Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Sandero MCV (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/119315-sandero-mcv.html)

22VIN 16-04-09 22:19

Sandero MCV

4 Attachment(s)
Este vorba de un simplu "transplant" de bot de sandero pe logan mcv. O mica dificultate la aripi, cele de sandero fiind mai scurte, dar s-a rezolvat prin sudarea partii lipsa luata de la aripa veche de logan.
Masina este a unui student la A.R. din cate am inteles, si "facuta" la un prieten la service.
Inca nu e gata, urmeaza alte jenti, praguri si bord de sandero/logan facelift.

central 16-04-09 22:41

Re: Sandero MCV

o idee buna Felicitari proprietarului. interesanta

zn_tavy 16-04-09 23:02

Foarte tare... :D pacat insa ca se vede diferenta la vopsea...dar per total este foarte tare :D

22VIN 16-04-09 23:10

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 2244997)
Foarte tare... :D pacat insa ca se vede diferenta la vopsea...dar per total este foarte tare :D

se rezolva si aia in limitele posibile prin polish. n-ai ce-i face, vopseaua de pe mcv era si normal sa se matuiasca.

alexcump 17-04-09 10:10

Foarte frumos, pare mai atractiva. Bravo lui !

eddycdk 17-04-09 10:21

Sandero in sine e o masina dragutica...chai placuta pe strazi mai ales in alb si un maroniu-rosu, dar asta...arata foarte urat
MCV este ca un dric, e groaznic...degeaba i-a pus fata zambareata a suratei mai mici

totusi felicitari proprietarului pt munca depusa! ;)

F.R.Sonic 18-04-09 18:26

Eu sunt de parere ca botul de sandero arata mult mai bine pe mcv decat pe sandero :p (pt o masina atat de mica cum este sandero botul ala e prea ascutit, farurile prea alungite, dar pe mcv arata bine)

dragos002 18-04-09 19:04

Ce tare . Unicat :) Maine poimaine vedem si un sandero cu bot de logan :))

gelu_r 19-04-09 16:34

Nu vad rostul modificarilor...cat despre satisfactia muncii depuse nici atat...
Dupa mine sunt doar niste bani aruncati,
Dar acum fiecare face ce stie cu masina personala.

Sleepy_85 19-04-09 17:01

Eu nu inteleg scopul la modificarea asta, adica acuma ce...are un Sandero break ...mi se pare un kitsch inutil.
Sfatul meu e daca tot are de aruncat banii pe rahaturi, sa-si ia un Logan MCV nou, decat sa arunce banii sa-l modifice pe ala vechi. E prea penala modificarea

22VIN 19-04-09 17:26

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 2250098)
Eu nu inteleg scopul la modificarea asta, adica acuma ce...are un Sandero break ...mi se pare un kitsch inutil.
Sfatul meu e daca tot are de aruncat banii pe rahaturi, sa-si ia un Logan MCV nou, decat sa arunce banii sa-l modifice pe ala vechi. E prea penala modificarea

A.R. = Automobile Rutiere. masina este totodata si un proiect. care mai e inovatia pe care o aduce un student la automobile daca-si cumpara un logan nou?
nu stiu de cate ori o sa trebuiasca sa explic.

bodyspeed 19-04-09 21:41

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2245017)
se rezolva si aia in limitele posibile prin polish. n-ai ce-i face, vopseaua de pe mcv era si normal sa se matuiasca.

Stai puţin de ce să se mătuiască :???:

22VIN 20-04-09 12:01

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2250585)
Stai puţin de ce să se mătuiască :???:

pentru ca mcv-ul avea o "varsta". este cel fara facelift. dar a fost si bara spate schimbata cu una de mcv facelift

cRbL 20-04-09 12:45

interesanta idee, dar prea arata a gandac...
sincer, loganul ph1 mcv arata cel mai bine. asa simplu.

TYLt 20-04-09 12:56

Arata mult mai bine si mai modern decat logan mcv,felicitari!

autOcty 20-04-09 13:25

arata bne! dar cum va arata sandero cu bot de logan?is curios!

bodyspeed 20-04-09 18:39

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2251401)
pentru ca mcv-ul avea o "varsta". este cel fara facelift. dar a fost si bara spate schimbata cu una de mcv facelift

Trăim totuşi īntr-o era tehnologică , şi sunt vopsitori īn Craiova eu unul am īntālnit care pot vopsi o maşina decāt cāteva elemente şi apoi să polişeze,să arate ca şi cum nimic nu s-a īntāmplat. dar Mcv Nu era aşa bătrān să se matuiască vopseaua :???: .totuşi ce an de fabricaţie să fie :rolleyes2 īn vara anului 2006 dacă īmi aduc eu bine aminte.:?:
Deci din 2006 pāna in vara anului 2009 ,3 ani să se mătuiască :oops: ..nasol.

22VIN 20-04-09 23:09

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2252171)
Trăim totuşi īntr-o era tehnologică , şi sunt vopsitori īn Craiova eu unul am īntālnit care pot vopsi o maşina decāt cāteva elemente şi apoi să polişeze,să arate ca şi cum nimic nu s-a īntāmplat. dar Mcv Nu era aşa bătrān să se matuiască vopseaua :???: .totuşi ce an de fabricaţie să fie :rolleyes2 īn vara anului 2006 dacă īmi aduc eu bine aminte.:?:
Deci din 2006 pāna in vara anului 2009 ,3 ani să se mătuiască :oops: ..nasol.

pai mai este si atinsa prin unele locuri. masina nu a fost tinuta de "bibelou".
oricum va fi polisata si va arata uniform vopseaua. dupa cum spuneam, masina nu e inca gata. e lucrata intr-un service unde chiar se face treaba (service subaru - budeasa)

andrew 46 24-04-09 16:54

bravo!!
interesanta chestie..
ma intreb cat la costat sa aiba o masina de serie "unicat".

