![]() |
Matiz Sibiu
3 Attachment(s)
Pe aceasta calea vreau sa imi prezint si eu matizul meu. Astept propuneri de la voi ce e de facut ce nu e bine facut. In curand va primi si o vopsea proaspata ca deja are 5 ani si sa cam dus. Se va monta si bara spate care ii va schimba un pic aspectul spate.
|
Re: Matiz Sibiu
in curand si alte poze cu aspectul din interior!! Si niste poze pe noapte!!
|
foarte tare buburuza!
incearca sa faci si pleoapele albe, va avea o continuitate! am cateva intrebari, daca nu te superi: 1. Stopuril si semnalele sunt facute cu spray-ul sau cu folie? 2. Oricare ar fi raspunsul, daca le-ai facut tu, poti sa enumeri cati va pasi? 3. S-a legat politia de faptul ca sunt negre? Numai bine si Sarbatori Fericite! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
daca nu te superi :D
|
a nu ma supar arata chiar bine o sa ii spun la vopsitor sa imi faca si pleoapele albe cand vopsete masina. Mai nasol va fi daca tre sa le dea jos ca sunt lipite de far ;)
|
Quote:
Sarbatori fericite si numia bine va doresc la toti |
a da si am uitat. Pana acuma nu am avut treaba cu politia din romania. Si nici din germania ma oprit asta vara acolo nici nu au avut treaba cu stopurile. Faza dura e ca ma luat si radaru din spate si nu au zis astia nimik. Si nici de geamurile din fata sper sa nu zica nimik nici de acum in colo. Sa vedem in iunie la verificare ce au astia de zis :))
|
ms frumos!
ma gandeam si eu sa pun folie, mie frica sa dau cu spray! inca o intrebare: cum se dau stopurile jos ? |
dupa ce deschizi portbagaju sunt cate 2 suruburi ptr fiecare stop. pe marginea neagra de la stop. Dupa care tragi mia tare un pic de ele si gata ai rezolvat
|
fac niste poze si iti arat exact cum se face
|
multumesc mult!
dar nu trebuie sa te deranjezi atat de mult! reusesc sigur, dar nu stiam daca e ceva mai complicat! Numai bine! |
1. Felicitari pentru masina.
2. Nu mai face posturi consecutive...da edit la cel de dinainte...(se supara moderatorii pe tine:D) 3. Cum naiba te-a luat pe tine radarul de la spate? Banuiesc ca stii pe ce principiu functioneaza un radar nu? 4. Strange bani, daca inca nu ii ai, si trage-i niste jante...vopseaua zic eu ca poate astepta...nu se vede a fi ceva grav...incearca cu un polish profesionist;) |
[QUOTE=andi_cimpean;2244704]
3. Cum naiba te-a luat pe tine radarul de la spate? Banuiesc ca stii pe ce principiu functioneaza un radar nu? QUOTE] Radarele fixe te ia din spate, stiu asta pentru ca am si eu vreo 2 3 bucati:D Cu folia e cum ai noroc,eu am mers 2 ani si am vandut oltcitu fara probleme si la matiz in 3 saptamani m-au ars:lol:si culmea la nici o juma' de km de casa:cry: |
[QUOTE=Robert_MNW;2245519]
Quote:
Nu aveai folia omologata? Diferenta este una infima intre o folie omologata si una facuta la blat:D |
Nu erea omologata folia;)nici una din ele:lol:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Vorbesti si tu cu cineva care se ocupa de folii...(ii dai si tu o "atentie" si obtii hartiuta aia cum ca pe fata tu ai decat 10% sau cat o fi maxim...si tu poti sa iti pui si 50%...nu are ce sa iti faca;) daca asa scrie la "docoment" |
Quote:
De ce sa ii faci "corectitudinea" asta |
Eu la Espero le am ionizate si sunt destul de inchise si cele din fata, nu prea se vede prin ele, si nu s-a luat nimeni de mine, m-a intrebat dak e folie. Au vazut k sunt ionizate si nu au mai zis nimik:D
|
am auzit si eu asta cu ionizatu ca nu iti face politia nimik. Insa ce ma deranjeaza la ionizat e ca arata ca oglinda geamul si nu e tocmai frumos. Din punctul meu de vedere cel putin. NU vreau sa se supere cineva din cauza asta.
;)) |
ai dreptate! de exemplu la tine fiind masina alba nu ar da chiar asa bine:D, dar la mine cred k e ok ;)... cauta topicul meu si vezi poze cu masina mea
|
Daca ai scoate pleoapele, ai aduce stopurile la starea originala sa vopsite in rosu complet si ai pune si niste autocolant negru pe stalpi si ai scoate si tot ce e lipit pe haion... ar arata...suuuupppeeer :D
|
Quote:
|
Stopurile se pot curata cu nitrodiluant sau cu decarburol/decarbusolv...
|
Quote:
|
Stopurile se pot aduce la starea initiala,dar trebuie multa rabdare,le cureti cu smirghel si dupa le dai cu lac,eu am folosit lac la spray ca si eu le am avut negre;)
|
e bine de stiut, oricum nu am de gand sa le aduc inca la starea initiala. Mie imi place cum da pe masina si asa o sa le mai las ceva vreme
|
Quote:
Eu am incercat sa sterg cu acetona si a mers nemaipomenit. Mentionez ca Duplicolor am folosit pentru semnale sau stopuri...si ulterior daca am vrut sa sterg...ti-am zis...acetona de unghii "m-a salvat" ;) |
vazut masina live......arata binisor
|
Quote:
A si inca ceva stie cineva de ce draq mi se tot arde statia?! Asta e a 3 oara. Cica ar fi niste condensatori slabi pe ea stie draq?! A mai patit cineva treaba asta ?! Multumesc |
Viniluri pe lateral = KITCH!!!:rolleyes2
Capota nu stiu...mie nu imi place cum vine la Matiz capota alta culoare decat restul masinii poate decat plafonul:D:oops: |
Quote:
-viniluri nici sa nu te gandesti sa pui |
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning