacă Paşcotă poate fi catalogat ca pilot mai bun decāt Daniel, deci, din punctul meu de vedere, nu Paşcotă e pilotul de care vorbea Ono.
Baftă cu noul club! |
Re:
Quote:
Curand am sa va zic despre cine e vorba, pilotul pe care o sa-l am e de talia lui si am sa-l anunt la momentul potrivit. |
Re: Multe cupe!
Quote:
|
Mi-a plăcut mult de Paşcotă. Era foarte stăpān pe sine.
Daniel: parcă la Craiova ai fost şi tu. Ţi-am văzut maşina (Subaru) acolo, pe aeroport. Ai şi participat? PS: scuze de offtopic. |
Re:
Quote:
|
Quote:
Imi e simpatic Gicgi Becali dar crezi ca tie ti-ar fi fine sa te strige lumea GIGI? :wink: |
sa vezi ce va fac la vara la tunari ono k ma dau shi eu pe viteza... :)):D:P
|
Flutura tata, flutura cu ea.
Sigur nu ai luat frica de motoare ci poate de 4 roti. |
Quote:
|
Quote:
Vreau sa-i bati! De restul motivelor ma doare in ****! Tu trebuie sa mergi acolo sa-i distrugi. |
Gata sefu :D
|
Re:
Quote:
Esti sef la tine si-ti urez succes! Eu sunt sef doar pe tarlaua mea si la moto sunt cam tastaturist pe pista, dar de la calculator s-ar putea sa te fac. :lol: Nu te concentra sa ma iei pe mine aici bate-i pe veritabili pe pista. Poti sa-i bati! :arrow: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Daca pui mana sa te antrenezi poti sa-i bati, pe afara si Pascota si care mai vrei tu par normali dar daca tu sti ca au trei coae :lol: . Nu spun ca va fi o joaca insa un sezon constant cu puncte multe si crestere coonstanta te poate aduce pe podium. Ba tu mergi sa-i bati, daca mergi de curtoazie mai bine stai acasa. Tu trebuie sa pleci cu mentalitate de invingator. |
Dani acum fara caterinca.. mult succes shi avetzi grija de voi in pista.. :D shi... sa speram k o sa se auda shi pe aici de ONO Racing Team... Mult noroc
|
admir optimismul lui sebi, este adaevarat ca asa se pleaca intr-o cursa....insa APLAUD simtul realitatii lui ono ;) .....sebi in ziua aceea eu inca nu eram nascut, cand ai fost tu la cupa pacii....insa ce am vazut din casete pe la vrajitoru...si nu m-am uitat la ceva mai vechi de 5 ani, totul imi pare o \"gluma\" fata de ce se intamplaa acum.....evident, atunci nu se putea tehnic ce se poate acum , dar astea sint niste lucruri direct proportionale cu trecerea timpului si peste 5 ani o sa rada si altii de noi :lol:
ono, tu ai omul tau in top, e aproape cum ai fi tu acolo....tu vezi-ti de treaba ta sa te includa si altii in vorbe de gen \"tu nu stii cum merg aia de pe locul 3/4\" 8), cred ca este o afirmatie foarte optimisto-realista ( sa impac si capra si varza :P) bafta biaatch :twisted: |
Re:
Quote:
Sper sa faca o figura frumoasa ONO si sa nu dea de criminali pe pista. |
Multumesc si te astept la lansarea echipei, care va fi luna viitoare, Sebastiane.
|
Re:
Quote:
crezi ca supra aia te bate cu lambo? Ala se tot lauda ca face galardo in joaca ca e slab ca a mai batut... Nu-l cred. Care e parerea ta? |
Pe 1000m cu start de pe loc sigur il bat, pe 1000m cu start lansat cred ca ma bate.
Inca nu ne-am dat dar am vazut un filmulet cu masina lui. P.S.Supra e grava si trebuie luata in serios. |
Mama ce lansare va ma i fii o sa fie un eveniment dublu :lol: :lol: :lol: :lol: ............am dreptate ONO!?
CU REPEKT MIKUTZU!!! |
Re: ONO racing team
mult succes cu noua echipa.........si vreau sa spun ca ai cel mai mare respect din partea mea
|
Re: ONO racing team
iti urez si eu mult succes cu noua echipa si asteptam trofeele...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning