![]() |
Filme & poze de la intalnirile din Spring Time
Aici o sa pun filme & poze cu ce s-a intmplat pe la Spring ... a fost super misto , mi-a placut , o sa va zic & arat si cine a venit ...
IN H SE POATE INTRA FARA NICI O PROBLEMA , NU E NICI UN SEMN DE INTERZIS PE ACOLOpeace |
am tinut super mult sa vin sa cunosc si yo lumea de pe forum
da mi-a decalt profu meditatile si pe la 8 am ajuns acasa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: da asta e poate cu alta ocazie :) |
1 Attachment(s)
incep cu niste poze :) :) , in poza... B|sh0pVr6 , arthur , si :) mai intai cer voie si dupa aceea divulg nickul :)
|
stai linistit ca o sa mai fie ... intalniri aici... sper sa vina mai multi.. as vrea cumva sa vb cu cei de la spring sa ne rezerve nijte mese....
|
2 Attachment(s)
asa... am micsorat pozele.... so... incepem... in tricoul gri ... varul lui GSI ..:) rimeaza .... ---- tricou portocaliu` glumetzul BogdanCMS :) rade tot timpul , are simtul umorului supra dezvoltat (super dude) , si cu sapca alba .. :) ALEX MAXX :P , in a doua poza... tipul in tricoul gri.. inimaginabilul si magnificu HONDARUL :) ,tipul tuns mai scurt :P GSI :) , tipul cu corn rows si ochelari ( MC MATE ) , tipul cu sapca din imagine ZoliaT .. ma bucur ca ne-ai onorat cu prezenta pacat ca ai stat atat de putin... a si sry ca nu am apucat sa va fac poze din fata (Sry sry sry)
|
Bau!! Poate se trece la pag 2 sa nu se mai blocheze topicul :D
|
3 Attachment(s)
X in spate :P , arthur si bishopvr6 :P , masina lu hondarul .. si prelude-ul lu mms....
|
Santoase da tu care esti?!
|
3 Attachment(s)
prelude.. , sapca & tricou alb alex MAXX :) , portocaliu Bogdan CMS , Verde :P Hondarul , si GSI :) al` din mijloc fumu` de la tigara mea :P sry , next pic. acceiasi cu MC MATE in plus...
|
Astea sunt toate pozele?Parca s-au facut mai multe.Respekt
P.S. Ce urat am iesit :oops: :evil: |
1 Attachment(s)
Bah Santose, nu prea le ai cu explicatiile...
|
1 Attachment(s)
Eu... intr-o zi mai putin buna cu masina...
Vocea e a lu' Santos... Multam pt filmare!! |
:D :lol: :D :lol: :P
|
...hehehe marfa pozele ..mai astept ..acum cred k inchid k mor de somn !!
...re!! ne vedem cand ne-om intalni!! :peace: |
3 Attachment(s)
masina lui bogdan cms ( seat ibiza 1.4 16v )
|
Esti incredibil Hondare :P
|
Ai cam lasat ceva cauciuc pe jos mosulica... :P :P :P
Santose, imi plac aptitudinile tale de pictor... |
...vreau si eu numar k al lui bogdan!!
|
2 Attachment(s)
frumos hondare.. :) , pacat ca nu am apucat sa le fac poze si celor care nu s-au vazut pan` acum in poze :( mms .. zoliat .. gratian
o poza cu vitezometrul seat-ului lui bogdan... aceasta poza va va ajuta sa va da-ti seama ce viteza a prins in urmatorul film... ACUM BAG FILME !!!! fiti pe faza... :P si o poza cu prelude-ul lui mms... |
Am lasat eu cauciuc... dar se poate si mai bine... eu vroiam mai mult fum :D
|
Frana de mana mosulicka... :wink:
|
1 Attachment(s)
urmele lasate de B|shOp-VR6 , bine nu de el.. :) de masina lui :P
|
ti-am zis mai serbane ca trebuia sa tragi frana de mana... , hondare el a vrut sa dea fum asa direct... sa fuga masina k-lumea... ca putea sa traga frana ...
|
..hai cu filmele k vreau sa dormmm!!!!! :peace:
|
5 Attachment(s)
sorry ca am plecat asa rapid .. aveam ceva treaba . Dar las ca vara e lunga si inceputul e greu ..
Iata ce am intalnit pe drum : 3000 GT de abia scos din maternitate :D |
1 Attachment(s)
mda... am facut si eu un film la masinutza asta... la volan un manelist :) vai mama lui... care daca vede motorul zice ca a vazut planeta marte.. e paralel cu masinile :)
|
1 Attachment(s)
poza cu masina asta...
|
ma fratzilor.. voua va mere down. pana la capat? :( mie nu.. cand sunt direct filme... mai merge.. din 25 de secunde vaz si eu doar 10 :P si asa mai departe.. dar cand sunt arhive.. degeaba down. 90 la suta.. ca nu mere sa-l dezarhivezi :(( se poate face ceva in privintza asta?.. 10x..
|
Gashka de copii defecti :lol:
Va pupa tata :) |
se pare ca bou de manelist cu 3000gt shia lasat mashina acolo :DD...bine santoss esti fotograful siteului :) au iesit marpha pozele...sa bag o manea cu Rudarel pe site...muritzi de rass :D :?: :?: :?:
|
Quote:
Scoate fum si fara frana dar tre sa o prind eu in toane mai bune Si acuma a scos nitel dar putin de tot... ca apoi a prins aderenta... dak te uiti cu atentie e un zvac acolo :P |
PARERI .... mie mi-a placut... eu zic ca a iesit bine.. cu toate ca niste golani mi-au baut primul suc :) :) :) :) 50.000 aluia care-i ii da in gat pe aia care mi-au baut sucul :) :) :) vb diseara
|
baieti frumoasa intalnire ati realizat...tinetio tot asa ...speram sa ne vedem pe 10 iulie in bucuresti
|
Un tziganush a intrebat daca poate sa ia sucul si CINEVA a zis ca da.
Deja am 50.000 Pentru dezvaluirea acelui CINEVA inca 100.000 Santose... :P :P :P |
:) aoooleo esti scump ma.. nu mai vin diseara in H .... , las` k aflu eu care l-a luat phutul in gura sa-l ph.... :) las` k aflu eu hondare... :)
|
Salz fratziloir .. mah Santos de ce nu mi-ai zis shi mie ca va intilniti shi la Spring in Victoriei ... ca veneam shi eu ... pana meau ... pls pe viitor cand va mai ducetzi dati-mi shi mie un semnal Respekt Allll !!
|
Vreau si eu 50.000 asa ca zic ce s-a intamplat cu sucul :D
Stateam noi linistiti la masa cand apare un tiganus... mic si pricajit.. deabia se vedea de GSi. I-am oferit de toate, servetele, pahare goale... dar el vroia altceva... cik bani. A vazut ca nu are cu cine si a plecat usor... usor pe langa noi cand s-a impiedicat de sucul lui Santos care zacea linistit cu paiul in el pe jos... l-a luat si a plecat... am tipat noi sa-l lase sa astea... dar oricum nu cred ca ai mai fi baut din el dupa ce a pus ala mana pe gura sticlei Si asa pov noastra se termina si eu ma alesei cu 50.000 de la Santos :P |
sa mi-l arati si mie data viitoare...
sa vezi ce-i phut vreo 2 picioare in cur |
:D
dak spun shi eu ce s-a intamplat cu sucul...primesc shi eu 50.000:D
lolz...dak o tzinem tot asha cred k saracu santos o sa ramana fara casa...mashina..bani..etc.:P :D |
...yo nu stiu nimik de suc .....!!! :D:D
..dar data viitoare ti-l arat !! :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning