![]() |
Sandero MCV
4 Attachment(s)
inca nu e gata, e a unui tip student la A.R. (din ce am auzit). e vorba de un simplu "transplant" de bot de sandero pe logan MCV. putin mai greu la aripi, cele de sandero fiind mai scurte, dar s-a rezolvat usor prin sudarea bucatii lipsa de la aripa veche de logan.
masina e la service-ul unui prieten, urmeaza alte jenti, praguri si bord de sandero/logan facelift. parerea mea e ca arata mai interesant si chiar mai bine ca un logan MCV |
Re: Sandero MCV
Arata bine masina,felicitari proprietarului si mai ales mecanicilor
|
Urat cu flacari, pacat de "munca depusa"...
|
Arata chiar bine, mie imi place! :)
|
Quote:
Nu stiu daca arata mai bine ca un logan(adica mie nu prea imi place),Sandero are o linie laterala mai bine zis niste umflaturi la aripi..si acum ca e pe mcv nu se continua linia aceea ce incepe din fata,dar felicitari pentru munca depusa.Si arata mai interesant. :) Asta ar prinde bine la nemti,cred. :lol: |
e urat cu draci... cum naibi va dau idei dastea? pacat de munca depusa... si ce naibi e cu batu ala care sprijina capota?
cu banii astia cheltuiti ii punea niste gume mai de doamne ajuta , ca alea originale sunt praf pulbere , poate si jentii... si restu ii tinea de benzina... :lol: |
.interesant.ce modificari urmeaza in afara de cele enumerate, ceva schimbari la caroserie.
|
interesant, felicitari pentru idee
insa, ce va faceti cu politia sau cu RAR-ul, va trebuie facuta omologare pentru a avea voie sa circulati, totusi e vizibila diferenta |
Forate impresionant :-) bravo ,asteptam alte poze mai clare
|
Quote:
iar piesele sunt mai usor de obtinut pentru un student la A.R. decat pentru altii. iar alternativa spusa de tine e incredibil de puerila. |
ugly.. dar .. respect ptr munca depusa
|
Super tare frate... Si pare lucrata foarte bine! Dar... ce e cu luftul ala la capota? Sau nu era inchisa bine oare? :)
|
Quote:
oricum, o sa revin cu poze (daca mai am timp sa ma duc) cu ea terminata. |
Mie unul imi place, desi bate putin la ochi fata rotunjita si spatele de dric. Si totusi imi place :D.
P.S: pentru cei care comenteaza ca e urata, ca mai bine schimba cauciucurile: ganditi-va cand o sa reusiti sa faceti voi asa ceva si apoi mai vorbiti; pana atunci RESPECT pentru munca omului si gura mica :D |
ca proiect este REMARCABIL
Pacat ca nu arata si bine:D...2 masini entry level contopite...= FrankenDacia |
Corcitura :)
|
dupa ce ca arata cum arata sandero ala ... asa e insuportabil de urat ...
|
sa nu mi-o luati in nume de rau..dar cred ca cineva a avut un mcv si i-a pus fata de sandero...io pana acum nu am auzit la tv ca ar avea de gand asa ceva....acu nu stiu ...sunt incepator nu-mi sariti in cap
|
Quote:
Quote:
|
o idee interesanta...
|
intresant proiectul.bafta propietarului.
|
:cry:Uuuurat ,urat rau !
|
arata mult mai bine decat loganul MCV! felicitari proprietarului! pacat ca unora dintre noi, nu le place decat ceea ce au mai vazut si nu apreciaza schimbarea.
|
Interesant proiectul.Dar mai bine ii punea bot de logan facelift .
|
Ce rost avea, cand il putea lua asa direct de la reprezentanta?
|
asa cum MCV cu fata de sandero =))) ??
|
Mai da destept esti tu Speed4U. ALeXxuTzu a zis ca mai bine ii punea bot de Logan Facelift. Adica pe intelesul tau in loc de botul de Sandero mai bine punea bot de Logan Facelift. Adica sa fi facut exact un model deja existent in productia de serie.
M-am facut inteles? :) |
Vezi ca scrie mare 1Citeaza ,ca sa te esprimi cum trebuie ;) !scuze pentru off
|
1. Ok, o sa ma eSprim cum trebuie :lol:.
2. Daca erai mai atent postasem si pe prima pagina unde spuneam ca imi place ce a iesit, cu mici exceptii. Nu puteam posta in acelasi topic doua opinii contrare. 3. Rog un moderator sa stearga off-topicul de aici. |
Sandero break, cine o sa-l vada asta o sa creada despre masina asta, mie unu imi place.
|
eu propun proprietarului sa vanda proiectul celor de la dacia :)) inca o data spun ca arata foarte bine!
|
fata da pacat ca o cam strica spatele..
|
Dar oare cum arata Logan berlina sau sedan ( nu stiu cum sai ii spun acum) ...cu fata de Sandero...
|
adi nu cred ca ar arata bine... fata de la sandero e total diferita fata de logan, loganu e patratos, pe cand sandero are forme mai rotunjite, omogene.
|
Ai dreptate, daca aripile din fata ar fi fost mai putin rotunjite si ar fi fost mai patratoase....ar fi fost ceva ...in orice caz tot o Dacie ramane( nu in sensul rau).
|
Sunt pentru, si eu sunt de acord ca arata bine masina. Am un mcv care sigur si ar dori un face lift ca asta, spor la treaba si felicitari pt munca depusa, sa meritat.
|
Salut, sunt student AR la UNIVERSITATEA Din Pitesti, masina este a unui profesor (este leasing) din cate stiu eu a atins-o in fata si dupa aceea s-a gandit la solutia asta care desi unii din voi o critica, eu, nu pentru faptul ca sunt student AR o admir si chiar imi place, profesorul ne-a spus ca s-a muncit foarte mult la ea pentru ca este diferita foarte mult fata de Sandero in comparatie cu Logan. Probabil ca pozele nu sunt asa de expresive dar in realitate toate elementele caroseriei au ,,picat'' unde trebuie. La sfarsitul proiectului insusi domnia sa Constantin Stroe a ramas placut incantat. In service-ul facultatii mai exista un Logan ,,mutant'' ceva gen Dacia CN la caroserie iar motorul va fi un hibrid sau un electric.
|
Quote:
intr-adevar proiectul asta, este tare! ;) P.S. crezi ca ai putea sa ne arati si celalalt Logan? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning