Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz Sibiu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/119216-matiz-sibiu.html)

madboy20 16-04-09 10:23

Matiz Sibiu

3 Attachment(s)
Pe aceasta calea vreau sa imi prezint si eu matizul meu. Astept propuneri de la voi ce e de facut ce nu e bine facut. In curand va primi si o vopsea proaspata ca deja are 5 ani si sa cam dus. Se va monta si bara spate care ii va schimba un pic aspectul spate.

madboy20 16-04-09 10:24

Re: Matiz Sibiu

in curand si alte poze cu aspectul din interior!! Si niste poze pe noapte!!

B-72-RZD 16-04-09 10:33

foarte tare buburuza!
incearca sa faci si pleoapele albe, va avea o continuitate!

am cateva intrebari, daca nu te superi:

1. Stopuril si semnalele sunt facute cu spray-ul sau cu folie?
2. Oricare ar fi raspunsul, daca le-ai facut tu, poti sa enumeri cati va pasi?
3. S-a legat politia de faptul ca sunt negre?

Numai bine si Sarbatori Fericite!

Mustang 16-04-09 11:01

Quote:

Originally Posted by madboy20 (Post 2243235)
Pe aceasta calea vreau sa imi prezint si eu matizul meu. Astept propuneri de la voi ce e de facut ce nu e bine facut. In curand va primi si o vopsea proaspata ca deja are 5 ani si sa cam dus. Se va monta si bara spate care ii va schimba un pic aspectul spate.

Sa o stapanesti sanatos... dar renunta la pleoapele alea negre, sau fa-le albe ca se vad cam nasol.

B-72-RZD 16-04-09 11:36

1 Attachment(s)
daca nu te superi :D

madboy20 16-04-09 12:18

a nu ma supar arata chiar bine o sa ii spun la vopsitor sa imi faca si pleoapele albe cand vopsete masina. Mai nasol va fi daca tre sa le dea jos ca sunt lipite de far ;)

madboy20 16-04-09 12:22

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 2243255)
foarte tare buburuza!
incearca sa faci si pleoapele albe, va avea o continuitate!

am cateva intrebari, daca nu te superi:

1. Stopuril si semnalele sunt facute cu spray-ul sau cu folie?
2. Oricare ar fi raspunsul, daca le-ai facut tu, poti sa enumeri cati va pasi?
3. S-a legat politia de faptul ca sunt negre?

Numai bine si Sarbatori Fericite!

sal, toate sunt facute cu spray de stopuri negru. De facut e f simplu. Pur si simplu dai stopurile jos si dai cu spray pe ele. Intensitatea de negru o alegi tu. Eu cred ca am dat vreo 3 starturi. O sa fac niste poze cu ea pe noapte sa vezi ce bine se vede lumina. La semale pe fata tot asa numai ca la alea am dat pe interior arata mai bine :) (Stopurile nu se pot desface :) )

Sarbatori fericite si numia bine va doresc la toti

madboy20 16-04-09 12:24

a da si am uitat. Pana acuma nu am avut treaba cu politia din romania. Si nici din germania ma oprit asta vara acolo nici nu au avut treaba cu stopurile. Faza dura e ca ma luat si radaru din spate si nu au zis astia nimik. Si nici de geamurile din fata sper sa nu zica nimik nici de acum in colo. Sa vedem in iunie la verificare ce au astia de zis :))

B-72-RZD 16-04-09 12:25

ms frumos!
ma gandeam si eu sa pun folie, mie frica sa dau cu spray!

inca o intrebare: cum se dau stopurile jos ?

madboy20 16-04-09 12:28

dupa ce deschizi portbagaju sunt cate 2 suruburi ptr fiecare stop. pe marginea neagra de la stop. Dupa care tragi mia tare un pic de ele si gata ai rezolvat

madboy20 16-04-09 12:29

fac niste poze si iti arat exact cum se face

B-72-RZD 16-04-09 12:35

multumesc mult!
dar nu trebuie sa te deranjezi atat de mult!

reusesc sigur, dar nu stiam daca e ceva mai complicat!

Numai bine!

andi_cimpean 16-04-09 21:21

1. Felicitari pentru masina.
2. Nu mai face posturi consecutive...da edit la cel de dinainte...(se supara moderatorii pe tine:D)
3. Cum naiba te-a luat pe tine radarul de la spate? Banuiesc ca stii pe ce principiu functioneaza un radar nu?
4. Strange bani, daca inca nu ii ai, si trage-i niste jante...vopseaua zic eu ca poate astepta...nu se vede a fi ceva grav...incearca cu un polish profesionist;)

Robert_MNW 17-04-09 09:02

[QUOTE=andi_cimpean;2244704]
3. Cum naiba te-a luat pe tine radarul de la spate? Banuiesc ca stii pe ce principiu functioneaza un radar nu?
QUOTE]

Radarele fixe te ia din spate, stiu asta pentru ca am si eu vreo 2 3 bucati:D
Cu folia e cum ai noroc,eu am mers 2 ani si am vandut oltcitu fara probleme si la matiz in 3 saptamani m-au ars:lol:si culmea la nici o juma' de km de casa:cry:

andi_cimpean 17-04-09 10:32

[QUOTE=Robert_MNW;2245519]
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2244704)
QUOTE]

Radarele fixe te ia din spate, stiu asta pentru ca am si eu vreo 2 3 bucati:D
Cu folia e cum ai noroc,eu am mers 2 ani si am vandut oltcitu fara probleme si la matiz in 3 saptamani m-au ars:lol:si culmea la nici o juma' de km de casa:cry:

un pic off dar tot te intreb...
Nu aveai folia omologata? Diferenta este una infima intre o folie omologata si una facuta la blat:D

Robert_MNW 17-04-09 13:37

Nu erea omologata folia;)nici una din ele:lol:

madboy20 17-04-09 14:52

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2244704)
1. Felicitari pentru masina.
2. Nu mai face posturi consecutive...da edit la cel de dinainte...(se supara moderatorii pe tine:D)
4. Strange bani, daca inca nu ii ai, si trage-i niste jante...vopseaua zic eu ca poate astepta...nu se vede a fi ceva grav...incearca cu un polish profesionist;)

Ms de info cu posturile consecutive. Da ma refeream la ala fix :). Cu vopseaua e necesar de acce numai poze cu partea stanga. Pe dreapta de 2 zile an refacut pragul ca era terminat saracu. Masina a fost infoliata si arata destul de rau prin unele parti. Vreau acuma sper ca pana in vara sa rezolv problema sa fac un schimb de suspensii si niste jante. Dar costa destul de mult ( suspensii 380 de euro si jantele 180 de euro) iar pe criza asta e mai nasol ca mai sunt si alte prioritati. :) M-am gandit la suspensii deoarece bara din spate e extrem de joasa ( am si rupt-o de aceea asta stock neagra) si cu drumurile noastre e destul de nasol.

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2246154)
Nu erea omologata folia;)nici una din ele:lol:

da e nasol la mine e omologata aia pe spate, chestia e ca pe fata se omologeaza doar o singura intensitate la folie (e de tot rahatu) si nu merita banii. Asa ca am optat ptr ceva neomologat. Sa speram ca va fi ok si de acum incolo

andi_cimpean 17-04-09 18:56

Quote:

Originally Posted by madboy20 (Post 2246327)
da e nasol la mine e omologata aia pe spate, chestia e ca pe fata se omologeaza doar o singura intensitate la folie (e de tot rahatu) si nu merita banii. Asa ca am optat ptr ceva neomologat. Sa speram ca va fi ok si de acum incolo

asculta un sfat "batranesc" :lol:
Vorbesti si tu cu cineva care se ocupa de folii...(ii dai si tu o "atentie" si obtii hartiuta aia cum ca pe fata tu ai decat 10% sau cat o fi maxim...si tu poti sa iti pui si 50%...nu are ce sa iti faca;) daca asa scrie la "docoment"

madboy20 18-04-09 16:08

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2246805)
asculta un sfat "batranesc" :lol:
Vorbesti si tu cu cineva care se ocupa de folii...(ii dai si tu o "atentie" si obtii hartiuta aia cum ca pe fata tu ai decat 10% sau cat o fi maxim...si tu poti sa iti pui si 50%...nu are ce sa iti faca;) daca asa scrie la "docoment"

:D da am incercat cica astia la mine in Sibiu sunt oameni "seriosi" si nu dau hartia ca "daca " vine vede politia ca nu e 10% si ii controleaza.

De ce sa ii faci "corectitudinea" asta

mike - AER 21-04-09 10:07

Eu la Espero le am ionizate si sunt destul de inchise si cele din fata, nu prea se vede prin ele, si nu s-a luat nimeni de mine, m-a intrebat dak e folie. Au vazut k sunt ionizate si nu au mai zis nimik:D

madboy20 21-04-09 11:53

am auzit si eu asta cu ionizatu ca nu iti face politia nimik. Insa ce ma deranjeaza la ionizat e ca arata ca oglinda geamul si nu e tocmai frumos. Din punctul meu de vedere cel putin. NU vreau sa se supere cineva din cauza asta.
;))

mike - AER 21-04-09 20:25

ai dreptate! de exemplu la tine fiind masina alba nu ar da chiar asa bine:D, dar la mine cred k e ok ;)... cauta topicul meu si vezi poze cu masina mea

banzay 21-04-09 20:30

Daca ai scoate pleoapele, ai aduce stopurile la starea originala sa vopsite in rosu complet si ai pune si niste autocolant negru pe stalpi si ai scoate si tot ce e lipit pe haion... ar arata...suuuupppeeer :D

madboy20 22-04-09 10:07

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2254996)
Daca ai scoate pleoapele, ai aduce stopurile la starea originala sa vopsite in rosu complet si ai pune si niste autocolant negru pe stalpi si ai scoate si tot ce e lipit pe haion... ar arata...suuuupppeeer :D

la pleoape m-am gandit la sfatul altora sa le vopsesc in alb. Stopurile din pacate asta e nu se mai pot readuce la nici o stare anterioara. Referitor la haion vreau sa il chelesc de tot si sa pun un sistem de deschidere de la buton. Oricum portbagaj nu imi trebe decat atunci cand e nevoie de roata de rezerva. La ce mega woofer am in portbagaj nu mai pot pune nimik inauntru. Vreau acuma sa imbrac capota in folie de crabon, iral la interior consola centrala. Sunt curios cum o sa arate :rolleyes2

B 79 D X R 22-04-09 10:38

Stopurile se pot curata cu nitrodiluant sau cu decarburol/decarbusolv...

madboy20 22-04-09 12:32

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 2256396)
Stopurile se pot curata cu nitrodiluant sau cu decarburol/decarbusolv...

si nu se deterioreaza suprafata de plastic de la stopuri. Eu stiam ca decarbusolv e solutie de curatat carburatoare pe baza de diluant?!:?:

Robert_MNW 22-04-09 14:15

Stopurile se pot aduce la starea initiala,dar trebuie multa rabdare,le cureti cu smirghel si dupa le dai cu lac,eu am folosit lac la spray ca si eu le am avut negre;)

madboy20 22-04-09 15:23

e bine de stiut, oricum nu am de gand sa le aduc inca la starea initiala. Mie imi place cum da pe masina si asa o sa le mai las ceva vreme

andi_cimpean 22-04-09 23:16

Quote:

Originally Posted by madboy20 (Post 2257181)
e bine de stiut, oricum nu am de gand sa le aduc inca la starea initiala. Mie imi place cum da pe masina si asa o sa le mai las ceva vreme

in caz ca vrei sa le aduci la starea initiala, acetona de unghii face minuni.
Eu am incercat sa sterg cu acetona si a mers nemaipomenit. Mentionez ca Duplicolor am folosit pentru semnale sau stopuri...si ulterior daca am vrut sa sterg...ti-am zis...acetona de unghii "m-a salvat" ;)

za_kristake 07-05-09 23:05

vazut masina live......arata binisor

madboy20 08-05-09 10:07

Quote:

Originally Posted by za_kristake (Post 2298735)
vazut masina live......arata binisor

ms mult acu primu lucru e vopseaua. Am rezolvat partile ruginite la ea si in max 2 saptamani urmeaza un vopsit proaspat. Apropo ce parere aveti de capota fata facuta cu folie de carbon?! Oare ar arata bine?! Si de niste viniluri pe lateral. Astept si eu pareri pro si contra!

A si inca ceva stie cineva de ce draq mi se tot arde statia?! Asta e a 3 oara. Cica ar fi niste condensatori slabi pe ea stie draq?! A mai patit cineva treaba asta ?!

Multumesc

Robert_MNW 08-05-09 10:19

Viniluri pe lateral = KITCH!!!:rolleyes2
Capota nu stiu...mie nu imi place cum vine la Matiz capota alta culoare decat restul masinii poate decat plafonul:D:oops:

Bassu_SIV 29-08-09 12:20

Quote:

Originally Posted by madboy20 (Post 2299493)
ms mult acu primu lucru e vopseaua. Am rezolvat partile ruginite la ea si in max 2 saptamani urmeaza un vopsit proaspat. Apropo ce parere aveti de capota fata facuta cu folie de carbon?! Oare ar arata bine?! Si de niste viniluri pe lateral. Astept si eu pareri pro si contra!

A si inca ceva stie cineva de ce draq mi se tot arde statia?! Asta e a 3 oara. Cica ar fi niste condensatori slabi pe ea stie draq?! A mai patit cineva treaba asta ?!

Multumesc

-niste arcuri 30/30 ti-ar sta bine si niste jante pe 15

-viniluri nici sa nu te gandesti sa pui

All times are GMT +2. The time now is 20:29.

- Copyright 2026 4Tuning