![]() |
Seat a dezvăluit noile Ibiza FR şi Leon Cupra
8 Attachment(s)
Seat a dezvăluit noile Ibiza FR şi Leon Cupra
La Salonul Auto de la Barcelona, eveniment ce se desfăşoară luna viitoare īntre 9 şi 17 mai, standul celor de la Seat va fi una dintre atracţiile salonului, constructorul spaniol urmānd a prezenta aici două noi modele: Ibiza FR şi Leon Cupra. Seat Ibiza FR - 1.4 TSI şi 150 CP Asemeni versiunii Cupra, care a fost dezvăluită anul trecut la Paris Motor Show, noua Ibiza FR va fi propulsată de un motor 1.4 TSI ce dezvoltă 150 cai putere. De asemenea, noul model va fi echipat cu o transmisie DSG cu şapte trepte şi va beneficia de ESP şi XDS. Din punct de vedere estetic, Ibiza FR a primit noi spoilere, oglinzi vopsite īn argintiu, jante pe 17 inci şi evacuare dublă. La interior avem logo-uri FR, volan şi scaune sport. Seat Leon Cupra - 2.0 TSI şi 240 CP Cupra, versiunea de top a modelului Leon, va fi propulsată de un motor 2.0 TSI ce dezvoltă 240 cai putere. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h se va realiza īn doar 6.4 secunde iar viteza maximă va fi de 247 km/h. Consumul de carburant se va situa īn jurul valorii de 8.3 litri la 100 km. Din punct de vedere estetic, Leon Cupra vine cu spoilere uşor modificate, oglinzi vopsite īn negru şi jante pe 18 inci. La interior avem logo-uri Cupra, volan şi scaune sport. |
Re: Seat a dezvăluit noile Ibiza FR şi Leon Cupra
tot Seat Leon Cupra e mai tare :>
|
Quote:
glumesc, evident...de gustibus...non dispuntandum |
dragalasa tare !!! clar ca masina...............
|
Ibiza e ok, arata bine, in schimb la exterior "noul" Cupra arata mai putin agresiv decat modelul 1P fara facelift.Sincer nu-mi place...:???:
In schimb interiorul e super, acolo se vede evolutia!:-) |
Cam urate in spate....modelele precedente aratau mai frumos
|
urat rau leonu ala .. poate spatele nu foarte, dar fata da ... ibiza e mai reusit...
|
interiorul e chiar frumos la Cupra. exteriorul il strica. de performante.... no comm.
|
Interioarele sunt de cacao la ambele modele, atat la design, care este penibil, cat si la calitatea materialelor, care este mai proasta chiar si decat la Opel. Scaunele la Cupra sunt misto. Exteriorul la Cupra e ok...si atat. La exterior, Ibiza se prezinta relativ bine, desi spatele e cam fad. Eu nu mi-as cumpara niciun model din astea 2.
|
mda frumoase masinile......
|
Unlord nu contest ce ai scris sunt de aceeasi parere in afara ca imi place interioru la cupra , dar scrie-mi te rog care e masina care iti satisface toate gusturile tale ? ...ca ti-am vazut mai multe posturi si peste tot ai gasit defecte:D
|
Quote:
ON: Ibiza dupa parerea mea este o masina mai feminina, LEON arata foarte bine atat interior cat si exterior, fiind o alternativa la golf si motorizarea este OK.. |
Imi plac scaunele la cupra,volanul,spalatoarele de faruri pt ca sunt incorporate in bara si ca are senzori de parcare din fabrica.Nu`mi plac oglinzile(prea mari),stopurile,grila,bara fata...Modelul pre-facelift era mai frumos la exterior
|
CUPRA >>>rulzzzzzz
|
Quote:
|
Quote:
P.s. Scuze de OFF! |
Nu spun asta doar din simplu motiv ca nu am ce face, chiar m-am uitat pe majoritatea paginilor cu aparitii auto si concepte si majoritatea parerilor tale unde este vorba despre vag sunt negative, chiar aproape toate, arata-mi tu un post da al tau unde ai fost pro vag... Si nu e vorba de marketing vag sau de editile lor speciale sau de ce mai au ei, ca nici eu nu le agreez chiar deloc, e vorba despre ce produc ei, bine nu chiar in totatilitate, sunt multe lucruri ce nu-mi plac la ei dar nu arunc cu vorbe in vant si ii compar cu toate cazanele cum faci tu...
Pana la urma parerea ta, intr-un topic daca toata lumea e de acord cu ce e acolo tu esti singurul care este impotriva, oare tu sa ai dreptate si noi ca niste prosti ne inselam ?? Si marketul agresiv, treaba lor bine ca le merge, cel putin e una dintre putini producatori care nu sunt pe cale de disparitie cu aceasta criza, deci bravo lor. Nu ii judeca dupa faptul ca fac market agresiv sau eu stiu ce altceva, pur si simplu fii subiectiv pe modelele de masini care le produc, dupa cum ti-am spus nu le agreez pe toate, dar pe cele care nu le agreez nu arunc cu noroi in ele si prefer sa nu comentez aiurea cum faci tu, si chiar special ti-am urmarit fiecare post in fiecare topic cu modele vag si de asta iti spun, nu-mi place sa ma iau de cineva aiurea. Pana la urma parerea ta si ramane doar in mintea ta asta, ca realitatea e una si tu esti pe langa.. |
Quote:
P.s. imi plac R8, aproape toata gama RS, Leon Cupra modelul vechi, Golf 4 R32, Golf 2 GTI, si multe modele. |
Quote:
Quote:
|
Interioarele sunt foarte reusite ...la ambele modele,dar la exterior se putea merge pe o nota usor mai agresiva;)oricum Seaturile isi merita fiecare banut...:D
|
Quote:
toti clientii au atitudinea ta, atunci ii vom lasa pe dealeri si unele firmele producatoare sa se cace in capul nostru. Tu de ce crezi ca firmele japoneze stau atat de mine in clasamentele J.D.Power? Pt ca daca se strica ceva la masina, ti-o repara la bani decenti si eventual iti dau si masina la schimb pe perioada reparatiei. La noi, te duci cu masina, te rup la bani, nu respecat niciodata termenul de predare, sunt aroganti si impertinenti, eventual iti mai si fura ceva sau iti inlocuiesc piese bune etc. Quote:
Quote:
P.s. O masina mai trece si pe la service, ca doar nu esti la muzeu sa admiri "o masina pentru ce ofera ea, pentru ce este ea"...iar seaturile nu prea sunt masini de muzeu... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
noul leon cupra este la fel ca vechiul leon... mai putin blocurile optice spate ...
|
Ibiza arata a masina dar Leonul nu convinge.
|
eu personal apreciez "Arrow Design". Mi se pare ca aduce o linie fresh de care SEAT-ul avea nevoie. Am fost pe punctul de a cumpara un Leon, insa m-am razgandit. Pe de alta parte cred ca e una dintre masinile cu o forma distinctiva pe care o recunosti oriunde
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
Barcelona 2009: Seat Ibiza FR
|
11 Attachment(s)
Barcelona 2009: Seat Leon Cupra
|
frumusica si puternica
|
superbe :D
|
frumos
|
super.! arata super bine.nice work
cei de la seat nu dezamagesc :) |
Cupraaaaa....alba cu jante negre:shock:
|
cat se vede totusi difera de cea veche, dar nu voi sta la rand sa cumpar
|
Frumos la exterior ... dar interiorul de la Leon lasa mult de dorit... parerea mea...
|
imi place ibitza:)
|
sa inteleg ca are facelift nu?:rolleyes2:?:
|
da FR-urile nu se mai gasesc si pe masini acum
|
Leon Cupra e chiar frumos, si are si ceva putere :D
|
mare schimbare nu vad..asa ca...nush ce sa zic..
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning