![]() |
KING Media
4 Attachment(s)
sunt incepator asa ca orice sfat,idee,comentariu,etc sunt binevenite:D
sper sa va placa..nu sunt cine stie ce opere dar incerc sa invat cat mai mult si sa fac poze cat mai frumoase:oops:;):arrow: Opel Calibra & Nissan Micra |
Re: KING Media
orice inceput e bun... conteaza progresele pe care le vei face in continuare...
oricum felicitari |
5 Attachment(s)
ms ms si o sa incerc sa progresez cat mai mult:D
alte poze: |
Cea cu dacia fotografiata ti-a iesit bine :D, dar nu se poate la o calitate mai superioara?
|
Incearca sa nu mai pui semnatura pe poze care nu sunt facute de tine, chiar daca sunt editate de tine.Poate faci si semnatura mai mica , mult mai mica :)
|
Quote:
|
:)....traiesti ma men...faine pozele ma bucur ca le plac pozele cu dacia &calibra mea:)))=))... scryci ...data viitoare vreau sa scoatem fum din ele..;)))....sa fie pozele mai sexoase:D:P
|
3 Attachment(s)
i'm back:lol::lol:
ceva mai nou |
Prima poza a iesit marfa rau, incearca sa faci semnatura mai mica iese in peisaj prea mult, ar fi iesit altfel cu un hdr parerea mea.
A doua e ceva cu ea de nu imi place. Ultima a iesit misto desi pare a fake. |
nush sa fac hdr dar o sa vad niste tutoriale si vedem ce o sa fie:D
|
3 Attachment(s)
alte nebunii:-P:-P
|
Ce contributie ai avut tu la prima si a-3-a poza?
|
nu am contribuit prea mult....am intunecato putin si am pus raza aia de soare...nu aveam idei:cry:
si la prima am facuto black&white jos si sus color jentile aurii asta e nus expert:sad: |
Faptul ca iei niste poze de pe net si le faci b&W nu inseamna nimic.
Cuauta`ti tutoriale pe net, ia topicurile de pe forum la rand si usor usor prinzi cate ceva. La inceput e greu pentru ca ai impresia ca nu`ti iese nimic dar usor usor iti vin ideile si odata cu ideile iti dai drumu si la mana. succes |
cam dur dar adevarat:-)
acuma nu vreau sa fac pe desteptu ca nici nam sanse fata de altii in domeniu pe aici...dar ce as putea sa fac..? adik numi place sa fac poze cu flacari si alea alea:rolleyes2 asa e stiulul meu adik mai simplu sa nu fac poza ca bradu de craciun si poze de pe net iau ca deocamdata nu prea am bani sa ma duk cand am chef in magazin si sami iau canon eos ultimu model care dumnezeu o fi:lol: si asteas ptr practice ca dak da domnu sa castig la loto 6/49 fara sa joc si sami iau camera macar sa stiu sa editez dupa accea dar oricum ai dreptate mai am de invatat nu te contrazik aici:-) adik fac si eu photoshop de 3 sapt...cand ma uit la primele poze de mai sus si vad selectiile alea proaste de sub masina imi vine sami dau cu ciocanu in cap:lol: |
Quote:
|
in sf ma mai apreciaza si pe mine lumea :hug: :hug: mersi:D
|
6 Attachment(s)
Next:D............ultima este doar de proba:) asa ca nu ma injurati :paper: :lol::lol:
|
Bestiala poza cu macaralele,dar si celelalte poze nu sunt mai prejos.
|
prima e modificata de tine ? :-?
|
din ce in ce mai frumos....
e bine my friend |
puteti sa nu-l mai incurajati ?
incurajati-l cand face ceva nu cand fura ca un paduke ... vrei sa faci ceva bun prietene ? incepe prin a NU MAI FURA pozele altora si a le corecta un pic ( inspre rau ) lumina, apoi a te semna pe ele, ne intelegem ? fii cuminte.. |
2 Attachment(s)
ms:D
santos usor tata ca poate iti pushca vreo vena:lol::lol: deocamdata nam dat in cap...pnm anyway..give a brother a shot..si tu ai fost la inceput si poate sti cum e...:sad: am vrut doar sa vad ce ziceti de editare..:???: niste poze facute de mine sami ziceti ce am gresit cand am facut photo si ce am gresit prin photoshop:rolleyes2 leam facut hdr si una dupaia iam dat black&white:-)dar va rog fara jigniri si alea alea ca nu vreau decat sa invat nu sa fur sau altceva:sad: voi stiti multe poate imi ziceti si mie cateceva sa iasa mai bine :rolleyes2 |
Pai ambele poze sunt arse... prima poza e stramba datorita perspectivei... alb negru este o solutie pentru a evita pozele arse... insa la tine sunt un pic prea...