22VIN 24-04-09 18:16

masina e gata dar a plecat si din pacate n-am apucat sa fac poze.
nu a costat mare lucru, deoarece piesele sunt de pe sandero de probe, masina care urma a fi casata la fel ca si restul. cel de la a.r. mai primesc piese de pe masinile de probe

chelloo83 25-04-09 18:06

interesanta idee, eu am condus un mcv si nu imi place cum stai in el, dar nu asta conteaza, idee in sine e interesanta

emilian_d 29-05-09 13:34

Asta numesc eu o masina interesanta care chiar o sa atraga multe priviri pe strada oricum felicitari pentru proiect din poze arata super tare!

RoByNeT 29-05-09 13:37

poate va angajeaza astia la dacia :) e frumos ce pot sa zic si ... inventiv cel mai mult :) spor la lucru in continuare :lol:

vio[s] 04-06-09 01:30

e ceva de genu e36 cu bot de e46 :lol:

mozolici_hd 04-06-09 21:31

Interesant transplantu asta...pacat ca vei fi nevoit sa faci masina cum a fost la inceput pentru ca sunt sigur ca vei avea probleme la RAR...In rest este foarte bine lucrat...

Magos 24-07-09 15:43

1 Attachment(s)
Deci, sper ca ai vazut ca e "vedeta" pe un site, da?

:)

Si nu oricum, ci prezentata prin "poze spion"...

autOcty 25-07-09 12:41

ce se umfla astia ca vai ce o gasit:))

DanaS.A. 27-07-09 10:51

Sandero MCV va aparea si StiriAuto.ro, cu link catre voi. Sper ca nu se supara nimeni :).

KTA87 27-07-09 19:50

http://www.autoblog.it/post/21319/no...iamera-kanjara
Ce tata mare? :D Mie-mi place cum arata. Parca da mai bine cu fata de Sandel, MCV-ul! ;)

mitza mtb 28-07-09 02:30

Si in ce hal bat campii aia ... :lol:

De unde si pana unde pregateste dacia Sandero MCV:lol:

Hahahaha.. Ma bufneste rasul :)):lol::lol:

GJ 64 GAB 24-08-09 15:33

Interesanta!...

tudysvv 24-08-09 16:23

3 Attachment(s)
Tot ce este de la Sandero este botul masinii si poate interiorul ,da in rest nimic special ,nu ai vad rostu ,sunt aproape identice. Doar ideea este buna.....

CIPIsPEEd18 15-10-09 21:00

Masina poarta denumirea de GrandSandero, este al unui profesor al meu, eu fiind student AR. este 1.6 16V si are motorul modificat nu ca sa scoata mai multa putere ci din alt motiv.
Intr-adevar face parte din proiectele facultatii si nu este singura, adica este singura la care se vede modificarea, mai este una care este modificata dar nu este terminata si alta care tot la fel are motorul modificat, distributie variabila.....etc.Uzina Dacia Mioveni stie despre aceste proiecte si sunt incantati de ceea ce a iesit.

speed_csn 22-10-09 14:11

Arata ca naiba, fata e mutl prea rotunda pt liniile care le are restul caroseriei.
Felicitari totusi constructorului pt efortul depus.

replatek 23-10-09 15:12

super imi place cum arata

warn_up20 23-10-09 15:57

super jucarie. daca ar face modificari la usile alea din spate sa nu mai arate k un dric ar fi super masinutza

rudolf.s 11-12-09 01:21

Cred ca faza asta cu "dricul" vine de proprietari de masini super sport si limuzine luxoase care nu au avut niciodata o masina combi. :)

Masina arata foarte bine si ideea este buna. Sunt sigur ca au fost mai mult care s-au gandit la transfer dar din pacate nu toti au posibilitatea sa il si realizeze. Deci inca o data felicitari.

Pentru cei care se intreaba de ce au facut modificarea si de ce nu si-au luat o masina noua, am o intrebare: ce se face orice modificare la orice masina? De ce iti lipesti chiar si un autocolant pe masina si ii faci "tuning"? Nu ca sa fii diferit? Sa fie masina unica! Pentru ce au lucrat mai multe firme sa faca VW Bora Coupe? De banii bagati in proiect isi luau poate Porsche. Dar nu asta e ideea! Sa faci ceva neasteptat si surpinzator!

Sunt chiar curios de cum a mai iesit masina. Cine poate sa faca niste poze ar fi foarte apreciat.

Pozele de aici au aparut in multe articole de pe internet. Cine a vazut doar pozele si nu intelege textul, sigur se gandeste la un proiect Dacia, si anume poze spion.

Castorel 14-12-09 23:39

la inceput am zis "bani aruncati domne aiurea" apoi am inteles "proiectul". Sunt sigur ca arata mult mai bine acuma. Daca ii pune si fundul de Sandero va fi masina anului 2010 :D

rudolf.s 15-12-09 21:04

Fundul de Sandero nu prea cred ca are cum sa-l puna dar un de MCV cu facelift merge bine. :)

marian92 21-04-10 22:52

Interesant proiect si unicat:D

All times are GMT +2. The time now is 03:26.

- Copyright 2026 4Tuning