|
6 Attachment(s)
cateva poze stock abea scoase din aparat( in sfarsit miam luat si eu un Lumix DMC - FS3) eu zik ca e bun de inceput:lol:
|
am dubii serioase ca stii ce este o fotografie stock...iar daca stii, atunci ar trebui sa iti dai seama ca astea nu sunt stock photography. daca te duci cu ele pe orice site o iti fie refuzate la modul grav.
|
in fine chestia e ca nu sunt editate in photoshop sau alt program
plm...dar dc sa mi le refuze macar sa stiu si eu ce am gresit:sad: |
Quote:
fotografiile stock sunt poze foarte bune (tehnic cat si artistic) care pot fi folosite de diverse firme/agentii/site-uri/etc pentru reclame/promovare/etc. |
aha mersi:D ce sai faci incepator prapadit:-P:-P
si cam ce am gresit cand am facut poza si ce as putea sa fac sa iasa mai bine? as vrea sa stiu ca sa nu mai repet:-) |
Cu timpul, daca vrei o sa inveti sa faci poze reusite.
Ai pus 2 poze aproape la fel.Trebuie sa inveti sa o alegi pe cea mai buna din ele , chiar daca sunt 20. Cand faci poza ca cea cu blocul si cerul , soarele trebuie sa fie neaparat in spatele tau astfel incat blocurile sa nu iasa foarte subexpuse ( intunecate) si nici cerul sa nu fie supraexpus (ars) ( foarte luminat) .Poti sa ta mai putin si de tehnica HDR. La orice ai face poza cel mai bine e sa fie soarele in spate :) |
4 Attachment(s)
cateva de azi:-P
ultima e putin miscata ca eram intro pozitie nasoala si ma c**** pe mine de ras:lol::lol: |
Aia cu pasarica chiar nu are ce cauta , e prea miscata,nu a nu ar fi si restu.
|
1 Attachment(s)
Stiu ca nu are ce cauta dar am puso asa sa vedeti ce am descoperit in natura:lol::lol::lol: pasarica Einstein:lol::lol:
ink una:rolleyes2 |
ce-i asta? care e subiectul? ce ai editat la ea?
|
Cand faci o poza gaseste un subiect sau un efect al naturi .
|
3 Attachment(s)
Încearcă de acum încolo să nu mai iei pozele de pe net şi să începi să editezi,şi să mai ai şi curajul să îţi pui semnătura pe ele!Astea sunt ale tale pozele?Încearcă să te uiţi pe net încadrări/subiecte/şi multe alte tutoriale!Intâi să înveţi să faci o poză normală cât de cât ok din aparat şi după aceea să te apuci de editări foto!
|
1 Attachment(s)
noh park as fi omorat cu pozele alea ce naiba si altii au poze editate ce nu au fost facute de ei si nu faceti mare taraboi:rolleyes2 mai bine mi-ati explica frumos ce sa fac sa fac poze cat mai bune ca dupa aceea sa am ce edita..
chiar nu puteti sa intelegi ca naveam aparat atunci si ce sa fac am editat unele de pe net mare scartz...(ca sa nu zik altceva) park as fi scos vreun ban din ele? si altii tireaza backgrounduri care sunt semnate si dupaia le semneaza ei deci nu prea inteleg...:-) stie cineva sami explice si mie cum se fac panningurile(nush dak am scris bine):D |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ideea ii sa te folosesti de efectul sasta sa faci cosntructiv, dar e foarte greu. Mai exact faci poza la un obiect care se misca (avion Razz ) cu o expunere relativ lunga ( nu prea lunga ca atunci nu iese, la mine e aproximativ 1/60 sec sau 1/50 ). cu expunerea aia trebuie sa urmaresti EXACT obiectul miscator in timp ce faci poza.. dar e f important sa il urmaresti la fix fara devieri sau tremurat etc... |
bai tata....cand faci o poza, trebuie sa iei in calcul posibilitatea de a o edita calumea...te uiti la detalii si alte cele si apoi vezi ce editari merg.
pe poza lui tweety o schimbare de fundal e cam imposibila avand in vedere ca pe plafon si pe capota masinii ai reflexia casei...si in plus, daca tot ai schimbat fundalul, de ce nu ai scos masina rosie care distrage de la subiect (mai ales ca e contrast puternic). ca sa faceti un edit calumea, luati in calcul detaliile ca nu orice edit e posibil pe orice poza....nu pentru un incepator oricum. pentru panning trebuie sa ai un shutter speed de 1/60-1/200 in functie de viteza masinii...daca masina merge mai incet, incearca 1/60...daca masina merge tare, dai cu shutter speed mai rapid...1/125-1/200... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning